IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
    Преди две години Харвард представи проект SCoPEx (подпомогнат от Бил) да затъмни частично Слънцето, със изпускане на микрочастици във стратосферата, за да се намали прегряването на планетата
    Ако прегряването е наистина проблем, бих очаквал науката да предлага точно такъв тип решения - базирани върху симулации и научно обосновани идеи. А не призиви за връщане към енергетичното средновековие, неяденето на месо и унищожаването на селското стопанство.

    А това как сме щели да умрем от липса на витамин Д е все пак уникална глупост. Изригване на един единствен вулкан в недалечното минало предизвика понижение на средната температура с 0.5°. Не помня да е имало епидемия от хиповитаминоза.
    Last edited by analog; 02.07.2023, 13:26.

    Коментар


    • една стара статия за Гейтс,

      Бил Гейтс пуска генетично модифицирани комари във Флорида? Ето цялата история
      М. Дапчевич, Snopes, 2021.
      Самият Бил Гейтс не пуска комари в дивата природа. Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс обаче отпусна субсидии, които финансираха работата на биотехнологичната компания Oxitec за разработване на генетично модифицирани комари, които могат да помогнат за намаляване на разпространението на малария и други болести, пренасяни от комари. През април 2021 г. беше обявено, че приблизително 150 000 комара ще бъдат освободени на шест места във Флорида.


      За пред безмозъчната маса, това звучи нормално,
      а и защо ще ги пуска във САЩ, където няма малария, а не във Африка, само че, оня ден четем друго,

      Първи случаи на малария в Тексас и Флорида от 20 г. насам
      27.06.23


      Това, очилато, безлично, рептилско същество, май е замислило нещо различно от представената агенда ;;
      Може би неговите ГМО комари ще пренасят и нови болести ;; Гениална идея, признавам, за гениален разносител.

      Преди две години Харвард представи проект
      SCoPEx (подпомогнат от Бил) да затъмни частично Слънцето, със изпускане на микрочастици във стратосферата, за да се намали прегряването на планетата
      Така, умниците ще намалят усвояването на жизненоважния хормон/витамин Д, естествено за наше добро.
      Да припомним, че по времето на Ковида, беше забранено излизането навън, разбирай на слънце, неслучайно, пак за наше добро.

      П.П.Да не забравяме, пра-пра дядото му е
      JAMES WILLARD MAXWELL, управител на клона на ФЕД във Сан Франсиско 1911-1929г.
      П.П2 Женският комар може да ражда всеки три дни до 100 яйца и живее до 6 месеца,
      мъжкия и е нужен само първия път, след това и трябва само кръв.
      Яйцата могат да оживеят над месец във суха обстановка.
      Last edited by Бедният брoкер; 02.07.2023, 02:08.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

        A колко усилие би ти коствало да провериш?

        Щото аз проверих




        Estimated New Cases Estimated Death

        Both sexes Male Female Both sexes Male Female

        2019
        Breast 271,270 2,670 268,600 42,260 500 41,760

        2022
        Breast 290,560 2,710 287,850 43,780 530 43,25


        https://www.cancer.org/content/dam/c...gures-2019.pdf


        https://www.cancer.org/content/dam/c...nd-figures.pdf
        Не фърфиш. Трябва да си гологлав с боядисана брада и в ютубето само тогава Еднокия ще те цитира.

        Коментар


        • Д-р Денис Ранкур: Ковид инжекциите са убили 13 милиона души по света

          Изследването на д-р Денис Ранкур показа, че кампанията за ваксиниране в Индия е причинила смъртта на 3,7 милиона уязвими жители. И „в западните страни определихме количествено средната смъртност за всички възрасти като 1 смъртен случай на всеки 2000 инжекции, за да се увеличи експоненциално с възрастта... Изчислихме, че ваксините са убили 13 милиона по света“, каза той.

          Денис Ранкур има докторска степен по физика. Заемал е постдокторски изследователски позиции в престижни институции във Франция и Холандия, преди да бъде професор по физика и водещ учен в Университета на Отава в продължение на 23 години. Той е написал над 30 научни доклада, свързани с covid, започвайки от 18 април 2020 г. за Асоциацията за граждански свободи на Онтарио и за нова организация с нестопанска цел, наречена Correlation . В момента цялата му работа и интервюта за covid са документирани на неговия уебсайт , който той създаде, за да заобиколи баража на цензурата. Можете да следвате д-р Ранкур в Twitter ТУК .

          На 17 май д-р Ранкур свидетелства в Националното разследване на гражданите („NCI“), проведено в Онтарио, Канада. NCI е разследване, ръководено от граждани на реакцията на Канада срещу covid-19.

          В нишка в Twitter с прикачени видеоклипове, гражданският изследовател и журналист Бен М., който поддържа данни чрез проекти като Mortality Watch , подчерта следните изявления, направени от д-р Ранкур по време на неговите показания.
          ........................

          Д-р Ранкур завърши показанията си, като заяви, че от неговите подробни проучвания на смъртността от всякаква причина в периода на ковид, в комбинация със социално-икономически данни и данни за въвеждането на ваксини:
          • Ако не е имало пандемична пропаганда или принуда и правителствата и медицинското заведение просто бяха продължили да работят както обикновено, тогава нямаше да има излишна смъртност.
          • Нямаше пандемия, причиняваща свръхсмъртност.
          • Мерките предизвикаха свръхсмъртност.
          • Ковид ваксинацията предизвика свръхсмъртност.
          Миналата седмица д-р Ранкур публикува есе, озаглавено „ Нямаше пандемия “, което се основава на неговите показания за NCI (вижте видеото по-долу), неговата книга от 894 страници с експонати в подкрепа на това свидетелство и продължаващото му изследване. В своето есе той пише:
          По отношение на ваксините, ние определихме количествено много случаи, в които бързо въвеждане на доза в наложената схема на ваксиниране е синхронизирано с иначе неочакван пик в смъртността от всякаква причина, понякога в сезонния цикъл и с величини, които не са били наблюдавани преди в историческият рекорд на смъртността.

          По този начин ние показахме, че кампанията за ваксиниране в Индия е причинила смъртта на 3,7 милиона уязвими жители. В западните страни определихме количествено средната смъртност за всички възрасти като 1 смъртен случай на всеки 2000 инжекции, която нараства експоненциално с възрастта... Изчислихме, че ваксините са убили 13 милиона по света.
          Нямаше пандемия , д-р Денис Г. Ранкорт, 22 юни 2023 г.
          .........................
          https://expose-news.com/2023/06/26/c...ple-worldwide/


          Коментар


          • Над 300 активни или бивши военни от канадските въоръжени сили (CAF), които твърдят, че са пострадали от мандатите за ваксина срещу Ковид-19, са завели колективен иск срещу високопоставени членове на канадската армия, като са поискали около 500 милиона долара обезщетение.

            „Канадските въоръжени сили избягаха от собствената си цел и наложиха нетестван продукт, съзнателно направиха неверни изявления за безопасност и ефикасност и улесниха мандата без възможностза отказ, освен задължителното постоянно отстраняване от служба“, се казва в исковата молба, подадена във Федералния съд на 21 юни

            https://obektivno.bg/300-voenni-zave...vid-vaksinite/

            Коментар


            • нали вече Ковид ваксини няма в БГ, поради изтекла давност. Аз мисля, че и тази мистерия отшумя напълно.
              Повече от красива

              Коментар


              • Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

                До колкото си спомням, Аналогича беше от лагера на небоцнатите, но от време на време изпитваше афинитет към "красивия ум" на някои ваксъри. Или май по-скоро го отблъскваха тъпотиите на някои антиваксъри. Той си знае.
                Правилно си ме описал

