IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този клетник Затценко ще го въртят на чеверме по пълна програма , всички изкарани с драсканици стотинки ще му излезнат през г_а. Революцията винаги изяжда своите полезни и-ти.
    Ако все още е наоколо след десетилетие, съдбата му ще е като на героят на този пророчески клип: https://www.youtube.com/watch?v=vWkepoLUZfs.
    С една разлика, че при него няма да има хепиенд. На Тепiхчук му давам минимален шанс да успее да избяга с боклукчийския камион, защото има плахи опити да мисли извън Матрицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      Предлагам по-просто решение,
      разтревожените хора, да си припомнят дефинициите за робство и феодализъм. Така няма да внасят объркване в това което са искали да кажат.

Разбира се че задаващото се е 100% робство. Не е задължително да е с окови и камшик. Със същият успех може да бъде с дигитални окови и наказания.
      Всъщност робството никога не е изчезвало има куп вариации - икономическо, данъчно, ипотечно и т.н. Сега се сетих за Китай и политиката на едно дете. Всъщност никога не са спирали да имаш повече деца, а просто трябваше да си платиш за детето и после за детска, училище и т.н. Т.е. за обикновеният човек не ставаше защото цифрата беше около 50К по спомен . Също така се получиха и някои ;; забавни'' следствия, като това че беше забранено да се казва пола при бременност.... обаче въпреки това се раждаха много повече момчета и т.н.
      Не ми се мисли какви простотии могат да се измислят при дигиталните истории... За децата и внуците ни ще бъде интересно

Коментар

Разкажете повече, как дигиталната валута и ID ви пречат да пръднете...
        вие пърдите само при наличен кеш? (ето приемам сериозно мнението ви и моля за разяснение)
        Веднага - купувам си от съседа Гошо 2 кила зрял боб / произвел е в мазето си на УВ светлина 5 кила и му е в повече ... В мазето защото на открито е забранено следи се с дронове и сателитите на Мъск кой сади забранен пърдящ боб/ без да съм ползвал дигитална валута за целта , не ми е издал касова бележка , а аз не съм си поискал т.е. подлежа на поне 10 лева глоба.
        А пръдна на публично място, а съм издал цялата конспиративна схема за производство и употреба на зрял боб.... и ми блокират дигиталният портфейл за неопределено време или просто ми спират месечната помощ / ББД/ . Но това само при условие , че не ме разследват с какво съм плати за боба щом не е с дигитален кеш....
        Ще ме приравнят най-малко на перач на истински зрял боб... криминален тип и половина...
        Въобще дигитализацията / не само на кеша/ дава неограничени възможности за ликвидиране на свободата / в частност на пърдене/ на отделният индивид.

ПП Пропуснах да уточня защо въпроса с пърденето е толкова важен. Предвид глобалното затопляне , което както знаем е предизвикано в голяма част от кравите би било съвсем очаквано да се избият. След успешното справяне с тях на ред са били всички други причини генериращи метан.... съответно отглеждането и употребата на боб ще бъде криминализирана....
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.11.2023, 20:17.

Коментар

вие пърдите само при наличен кеш? (ето приемам сериозно мнението ви и моля за разяснение)
          Как си го представяш, че и като пръднеш, ще има запис за това? И ако е на неподходящо място, ще бъдеш глобен да носиш два шева за три дни. Ако рецидивираш - ще ти се полага монтажна пяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
            Барбароне, птицо от две служби хранена...
            Няма ли да спреш да пълниш форума със статистики от преди 2г и да плашиш хората ..?
            Най-после започнаха да се появяват статистики ( въпреки нежеланието на платените драскачи и техните спонсори.... ), че млади 40-50г хора мрат при неясни обстоятелства...
            Милиони, много милиони....Пишат по света за 15 млн на година, засега....
            Няма още публикации ( освен за "бели" тромби с неясен произход ), но аз имам трима познати заболели от рак на дебелото черво за 6 месеца...Чак пък такава честота ?
            Единия си отиде, другия бере душа, но поне третия е добре....За операция се чакало 2 месеца ....
            Бъдете здрави, даже и ваксинирани !

Остави го Барби да си харчи парите. Ако може, и от 22 служби ще се храни. Пише с червено, синьо, зелено - да угоди на всички, от които лапа. Сигурно пише и с бяло и после нагрява дисплея - за конспиративните сводки.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
              ....
              ...Кви перачи, кви 5 леуа ?! Натиска се на макс дребният и среден матрял да не шава ного към хич. Нема да мое да пръдне без позволение....

