IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Писмо от д-р Ангъс Далглиш, професор по онкология в Лондонския университет "Сейнт Джордж", до д-р Камран Абаси, главен редактор на BMJ. То е написано в подкрепа на молбата на колега до д-р Абаси валидното информирано съгласие за ваксинация с Ковида да стане приоритетна тема на BMJ.

    Уважаеми Камран Абаси,

    Ковида вече не се нуждае от програма за ваксиниране, като се има предвид, че средната възраст на смърт от Ковида във Великобритания е 82 години, а от всички други причини е 81 години и намалява.

    Връзката със съсиреците, миокардита, инфарктите и инсултите вече е добре приета, както и връзката с миелита и невропатията. (Предвиждахме тези странични ефекти в нашата статия Sorensen et al. 2020 от юни 2020 г. в QRBD, тъй като бласт анализът разкри 79% хомологии с човешки епитопи, особено с PF4 и миелин).

    Сега обаче има още една причина за спиране на всички програми за ваксинация. Като практикуващ онколог виждам как хора със стабилно заболяване бързо прогресират, след като са принудени да си направят бустер, обикновено за да могат да пътуват.

    Дори в рамките на личните ми контакти наблюдавам заболяване на основата на В-клетки след подсилване. Те описват, че се чувстват подчертано зле няколко дни до седмици след бустера - един развива левкемия, двама колеги от работата - неходжкинов лимфом, а един стар приятел се чувства като след боледуване от Лонг Ковид, след като е получил бустер, и след като получава силни болки в костите, е диагностициран с множество метастази от рядко заболяване на В-клетките.

    Имам достатъчно опит, за да знам, че това не са случайни анекдоти, както предполагат мнозина, особено като се има предвид, че същата картина се наблюдава в Германия, Австралия и САЩ.

    Съобщенията за потискане на вродената имунна система след мРНК в продължение на няколко седмици биха били подходящи, тъй като всички тези пациенти до момента имат меланом или рак на основата на В-клетки, които са много податливи на имунен контрол - и това е преди съобщенията за потискане на супресорни гени от мРНК в лабораторни експерименти.

    Това трябва да се обсъди незабавно.

    Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci

    Ангъс Далглиш е професор по онкология в университета "Сейнт Джордж" в Лондон.

    https://dailysceptic.org/2022/11/26/...ave-a-booster/

    Коментар




    • Световният икономически форум проведе срещите за въздействието върху устойчивото развитие към края на септември 2022 г., свиквайки се едновременно с Общото събрание на ООН.

      На тези срещи служители на ООН заявиха, че очевидно „притежават науката“.

      Те също така признаха; наред с други неща -
      • Партньорство с Google за цензуриране на резултатите от търсенето, които не отговарят на официалния разказ и гарантиране, че тяхната пропаганда е на първо място в списъка по отношение на неща като „Covid-19“ и „Промяна на климата“, за да се оформи общественото мнение.
      • Партньорство с големи технологични социални медийни компании за насърчаване на пропагандните съобщения за неща като Covid-19 и изменението на климата с цел оформяне на общественото мнение.
      • Даване на милиони на влиятелни лица в социалните медии, за да разпространяват своята пропаганда за тях, за да оформят общественото мнение.
      „Ние притежаваме науката и смятаме, че светът трябва да я знае, както и самите платформи също“,

      „Ако въведете в Google „климатични промени“, в горната част на вашето търсене ще получите всички видове ООН ресурси.”

      „Друга наистина ключова стратегия, която имахме, беше да разположим влиятелни лица... влиятелни лица, които наистина бяха запалени, които имат огромни последователи, но наистина желаещи да помогнат за пренасянето на послания, които ще служат на техните общности, и те бяха много по-доверени от Обединените нации“

      „ Тази идея, че всяка реч е равна, не е вярна"
      Добре дошли в The Great Reset. ..

      https://www.youtube.com/embed/WnarHX...de=transparent
      По време на срещите за въздействието върху устойчивото развитие на Световния икономически форум (WEF) през септември 2022 г. неизбраните глобалисти проведоха панел на тема „ Справяне с дезинформацията “, където участници от ООН, CNN и университета Браун обсъдиха как най-добре да контролират разказите.

      Мелиса Флеминг , заместник-генерален секретар по глобалните комуникации в ООН, подчерта, че ООН си партнира с няколко големи технологични компании, включително TikTok и Google, за да контролират разказите за COVID и климата, като същевременно заяви: „Ние притежаваме науката“.

      По темата за контролиране на разказа за изменението на климата, Флеминг отбеляза, че ООН си партнира с Google, така че авторитетните разкази на неизбраните глобалисти да се появяват в горната част на резултатите от търсенето.

      „Ние си партнирахме с Google“, каза Флеминг, добавяйки, „например, ако въведете в Google „климатични промени“, в горната част на вашето търсене ще получите всички видове ресурси на ООН.

      „Започнахме това партньорство, когато бяхме шокирани да видим, че когато търсим в Google „климатични промени“, получаваме невероятно изкривена информация точно в горната част.

      „Ставаме много по-инициативни. Ние притежаваме науката и смятаме, че светът трябва да я знае, както и самите платформи също“, добави тя.

      Но усилията на неизбраните глобалисти върху наративния контрол не приключиха с партньорството с Google за манипулиране на резултатите от търсенето относно изменението на климата.

      Флеминг също така подчерта, че ООН работи с TikTok по проект, наречен „Team Halo“, за да стимулира съобщенията за COVID, идващи от медицински и научни общности в платформата за споделяне на видео, собственост на Китай.

      „Имахме друг проект за доверен месинджър, който се наричаше „Team Halo“, където обучавахме учени по целия свят и някои лекари в TikTok и TikTok работеше с нас“, каза тя.

      ООН твърди, че притежава науката, но ако погледнем по-отблизо кой финансира „насочващия и координиращ орган на ООН по международното здравеопазване“ – Световната здравна организация ( СЗО ) – получаваме по-ясна представа за това кой наистина управлява изстрелите .

      В исторически план фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, заедно с подкрепяния от Гейтс алианс за ваксини GAVI, са допринесли повече за бюджета на програмата на СЗО от всички държави-членки, с изключение на две - САЩ и Обединеното кралство.
      Кой отново притежава науката?

      По време на неотдавнашния панел на WEF представителят на ООН по глобалните комуникации продължи да признава, че хората не вярват на институции като ООН, когато става дума за информация, свързана с COVID, и така, за да се противопостави на това, ООН потърси влиятелни лица, за да предаде посланието си през задната врата.

      ...

      https://expose-news.com/2022/11/30/u...ce-censorship/

      Според препоръките на доклада относно политиката :

      „Конспираторите имат свои собствени експерти, на които разчитат да подкрепят и укрепват своите възгледи, и тяхното разчитане на тези експерти може да ограничи въздействието на официалния обхват от страна на професионалистите в общественото здравеопазване.

      „Нашият преглед на литературата показва, че един алтернативен подход може да бъде насочване на обхвата към умерени членове на тези групи, които на свой ред биха могли да окажат влияние върху по-широката общност.“

      По-нататък в доклада се казва: „Програмите за търговски маркетинг използват подобен подход, когато ангажират влиятелни лица в социалните медии (или посланици на марката), които след това могат достоверно да комуникират предимствата на търговската марка на собствената си публика в социалните медии.“

      Модератор на панела „Борба с дезинформацията“ беше управляващият директор на WEF Адриан Монк, който през последните месеци критицира WEF и компонентите на неговата голяма програма за пренастройване като бели расисти и антисемити, ангажирани в крайнодесни кампании за дезинформация.

      Когато се обърна към Рейчъл Смолкин от CNN, Монк каза, че CNN е част от стратегия за политическа война за „притежаване на разказа“.


