IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Според изтекли документи германските здравни власти са знаели, че локдауните ще са по-вредни от самия вирус

    Агенцията за обществено здраве на Германия е знаела, че локдауните по време на пандемията от Ковид могат да причинят повече щети от самия вирус още през декември 2020 г. и че мандатите за маските не са подкрепени с доказателства. Това показват вътрешни документи, скрити от германските власти.

    Журналисти спечелиха дълга съдебна битка с Института „Роберт Кох“ (RKI), германската агенция за обществено здраве, и съдът я задължи да публикува документи по искането за обществена информация.

    Протоколите показват, че германските изследователи от Института за обществено здраве RKI са знаели за вредите от локдауните предварително. Във вътрешната си кореспонденция те изрично предупреждават, че техния анализ на локдауните в Африка показва „очаквано увеличение на детската смъртност“.

    „Последиците от локдауните са отчасти по-тежки от самия вирус“, се казва в доклад от декември 2020 г., като друг документ от октомври 2020 г. заявява, че няма доказателства в подкрепа на това, че медицинските маски FFP2 могат да предотвратят разпространението на Ковид.

    Тези констатациите никога не бяха оповестени публично, въпреки че изследователите ясно се застъпват за публично оповестяване на техните изследвания в протоколите от срещите им. Въпреки това германското правителство избра да наложи локдауни, срещу които предупреждават собствените му изследователи.

    Разкритията идват след двегодишна съдебна битка между RKI и германското списание Multipolar, което спечели съдебното дело за публикуване на документите, макар че те са силно редактирани от здравната агенция.

    Multipolar предяви друг съдебен иск в опит да осигури пълен достъп до нередактираните документи, които RKI и германското правителство избраха да не споделят с обществеността.

    Скандалът заплашва да има последици за германското правителство, като вицепрезидентът на Бундестага Волфганг Кубицки заяви пред германските медии: „Протоколите на кризисния екип на RKI, някои от които вече са публикувани, пораждат значителни съмнения дали политическите мерки за справяне с пандемията наистина са предприети на научна основа“.

    Той също така призова федералния министър на здравеопазването на Германия Карл Лаутербах да представи всички протоколи на обществеността без редакции, за да има пълна прозрачност за вътрешните дискусии и основанията за вземане на решения.

    „Ако Карл Лаутербах не последва молбата ми, като парламентарист ще работя, за да го убедя да направи това разкритие, за да може най-накрая искането [за достъп до информация] да бъде удовлетворено“, каза вицепрезидентът на Бундестага.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

      Аз няма да забравя у ВМА - всичкото с парцал а аз си шаря из цялата болница кат волна птичка.
      Заканваха се да ме изгонят/изпишат (да бе да да не могат да си вземат пътеката)
      Един даже искаше да ме задържа и му казах друго отделение да ме търси .
      Няма таквиз идиоти.
      Ама всички ме гледаха кат прокажен, а то те са прокажените, ака болни мозъци а уж и лекари има там
      С болниците - иди-доди. Било е 1992-ра, когато майка ме учеше да си мия ръцете веднага след излизане от болница - има-няма 30 години преди Ковид-а. Хора с маски имаше по време на всяка грипна епидемия и преди пандемията.

      Мен ме втрещиха с парковете. Убеден съм, че беше част от стратегия да се види какво могат да приемат хората преди точка на пречупване. Друго обяснения нямам.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
        Времето на заключването на свинохората в кочинките им – заради "ковид" – беше разкошно време.
        Дано пак ги заключат.

        Тогава ще се разхождаме из града само ние, човеците – без парцали-зурли на устата, без ковид-сертификати и т.н., и т.н., а свободни човеци.
        Аз няма да забравя у ВМА - всичкото с парцал а аз си шаря из цялата болница кат волна птичка.
        Заканваха се да ме изгонят/изпишат (да бе да да не могат да си вземат пътеката)
        Един даже искаше да ме задържа и му казах друго отделение да ме търси .
        Няма таквиз идиоти.
        Ама всички ме гледаха кат прокажен, а то те са прокажените, ака болни мозъци а уж и лекари има там
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

        Коментар


        • Времето на заключването на свинохората в кочинките им – заради "ковид" – беше разкошно време.
          Дано пак ги заключат.

          Тогава ще се разхождаме из града само ние, човеците – без парцали-зурли на устата, без ковид-сертификати и т.н., и т.н., а свободни човеци.
          Last edited by Turbolan; 23.03.2024, 13:44.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
            Да, който по-долу каза, че в Русия не са имали строги антиковид мерки, греши.

            Да мисля ли, че според теб локдауните и прочие антиковид мерки са признак на несвобода на обществото?
            Аз каквото имах да кажа за Ковида, го направих предните години. От позицията на 4-те години става все непонятно онова, което преживяхме, както от онези двама мои колеги на няма и 40, които наистина лежаха съответно 3 седмици и месец и половина в интензивно и са готови да разкъсат всеки, който се съмнява колко е бил тежък вируса, както и от онези, които изпитаха пък на своя гръб абсурдността на взетети мерки, изгубиха близки заради хаоса в здравната система и висяха на КПП-та,за да си разсадят домати.

            Намирам известна ирония във факта, че тези, с които спорихме за локдауните сега сме на едно мнение за Украйна, а другите с моето мнение тогава, с които заедно уж бяхме "борци срещу експерименталките и здравната диктатура" мечтаят за руска окупация, месторабота по разпределение и северокорейско ежедневие, но това само идва да покаже, че нито един човек не е напълно бял или напълно черен.

