IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Още една спортистка се сбогува със спорта след като се набоде с бустерният боклук на Пфайзер:





    Своевременно дори и на еврейските професори им проработва съвестта:
    https://swprs.org/professor-ehud-qim...admit-failure/

    Professor Ehud Qimron: “Ministry of Health, it’s time to admit failure”


    Отказахте да признаете, че възстановяването е по-защитно от ваксината, въпреки предишните знания и наблюдения, показващи, че невъзстановените ваксинирани хора са по-склонни да бъдат заразени, отколкото възстановените хора. Отказахте да признаете, че ваксинираните са заразни въпреки наблюденията. Въз основа на това, вие се надявахте да постигнете стаден имунитет чрез ваксинация - и в това също не успяхте.

    Вие настояхте да игнорирате факта, че болестта е десетки пъти по-опасна за рисковите групи и възрастните хора, отколкото за младите хора, които не са в рисковите групи, въпреки знанието, което дойде от Китай още през 2020 г.

    Отказахте да приемете „Декларацията на Барингтън“, подписана от повече от 60 000 учени и медицински специалисти, или други програми за здрав разум. Вие избрахте да ги осмивате, клеветите, изопачавате и дискредитирате. Вместо правилните програми и хора, вие сте избрали професионалисти, които нямат подходящо обучение за управление на пандемията (физици като главни правителствени съветници, ветеринарни лекари, служители по сигурността, медиен персонал и т.н.).

    Не сте създали ефективна система за съобщаване на странични ефекти от ваксините, а докладите за странични ефекти дори са изтрити от страницата ви във Facebook. Лекарите избягват да свързват страничните ефекти с ваксината, за да не ги преследвате, както направихте с някои техни колеги. Игнорирахте много съобщения за промени в интензивността на менструацията и времето на менструалния цикъл. Скрили сте данни, които позволяват обективно и правилно изследване (например премахнахте данните за пътниците на летище Бен Гурион). Вместо това избрахте да публикувате необективни статии заедно с висшите ръководители на Pfizer относно ефективността и безопасността на ваксините.

    ...

    Унищожихте образованието на нашите деца и тяхното бъдеще. Накарахте децата да се чувстват виновни, уплашени, да пушат, да пият, да се пристрастяват, да отпадат и да се карат, както свидетелстват директорите на училища в цялата страна. Накърнихте поминъка, икономиката, човешките права, психичното и физическото здраве.

    Оклеветихте колеги, които не ви се предадоха, настроихте хората един срещу друг, разделихте обществото и поляризирахте дискурса. Вие клеймихте, без никаква научна основа, хората, които са избрали да не се ваксинират, като врагове на обществото и като разпространители на болести. Вие насърчавате по безпрецедентен начин драконовска политика на дискриминация, отказ от права и подбор на хора, включително деца, за техния медицински избор. Селекция, която няма никаква епидемиологична обосновка.

    ...

    В момента няма спешна медицинска помощ, но вече две години култивирате такова състояние поради жажда за власт, бюджети и контрол. Единственото извънредно положение сега е, че все още определяте политики и държите огромни бюджети за пропаганда и психологическо инженерство, вместо да ги насочвате към укрепване на здравната система.

    Тази извънредна ситуация трябва да спре!

    Професор Уди Кимрон, Медицински факултет, Университет в Тел Авив

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

      Нептун,

      в таблицата си Барби е взел смъртностите на милион население за България и Франция на седмична база през 10 дни.
      Не е правил никакви средни, данните са обработени (в случая просто събрани) в суров вид.

      Смъртността на милион е нормирана променлива, където нормата е населението на съответната държава. Тъй като населенията на България и Франция са различни, тези данни не могат да се събират и изваждат просто така, като на кварталният пазар.
      Все едно да сравняваш две различни площи, едната изразена в кв. метри, другата - в кв. футове, да ги събираш и изваждаш и да си правиш изводи. Няма как да стане - първо привеждаш и двете в една от двете мерки (метри или футове) и тогава смяташ.

      Няма такова нещо при Барби - той събира ябълки и круши, и накрая получава компот, който ни тика в лицата от месеци.
      Не ни пука от неговите напъни (платени, естествено), но накрая трябваше някой да обясни "експертните" му методи на работа.
      Най ми стана криво за интегралите - лепнал ги там за тежест, пък реално е сумирал пет числа на кръст, и е сметнал едни фалшиви проценти
      Бей, сори за късния отговор. Бих искал да опитам да изясня тезата си, но за целта първо трябва да ти задам един въпрос относно това сравняване на смъртности от Барбарон, които ти не приемаш. Ако премем, че в случая ще мерим смъртност в бр. умрели/мил ( @ Фентъзи), нека в държавата Х имаме примерно 500 умрели/мил (за даден период), а в държавата У- 1000 умрели/мил за същия период. Би ли казал, че смъртността в У е 2 пъти по-голяма от Х?