                За най голям майтап преди месец ми поискаха ваксинационен сертификат при влизане в една африканска страна и за сефте ми правиха бърз тест на летището Половината свят съм пропътувал с менте сертификат на времето, ама че сега ще ми трябва не ми беше хрумвало. Свят голям, идиотия много.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                  Нищо не си проверил, има поверпонт прецентации, ама наистина не ми се занимава, не ми дреме, прав си, безвредни и безопасни и ефикасни и ефективни са, всичко е чудно бижу
                  До колкото си спомням, Аналогича беше от лагера на небоцнатите, но от време на време изпитваше афинитет към "красивия ум" на някои ваксъри. Или май по-скоро го отблъскваха тъпотиите на някои антиваксъри. Той си знае.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    Напомняне за един от героите от времето на масовата психоза

                    https://youtu.be/DnWTQaMsY5s

                    Click image for larger version

Name:	GG.JPG
Views:	1
Size:	82.5 КБ
ID:	4080855




                    Груйчииии, Аналогича разбуни духовете. Не те огря с тоя бас.
                    П.П Ма ква злоба се лееше по адрес на Джокович

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

                      A колко усилие би ти коствало да провериш?

                      Щото аз проверих




                      Estimated New Cases Estimated Death

                      Both sexes Male Female Both sexes Male Female

                      2019
                      Breast 271,270 2,670 268,600 42,260 500 41,760

                      2022
                      Breast 290,560 2,710 287,850 43,780 530 43,25


                      https://www.cancer.org/content/dam/c...gures-2019.pdf


                      https://www.cancer.org/content/dam/c...nd-figures.pdf
                      Нищо не си проверил, има поверпонт прецентации, ама наистина не ми се занимава, не ми дреме, прав си, безвредни и безопасни и ефикасни и ефективни са, всичко е чудно бижу

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                        Интересно - но не съм проверил -
                        A колко усилие би ти коствало да провериш?

                        Щото аз проверих




                        Estimated New Cases Estimated Death

                        Both sexes Male Female Both sexes Male Female

                        2019
                        Breast 271,270 2,670 268,600 42,260 500 41,760

                        2022
                        Breast 290,560 2,710 287,850 43,780 530 43,25


                        https://www.cancer.org/content/dam/c...gures-2019.pdf


                        https://www.cancer.org/content/dam/c...nd-figures.pdf

                        Коментар


                        • Интересно - но не съм проверил - не ме интересува вече - но изглежда валидно - човекът стравнява 2019, 2020, 2021 рак на гърдата - някъде си, все тая - бройката е все около 26 000 - после - 2022 - почти 50 000 ай бе кво става, двойно? после 2023 - 300 000... аабе кво е станало...около 2021 г... Единствено КАТЕГОРИЧНО знаем, че не е от Безвредните и Безопасните ТМ

                          https://www.bitchute.com/video/74RpNgABquuN/

                          Коментар


                          • Бременните жени, които са били ваксинирани с иРНК ваксини на Pfizer или Moderna срещу Ковид-19 през първия триместър, са били изложени на риск плодът им да развие вродени малформации:
                            • на мозъка (липсващи или анормални структури, агенеза, атрезия и т.н.)
                            • на сърцето (абнормни структури – клапна атрезия или недостатъчност, транспониране на съдове, унивентрикула, камерен септален дефект, хипоплазия на аортата и др.)
                            • на коремната стена (exomphalos)
                            • на крайниците (хипоплазия, костна агенеза, липсващи пръсти, радиална замба ръка и др.)
                            Бременните жени не са били информитани от семейните си лекари и от акушер-гинеколозите си за рисковете от вродени малформации, които могат да бъдат причинени от ваксините.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

                              Всяка година по света умират около 60млн. Сигурен съм че за повечето дори не знаеш че са болни. Каква е връзката на този обезсърчаващ факт с темата?
                              Това беше просто ненужно канализиране на моя вътрешен Норм Макдоналд, понякога не мога да го удържа

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                                Дори не знаех че е болен
                                Всяка година по света умират около 60млн. Сигурен съм че за повечето дори не знаеш че са болни. Каква е връзката на този обезсърчаващ факт с темата?

                                Коментар

                                Working...
                                X