Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Би ли обяснил тогава блокирането на пристанището на Шанхай заради 1 случай?
Би ли обяснил защо ваксинираните имат право да си купят хляб в Кипър, а неваксинираните - само след тест, при положение, че и двете групи и заразяват, и боледуват?
Би ли обяснил силно скептичните мнения на специалисти по любимото ми "Ваксините станаха толкова бързо, защото само доизкусурихме готовите ваксини срещу САРС и МЕРС"?
Би ли обяснил защо от първоначалния щам припадаха по улиците в Ухан, а в останалата част по света - не?
Като стана въпрос за Ухан - би ли обяснил как мегачумата на всички времена тръгва в 11 млн. мравуняк, никой няма представа какво се случва, но я спират на 80 хил. случая (които при гъстотата на Ухан и липсата на мерки са се натрупали за половин час)? Нещо повече - Китай спира всички следващи вълни с лекота. Локдауните им пропускат вируса, но от това няма никакъв проблем. Защо?
Защо през април 2020 се знаеше, че ще има Ковид-паспорти, забрана за работа на неваксинирани и скорострелно одобрение на самите ваксини?
Как бунтовните Швеция и Беларус се справят тала добре без локдауни и съсипване на икономиката, без здравната им система да е на ръба?
Как люлката на хигиената и дезинфекцията - Индия се справи за месец и малко с вълната си и с нищожна смъртност на фона на населението и броя неофициални случаи?
Защо АЗ беше обявена за "кофти ваксина" при положение, че в момента именно Файзер-цитаделите са в критично положение?
Имам и още палави въпроси, но тях ще ги коментираме нататък ... отивам да чета как политиците ще се грижат за здравето ми на всяка цена, основно оставайки ме без препитание ...
Коментар