      Според MintPress News CNN е получила 3,6 милиона долара дарения от не кой да е друг, а Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс – същата организация, която е инвестирала сериозно в СЗО.

      Разследването разкри, че Гейтс също е дарил колосалните 319 милиона долара на много от най-големите и влиятелни корпоративни новинарски издания в света.

      Кой наистина отново е ангажиран в „политическата война за това кой притежава разказа“?

      Говорейки за притежаване на наративи, миналата година WEF стартира страхотната инициатива за разкази като продължение на голямото нулиране, с цел прекрояване на всички аспекти на обществото и глобалната икономика.

      Идеята за велик разказ е нещо, което френският философ Жан-Франсоа Лиотар нарече „ голям разказ “ (известен още като „ метанаратив “), който според Philo-Notesфункционира, за да легитимира сила, власт и социални обичаи “ – всичко, което голямото нулиране се опитва да постигне.

      След като голямото нулиране има своя велик разказ, всеки противопоставящ се наратив може да бъде отхвърлен като дезинформация, конспирация или екстремизъм, който трябва да бъде цензуриран и потиснат за по-голямото, колективно благо.

      В един единствен панел на WEF на тема „Борба с дезинформацията“ видяхме неизбрани глобалисти да твърдят, че всъщност имат монопол върху науката и че корпоративните медии са въвлечени в битка за притежаване на наратива.

      В същото време представителят на ООН твърди, че хората, които поставят под въпрос разказа за ваксината, „се възползват от възможността хората да се страхуват“, за да инжектират дезинформация.

      Според Флеминг, „Хората, които са много активни в сцената против ваксините, и други се възползваха от възможността хората да се страхуват толкова много - инжектиране на дезинформация и подвеждаща информация - подхранвани и от някои лидери и правителства.“



      Ако някой „се възползва от възможността“ да се възползва от страховете на хората по време на пандемията, неизбраните глобалисти и британската корона със сигурност биха били на върха на този списък.

      По темата за свободата на словото, Клеър Уордъл от университета Браун , която се самоопределя като „един от водещите световни експерти по дезинформация“, каза на панела за дезинформация на WEF, че е разочарована, че хората не могат да водят „по-нюансиран разговор за реч“, докато тя едновременно участваше в нюансиран разговор за свободата на словото.

      Свободата на словото си е свобода на словото. По подразбиране позволява нюансиран разговор.

      Това обаче не попречи на Уордъл да се оплаква от свободата на словото, въпреки че участваше активно в това в реално време.

      „Просто ми се иска да имаме по-нюансиран разговор за речта“, каза тя.

      „Тази идея, че всяка реч е еднаква, не е вярна и ми се иска просто да можем да проведем този разговор правилно“, добави Уордъл, тъй като тя имаше точно такъв тип разговор.

      Като декларират, че „притежават науката“, партнират си с големи технологични компании, за да манипулират резултатите от търсенето, за да повлияят на общественото мнение, и наливат милиони долари в медиите, неизбраните глобалисти отново показват истинското си лице за всички.

      Притежаването на науката води до притежаването на разказа.

      Притежаването на разказа означава контролиране на мисълта и речта.

      Контролирането на мисълта и речта означава краят на свободното общество.

      https://www.youtube.com/embed/WnarHX...de=transparent

      https://expose-news.com/2022/11/30/u...ce-censorship/

      Коментар


      • Бедният брoкер, той не е лепнал вирус който е много далечен от профила на имунната му система, ще го разболее както всеки друг много тежко. Проблема не е в липсата на реакция на имунната система, обратното - реагира много бурно, бърз възпалителен процес. В общи линии варианта е тренирана имунна система.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

          Този хубаво ще живее вечно, ама защо при толкова правилен живот е плешив? Или косата по главата и тя се е появила след 15-ти век.

