IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Национална сигурност! С глезотиите ви се свърши. Ако щеш слагай ваксина, що мелиш. Нали си решил? Аз да не би да меля да се ваксинирате. Като останете без работа всички утре ще крякате в нов отбор пред Орлов мост че са ви изоставили и ще искате ваксина сами. Но нали първо трябва да срупаете и малкото което имате.
    Нали си видяхте лидерите. Аз ако бях протестиращ щях да ги оставя сами да си веят килотите за срам на всички. Бахти и наглостта имат някои хора...лидерите ви.
    Левчо, имало ли е протести за ваксините ? Пропуснал съм го / явно има медийно затъмнение :-)/

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Първи член на Международния Нюрнбернския Кодекс гласи, Абсолютно необходимо условие за провеждане на експеримент върху хора е доброволно съгласие на последния.
      Toва е над всяка Конституция и всеки Върховен Съд.
      Евентуално, със спечелването на Байдън, по света ще се разпространи тълкуването, че ваксините не са медицински експеримент.
      Въпреки това, в държави, в които няма да е задължително, но човек е уволнен (даже и държавен служител), поради нежелание за ваксиниране, ще има дела за дискриминация до Върховния Съд или този в Хага.
      На Запад е лесно да се започнат такива дела, има мощни адвокатски фирми, които поемат таксите и защитата на делото, срещу +50% от евентуално обезщетеие (no win, no fee).
      Мисля че те гони оптимизъм .... На какъв съд се надяваш като целият свят е облъчен яко.... без Северна Корея и не знам за Куба.... Та с някакъв си съд няма да се справят :-)
      Не знам дали националната сигурност е достатъчно основание.
      По един или друг начин всеки човек в активна възраст ще бъде ''принуден' да се ваксинира.... Евентуално само някои пенсионери , които освен да си получават пенсията нямат взимане даване с държавата може да минат метър..., но и тях има начин да ги накарат....
      Въпроса е кога - аз си мислех че до края на следващата година може да се направят 2 милиона у нас... До края на 2022 ще са 4 милиона.
      Сега интересен казус е колко време ще държи ваксината и да ли ще работи при новите щамове.... т.е. колко пъти ще трябва да се преваксинира всеки....
      Понеже у нас процеса ще се развива по-бавно има минимален шанс да излезат повече данни от последният тестови етап, та поне да има бегла представа коя ваксина е гарантирано не ок... краткосрочно :-) Ама ако сме я платили пак може да я пробутат :-)

Коментар

• Имаше доста статии за антителата след прекарване на вируса.

Правилото е колкото по-тежко си го прекарал, толкова повече антитела и за по-дълго имаш.

Ако си го прекарал леко - най-вероятно почти нямаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Лев, сега гледах интервю с проф. Н. Габровски. Той каза, че ще си сложи ваксината, но разбирал колегите си, които били изкарали вируса, имали висок титър на антитела и нямало да се ваксинират. Но все пак той не уточни позицията му относно антителата за какъв времеви диапазон се отнася. Интересно ми е какво е виждането ти?
          Я, и на мен ми е интересен този въпрос. На антителата не пише дали са от ваксина или от вируса. Единствено в количеството може да има разлики, но при тежко протеклите инфекции би трябвало да е сравнимо.

Коментар

• О, да, и на мен ми е интересно, Лев, какво мислиш за създадения имунитет след среща и гостоприемство на вируса
            Ваксината с какво е полезна за хората, които са го изкарали?
            За колко време?
            За България се предполага, че около 40% са били вече заразени, официални данни, правителството и НОЩ не намират за полезно да се афишират. Виж, за Англия статистики, колкото щеш Тук сме потайни
            СЗО предупреди за внимание или наваксиниране на хора с алегрии.
            Тях в коя група да ги сложим, предполагам няма да ги изключат от обществения живот?

