IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
      Ето ги ваксърите как се изсипват на земята като чували с картофи:

Някои хора ако паднат от нивото на своето его до нивото на своята интелигентност, и ще се пребият. Това и показва клипа.

Коментар

• Ето ги ваксърите как се изсипват на земята като чували с картофи:

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
          Един приятел беше го загазил и се лекуваше в кардио отделение....
          Било е пълно с млади хора с тромби и инфаркти.
          Както пишат дофтури - ефектите от ваксините ще преминат ( освен непоправимите ) до 700 дни.....
          Малко остана
          Ефектите от ковид "ваксините" ще бъдат доживотни.
          Тъй като това, което инжектираха в населението не бяха ваксини, а експериментални генни модификатори, и то без да дават информация на хората кои точно гени в организма променят тези модификатори, защо ги променят, и какви ще са дългосрочните странични ефекти от тази промяна в генома.

По принцип всяка отрова вкарана в организма(ако не е в летална доза) рано или късно се изхвърля навън.
          С промените в ДНК-то обаче нещата не стоят така.
          Веднъж променено - ДНК-то няма как да бъде върнато обратно в първоначалното си състояние, и организма е принуден да се справя с промененото си ДНК през остатъка от живота си.
          Това е все едно да се опитвате редактирате текста и да се мъчите да поправите правописните грешки на книга, която вече е отпечатана.

То затова лечението на рака е почти невъзможно - променения геном на раковата клетка няма как да бъде пренаписан обратно, за да се върне към здрава клетка...

Коментар

• И сега какво правиме?! - Всички конспирации се оказаха истина !

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
              Интересно. Google translate превод от латински a stra ze neca дава отговор a road to death. Проверих го. Мислете каквото искате, но е твърде недвусмислено.
              ХА... наистина е така !

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                На мене ваксината ми помогна много. Ваксинирах се някъде през лятото. Жена ми отказа да се ваксинира. Някъде в края на ноември се разболяхме едновременно с жена ми. Нея я взеха в болницата и я сложиха на кислород, а мене ме върнаха у дома, защото единствения сиптом при мене беше загубено обоняние. Не можех да помириша дори и ракията, с която замезвах. Иначе нямах никакъв друг сиптом.

Та според мене ваксината много е помогнала на много хора да оцелеят или да прекарат болестта леко. Вярно е, че измряха много хора, но не от ваксините, а защото бяха ологофрени и не се ваксинираха. Имаше дори идиоти, които беряха душа в болницата, но отказваха да ги сложат на кислород, за да не им "изгори" дробовете. Въобще пълни идиоти, които заплатиха с живота си за собствената си простотия, за собствения си когнитивен дисонанс и за собтвената си Дънинг-Крюгер самоувереност, плод на тотално невежество и вяра в конспиративни теории.

Като цяло процента на идиоти в обществото намаля, и това е ползата от ковид епидемията.
                Да ти кажа, и аз, и жена ми не се ваксинирахме. И двамата имаме много висок образователен ценз и много добро кариерно развитие. Едва ли може да бъде допуснато, че съчетаваме когнитивния дисонанс и Дънинг -Крюгер самоувереността. Едва ли може да бъде допуснато, че не сме изчели всичко, което е било публикувано, включително и това, което не е било публикувано. Но ние заложихме на факта, че сме в изключително добро здравословно състояние, което поддържаме съвсем целенасочено и методично от десетилетия и е наш начин на живот. И на двамата килограмите ни са от завършека на растежа и сваляме поне 15 години от снагата си без да сме доближили пенсионна възраст. И наистина - преболедувахме едва в края и мина като настинка. Възможно е да сме го минали и незабелязано. Е, ние не сме единствените на света, като нас има още безброй. Трябваше ли тази истерия, как всички ще умрем, ако не се ваксинираме, да бъде отнесена и към хора като нас, които пак повтарям - едва ли са някакъв незначителен процент. Тази истерия трябваше да бъде отнесена само и единствено към болни хора, възрастни със занижен имунен статус и такива, които изглеждат и си мислят, че са здрави, но са с големи тумбаци, гуши, увиснали ташаци и неспособни да направят скок дъга или десет коремни на лоста. Защо всички бяха вкарани под общ знаменател, след като имаше достатъчно публикации, че вирусът удря тежко предимно предиспозирани към него хора? Ние сме пътуващи хора и за нас бяха истинско изпитание простотиите, които властите наложиха навсякъде като по команда. Мога само да кажа в заключение, че ако човек се придържа към строго определен начин на живот, който достатъчно добре разгръща неговата епигенетика в посока на поддържане на висок здравословен статус, всякакви вируси, лекари и фармацевтични препарати могат да бъдат сведени само до разкази в трето лице. В този смисъл това е разказ отвъд официалната картина, която така и си остана едностранчиво записана в паметта на хората, а трябваше да бъде отразена и гледната точка и преживяване на хора като нас, които не сме оцелели по някаква случайност, а именно, защото сме били убедени в своя модус вивенди.
                Last edited by pinoccio; 25.05.2025, 15:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха.
                  След като факсината те е спасила що НЕ ПРОДЪЛЖАВАШ да се факсинираш с така наречена бустер доза?
                  Наистина, ако ваксо-още вярват, че "ваксината" ги е спасила, защо не продължават да си дупчат задниците с генно-модифициращите експерименталки?!