. т.е. има списък с опорки за ''предимствата''...перачи е от тях...Друг е въпроса , че е много неадекватна опорка.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                Уж пишат интелигентни хора тук... Даже не го оспорвам, пишат правилно, изразяват се пълноценно, имат богата обща култура и тн.- обаче по най-значимият проблем на нашето настояще и бъдеще - мненията са отблъскващо елементарни?? "Перачите на пари", "бакшиш"??? сериозно, до това ли достига разбирането ви за проблемите пред дигитално ID и дигитална валута? И възможността за колосален, необратим свръхконтрол? Над всеки, във всяка област от съществуването? Сериозно, това ви е границата на осмисляне? Ужасен съм
                Възможно е да стартира дори от сега маркетинговата част на този проект.... т.е. има списък с опорки за ''предимствата''...перачи е от тях...Друг е въпроса , че е много неадекватна опорка.

Коментар

• Предлагам по-просто решение,
                  разтревожените хора, да си припомнят дефинициите за робство и феодализъм. Така няма да внасят объркване в това което са искали да кажат.

Коментар

• cyclop, контролът и в момента съществува, а за прането на пари биткойн е такава мощна пералня и не се е чуло че ще я спират. Проблема е че налагат някаква простовати схеми в държавите които са под контрол и се получава така че парите ше избягат там където контрола им го няма. Дори да са съвсем законни, никой не иска да тръби колко пари има ако сумите са големи и възбуждат апетита на крадци. Да я има цялата информация на едно място не е нищо повече от улеснение за хората с престъпни намерения и поведение.
                    Казано директно - тази част на Света, която смята себе си за по цивилизоване се разпада и това е изражение на процеса на деградация, тя е напълно овладяна от криминали.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Уж пишат интелигентни хора тук... Даже не го оспорвам, пишат правилно, изразяват се пълноценно, имат богата обща култура и тн.- обаче по най-значимият проблем на нашето настояще и бъдеще - мненията са отблъскващо елементарни?? "Перачите на пари", "бакшиш"??? сериозно, до това ли достига разбирането ви за проблемите пред дигитално ID и дигитална валута? И възможността за колосален, необратим свръхконтрол? Над всеки, във всяка област от съществуването? Сериозно, това ви е границата на осмисляне? Ужасен съм

Коментар

• Барбароне, птицо от две служби хранена...
                        Няма ли да спреш да пълниш форума със статистики от преди 2г и да плашиш хората ..?
                        Най-после започнаха да се появяват статистики ( въпреки нежеланието на платените драскачи и техните спонсори.... ), че млади 40-50г хора мрат при неясни обстоятелства...
                        Милиони, много милиони....Пишат по света за 15 млн на година, засега....
                        Няма още публикации ( освен за "бели" тромби с неясен произход ), но аз имам трима познати заболели от рак на дебелото черво за 6 месеца...Чак пък такава честота ?
                        Единия си отиде, другия бере душа, но поне третия е добре....За операция се чакало 2 месеца ....
                        Бъдете здрави, даже и ваксинирани !

Коментар

Ц ц ц, страшно ще е да - за перачите на кинти
                          Кви перачи, кви 5 леуа ?! Натиска се на макс дребният и среден матрял да не шава ного към хич. Нема да мое да пръдне без позволение.
                          В същото време гоуемите корпорации си оптимизират данъчните разходи по нискооблагаеми зони и най-вече извън мястото на изкараният им доход.... Никой не ги бара ....и дори не се мисли в тази посока.... Нече ако се обложат като малкият човек нема да си преразпределят отново между тях тези данъчни приходи с обществени поръчки.....ама и тази схема не искат дори...алчност и терор на макс над стадуто.

ПП Не се заблуждавай, че и ти не си част от стадото като ти подфърлят некоя стинка....

Коментар

За тях не се притеснявам никак. Политиците трябва да си получават своето, за какво им е иначе да са политици? Абсурд е да отсекат любимия си клон. Виж, за редовия циклоп може и да стане по-сложно с бакшишите от нощната тарифа.

Коментар

Много бързо се задава неофеодалното тоталитарно робство. Биомасата, като цяло, няма и най-малка идея какво се готви. Страшни времена наближават.

Коментар

Много бързо се задава неофеодалното тоталитарно робство. Биомасата, като цяло, няма и най-малка идея какво се готви. Страшни времена наближават.
                                Незнанието не е лошо понякога. Като знаеш/м за идващото нима можем да го спрем/променим или направим различно за себе си ?!
                                Освен долното ще има и продължение в не толкова далечното бъдеще - всеки ще бъде записван и проследяван в реалано време за всяко едно свое действие, пост или дума. Разбира се анализиран от ИИ със съответните мерки след това на дигитална основа.... 30-40 години ...възможно и по-малко.
                                В контекста на конкретната тема се чудя защо е толкова голям зора да се ОГРАНИЧИ достъпа до лекарства за хората у нас / антибиотиците били само началото се пофалиха, но било голям успех досега. Нема интернет доктор вече да има, а само специално изписани елексири с интересни действия.../

Коментар

Working...
                                X