Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
90% Of Illinois' COVID Victims Were Over 60, Half From Long-Term Care Facilities
https://www.zerohedge.com/covid-19/9...are-facilities
А колко са надписани"с" ковид кой ще ни каже....?
Коментар
-
Днес Saga стана първата туристическа група, която настоява всички пътници да бъдат ваксинирани, преди да предприемат своите круизи.
Фирмата, която обслужва предимно хора над 50-те години, базирани в Обединеното кралство, днес написа имейли на пътниците, че трябва да бъдат ваксинирани най-малко 14 дни преди пътуването и да вземат тест Covid на терминала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Пробвай - нали имаш?
И да докладваш. А трябва бройка, нали така?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ако ли - да, смятам, не трябва да се рискува. Нощите са студени и дълги ..., ще има време и за трите варианта.
Наздраве!...наздраве, тнм! Рискът си е значителен, наистина!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И друг въпрос ме мъчи, Пика. Със семенната течност предава ли антитела и ако да как, при орален, вагинален или анален секс?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И друг въпрос ме мъчи, Пика. Със семенната течност предава ли антитела и ако да как, при орален, вагинален или анален секс?
И да докладвашНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеНарода явно не се вълнува от ваксините, я виж темата се беше забатачила чак по средата на 2-ра страница,, та викам да я дръпна отгоре ...........
Въпроси напират в мене хора , ей на тия въпроси ся чакам некой умен чиляк да ми отговори, та да настъпи мир в душата ми и покой да намеря
Та въпросите ми са следните начи :
1. Неваксиниран човек ще може ли да прави секс с ваксиниран ?
2. Ако отговора е "Да" при секса от точка 1-ва неваксинирания получава ли естествен имунитет и антитела?
3. Неваксиниран човек ще може ли да се ожени / омъжи за ваксиниран ?
4. При развод децата при кого остават - при ваксинирания дето е с привилегии или при неваксинирания ?
ХАХАХАХАХАХААААА ............. извинете ме .............. не моа да спра да се смея на глас .................[ATTACH=CONFIG]n3704397[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеНарода явно не се вълнува от ваксините, я виж темата се беше забатачила чак по средата на 2-ра страница,, та викам да я дръпна отгоре ...........
Въпроси напират в мене хора , ей на тия въпроси ся чакам некой умен чиляк да ми отговори, та да настъпи мир в душата ми и покой да намеря
2. Ако отговора е "Да" при секса от точка 1-ва неваксинирания получава ли естествен имунитет и антитела?
4. При развод децата при кого остават - при ваксинирания дето е с привилегии или при неваксинирания ?
ХАХАХАХАХАХААААА ............. извинете ме .............. не моа да спра да се смея на глас .................[ATTACH=CONFIG]n3704397[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Народа явно не се вълнува от ваксините, я виж темата се беше забатачила чак по средата на 2-ра страница,, та викам да я дръпна отгоре ...........
ХАХАХАХАХАХААААА ............. извинете ме .............. не моа да спра да се смея на глас .................
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеRabbi Lau infected with corona after receiving two Pfizer doses
https://www.jpost.com/israel-news/ra...r-doses-655703Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Да поясня, students се отнася и за всички ученици (study=уча).
Ами, не отне толкова дълго време.
Интересно, възрастните могат да избират дали да го направят, а учениците ТРЯБВА да си сложат даже и нетествана за деца ваксина.
Неслучайно средната класа напуска джендърската, вечно фалиралата, корумпирана Калифорния, изискваща данъци вече назад до 2012 и със 40% испанско говорящо население.
Какво пък, легализираха марихуаната там, народа си навива масури и не го е еня.
Коментар
-
Rabbi Lau infected with corona after receiving two Pfizer doses
https://www.jpost.com/israel-news/ra...r-doses-655703
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеLos Angeles Public Schools Require All Students To Receive Experimental COVID Vaccine
https://conservativedailypost.com/lo...covid-vaccine/
Ами, не отне толкова дълго време.
Интересно, възрастните могат да избират дали да го направят, а учениците ТРЯБВА да си сложат даже и нетествана за деца 12-16 год ваксина, при умрели само 168 ученици за САЩ.
ФДА още не се е произнесла за такова разрешение.
Неслучайно средната класа напуска джендърската, вечно фалиралата, корумпирана Калифорния, изискваща данъци вече назад до 2012 и със 40% испанско говорящо население.
Какво пък, легализираха марихуаната там, народа си навива масури и не го е еня.Last edited by hazard; 17.01.2021, 16:37.
- 1 like
Коментар
Коментар