          Леко заяждане, а смисълът е да не забравяме завета не си правете кумири! Замествате вярата с някаква възхита към здравословния живот. 63-годишен бос мъж по гащи, който ларпва Беър Грилс. Тия хипстъри, дето си умират да се отдадат на нещо, едно време са били по манастирите и често са намирали спокойствието, което им липсва.
          За косопадите има много причини, наследствени, завишени адреналин и тестестерон и др.
          Човека е реален, преподава по физическо, после води клуб Шотокан във Варна.
          Планинските излети са му хоби.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


            Такава детинщина дори тук не бях чел. Направо натиква супертрейдъра в миша дупка
            Що бе, мен ме изкефи - "И какво като си в цветущо здраве, докато наборите ти окапват, нали цвета на очите ти е същия?!?" Топ! Другата страна в спора ще е толкова шашардисана, че няма да измисли контрааргумент и воала - печелиш спора!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

              Този хубаво ще живее вечно, ама защо при толкова правилен живот е плешив? Или косата по главата и тя се е появила след 15-ти век.

              Леко заяждане, а смисълът е да не забравяме завета не си правете кумири! Замествате вярата с някаква възхита към здравословния живот. 63-годишен бос мъж по гащи, който ларпва Беър Грилс. Тия хипстъри, дето си умират да се отдадат на нещо, едно време са били по манастирите и често са намирали спокойствието, което им липсва.
              Имам опасения, че въпреки правилния си живот даже ръста му е непроменен.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                Този хубаво ще живее вечно, ама защо при толкова правилен живот е плешив?

                Такава детинщина дори тук не бях чел. Направо натиква супертрейдъра в миша дупка

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                  Да разсеем малко темата, вируси всякакви винаги е имало и ще има,
                  въпроса е, Кой пита във задачата ?
                  Със две думу, помогни си сам, за да ти помогне и Господ.
                  https://emilzlatev.com/hranene-i-die...cid=3a1aab0b2a (100% съм съгласен !!!)

                  За такива като Емил, който е минал 63г., за какви психарии както Ковид да говорим изобщо ?? [ATTACH=CONFIG]n3996576[/ATTACH]

                  Този хубаво ще живее вечно, ама защо при толкова правилен живот е плешив? Или косата по главата и тя се е появила след 15-ти век.

                  Леко заяждане, а смисълът е да не забравяме завета не си правете кумири! Замествате вярата с някаква възхита към здравословния живот. 63-годишен бос мъж по гащи, който ларпва Беър Грилс. Тия хипстъри, дето си умират да се отдадат на нещо, едно време са били по манастирите и често са намирали спокойствието, което им липсва.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                    Вероятно не е лесно на "Пандата и мечката ще правят нов, по-хубав свят" отбора, докато гледат клиповете от безредиците в Китай и хората, прескачащи огради, за да се спасят от локдаун.

                    Как са "не-наглосаксонските" локдауни?
                    В Китай има един скрит далеч от политически мотив за опити за бягство от локдауните.... Всъщност той е много ''демократичен''...., а именно ИПОТЕЧКА на врата.... Докато са затворени нема кеш, а лихвата и вноските текат....3-4 месеца на нула и при тамошните имотни цени се задъхваш...не от корона....
                    Предвид, че вируса е вече в слаби версии и там са задължително набодени / но не с експерименталки, а с класически ваксини/ съм се чудил що ги има тези локдауни все още....Явно причините не са здравни, но и локдауните не са като в началото в Ухан. сега са много ''по-либерални''...затварят се само части от градовете, тества се яко и понякога се затварят само за седмица....зависи колко е напреднало положението.

                    Коментар


                    • Вероятно не е лесно на "Пандата и мечката ще правят нов, по-хубав свят" отбора, докато гледат клиповете от безредиците в Китай и хората, прескачащи огради, за да се спасят от локдаун.

                      Как са "не-наглосаксонските" локдауни?

                      Коментар


                      • Да разсеем малко темата, вируси всякакви винаги е имало и ще има,
                        въпроса е, Кой пита във задачата ?
                        Със две думу, помогни си сам, за да ти помогне и Господ.
                        https://emilzlatev.com/hranene-i-die...cid=3a1aab0b2a (100% съм съгласен !!!)

                        За такива като Емил, който е минал 63г., за какви психарии както Ковид да говорим изобщо ??
                        Click image for larger version

Name:	emil.JPG
Views:	1
Size:	60.3 КБ
ID:	3996576






                        Температурата тук е 5-8 градуса, ама кой го е еня.

                        Здравето е Приоритета, то е, каквото ти си го направиш,
                        на второ място са семейството и приятелите,
                        парите и финансите остават на трето място.

                        Съвременият плужек има ниво на толерантност макс към 15мин, след това абсинтентно време,
                        почва да мучи за интернет, газирано, бира, сладко, студено му е, да поседне малко, пепси, пак е гладен, после се оглежда за алкохол, никакви чайове, спорт, зали, бягане, ами естествено вирусите и бактериите се лепят по него.

                        П.П.Да преведа, като си навън във студено време по шорти и се изкачваш по отвесна стена и търсейки решение,
                        организма (и имунната система) се активират на 110%, мислейки, че ще си срещнал лъв и живота ти зависи от това.
                        И това, често да го правиш, веднъж седмично.
                        Вирусите само и да помиришат Емил, бягат надалече.
                        А, на плужека, имунната система е отдавна заспала зимен съм, добре, че със някое (вредно, ама вредно) лекарство я посъбуждат, не за друго, ама да си плати човека лептата във здравната мафиотска ситема.
                        А, един орган (или система), който не се използва активно, закърняват.
                        Така е със мускулите, имунната система и мозъка.
                        От XV век до сега, мозъкът на човека е намалял със 300 гр, поради Улеслеността във всичко.
                        Откриват житните култури, он хрупа вреден глутен, не е нужно да дири дивеч, машините се появяват, конете яко се ползват за транспорт, после автомобилите.
                        Сега всичко е на една ръка разстояние, кеф ти храна, светлина, превоз, подслон, сигурност - преди не е било така.
                        За това сме 80% болни дебили със коремчета.
                        Last edited by Бедният брoкер; 29.11.2022, 00:25.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение



                          Просто е: намерете вредност убиваща или увеличаваща смъртността над 1000/млн. Данните от гробищата са публични в 2/3 от държавите
                          а тия които са почнали да се от 3 или 6 или ооо Боже 222/млн. ще са ми смешни и за в бъдеще, отделно,че в същото време наричат безвреден убиващия доказано с >5000/млн ковид19.
                          като отрицателните цени на тока, и те са толкова прости, на теб са са метнале
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                            110к нормално. 2020 - 124к, 2021 - 148к, 2022 вървим под 110к


                            Просто е: намерете вредност убиваща или увеличаваща смъртността над 1000/млн. Данните от гробищата са публични в 2/3 от държавите
                            а тия които са почнали да се от 3 или 6 или ооо Боже 222/млн. ще са ми смешни и за в бъдеще, отделно,че в същото време наричат безвреден убиващия доказано с >5000/млн ковид19.
                            Last edited by X_Y; 28.11.2022, 09:32.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                              Уважаеми Стаз, добре ли Сте ? Развалили сте уважителният тон....Бива ли така в публичен форум ? Знаете ли какво е развален грамофон ? Мислите ли че ако въртите една и съща счупена плоча / плоска куца опорка/ през няколко месеца някой ще чуе музика ? Още ли не сте разбрали, че Байдън обяви край на пЛандемията и ваксинацията ? Който иска може да си купи отрова на свободният пазар....има и цени....:-)

                              По същество - Защо няма данни в нея за неваксинирана Черна Африка ? Вие сравнявате само ваксинирани със силно ваксинирани държави. Защо няма данни в нея за НЕваксинирани държави ?
                              Но дори да приемем и погледнем как са нещата във ВАКСИНИРАНИТЕ държави / България е такава също/ се виждат някои очеизвадни неща за причините за тази свръхсмъртност. , а именно. До края на 2020 когато вирус има , а ваксина и затваряне на болници няма свръхсмъртност няма. Тя започва и най-ударно прогресира когато болниците са затворени, има НАСТИНКЕНА вълна и в същото време тече ваксинация / медицински нонсенс с предизвестен край - преВана имунна система от експерименталка в момент на вълна /.
                              Вижда се също добре, че у нас след Март 2022 няма свръхсмъртност / нормално защото болниците не се затварят вече и няма ваксоубийствен натиск буквално/, но в другите държави продължава да има темп на увеличаване. На какво се дължи това не Ви ли е интересно ? След като вируса е очевидно в най-слабата си форма не е той....Да не би да са случайно последиците от отровата ? :-)

                              Уважаеми Сатз, толкова ли Ви е трудно да осъзнаете, че това чудо приключи, както Мангъров посочи, че ще се случи. Толкова ли няма друга пландения ? Обвързване на здравният сертификат с временни дигитални кешове само за натровени и направата му на заместващ документ на лични карти и паспорти ? Забрана за отглеждане на кокошки от частни лица / кокоша корона/....и т.н. ?
                              песи СВЪРШИ ЗА БЪЛГАРИЯ.
                              Last edited by X_Y; 28.11.2022, 09:31.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                Ако сте прав,
                                то, след почти две години, с колко трябваше да нарасне извънредната смъртност в Израел?
                                Ето ви картинка за осмисляне

                                [ATTACH=CONFIG]n3996065[/ATTACH]

                                пп
                                Израел е с повече популация и по-гъсто населена от България
                                Уважаеми Стаз, добре ли Сте ? Развалили сте уважителният тон....Бива ли така в публичен форум ? Знаете ли какво е развален грамофон ? Мислите ли че ако въртите една и съща счупена плоча / плоска куца опорка/ през няколко месеца някой ще чуе музика ? Още ли не сте разбрали, че Байдън обяви край на пЛандемията и ваксинацията ? Който иска може да си купи отрова на свободният пазар....има и цени....:-)

                                По същество - Защо няма данни в нея за неваксинирана Черна Африка ? Вие сравнявате само ваксинирани със силно ваксинирани държави. Защо няма данни в нея за НЕваксинирани държави ?
                                Но дори да приемем и погледнем как са нещата във ВАКСИНИРАНИТЕ държави / България е такава също/ се виждат някои очеизвадни неща за причините за тази свръхсмъртност. , а именно. До края на 2020 когато вирус има , а ваксина и затваряне на болници няма свръхсмъртност няма. Тя започва и най-ударно прогресира когато болниците са затворени, има НАСТИНКЕНА вълна и в същото време тече ваксинация / медицински нонсенс с предизвестен край - преВана имунна система от експерименталка в момент на вълна /.
                                Вижда се също добре, че у нас след Март 2022 няма свръхсмъртност / нормално защото болниците не се затварят вече и няма ваксоубийствен натиск буквално/, но в другите държави продължава да има темп на увеличаване. На какво се дължи това не Ви ли е интересно ? След като вируса е очевидно в най-слабата си форма не е той....Да не би да са случайно последиците от отровата ? :-)

                                Уважаеми Сатз, толкова ли Ви е трудно да осъзнаете, че това чудо приключи, както Мангъров посочи, че ще се случи. Толкова ли няма друга пландения ? Обвързване на здравният сертификат с временни дигитални кешове само за натровени и направата му на заместващ документ на лични карти и паспорти ? Забрана за отглеждане на кокошки от частни лица / кокоша корона/....и т.н. ?
                                Last edited by X_Y; 28.11.2022, 09:31.

                                Коментар

                                Working...
                                X