Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеЕдин приятел беше го загазил и се лекуваше в кардио отделение....
Било е пълно с млади хора с тромби и инфаркти.
Както пишат дофтури - ефектите от ваксините ще преминат ( освен непоправимите ) до 700 дни.....
Малко остана
Тъй като това, което инжектираха в населението не бяха ваксини, а експериментални генни модификатори, и то без да дават информация на хората кои точно гени в организма променят тези модификатори, защо ги променят, и какви ще са дългосрочните странични ефекти от тази промяна в генома.
По принцип всяка отрова вкарана в организма(ако не е в летална доза) рано или късно се изхвърля навън.
С промените в ДНК-то обаче нещата не стоят така.
Веднъж променено - ДНК-то няма как да бъде върнато обратно в първоначалното си състояние, и организма е принуден да се справя с промененото си ДНК през остатъка от живота си.
Това е все едно да се опитвате редактирате текста и да се мъчите да поправите правописните грешки на книга, която вече е отпечатана.
То затова лечението на рака е почти невъзможно - променения геном на раковата клетка няма как да бъде пренаписан обратно, за да се върне към здрава клетка...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеИнтересно. Google translate превод от латински a stra ze neca дава отговор a road to death. Проверих го. Мислете каквото искате, но е твърде недвусмислено.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНа мене ваксината ми помогна много. Ваксинирах се някъде през лятото. Жена ми отказа да се ваксинира. Някъде в края на ноември се разболяхме едновременно с жена ми. Нея я взеха в болницата и я сложиха на кислород, а мене ме върнаха у дома, защото единствения сиптом при мене беше загубено обоняние. Не можех да помириша дори и ракията, с която замезвах. Иначе нямах никакъв друг сиптом.
Та според мене ваксината много е помогнала на много хора да оцелеят или да прекарат болестта леко. Вярно е, че измряха много хора, но не от ваксините, а защото бяха ологофрени и не се ваксинираха. Имаше дори идиоти, които беряха душа в болницата, но отказваха да ги сложат на кислород, за да не им "изгори" дробовете. Въобще пълни идиоти, които заплатиха с живота си за собствената си простотия, за собствения си когнитивен дисонанс и за собтвената си Дънинг-Крюгер самоувереност, плод на тотално невежество и вяра в конспиративни теории.
Като цяло процента на идиоти в обществото намаля, и това е ползата от ковид епидемията.Last edited by pinoccio; 25.05.2025, 15:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха.
След като факсината те е спасила що НЕ ПРОДЪЛЖАВАШ да се факсинираш с така наречена бустер доза?
Путин ги излекува набързо евро-?ейците.
Както уж имаше смъртоносна пандемия от която уж всички щяха да умрат и чували с трупове да товарят на камиони,
като почна войната в Украйна всички евро-?ейци изведнъж внезапно забравиха за зелени сертификати, внезапно забравиха за принудителни карантини и за локдауни, забравиха си маските, и си забравиха смъртоносния вирус...
Оказа се че всичко е било правителствена лъжа, правителствена фалшива пропаганда и предварително подготвена пЛандемия, с изкуствено създаден вирус в лаборатория...Last edited by X_Y; 26.05.2025, 11:45.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да ти кажа не помня точно, но мисля, че се ваксинирах 2 пъти общо, че пътувах, а тогава си беше тегаво из европата.
ваксината помогна на хора със съпътстващи заболявания и разклатено здраве .. но и много си заминаха.. за съжаление.
определено мога да кажа, че в България много наивни хора платиха с живота си четенето на финансирани от русия хибридки.. как ваксината било страшна, а вируса бил измислица... е на 2-ро място сме, но определено мога да кажан на първо по тъпотия и наивност, защото перу нямаха достъп до ваксини, както имахме ние..
Сега да сравним 2 близки държави по починали - БЪЛГАРИЯ И ПОРТУГАЛИЯ дето се хвалеха че 99,9% са ги овапсали.
Година Португалия България Разлика 2010 105 954 110165 4 211 2011 102 848 108258 5 410 2012 107 612 109281 1 669 2013 106 554 104345 -2 209 2014 104 843 108952 4 109 2015 108 539 110117 1 578 2016 110 573 107580 -2 993 2017 109 758 109791 33 2018 113 051 108526 -4 525 2019 111 843 108083 -3 760 2020 123 396 124735 1 339 2021 124 841 148995 24 154 2022 124 311 118814 -5 497 2023 118 295 101006 -17 289 2024 118 295 100736 -17 559 2010-19 Преди ковид 3 523 2020-24 След Ковид -14 852
Може ли да обясниш как в ПОРТУГАЛИЯ след като са се овапсали са починали 18 000 повече спрямо България само за 5 годиниLast edited by bota156; 25.05.2025, 15:26.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха.
След като факсината те е спасила що НЕ ПРОДЪЛЖАВАШ да се факсинираш с така наречена бустер доза?
ваксината помогна на хора със съпътстващи заболявания и разклатено здраве .. но и много си заминаха.. за съжаление.
определено мога да кажа, че в България много наивни хора платиха с живота си четенето на финансирани от русия хибридки.. как ваксината било страшна, а вируса бил измислица... е на 2-ро място сме, но определено мога да кажан на първо по тъпотия и наивност, защото перу нямаха достъп до ваксини, както имахме ние..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
много лъжеш и си вярваш
точно за децата бях скептичен по отношение на ваксините,че много бързо ги направиха и си беше ясно, че не са изтествани във всички възможни аспекти (моите не са ваксинирани)
в държавите, в който хибридните новини успяха да разкандардисат хората да се ваксинират (или в държавите в които късно дойдоха ваксините) смъртността от ковид беше най-висока.
България сме в челните редици и който не вярва да види данните от НСИ. Глупости как системата, как ги надували с кислорода и тн... няма нужда.
Сума народ си замина след лечение на 'измисления вирус' с парацетамол.
https://www.statista.com/statistics/...n-inhabitants/
обърнете внимание на класацията (черна класация)
като изключим перу, които получиха ваксини прекалено късно в челните редици са държави в които идиоти масово припознаха идеите разпространявани от медийни структури финансирани от москва ....
в бившите сателити на СССР традиционно хората са много податливи на пропаганда, а в случая хиляди хора платиха с живота си за това
далеч съм от мислъта, че ваксината е панацея - вероятно има и загинали при странични ефекти (беше си много на юруш всичко с тези ваксини) - но в държавите в които се ваксинираха нормално крайния резултат беше много по-добър от при нас идиотите.
Италия го отнесоха много тежко , но там удари европа първоначално... после се закрепиха.
дано не се връщат тези времена ( с някой по-гаден вирус)
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
На мене ваксината ми помогна много. Ваксинирах се някъде през лятото. Жена ми отказа да се ваксинира. Някъде в края на ноември се разболяхме едновременно с жена ми. Нея я взеха в болницата и я сложиха на кислород, а мене ме върнаха у дома, защото единствения сиптом при мене беше загубено обоняние. Не можех да помириша дори и ракията, с която замезвах. Иначе нямах никакъв друг сиптом.
Та според мене ваксината много е помогнала на много хора да оцелеят или да прекарат болестта леко. Вярно е, че измряха много хора, но не от ваксините, а защото бяха ологофрени и не се ваксинираха. Имаше дори идиоти, които беряха душа в болницата, но отказваха да ги сложат на кислород, за да не им "изгори" дробовете. Въобще пълни идиоти, които заплатиха с живота си за собствената си простотия, за собствения си когнитивен дисонанс и за собтвената си Дънинг-Крюгер самоувереност, плод на тотално невежество и вяра в конспиративни теории.
Като цяло процента на идиоти в обществото намаля, и това е ползата от ковид епидемията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Върни се назад в темата и ще прочетеш едни, Бертрол и компания, които квичаха за купища български деца, гаснещи от Ковид по болниците. Това, когато в цяла България официално нямаше нито едно дете в болница от ковид. Това направо счупи в мене всякаква търпимост към бертроловете.
точно за децата бях скептичен по отношение на ваксините,че много бързо ги направиха и си беше ясно, че не са изтествани във всички възможни аспекти (моите не са ваксинирани)
в държавите, в който хибридните новини успяха да разкандардисат хората да се ваксинират (или в държавите в които късно дойдоха ваксините) смъртността от ковид беше най-висока.
България сме в челните редици и който не вярва да види данните от НСИ. Глупости как системата, как ги надували с кислорода и тн... няма нужда.
Сума народ си замина след лечение на 'измисления вирус' с парацетамол.
https://www.statista.com/statistics/...n-inhabitants/
обърнете внимание на класацията (черна класация)
като изключим перу, които получиха ваксини прекалено късно в челните редици са държави в които идиоти масово припознаха идеите разпространявани от медийни структури финансирани от москва ....
в бившите сателити на СССР традиционно хората са много податливи на пропаганда, а в случая хиляди хора платиха с живота си за това
далеч съм от мислъта, че ваксината е панацея - вероятно има и загинали при странични ефекти (беше си много на юруш всичко с тези ваксини) - но в държавите в които се ваксинираха нормално крайния резултат беше много по-добър от при нас идиотите.
Италия го отнесоха много тежко , но там удари европа първоначално... после се закрепиха.
дано не се връщат тези времена ( с някой по-гаден вирус)Last edited by bertram; 25.05.2025, 12:10.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Ще бъде много интересно ако се разгледат първите 10 страници от темата...
Както винаги съм твърдял, щаба и пияниците в него, ще трябва да целуват ръцете ( и две педи надолу) на Мангъров....
Един приятел беше го загазил и се лекуваше в кардио отделение....
Било е пълно с млади хора с тромби и инфаркти.
Както пишат дофтури - ефектите от ваксините ще преминат ( освен непоправимите ) до 700 дни.....
Малко остана
- 1 like
Коментар
-
https://www.facebook.com/watch?v=993652812182692
ДОКАЗАНО! Всички правителства в ЕС, са знаели за вредата от факсината срещу Кофид!!!
Автор
Трудно време
Какво ни се случи, след публикуването на тази публикация.. Блокираха един от админите ни!
- За сведение на иглениците, видеото се отнася за австрия
Коментар
Коментар