IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• „Няма начин да ги е било грижа за хората. Няма начин да са искали да прилагат методи за минимизиране на вредите. Точно обратното е. Те искаха да прилагат методи, за да потискат и налагат волята си на цялото население. Това беше целта“, каза Денис Ранкур в скорошно интервю за „пандемията“ - ковид.

Rancourt твърди, че науката зад пандемията е била манипулирана и резултатите са публикувани във водещи списания, контролирани от тези на властта, като 99% от медицинските изпитвания са неверни и финансирани от индустрията. Неговото изследване се фокусира върху идеята за „предизвикана от биологичен стрес спонтанна бактериална пневмония без предаване“, самоинфекция, причинена от стреса на околната среда, като основен аспект на пандемията.

Той предлага нова гледна точка към динамиката на теорията за зародиша и терена и нейните последици за нашето разбиране на "пандемията" от covid.

В първите 25 минути от час и 45-минутно интервю с The Last American Vagabond , Rancourt обсъди прекомерната смъртност в началото на 2020 г., какво я е причинила и защо. Ограничихме нашия текст до тази част от интервюто, но вградихме пълното интервю в края.

Съдържание
    1. Анализ на нивата на смъртност от всички причини и отсъствието на разпространяващ се патоген
    2. Мотивите зад реакцията на пандемията Covid-19 и стремежът към контрол
    3. Въздействието на цензурата и йерархиите на господството върху здравето на обществото и възхода на авторитаризма
    4. Въздействието на социалния срив върху човешкото здраве и нивата на смъртност, с акцент върху пандемията от Covid-19
    Горното беше обхванато в първите 25 минути от интервюто на Ранкорт с The Last American Vagabond . Вградихме пълното интервю по-долу.
    https://rumble.com/v63gjdn-denis-ran...nduced-ba.html

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Антиваксърчета, готвите ли се за ваксиниране
      -------------------
      2025 г. може да се окаже ключова за ваксините срещу рак - те биха могли да намалят нуждата от химиотерапия и хирургия при лечението на рак - The Economist
      Замърсяването с ДНК във ваксините срещу Ковид надвишава 470 пъти допустимото

ИРНК ваксините срещу Ковид-19 на Pfizer съдържат остатъчни нива на ДНК, надвишаващи регулаторните граници за безопасност, според рецензирано проучване, публикувано тази седмица в Journal of High School Science.

Изследването е проведено от учени в лабораторията White Oak Campus на Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) в Мериленд.

Остатъчната ДНК се отнася до малки фрагменти генетичен материал, които могат да останат във ваксините или лекарствата след производството. Тези фрагменти идват от клетките или процесите, използвани за направата на продуктите.

Насоките на Световната здравна организация (СЗО) гласят, че една доза ваксина не трябва да съдържа повече от 10 нанограма остатъчна ДНК. Проучването обаче установява, че нивата във ваксините на Pfizer надвишават тази граница с 6 до 470 пъти.

Изследователите анализират ваксини, получени от BEI Resources, доставчик, свързан с Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания на САЩ. Те използват методите NanoDrop и Qubit за измерване на нивата на ДНК. И двата метода показват замърсяване над допустимите прагове. Остатъчна ДНК е открита в шест флакона от две различни партиди ваксини.

Докато проучването посочва, че рисковете за здравето, породени от ДНК фрагментите, „в момента са неизвестни“, изследователите предупреждават, че на теория те могат да се интегрират в човешката ДНК и да увеличат риска от генни мутации. Те също така изразиха опасения, че фрагментите могат да съдържат онкогени, които могат да доведат до рак. Авторите препоръчват допълнителни тестове за оценка на потенциалните рискове.

FDA все още не е коментирала констатациите. Докато съобщенията за замърсяване с ДНК във ваксините срещу Ковид-19 циркулират от години, регулаторните органи многократно ги отхвърляха, заявявайки, че те не представляват риск за здравето.

Кевин Маккернан, основател на Medicinal Genomics, описва откритията като „бомба“ и предупреждава, че ДНК фрагментите могат да свръхстимулират имунната система, потенциално „предизвиквайки растежа на ракови клетки“.

„Многократното излагане на чужда ДНК чрез бустери на Ковид-19 може да увеличи този риск с течение на времето, създавайки условия, благоприятни за развитието на рак“, каза Маккернан в интервю с Мариан Демаси, австралийска разследваща журналистка, която привлече общественото внимание към проучването.

