If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам новините...В Сандански са се ваксинирали общински съветници,без да влизат в категорията,за която са предвидени ваксините ....С една дума - с "връзки"...Що ли имам чувството,че най-големия проблем на тази ваксина е ,че скоро нема да мога да се вреда?!И....,че скоро врякащите против ваксините,ще врякат защо няма достатъчно ваксини!
А общинските съветници са се ваксинирали,щото пък нямало достатъчен брой медицински лица...Ами прави са хората...Няма да стават зян ваксините,пари са се давали...
Ма то стадото е така. Без визия, без познания се юрка днес насам, утре наобратно. Не получава инфо която е вярна, не се вслушва, важна е по-лесната информация, конспиративната също, храни празнините в мозъчето. Важно е да се вие, срещу какво няма значение.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Vaccine News: Pfizer’s PR teams and the corrupted media they must have probably bought along with unethical medical experts are all helping to mislead the public that their vaccines are truly effective against the new variants including the B.1.1.7 strain.
Pfizer and BioNTech announced on Friday that their COVID-19 vaccine is effective against the emerging variants. https:...
Се си мислим че по некое време най отявлените антиваксъри че минат от другата страна на барикадата. И пак че вият. Въпрос на време,а се паникиосат.
И що да мина от другата страна ?
И що да се паникьосвам ?
И що да вия ...?
За да ми слагат нещо, което все още не е минало всички изпитания и не се знаят всички дългосрочни ефекти( може би отрицателни ).
За да го правят 2 пъти на година ( за да имало ефект ) и така да ми държат имунната система напрегната, та кога се появи нещо друго и не дай се Боже по сериозно, тя да е вече изтощена...
и т.н.
пп Айде сега един разбирач ( нещо като брокер, нещо като доктор или по - точно, като нищо на света) да ви обясни :
Къде е ваксината срещу рак на шийката на матката ? Що не излизат ТВ водещи, които да рекламират (сигурно срещу заплащане) за ваксинация на дъщерите ви ?
Миии, щото след 5 г се оказало, че има много висока разболяемост на ваксинирани момичета ( така говорят в метрото...)
Гледам новините...В Сандански са се ваксинирали общински съветници,без да влизат в категорията,за която са предвидени ваксините ....С една дума - с "връзки"...Що ли имам чувството,че най-големия проблем на тази ваксина е ,че скоро нема да мога да се вреда?!И....,че скоро врякащите против ваксините,ще врякат защо няма достатъчно ваксини!
А общинските съветници са се ваксинирали,щото пък нямало достатъчен брой медицински лица...Ами прави са хората...Няма да стават зян ваксините,пари са се давали...
Се си мислим че по некое време най отявлените антиваксъри че минат от другата страна на барикадата. И пак че вият. Въпрос на време,а се паникиосат.
"Ами - прави са хората" - казваш...
Според мен, до сега - прави са хората, които не са се ваксинирали. (почти цяла година са живи и здрави)
Какво дават "по новините" - е друга бира. И, коя е причината, за да се дава ваксинирането по новини(ТЕ)? Това си е лично решение на всеки....
Тъй като си от групата на врякащите за ваксина, защо все още не си си поставил ваксината? А, ако утре е късно? И го обсъждаш тук - като най-важното решение в живота ти, но нищо не правиш,..
.............
Когато (някога) си поставиш ваксината, пак ли ще ни уведомиш? Вече ще бъдеш спокоен! Сега не си спокоен! Търсиш съмишленици (по възможност - все още неваксинирани...) Смех!
Освен да се кандидатираш за общински съветник, че доктор по-трудно се става...
Сpокойно, без паника. Дали ние, дали връзкарите - нека се гради маймунитета
Scientists at Wales' Swansea University have developed a plan to create a "smart patch" that would administer the COVID-19 vaccine while also monitoring its efficacy (and God knows what else). https://www.zerohedge.com/covid-19/w...ne-smart-patch
Wife of 'perfectly healthy' Miami doctor, 56, who died of a blood disorder 16 days after getting Pfizer Covid-19 vaccine is certain it was triggered by the jab, as drug giant investigates first death with a suspected link to shot
Нищо подобно. Открихме официално една структура вчера, имаше коктейл - 3 малки вискита, все едно изядох бонбон с ликьор вътре.
И сега отпивам бяло вино, даже капацитетът се повишава според мен
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар