IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

И аз не се сещам. В картинката обаче не всичко е очевидно. Защо например Италия и Белгия в момента се представят по-добре от Гърция?
    Италия е лесно - там в началото си умориха възрастните по домовете почти по същата схема като при нас. Т.е много от тези които трябва да умират сега са починали п0-рано.
    За Белгия не знам и не помня как беше.
    Има и вариант / почти съм убеден в това/ , че са се били различни ваксини на различните места / концентрация , или дори различни спомагателни вещества/.... Да не забравяме че и официално беше експеримент.... и.е.е биха били пълни тъпаци да не са правили тестове ..., а те не са...

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Лично аз не мога да се сетя за толкова значим фактор който да повлияе в такава степен освен ваксината.
      И аз не се сещам. В картинката обаче не всичко е очевидно. Защо например Италия и Белгия в момента се представят по-добре от Гърция?

Коментар

Разбира се съм съгласен. И това ми се струва много по-интересно за дискутиране.

Има дребен детайл който прави да речем дискусията дискусионна. При нас и предполагам в другите слабоваксинирани страни по време на Ковида болниците бяха дефакто затворени, лекарите не лекуваха почти нищо. Това се правеше с цел да измрат повече хора и да се набута стадото към иглата кат подплашени оФсе....Чудеха се как да напишат всеки починал че е от Ковид и да съобщават огромната бройка на всяка минута.
        Частично им се получи ...умориха доста хора над нормалното ПРЕЖДЕВРЕМЕННО. И сега имаме смъртност под нормалната....Така ще е вероятно още няколко години докато се наваксат преждевременно утрепаните...Не сме станали дълголетници щото не сме се наболи....
        По-интересно е защо има и е ПОСТОЯННА повишената смъртност на Запад. Т.е. все още не е станала нормална Лично аз не мога да се сетя за толкова значим фактор който да повлияе в такава степен освен ваксината.... номер 2 да речем далеч назад трябва да е стреса от инфлацията...
        Има ли според теб нещо друго, което да е причина за тези резултати ?
        Питам защото ако фактора е ваксината , то се умира точно от тези неща - сърце, рак и автоимунни и следователно ваксината е спомогнала за развитието на тези проблеми.

Коментар

Зарежи простото око и погледни статистиката. Ако смяташ че потвърждава тезата ти, пусни линк, ще ми е интересно да го видя.
          В публикуваните правила за медицинска статистика за смърт "от Ковид" – в ЮК и, частично, УСА – влизат всички причини за смърт от старост.

Фразата, приписвана на Марк Твен "Има лъжи, адски лъжи и статистика", е известна от 18-ти век.

Коментар

Макар че и самото наличие на свръхсмъртност в силноваксинираните страни и липсата на такава при нас и други слабоваксинирани страни да е достатъюно доказателство. Предполагам за това си съгласен.
            Разбира се съм съгласен. И това ми се струва много по-интересно за дискутиране.

Коментар

Зарежи простото око и погледни статистиката. Ако смяташ че потвърждава тезата ти, пусни линк, ще ми е интересно да го видя.
              Нямам достъп до такава информация, а дори и някой да има нали не си толкова наивен , че някой ще я публикува след всичките манипулации относно Ковид ?! Имам предвид статистика за разболяване и или смъртност от сърдечни, автоимунни и ракови проблеми разцепени през отошението на ваксинирани и неваксинирани.
              Макар че и самото наличие на свръхсмъртност в силноваксинираните страни и липсата на такава при нас и други слабоваксинирани страни да е достатъюно доказателство. Предполагам за това си съгласен.

А иначе не разбирам какъв е проблема на простото око след като постоянно има видеа от този тип дори и по официалните медии....
              https://btvsport.bg/world-football/u...izi-video.html
              Милион процента сигурност че само ваксинирани круши падат....
              Имам и личен пример на познат ваксиниран 4 пъти / за да пътува по света/ в нормална възраст утрепан от рак за няколко месеца без да го е имал ПРЕДИ ваксинацията / не да не е открит а не са го имал защото е бил изследвани за други проблеми и не е бил открит рак/.... Знам че е частен случай и не всички ваксинирани заминават така , може и да няма връзка и да е случайност , но съмнението от съвпадението ине само при мен остава....

ПП Всъщност сега се сетих , че не разбирам защо е спора след като тези проблеми са описани в листовката за информирано съгласие , че е възможно да се случат.... е случват се не само на листовката , а и в реалният живот....честичко
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 05.11.2023, 11:11.

Коментар

Видно с просто око и без дори да се гледа статистика....

Коментар

"несъстоятелен политкоректен"? Само защото някой си позолява да допусне че за смъртта на възстановяващ се наркоман мoже да има и други причини освен ваксините?
                  Проблема е в двойните стандарти. След като починали в катастрофи или самоубийци и т.н. с положителен тест за Ковид бяха в статистиката за починали уж С ама всички медии внушаваха че е ОТ Ковид защо да не може бивш наркоман с ваксина да е починал С / ОТ/ ваксината ? Да не би да има разлика ?
                  Иначе реалното положение на нещата е че починали ОТ Ковид са вероятно под 5% от статистиките И също така има голямо увеличение на починали преждевременно или арестирани , автоимунни , ракирани и т.н. след началото на тази ваксинация. Видно с просто око и без дори да се гледа статистика....Толкова круширани футболисти и други спортисти никога не е имало преди тази течност.
                  Крайният резултат е че хората в мнозинството си изгубиха доверие и в нормалните ваксини и лекарства и поне при някои от нас като видят новина за починал известен на 40-50 години първата мисъл е в ясна посока.

Коментар

• До година-две влизаме във нова пандемия май,
                    този път бактериална.
                    https://rumble.com/v3j3re0--auf1-9-2023-..html

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21

...
                      "несъстоятелен политкоректен"? Само защото някой си позолява да допусне че за смъртта на възстановяващ се наркоман мoже да има и други причини освен ваксините?

Last edited by X_Y; 02.11.2023, 18:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение

УАУ! Вие сериозно ли???!!!
                        По-нелепо нещо май трудно може да се види във форума
                        Какво се учудваш, тука са се събрали баш конспираторите .
                        Last edited by X_Y; 02.11.2023, 18:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
                          Матю Пери, като още 15 милиона до момента, също се пресели в един по-добър свят с любезното съдействие на Файзър и чудодейните им сиропи.

https://m.facebook.com/story.php?sto...60931&sfnsn=mo
                          УАУ! Вие сериозно ли???!!!
                          По-нелепо нещо май трудно може да се види във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
                            Матю Пери, като още 15 милиона до момента, също се пресели в един по-добър свят с любезното съдействие на Файзър и чудодейните им сиропи.

За сметка на това футболистите са с връзки и в повечето случаи лекарите успяват да ги спасят от вредното влияние на климатиците.
                            Видеото НЕ Е за хора със слаби сърца особено такива които ползват климатици !

https://btvsport.bg/world-football/u...izi-video.html

Чудя се дали да не направя децата ми футболисти.... там е най-сигурно....Не юе е проблем де. При примерно 500 футболисти в А групата на Холандия в разцвета на физическите си сили да се гътват по 1-2 ма на година нищо не е. като статистика...
                            Тези климатици не изветряват ли с времето се чудя.... или са до живот ?!
                            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.10.2023, 15:13.

Коментар

• Матю Пери, като още 15 милиона до момента, също се пресели в един по-добър свят с любезното съдействие на Файзър и чудодейните им сиропи.

Last edited by drainlan21; 29.10.2023, 17:11.

Коментар

Не си написал нищо ново.... За какво да мисли некой милиардерин дето нема нещо материално дето да не е опитал .....Остава му само безсмъртието и гледам некои менкаха органи като обувки за тази цел.... Скоро ще си ги и произвеждат почти всичко нужно.... Технологиите са налични за доста неща....
                                Но това не виждам пак какво общо има с конкретното видео в което описаха как ни инсталират интерфейс да ни ровичкат в тиквите.. Като следствие от тази операция са се получили Ковид и развитието на 5Г , за да има достъп до интерфейса....
                                Не твърдя, че говорят неистини .... може и да е така както твърдят , но по това което е по новините ми се струва че сме на десетилетия , а може и столетия от съответните технологии и разбиране на мозъка до необходимата степен..... Това не пречи да си тестват интерфейса и сега де....
                                Ще почна да развивам нов бизнес - шапки от алуминиево фолио , да ги видим тогава как шъ пипат интерфейса :-)
                                То аз няма от какво да се впечатля па нямам и милион. (едно време имах на старите пари)
                                Ами нали само мозък не могат да си произведат. И сега правят тестове на гоите
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X