Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
Чакай, да разбирам ли, че разглеждайки твоя пример сравняваш абсолютни стойтости(бр умрели) в двете държави т.е. понеже 5000 > 1000, смъртността в Х е по-голяма от У ? Ако това е така няма да те занимавам( да не ти губя времето) с моята теза.
Относно Барбарон - грешно интерпретираш нещата, вижданията ми по въпроси свързани с математика не се осланят на възхищение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Я се опитай пак да възстановиш връзката с главният мозък....
Истинска мизерия в България съм виждал само след 1990 г. (и до ден днешен). Планът Ран-Ът, приет с аплодисменти от тогавашното народно събрание (нарочно го пиша с малки букви), си свърши работата. Съмнявам се да си чувал за него. Леко ми намирисваш на младеж, който само е чувал това-онова оттук-оттам, и се опитва да се прави на умен в хармония с мейнстрийм-опорките срещу определено количество центове на ред...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти виждал ли си я или си чел по форуми и разни седерасти са ти разказвали...Аз не съм виждал мизерия говоря за времето след 1975г.И не съм от номенклатурата.Съвсем обикновени хора сме живял съм и съм учил на село до осми клас....Щастливо детство изпълнено с безгрижие и игри до сред нощ.Къщи пълни с хора и животни мазета препълнени с какво ли не.Страхотни ученически и студентски години....Нямал съм касетофони тоблерони дънки и нам кви си корекомски неща но съм бил щастлив....Ти знаеш ли какво е да нямаш ключ на къщата на портата а ключовете да са на колата а тя отключена навън....Знаеш ли какво е никой да не влиза да краде у вас докато ви няма и е отключено...Така че тия които са те излъгали им тегли една майнапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТой и оня професор на толко нейде ги изчисли тъпунгерите у БГ-то!
Проф. Иво Христов без задръжки: 80 процента от българите са дебили
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеСлед като не си виждал мизерията преди `90 значи си от номенклатурата.
Изтриха ме, че писах за Показните магазини и бананите тогава.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
Чакай, да разбирам ли, че разглеждайки твоя пример сравняваш абсолютни стойтости(бр умрели) в двете държави т.е. понеже 5000 > 1000, смъртността в Х е по-голяма от У ? Ако това е така няма да те занимавам( да не ти губя времето) с моята теза.
Относно Барбарон - грешно интерпретираш нещата, вижданията ми по въпроси свързани с математика не се осланят на възхищение.
Човешкият живот (не процент, число на милион или каквото там си избереш), нищо ли не значи за теб?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Нептун,
радва ме желанието ти за постигане на познание - нещото, което липсва на Барбарона, от който се възхищаваш.
Ако държавата Х има население 10 млн. души, а държавата У - 1 млн. души, то в държавата Х са починали 5 000 човека, а в държавата У - 1 000 души.
Къде е по-голямата смъртност? Животите на 4-те хиляди повече умрели в държавата Х на колко се оценяват, и дали няма поне 20 - 30 000 души в държавата Х, които са много близки със споменатите починали, и на които ще им бъде много тежко?
Разбра ли сега най-накрая, че смъртности на милион не се събират като стойности на покупки в супермаркета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеСлед като не си виждал мизерията преди `90 значи си от номенклатурата.
Ти пък каква мизерия си видял преди 1990 г. и на колко години беше тогава?
На 7? По-малко от 7?Last edited by Kildirim_Bei; 12.01.2022, 20:08.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеИ аз съм за излизане от НАТО , ЕС и против еврото. Ужас, сигурно има и още като нас. Към 80%.
Проф. Иво Христов без задръжки: 80 процента от българите са дебили
Коментар
-
Я се опитай пак да възстановиш връзката с главният мозък....
Истинска мизерия в България съм виждал само след 1990 г. (и до ден днешен). Планът Ран-Ът, приет с аплодисменти от тогавашното народното събрание (нарочно го пиша с малки букви), си свърши работата. Съмнявам се да си чувал за него. Леко ми намирисваш на младеж, който само е чувал това-онова оттук-оттам, и се опитва да се прави на умен в хармония с мейнстрийм-опорките срещу определено количество центове на ред...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеТо ясно се вижда че и с бустер е все тая
Ако е така, как реагира това колективно съзнание, когато се напада отделен негов член.
Елементарно - мобилизира се за подобаващ отговор.
Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Личи си че си от лузърите.... я да си спомним колко скотски живяха българите по времето на виденов и костов.... Излез от НАТО и ЕС и ще видиш какво е мизерия. Ама възраждане немат капка мозък в главата си. То да си гласувал за Сидеров, а после за Каракачнов Валери и сега за Копейкин говори ясно за интелекта на електората на възраждане
Истинска мизерия в България съм виждал само след 1990 г. (и до ден днешен). Планът Ран-Ът, приет с аплодисменти от тогавашното народно събрание (нарочно го пиша с малки букви), си свърши работата. Съмнявам се да си чувал за него. Леко ми намирисваш на младеж, който само е чувал това-онова оттук-оттам, и се опитва да се прави на умен в хармония с мейнстрийм-опорките срещу определено количество центове на ред...Last edited by Kildirim_Bei; 12.01.2022, 20:15.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
пешето може сега да ме псува и да разправя на съседа как ме е бил...по интернета хаха. Няма такъв страхливец плюещ по всичко и седящ си вкъщи до полата на жена му
моли се да не те побара с неговите 2 космати, отрудени десниципрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар