IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой си постави ваксината поема към собствения си здравословен АД - видео: World-renowned microbiologist Sucharit Bhakdi

https://www.youtube.com/watch?v=RZDr3CsfolA

ИЗМАМАТА КОРОНАВИРУС!

Коментар

• https://www.healthwire.co/covid-pand...-for-vaccines/

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
        Да си дойдем на думата,
        MHRA UK (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) спешно търси софтуерен инструмент за изкуствен интелект (AI), за да обработи очаквания голям обем неблагоприятни лекарствени реакции (ADR) на ваксините за Covid-19 и да гарантира, че няма пропуснати подробности от текста на реакцията на ADR.
        линк

Ами сега?

Предполагам, че при аналогична ситуация е формулирана крилатата фраза-питанка: "ЩО така, бе Миме?"

Последвал светкавичен, ученически отговор-оправдание: "Само малко съм бременна, бе мамо!"

Коментар

• Да си дойдем на думата,
          MHRA UK (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) спешно търси софтуерен инструмент за изкуствен интелект (AI), за да обработи очаквания голям обем неблагоприятни лекарствени реакции (ADR) на ваксините за Covid-19 и да гарантира, че няма пропуснати подробности от текста на реакцията на ADR.
          линк

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Абе хора, трябва и да се пътува. Аз имам само 3 служебни пътувания през 2021 и един курс по NGS...без ваксина и имунизационен паспорт едва ли ще има самолет в който да можем да се качим.
            Зависи от дестинацията или авиокомпанията, засега само Qantas Airways и Ticketmaster (за концерти) го обмислят.
            Може и да се минава със пресен ПЦР тест (72 часа) някъде.
            Както на летищата в Австрия и Гърция - бърз тест за 90 мин беше към 130 евро.
            Така, че ако някоя БГ лаборатория е сертифицирана и я признават по целия свят, може и да се минава със наш тест, ако ли не, си плащаш на място или си ваксиниран и забравяш.
            Макар, че близко до ума е, БГ медицинските лица, повечето имат антитела, така или иначе, поради количеството от вируса който срещат.
            Подобно е и със бакшиши, учители, продавачи, касиери, разносвачи и т.н.
            Рептилите са приготвили и ваксина за тези под 12 год, естествено, ако пътува цялото семейство, може някъде да им откажат влизане.
            В Италия от години, ако детето няма определени ваксини, се отказва записване в училище.

Pfizer, BioNTech, Moderna и AstraZeneka тепърва трябва да финализират данните си за ефикасност и безопасност и да ги споделят с научната общност и националните регулатори, които да решат дали да ги одобрят в спешна процедура.
            В това число, резултатите от тестванията върху поне 35000 души.
            Last edited by hazard; 28.11.2020, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

да напомня само ей тъй за протокола, , че темата се пръкна щото идеята за такава тема уан дей се пръкна в пияния ми мозък но щото съм си просто и неуко момче от село направих предложение некой който е технически грамотен да я отвори например Матеев и той се нави. Идеята е била найс има дискусии,, спорове, дебати чак до бой бяхте стигнали начи

И за протокола, и за хонорара (ако такъв е предвиден) - не оспорвам авторското ти право. Този факт в поста ми ти е убягнал.

В поста ми трябваше да си разбрал другото: идеята е твоя, но формулировката на въпросите в анкетата е дело на Матеев, както и решението му - същата да бъде със статут на публична, с отворен избор на отговорите.

Идеята на Матеев е ясна (това НЕ е твоя идея!): за пореден път да преброим "нашите", а "вашите" - да заклеймим. (в дискусията). Третият отговор е за колебаещи се, които лесно можем да сепарираме... (Матеев - представи си: към тоя момент НЕ работи за ваксината!!! Опозиция го раздава на чекмеджетата!!! Ииии - ще хвърчат бизнеси с мед - мислААА!!!)

Коментар

• Аз чорапи не нося зимата,каму ли ваксина.Всеки да си решава.

Коментар

Ботича се страхува че е имунокомпрометиран. Засега не знам има ли противопоказания при болни като него.
                  Аз ще ти кажа. Риска със сигурност е много по-голям. То не знам и дали може да се водя "здрав" за ваксина. Препоръчваха ми да си правя грипни ваксини, ама като четох че пазят 20-30% и ги отсвирих. Карах 2 тежки грипа след като се разболях. Затова пък миналата зима не карах, ама и ИГМ си ми беше ниско
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Мисля че Майк първи ще се ваксинира и ще сподели впечатленията си
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Чакай, рано му е. Нека посъбере още информация. Недоверчив е, кажеш му нещо той върши обратното. Чешит.
                      Пфу, преди малко и аз се сетих за това. Сори, избързах. Много точно си усетил. то да си лекар не е лесно, тр да си и психолог

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Знам, знам, и ако си в състояние,може да му дадеш некъв акъл за вакцината. Иначе, требва "зар" да хвърля (да върти по статистиката)
                        Чакай, рано му е. Нека посъбере още информация. Недоверчив е, кажеш му нещо той върши обратното. Чешит.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ботича се страхува че е имунокомпрометиран. Засега не знам има ли противопоказания при болни като него.
                          Знам, знам, и ако си в състояние,може да му дадеш некъв акъл за вакцината. Иначе, требва "зар" да хвърля (да върти по статистиката)

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Да напомня как се пръкна темата: човекът, който оценява най-скъпо живота си в тоя форум (Матеев) - гласува първи в анкетата, с отговора, че ЩЕ ИЗЧАКА (да падне тавана)...

да напомня само ей тъй за протокола, , че темата се пръкна щото идеята за такава тема уан дей се пръкна в пияния ми мозък но щото съм си просто и неуко момче от село направих предложение некой който е технически грамотен да я отвори например Матеев и той се нави. Идеята е била найс има дискусии,, спорове, дебати чак до бой бяхте стигнали начи

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Боте. ти трябва да се биеш по некое време вакцината брате, (колкото и да е шибана) Животът е над всичко. Обаче тр. много добре да я прецениш, от кой от многото модели да е. Левчо ще помогне

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Да видим какво говорят фактите.
                                Единайсет месеца след началото, повторно заразените бройки са единични за отделните държави.
                                Aргументи не прочетох за обратното.

След повече от десетки години изследвания, ваксината за грип има 35-50% резултат и то само за най-разпространените щамове.
                                А тука говорим за 95% (!!!) и само след девет месеца изпитания ??
                                35-50% ама има ефект и за неваксинираните. Инфекциозният пул намалява, и ти неваксиниран но не се заразяваш. Истината е че ваксината за грип се прави срещу предполагаемия щам или два-три които се очаква да се разпространят. Но ти хващаш друг...нищо, поне по-леко прекарваш болестта.

Коментар

Working...
                                X