Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
пак плещиш глупости
само и единствено в края са важни абсолютните стойности
нищо друго!
нали за това живеем, за абсокютни стойности
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Това се смята малко по различно. Взимаш починалите на стрелба с калашник, като процент от стреляли те на стрелба с калашник. И в общи линии, ако изобщо има някакви жертви процента ще е нищожен. От друга страна при скачане с парашут пак ти трябват починалите спрямо скоковете. А там скоковете далеч не са чак толкова много. И това всичкото е са за една година. Има си статистика за опасност на различни хобита. Някои резултати поне за мен са изненадващи
само и единствено в края са важни абсолютните стойности
нищо друго!
нали за това живеем, за абсокютни стойности
Коментар
-
Добре бе Майки вярвай си на 1 към 50000 просто в България 300 х човека са в тази възрастова група и явно повече няма да има жертви защото 6 човека очаквани да починат вече са починали
Ти си "вярвай" на твоите проценти, защото зад тях не стои статистика, а голите ти вярвания!
България е много близо до стаден, реално ако има още починали в тази възрастова група, това ще са единици, а не 210 човека както се опитваш да МАНИПУЛИРАШ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСкачането с парашут мисля че е горе долу толкова рисково. Не съм го правил и не мисля да го правя
А преживяването на ковида, колкото и да е леко, едва ли носи удоволствие....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Ти може и риск 1:5 да дадеш какво значение има!
Хората са ти дали официален такъв 1:50 000
Ако следваме официалния риск и не всички подлежат на заразяване, я могат да починат 3-4, я не!
3-4 е доста по различно от твоите 210. МАНИПУЛАТОР!!!
Коментар
-
без да проверявам, на прима виста , но в мирно време от калашника са измрели поне х10 ора повече от скачане с парашут
и за да се придържаме по темата , на ковида ще му трябват поне 100 години да стигне калашника по смъртност
още веднъж, да съм в крак с темата , ще кажа че ваксинирането в никой случай не ме притеснява, и ако ми се налага , и имам възможност не бих се замислил и 2 минути дали да се ваксинирам, ако трябва и 6 пъти в годината
Коментар
-
Не виждам как точно манипулирам. При 1 на 1000 риск, какъвто съм дал може да се очакват към 300 починали между 30 и 35 години при 100% заразени. Ако се заразят 70% това прави към 210 човека в тази възрастова група общо починали, за цялата пандемия.Това не е кой знае колко много. Просто вдига двойно риска от смърт за точно тази група. Т.е е рисково е колкото всичко останало.
Хората са ти дали официален такъв 1:50 000
Ако следваме официалния риск и не всички подлежат на заразяване, я могат да починат 3-4, я не!
3-4 е доста по различно от твоите 210. МАНИПУЛАТОР!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСкачането с парашут мисля че е горе долу толкова рисково. Не съм го правил и не мисля да го правя
и за да се придържаме по темата , на ковида ще му трябват поне 100 години да стигне калашника по смъртност
още веднъж, да съм в крак с темата , ще кажа че ваксинирането в никой случай не ме притеснява, и ако ми се налага , и имам възможност не бих се замислил и 2 минути дали да се ваксинирам, ако трябва и 6 пъти в годината
Коментар
-
Ми дай да им спрем и шоколадите и захарта, че водят до онко болести. За пушенето какво да говорим.... знаеш ли колко хора окапват от пушене.... Да спред и колите, че ако въздуха е чист още 5-6 няма да умрат..... какво да ти кажа... всичко спираме и забраняваме ....
Имай достойнство и си признай, че манипулираш за опасността, а не сега да ми клинчиш с подобни глупости!
Коментар
-
ай стига глупости
явно не си ходил в казарма
има стрелбища с калашници под наем
иди стрелни 5 патрона с калашника и ще разбереш какво е риск
" по - висок риск от всичко което са срещали в живита са@!!!???
фаааккк, явно не си срещал истински рискове в живота
или по лошия вариянт е да плещиш глуписти по форумите , щото имаш изгода от това?
Коментар
-
Ами идиоти са. Защото това че не са в очевидно рискова група, само им сваля риска, не го елиминира. Дори за здрави и относително млади хора, тази болест представлява по висок риск от почти всичко което са срещали през живота си. Освен ако не са живели във военна зона
явно не си ходил в казарма
има стрелбища с калашници под наем
иди стрелни 5 патрона с калашника и ще разбереш какво е риск
" по - висок риск от всичко което са срещали в живита са@!!!???
фаааккк, явно не си срещал истински рискове в живота
или по лошия вариянт е да плещиш глуписти по форумите , щото имаш изгода от това?
Коментар
-
Нали разбираш че по твоят шанс в България през цялата пандемия може да се очаква да починат към 10 човека между 30 и 35 години. То само последните две седмици може да да повече.
Имай достойнство и си признай, че манипулираш за опасността, а не сега да ми клинчиш с подобни глупости!Last edited by Mike Florida; 11.12.2020, 00:18.
- 1 like
Коментар
-
Всъщност сега виждам и сметката на Yahoo каква е за тази възрастова група 30-34, 1: 50 000 шанс за смърт, при приблизително ако допуснем, че имаме извадка 10-15% минал вирус през населението!
Дори и това 1:50 000 малко да спадне, то няма да е драстично!
Правиш ли разлика, Равновесие, между твоя риск след заразяване от умиране 0,1%(както го обяви) и текущ риск в Англия от 1: 50 000
Коментар
Коментар