Николай Петровски, професор по имунология и ръководител на Vaxine, австралийска биотехнологична компания, заяви, че констатациите се нуждаят от спешно внимание от регулаторите. Петровски също така обвини FDA, че крие информация от обществеността, като каза, че проучването „ясно показва, че FDA е била наясно с тези данни“, като се има предвид, че е проведено в нейна лаборатория под надзора на собствените й учени.

Коментар

Антиваксърчета, готвите ли се за ваксиниране
        -------------------
        Click image for larger version

Name:	71890776.jpg
Views:	1
Size:	86.4 КБ
ID:	4237389
        Click image for larger version

Name:	944f74237bb4ce49494e77354f1b9fac-421797218.jpg
Views:	1
Size:	36.9 КБ
ID:	4237390

Коментар

• Ооо, НЕВЕРОЯТНО ОТКРИТИЕ!!!??? Експерименталната мРНК терапия срещу рак, която се разработва неуспешно от десетилетия, и за която - след малко адаптация - ни излъгаха, че е "мРНК ваксини срещу КОНВИД", сега след масираното, принудително, експериментално тестване върху милиони, даде достатъчно количество нагласени резултати, за да могат да ни лъжат че е "успешно тествана"? И какви са успехите? Че пак ще се разболееш от рак, ама ще го "караш с по-леки симптоми"? Бустарите колко често? Юрцула ще поръча ли пак няколко милиарда БЕЗПЛАТНИ дози за населението на ЕС?

ПП "ваксина срещу рак на яйчниците" - това убийствената, вредна и безжалостна измама-ваксина срещу папилома-вирус ли е?
          Last edited by cyclop; 04.01.2025, 03:11.

Коментар

• Last edited by barbaron; 04.01.2025, 00:36.

Коментар

• Антиваксърчета, готвите ли се за ваксиниране
              -------------------
              2025 г. може да се окаже ключова за ваксините срещу рак - те биха могли да намалят нуждата от химиотерапия и хирургия при лечението на рак - The Economist

Учените постигат напредък в създаването на противоракови ваксини, които стимулират имунитета да унищожава туморите. Принципът им на действие се основава на използването на неоантигени - анормални протеини, възникващи в резултат на мутации в туморните клетки.

Технологията се основава на успеха на мРНК ваксините, какъвто е случаят с COVID-19. Например, ваксината mRNA-4157 на Moderna и Merck е успешно тествана за лечение на меланом. Създаването на персонализираната ваксина отнема около шест седмици и може да намали необходимостта от химиотерапия и операция.

Проекти като разработването на ваксина срещу рак на яйчниците вече се финансират от Оксфордския университет. Въпреки сложността на производството, 2025 г. може да бъде годината на масовото въвеждане на такива ваксини.

Коментар

• Но иде...

Грипната вълна тази година ще се забави
                Last edited by RUBLA; 02.01.2025, 16:11. Причина: Не е по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

ТОВА НЕ Е МАЙТАП. Ако някой не вярва - може сам да провери:

Статистическите данни в МАКРОТРЕНДС показват, че през последните 25 години,
                  смъртността в българия СЕ УВЕЛИЧАВА правопропорционално НА УВЕЛИЧАВАНЕТО НА парите наляти ОТ ДЪРЖАВАТА за доктори и здравеопазване...

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПАРИ ДЪРЖАВАТА НАЛИВА В СИСТЕМАТАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ УВЕЛИЧАВА СМЪРТНОСТТА В БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО???
                  Одъртяваме. От 45 до 80г са най-големите набори - 150к калпака на година и баш това са хората дето мрат(мрем че и аз съм от тях).
                  Аз живея втори, че и трети живот ама много немаха и нямат тоз късмет.
                  След 2050 по естествен път ще ни се намали смъртността с намалянето на спада на раждаемостта след 90-те
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Аз бях ваксиниран, а жена ми - не. В един момент тя се почувства много зле и я закарах в Бърза помощ. Направиха тест и на двама ни - и двамата бяхме положителни. Аз нямах никакви сиптоми, освен загубено обоняние. Дори и ракията не можех да помириша.

Оставиха жена ми в болницата и я сложиха на кислород, а мене ме пуснаха да си ходя, но с рецепта за 5-6 вида хапчета. Помня, че едното от тях бяха кортикостероиди, а за другите - не знам. След седмица отидох на контролен преглед, направиха ми снимка, и решиха, че хапчетата не са ми помогнали. Затова и мене ме взеха в болницата в същото отделение, където беше жена ми, но в друга стая. Продължих да нямам сиптоми.