      Коментар


      • Еднократният бонус ще се изплаща на 1-о число на месеца


        Първите добавки от 75 лв. при ваксиниране ще се изплатят на 1 февруари
        Първите добавки от 75 лв. при ваксиниране ще се изплатят на 1 февруари - Еднократната добавка от 75 лв. за ваксинираните пенсионери ще се изплаща на първо число на месе...
        Last edited by RUBLA; 12.01.2022, 19:16. Причина: Линк към конкурентна медия.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

          Важното е че ти и бялата златка го знаете.

          пп абе като няма НАТО, що путин трепери от разширението му?
          не се разширява НАТО, а се изсипва американска войска на изток, а Путин го Остави

          чакам да видя "чужди войски" да се разположат в Канада и Мексико примерно, по границата с УСА и каква би била реакцията на УСА
          Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

            Загубих доста време в четене на материалите и, честно казано, изобщо не съм изненадан колко тривиални причини (вероятно) са в основата на всичко тъпо, което видяхме последните две години. Но какво друго може да очаква човек от най-вредната държава на тази планета.

            Разбира се, само ако автентичността на тези документи се потвърди. Но те изглеждат доста убедителни с детайлите си...
            По повод "Gain Of Function" - ако имаш време и желание, може да си пуснеш части от изслушванията на Фаучи пред Сенатска комисия

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
              Скромните ми наблюдения назад в историята показват, че такива мероприятия търсят не толкова отстояване на конкретни позиции или противопоставяне срещу някакви политически решения, а най-вече набиране на бъдещи гласоподаватели. Казвам го със съжаление, защото така често се омаловажават някои не лоши идеи/предложения/позиции, върху които следва да се обърне по-сериозно внимание. И така даден политик си изгражда образ на човек, чиито възгледи трябва автоматично да се отхвърлят без да се замисляме дали е прав или не.
              точно в десетката
              правилния въпрос в случая е защо 90% от партиите не заемат позицията на над 70% от избирателите си…, и не , мохабеда с вярата в учените и науката вече се изтърка-даже някакси простее

              днес гледах върха на наглостта: асенчо коментира онлайн протестите , и пак половината разговор мина в реклама на ваксините…, пълен смях


              Коментар


              • Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
                Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

                https://glasove.com/categories/na-fo...o-virusologiya
                Те и Луи Пастьор участваха, ама се измъкнаха тихомълком по бели гащи.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  Костя копейкин трябва да бъде съден за държавна измяна защото служи на интересите на чужди сили - Русия. Копейкин е финансиран от москва. Политик който служи на чужда държава е нациоанелн предател. Копейкин и семейството му трябва да бъдат депортирани в масква
                  О, моля ви се, това не е форум за конспиративни теории..

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
                    Фаучи може да се озове на съдебната скамейка. А може и Петър Дажак да отиде там.

                    https://www.projectveritas.com/news/...stimony-under/
                    Загубих доста време в четене на материалите и, честно казано, изобщо не съм изненадан колко тривиални причини (вероятно) са в основата на всичко тъпо, което видяхме последните две години. Но какво друго може да очаква човек от най-вредната държава на тази планета.

                    Разбира се, само ако автентичността на тези документи се потвърди. Но те изглеждат доста убедителни с детайлите си...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

                      Бони, НАТО на практика няма, ама ти не го знаеш това.
                      Важното е че ти и бялата златка го знаете.

                      пп абе като няма НАТО, що путин трепери от разширението му?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

                        Бонке , и аз съм за излизане от НАТО , ЕС и против еврото . Ужас , сигурно има и още като нас . Към 80 % .
                        Знаех си че антиваксър = путинофил

                        Коментар


                        • Скромните ми наблюдения назад в историята показват, че такива мероприятия търсят не толкова отстояване на конкретни позиции или противопоставяне срещу някакви политически решения, а най-вече набиране на бъдещи гласоподаватели. Казвам го със съжаление, защото така често се омаловажават някои не лоши идеи/предложения/позиции, върху които следва да се обърне по-сериозно внимание. И така даден политик си изгражда образ на човек, чиито възгледи трябва автоматично да се отхвърлят без да се замисляме дали е прав или не.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                            ....НАТО....
                            Бони, НАТО на практика няма, ама ти не го знаеш това.

                            УСА си прибра на пясъчника Австралия и УК и каза на другите деца, че не иска да си играе с тях.
                            Ама другите деца се прегупират и ще си направят и ще си играят на нови групички.

                            Неслучайно, най-вероятно, ще сме свидетели на европейска "армия".
                            Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              Костя копейкин трябва да бъде съден за държавна измяна защото служи на интересите на чужди сили - Русия. Копейкин е финансиран от москва. Политик който служи на чужда държава е нациоанелн предател. Копейкин и семейството му трябва да бъдат депортирани в масква
                              Я са успокой.Изтрии си монитора и забърши доматената люспа горе вдясно.Тия къде избиват децата ни с ваксини на кого служат?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                                Ти верно ли? Против членството на България в НАТО ли си? Против приемане на еврото ли си? За обединението на България и Северна Македония ли си? Ужас!
                                И аз съм против.А ти може да се разкараш ние не ядем банани

                                Коментар

                                Working...
                                X