Путин ги излекува набързо евро-?ейците.

Както уж имаше смъртоносна пандемия от която уж всички щяха да умрат и чували с трупове да товарят на камиони,
                  като почна войната в Украйна всички евро-?ейци изведнъж внезапно забравиха за зелени сертификати, внезапно забравиха за принудителни карантини и за локдауни, забравиха си маските, и си забравиха смъртоносния вирус...

Оказа се че всичко е било правителствена лъжа, правителствена фалшива пропаганда и предварително подготвена пЛандемия, с изкуствено създаден вирус в лаборатория...
                  Last edited by X_Y; 26.05.2025, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да ти кажа не помня точно, но мисля, че се ваксинирах 2 пъти общо, че пътувах, а тогава си беше тегаво из европата.

ваксината помогна на хора със съпътстващи заболявания и разклатено здраве .. но и много си заминаха.. за съжаление.
                    определено мога да кажа, че в България много наивни хора платиха с живота си четенето на финансирани от русия хибридки.. как ваксината било страшна, а вируса бил измислица... е на 2-ро място сме, но определено мога да кажан на първо по тъпотия и наивност, защото перу нямаха достъп до ваксини, както имахме ние..
                    може ли да ми кажеш как НЕ ПОМНИШ НЕЩО ДЕТО СЕГА НЕ ГО ПРАВИШ. СЕГА ВЕ СЕГА - днес, утре, този месец защо не се факсинираш срещу ковид.

Сега да сравним 2 близки държави по починали - БЪЛГАРИЯ И ПОРТУГАЛИЯ дето се хвалеха че 99,9% са ги овапсали.
                    Година Португалия България Разлика
                    2010 105 954 110165 4 211
                    2011 102 848 108258 5 410
                    2012 107 612 109281 1 669
                    2013 106 554 104345 -2 209
                    2014 104 843 108952 4 109
                    2015 108 539 110117 1 578
                    2016 110 573 107580 -2 993
                    2017 109 758 109791 33
                    2018 113 051 108526 -4 525
                    2019 111 843 108083 -3 760
                    2020 123 396 124735 1 339
                    2021 124 841 148995 24 154
                    2022 124 311 118814 -5 497
                    2023 118 295 101006 -17 289
                    2024 118 295 100736 -17 559
                    2010-19 Преди ковид 3 523
                    2020-24 След Ковид -14 852

Може ли да обясниш как в ПОРТУГАЛИЯ след като са се овапсали са починали 18 000 повече спрямо България само за 5 години
                    Last edited by bota156; 25.05.2025, 15:26.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха.
                      След като факсината те е спасила що НЕ ПРОДЪЛЖАВАШ да се факсинираш с така наречена бустер доза?
                      да ти кажа не помня точно, но мисля, че се ваксинирах 2 пъти общо, че пътувах, а тогава си беше тегаво из европата.

ваксината помогна на хора със съпътстващи заболявания и разклатено здраве .. но и много си заминаха.. за съжаление.
                      определено мога да кажа, че в България много наивни хора платиха с живота си четенето на финансирани от русия хибридки.. как ваксината било страшна, а вируса бил измислица... е на 2-ро място сме, но определено мога да кажан на първо по тъпотия и наивност, защото перу нямаха достъп до ваксини, както имахме ние..

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

много лъжеш и си вярваш

точно за децата бях скептичен по отношение на ваксините,че много бързо ги направиха и си беше ясно, че не са изтествани във всички възможни аспекти (моите не са ваксинирани)

в държавите, в който хибридните новини успяха да разкандардисат хората да се ваксинират (или в държавите в които късно дойдоха ваксините) смъртността от ковид беше най-висока.
                        България сме в челните редици и който не вярва да види данните от НСИ. Глупости как системата, как ги надували с кислорода и тн... няма нужда.
                        Сума народ си замина след лечение на 'измисления вирус' с парацетамол.

https://www.statista.com/statistics/...n-inhabitants/

обърнете внимание на класацията (черна класация)
                        като изключим перу, които получиха ваксини прекалено късно в челните редици са държави в които идиоти масово припознаха идеите разпространявани от медийни структури финансирани от москва ....