Първото, което ми откриха в болницата, беше диабет. Кръвна захар 30, което е много висока стойност. После разбрах, че за това са виновни кортикостероидите. На съседното легло имаше друг болен, който непрекъснато се сополивяше, кашляше и въобще пълнеше стаята с вируси, които аз успешно ги дишах, пак без никакви сиптоми.

И една вечер жена ми ми звъни от съседната стая, за да ми каже, че на другото легло до нея жената май се задушава и умира. Беше пуснала алармите и в цялото отделение звънеше, но никакъв лекар не идваше. По едно време чувам жена ми да пиши от коридора. Излизам (излизането беше забранено) и я виждам как реве и пиши, че другата жена умира. Тръгнах да търся лекари из отделението, но в нито една стая намаше никой. Излязох в коридора, слязох с асансьора до партера, за да кажа на рецепцията. И там нямаше никой. Това в 3 часа през нощта. Навсякъде пълно мъртвило. Тръгнах по етажите и вече крещя, търсейки някакъв доктор. Чзк на 3-тия етаж в коридора видях някаква сестра и и казах, че на нашия етаж умира жена. Тя ми се скара, че съм извън стаята, и ми каза да се прибера.

Един по един без да бързат започнаха да пристигат няколко човека. Носеха се като народна песен. И без да бързат влязаха в някаква стая и се бавеха 10-15 минути. После разбрах, че там са се преобличали иса си слагали "скафандрите". И когато най-накрая с може би час закъснение отидоха при жената, тя вече беше умряла. Моята жена в истерия - плаче и пиши. Докторите хванаха, и я преместиха в друга стая, за да не гледа трупа. Преместиха я със все леглото и нощното шкафче.

За мене това си беше престъпление. Жената може би щеше да е жива, ако спешно и беше оказана лекарска помощ. После разбрах, че екипа на нашето отделение поради липса на лекари едновремено се е грижел за 3 отделения - нашето Ковид и още 2 нормални. И като отидат в едно отделение, оставят другите две часове наред без кьорав доктор, сестра или санитарка.

На другата сутрин изненадващо изписаха мене и жена ми, въпреки че не ни бяха излекували и пътеката ни не беше изтекла. Предполагам, че така замитаха следи, за да не разкажа на следователите кой всъщност е виновен за смъртта на жената. Продължихме лечението си в къщи, а жена ми още поне една седмица беше на кислород. Добре че у дома имах такъв апарат.

Та това е - станах свидетел на убийство поради небрежност и лоша организация от страна на лекарите. Хубаво - обикалят по поделенията, но защо не оставяха поне по един дежурен във всяко едно отделение, и защо когато ги повиках им трябваше половин час да отреагират?

ТОВА НЕ Е МАЙТАП. Ако някой не вярва - може сам да провери:

Статистическите данни в МАКРОТРЕНДС показват, че през последните 25 години,
                    смъртността в българия СЕ УВЕЛИЧАВА правопропорционално НА УВЕЛИЧАВАНЕТО НА парите наляти ОТ ДЪРЖАВАТА за доктори и здравеопазване...

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПАРИ ДЪРЖАВАТА НАЛИВА В СИСТЕМАТАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ УВЕЛИЧАВА СМЪРТНОСТТА В БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО???
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Поразен съм от величието на тези заключения. Във Франция има 6000 жертви годишно при 60 млн. население. Ние имаме под 600 при 6 млн. население. Можеш ли да направиш елементарната математика, като изтриеш по една нула? ..
                      Защо ви е важно да лъжете?

През 2023 година, в пътнотранспортни произшествия във Франция са загинали общо 3,398 души
                      https://www.onisr.securite-routiere....-annual-report

(в континентална Франция са още по-малко, а в 2020г. са и към 2500 )

Тааа повече от двойно по-малко са френците загинали в ПТП 68млн. е популацията на Франция...
                      пък колко млн. туриста имат също тряя се отчете (знам че %-та ви лъжа можете го сметна наум )

и хммм, знаещ човек никога не лъже случайно, освен ако не е чисто луд
                      Last edited by satz; 29.12.2024, 22:46.

Коментар

• 55 недекларирани химикала във ваксините срещу COVID-19 от AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm и Sputnik V

Биотехнологът от Тукуман Лорена Диблази, възпитаник на Националния университет в Тукуман (UNT), ръководи проучване, което разтърси основите на фармацевтичната индустрия в световен мащаб. Според нейното изследване, публикувано в престижния Международен журнал за теория, практика и изследвания на ваксините, са открити необявени 55 химически елементи в т.нар. ваксини срещу COVID-19 на AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm и Sputnik V.