Коментар

Антитела ли? И ква работа му вършат че не мога да се сетя.
              Лев, сега гледах интервю с проф. Н. Габровски. Той каза, че ще си сложи ваксината, но разбирал колегите си, които били изкарали вируса, имали висок титър на антитела и нямало да се ваксинират. Но все пак той не уточни позицията му относно антителата за какъв времеви диапазон се отнася. Интересно ми е какво е виждането ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
                С 5000 дози, дето са ги анонсирали за НГ няма опасност да ви ваксинират, спокойно.
                Правителството е кредитирало 12 000 000 бройки ваксини. 300млн лв са гласувани
                Тържествената заря започва на 27 декември. Силно театрално представление за цяла Европа. Най-накрая, Европа намери повод за обединение и общо действие. Диктатори, мижитурки и псевдо демократи всички ще поведат хорото

Коментар

Национална сигурност! С глезотиите ви се свърши. Ако щеш слагай ваксина, що мелиш. Нали си решил? Аз да не би да меля да се ваксинирате. Като останете без работа всички утре ще крякате в нов отбор пред Орлов мост че са ви изоставили и ще искате ваксина сами. Но нали първо трябва да срупаете и малкото което имате.
                  Нали си видяхте лидерите. Аз ако бях протестиращ щях да ги оставя сами да си веят килотите за срам на всички. Бахти и наглостта имат някои хора...лидерите ви.
                  Ако съм им шеф и имам поне 1 работник който предпочита да се ваксинира, ще го искам и от останалите, Не може да сеят зарази като плъхове. Ако не искат- да ходят другаде, ебати мизерниците
                  Не е препоръка

Коментар

Национална сигурност! С глезотиите ви се свърши. Ако щеш слагай ваксина, що мелиш. Нали си решил? Аз да не би да меля да се ваксинирате. Като останете без работа всички утре ще крякате ноя отбор пред Орлов мост че са ви изоставили и ще искате ваксина сами. Но нали първо трябва да срупаете и малкото което имате.
                    Как, ама ние сме частници и работим за себе си
                    Как да стане, като всяко ГП ще ми заеме жена си временно за хилядарка, да не говорим за такъв сертификат.
                    За туризъм БГ и Гърция са предостатъчни, докато премине "фаза 4" на ваксините и се види има ли странични ефекти

Коментар

Първи член на Международния Нюрнбернския Кодекс гласи, Абсолютно необходимо условие за провеждане на експеримент върху хора е доброволно съгласие на последния.
                      Евентуално, със спечелването на Байдън, по света ще се разпространи тълкуването, че ваксините не са медицински експеримент.
                      Въпреки това, в държави, в които няма да е задължително, но човек е уволнен (даже и държавен служител), поради нежелание за ваксиниране, ще има дела за дискриминация до Върховния Съд или този в Хага.
                      На Запад е лесно да се започнат такива дела, има мощни адвокатски фирми, които поемат таксите и защитата на делото, срещу +50% от евентуално обезщетеие (no win, no fee).
                      Last edited by bulgarian lev; 19.12.2020, 19:21.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Виж колко са ларж....Няма да е принудително....
                        За вируса не знам, но ваксината изглежда няма да се размине на никой....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                          Добрютро,
                          Чипирането засега се отлага....Имало глобален дифицит на чипове...
                          "Глобалният дефицит на чипове заплашва производството на смартфони и лаптопи"

https://www.investor.bg/analizi/262/...aptopi-318249/
                          Ретро, не, грешиш, приятелю...на стадото ще му мушнат наночипове. С всеки сперматозоид отделен и забременил която и да е кака ще чипира и поколението си. Ти как може да пропускаш този важен факт.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3692447[/ATTACH]
                            Антитела ли? И ква работа му вършат че не мога да се сетя.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3692447[/ATTACH]
                              Виж колко са ларж....Няма да е принудително....
                              За вируса не знам, но ваксината изглежда няма да се размине на никой....:-)

Коментар

• Click image for larger version

Name:	445.JPG
Views:	1
Size:	63.0 КБ
ID:	3692447

Коментар

Working...
                                X