в бившите сателити на СССР традиционно хората са много податливи на пропаганда, а в случая хиляди хора платиха с живота си за това

далеч съм от мислъта, че ваксината е панацея - вероятно има и загинали при странични ефекти (беше си много на юруш всичко с тези ваксини) - но в държавите в които се ваксинираха нормално крайния резултат беше много по-добър от при нас идиотите.

Италия го отнесоха много тежко , но там удари европа първоначално... после се закрепиха.

дано не се връщат тези времена ( с някой по-гаден вирус)
                        ха ха.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• На мене ваксината ми помогна много. Ваксинирах се някъде през лятото. Жена ми отказа да се ваксинира. Някъде в края на ноември се разболяхме едновременно с жена ми. Нея я взеха в болницата и я сложиха на кислород, а мене ме върнаха у дома, защото единствения сиптом при мене беше загубено обоняние. Не можех да помириша дори и ракията, с която замезвах. Иначе нямах никакъв друг сиптом.

Та според мене ваксината много е помогнала на много хора да оцелеят или да прекарат болестта леко. Вярно е, че измряха много хора, но не от ваксините, а защото бяха ологофрени и не се ваксинираха. Имаше дори идиоти, които беряха душа в болницата, но отказваха да ги сложат на кислород, за да не им "изгори" дробовете. Въобще пълни идиоти, които заплатиха с живота си за собствената си простотия, за собствения си когнитивен дисонанс и за собтвената си Дънинг-Крюгер самоувереност, плод на тотално невежество и вяра в конспиративни теории.

Като цяло процента на идиоти в обществото намаля, и това е ползата от ковид епидемията.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Върни се назад в темата и ще прочетеш едни, Бертрол и компания, които квичаха за купища български деца, гаснещи от Ковид по болниците. Това, когато в цяла България официално нямаше нито едно дете в болница от ковид. Това направо счупи в мене всякаква търпимост към бертроловете.
                            много лъжеш и си вярваш

точно за децата бях скептичен по отношение на ваксините,че много бързо ги направиха и си беше ясно, че не са изтествани във всички възможни аспекти (моите не са ваксинирани)

в държавите, в който хибридните новини успяха да разкандардисат хората да се ваксинират (или в държавите в които късно дойдоха ваксините) смъртността от ковид беше най-висока.
                            България сме в челните редици и който не вярва да види данните от НСИ. Глупости как системата, как ги надували с кислорода и тн... няма нужда.
                            Сума народ си замина след лечение на 'измисления вирус' с парацетамол.

https://www.statista.com/statistics/...n-inhabitants/

обърнете внимание на класацията (черна класация)
                            като изключим перу, които получиха ваксини прекалено късно в челните редици са държави в които идиоти масово припознаха идеите разпространявани от медийни структури финансирани от москва ....

в бившите сателити на СССР традиционно хората са много податливи на пропаганда, а в случая хиляди хора платиха с живота си за това

далеч съм от мислъта, че ваксината е панацея - вероятно има и загинали при странични ефекти (беше си много на юруш всичко с тези ваксини) - но в държавите в които се ваксинираха нормално крайния резултат беше много по-добър от при нас идиотите.

Италия го отнесоха много тежко , но там удари европа първоначално... после се закрепиха.

дано не се връщат тези времена ( с някой по-гаден вирус)
                            Last edited by bertram; 25.05.2025, 12:10.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ще бъде много интересно ако се разгледат първите 10 страници от темата...
                              Както винаги съм твърдял, щаба и пияниците в него, ще трябва да целуват ръцете ( и две педи надолу) на Мангъров....
                              Един приятел беше го загазил и се лекуваше в кардио отделение....
                              Било е пълно с млади хора с тромби и инфаркти.
                              Както пишат дофтури - ефектите от ваксините ще преминат ( освен непоправимите ) до 700 дни.....
                              Малко остана

Коментар

• https://www.facebook.com/watch?v=993652812182692
                                ДОКАЗАНО! Всички правителства в ЕС, са знаели за вредата от факсината срещу Кофид!!!

Автор
                                Трудно време
                                Какво ни се случи, след публикуването на тази публикация.. Блокираха един от админите ни!
                                • За сведение на иглениците, видеото се отнася за австрия

Коментар

Working...
                                X