Откритието включва графен, метални наночастици, тежки метали и дори цитотоксични лантаниди, поставяйки под въпрос прозрачността и безопасността на тези биологични продукти, които се прилагаха принудително по целия свят.

Както пише TGC Mothers of Palenta, Д-р DiBlasi и нейният екип са използвали индуктивно свързана плазмена масспектрометрия (ICP-MS), за да определят състава на ваксините. Този метод направи възможно откриването на 12 от 15 лантанида (често използвани в електрониката и оптогенетиката) и 11 тежки метала, сред които са:

Хром: присъства в 100% от пробите;

Арсен: открит в 82%;

Никел: открит в 59%;

кобалт и мед – 47%;

калай – 35%;

кадмий, олово и манган – 18%;

и живак – при 6%.

Поради „експериментален“ статут на ваксините, дори най-елементарните правила за безопасност бяха опасно нарушени. Този проблем разтревожи независимите учени по света, тъй като доказано се знае, че обявените съставки са токсични и защото започнаха да се появяват все повече доказателства, че производителите не разкриват всички съставки в продуктите си. Едно наблюдавано тревожно явление е намагнитването (Aristeo et al., 2021, стр. n20, n51, n99), явление, което не се отчита в претенциите за съставките.

През 2022 г. д-р Мартин Монтеверде и колегите му (Анабела Фемия, биотехнолог; и Лисандро Лафериер, също биотехнолог) използваха оптична микроскопия, за да открият частици с морфология, идентична на графеновия оксид в общо 49 епруветки. Анализираните марки включват CanSino Sinopharm, AstraZeneca, Pfizer и Sputnik V.

Европейският съюз признава 11 токсични елемента за тежки метали: арсен, кадмий, кобалт, хром, мед, живак, манган, никел, олово, калай и талий (Witkowska et al., 2021; Hogan, 2010).

Що се касае до прахваленaта руска ваксина ,като векторна и безвредна Sputnik V.

От трите анализирани партиди Sputnik V, Lot II-840621 беше анализиран на две стъпки и съдържаше общо 22 и 27 елемента, 19 и 24 от които съответно не бяха декларирани. Партида LYM8 съдържа 21 елемента, от които 19 не са декларирани И накрая, лот II-640821 съдържа 14 артикула, от които 11 са непотърсени.

По-специално в таблица 10. В партидата на Sputnik I не са декларирани: бор, натрий, магнезий, калций, ванадий, хром, никел, мед, цинк, галий, арсен, рубидий, стронций, ниобий, паладий, барий, церий, гадолиний, хафний, злато, торий.

Въвеждането на значителни количества токсични елементи в кръвта, като бор, кадмий, олово, арсен, алуминий и други, може да доведе до сериозни, вредни последици за здравето. Според данните, представени в таблица 8 на стр. 1381, съдържанието на някои недекларирани химични елементи във ваксината многократно надвишава максимално допустимата концентрация в организма (в µg/l).

И сега, когато имаме публикувани в научно списание данни за необявени химически елементи, както и за превишаване на пределно допустимите концентрации, съдържащи се в експериментално вещество, наречени антиковид “ваксини”, е необходима не само широка публичност, но и изявления пред обществото с цел провеждане, първо на международна кръгла маса, а след това на парламентарно разследване, целящо да информира обществеността за събития и ситуации, които предизвикват повишено обществено внимание, да идентифицира и отстранява техните причини и условия, както и да накаже виновните за това длъжностни и политически лицa.

Коментар

Жителите на една територия, които са ограбвани вече 80 години
                          с десетки милиарди от шепа сънародници - негодници,
                          се загрижили за нещо, което цивилизования свят им предоставил,
                          опитвайки се да спаси невинни жертви от КОВИДа !

А шепата негодници и от този подарък си пооткраднали

Гласувайте пак за същите негодници бе
                          Какво толкова те интересуват жителите на тази територия, след като ти си отишъл във Франция да правиш свирки?

Коментар

• По-добре е тази тема да залинее. Това значи, че не е интересна и актуална. Тоест няма драма с ковид.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                              Предстоят ни 4 тягостни години без пандемии.

Темата ще залинее, дори ваксинационният ентусиазъм на Силвето няма да я спаси.
                              хахахахах, пожелавам да няма повече световни пандемии.......
                              Повече от красива

Коментар

• Предстоят ни 4 тягостни години без пандемии.

Темата ще залинее, дори ваксинационният ентусиазъм на Силвето няма да я спаси.

Коментар

Working...
                                X