            Last edited by Tepix; 23.03.2024, 17:13.

            Коментар


            • Turbolan, те в Русия май по едно време решиха да ги пуснат да се заразят масово и да го изкарат вируса. По принцип първите вълни са опасни, след тях мутиралия вирус става все по леко разболяващ. Накрая същата група вируси произлезли от този ще се изкарват като хрема. Имунните системи в зависимост от географското положение се различават, например в Африка имат имунитет към дадена група вируси, а в Европа нямат и когато вируса дойде отдалеч хората не могат да го изкарат леко и заболяват тежко. Още като казаха че ще се движим повече - движение на хора, беше ясно че такова нещо ще се случва. Наистина няма нищо неизвестно и по специално.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Tepix, не е цирк, реален вирус и реално разпространение. Страните които са изолирани са защитени, затова има разлика в реакцията на правителствата. Те не са глупави и знаят това нещо, затова си позволяват да реагират по различен начин. В Северна Корея ваксинираха ли се, изолираха ли се ? Разболяха ли се ?
                Last edited by supertrader; 23.03.2024, 09:16.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                  Съществуващите критерии за делириум включват:
                  • Наличието на патологична основа, т.е. делириумът е проява на заболяване;
                  • паралогичност, т.е. изграждане на базата на вътрешната логика на делириума, идваща от вътрешните (винаги афективни) потребности на психиката на пациента;
                  • В повечето случаи, с изключение на някои варианти на вторичен делириум, съзнанието остава ясно (няма нарушение на съзнанието);
                  • Прекомерност и непоследователност по отношение на обективната реалност, но с упорита убеденост в реалността на заблудите - това е "афективната основа на делира";
                  • Съпротива срещу всякаква корекция и неизменност на заблуждаващата гледна точка;
                  • Обикновено интелектът е запазен или леко отслабен, като при силно отслабване на интелекта системата от заблуди се разпада.
                  • При делириума са налице дълбоки личностни смущения, причинени от съсредоточаването около заблуждаващата фабула;
                  • ...
                  Това е готино но не за тая тема. Идеално описва джендъристи, затоплисти и ислямисти.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                    Хубаво, нека и Туркменистан да са сред далите отпор на цирка. Въпросът е защо Русия игра в него, а Китай даже го започна и беше с най-строгите локдауни. Човек не очаква такива неща от тия крепости на свободата и антиимпериализма.
                    Да, който по-долу каза, че в Русия не са имали строги антиковид мерки, греши.

                    Да мисля ли, че според теб локдауните и прочие антиковид мерки са признак на несвобода на обществото?
                    Last edited by Turbolan; 22.03.2024, 23:01.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
                      Не е само Лукашенко.

                      Туркменистан също им се изсмя в лицето, а в Танзания цял президент убиха, щото си позволи гръмко да говори хем срещу ковид-измамата, хем срещу ЛГБТ-идиотията.
                      Хубаво, нека и Туркменистан да са сред далите отпор на цирка. Въпросът е защо Русия игра в него, а Китай даже го започна и беше с най-строгите локдауни. Човек не очаква такива неща от тия крепости на свободата и антиимпериализма.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                        ​П.П. Наистина Лукашенко единствен не прие Ковид-ограничения. Някои русофили от вече лоша памет и напреднала възраст решиха да препишат заслуги и на Вови, пък той милия на два пъти затваря Москва.
                        Не е само Лукашенко.

                        Туркменистан също им се изсмя в лицето, а в Танзания цял президент убиха, щото си позволи гръмко да говори хем срещу ковид-измамата, хем срещу ЛГБТ-идиотията.

                        Коментар


                        • антиваксъри - диагноза:

                          Съществуващите критерии за делириум включват:
                          • Наличието на патологична основа, т.е. делириумът е проява на заболяване;
                          • паралогичност, т.е. изграждане на базата на вътрешната логика на делириума, идваща от вътрешните (винаги афективни) потребности на психиката на пациента;
                          • В повечето случаи, с изключение на някои варианти на вторичен делириум, съзнанието остава ясно (няма нарушение на съзнанието);
                          • Прекомерност и непоследователност по отношение на обективната реалност, но с упорита убеденост в реалността на заблудите - това е "афективната основа на делира";
                          • Съпротива срещу всякаква корекция и неизменност на заблуждаващата гледна точка;
                          • Обикновено интелектът е запазен или леко отслабен, като при силно отслабване на интелекта системата от заблуди се разпада.
                          • При делириума са налице дълбоки личностни смущения, причинени от съсредоточаването около заблуждаващата фабула;
                          • ...
                          Last edited by barbaron; 22.03.2024, 09:39.

                          Коментар


                          • Population soft kill

                            ..In 2005, he gave a talk at the Radio Liberty Conference in California. To this day, that talk is even more relevant.

                            Dr. Ayoub explains how the medical establishment, through certified government documentation, is working hand in hand with globalists to facilitate a depopulation agenda.


                            https://rumble.com/v43i7ge-population-soft-kill.html



                            пп. пазете си децата от "истинските " ваксини .
                            Last edited by neon7; 21.03.2024, 17:58.

                            Коментар






                            • Как да фалшифицирате пандемии в 4 лесни стъпки.


                              Как да фалшифицирате пандемии в 4 лесни стъпки. „Майсторски клас от шоумена на DOD Джеймс Джордано.“ от Саша Латипова.



                              https://expose-news.com/2024/02/04/h...-4-easy-steps/

                              Коментар





                              • https://expose-news.com/2021/09/03/p...-19-narrative/

                                Коментар

                                Working...
                                X