If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за ''дофтурчето'' точно размера е важен
друго не го интересува
и примерите му все с това свързани
и както виждаш - много мрази
късопишковци
Ами това за мен си е белег за незрялост. Нищо против конкретния потребител, просто наистина пишлето след една определена възраст вълнува само неговия си притежател.
"Мерене на пишки" се приема очевидно твърде буквално все още.
Ендър, навремето като разбраха някои възрастни мъже че като им махнат простатата поради доброкачествена хиперплазия (тия дето си опикават обувките в най-тежките случаи) е...ат като луди след операцията и са ме питали дали могат да се оперират.. Казвал съм им да, защо не...та така и с тези, ха разберат че пишката им расте...а то е по-вероятно да е по-добре кръвонапълнена и при покой ще се ваксинират масово. А това в North England Jurnal...не е шега работа. Сметай късопишковците са късопишковци щото целия им живот е къса пишка...страхуват се от всичко, в 99% неоснователно, но подлагайки всичко на съмнение е стратегията им на съществуване и оцеляване. Чувстват се комфортно че не са се излъгали, а ссъщност сами се лъжат. Но това е зоната на комфорт при тях.
Няма голямо значение дали пишката ти е дълга или къса след гимназията - тогава я фитнес, я басейни, я казарма - и виждаш, че всъщност е важно какъв е размера в сюблимните моменти.
Познавам смотаняци с 10 см. в покой и супер пичове със свестни жени и успешни бизнеси с 3-4 см.
Важното е акъла, мирогледа и да си работлив - а размера на пишората не помага в нито едно от горните.
за ''дофтурчето'' точно размера е важен
друго не го интересува
и примерите му все с това свързани
и както виждаш - много мрази
късопишковци
Айде сбогом момчета и момичета! Че всичко се случва. Днес си сложих ваксината на Пфайзер. Нищо не усетих, някаква супертънка иглица. Нищо не боли и в момента на мястото. Температура нямам. Все едно нищо.
Айде сбогом момчета и момичета! Че всичко се случва. Днес си сложих ваксината на Пфайзер. Нищо не усетих, някаква супертънка иглица. Нищо не боли и в момента на мястото. Температура нямам. Все едно нищо.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар