IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

нормалните си слагат ваксини. Параноизираните и невежите си рускуват живота въобразявайки си, че са по-смарт от целия свет. Ама щом нямаш против цял живот да ходиш с маска и да си миеш ръцете - воля твоя

Ивелина, на кеф съм да полафя по твоите доводи. За по-коректно, бих поставил в кавички "доводи" (определено, защитаваме различни тези, но засега не виждам нищо трагично в полемиката, независимо от различните брегове, на които сме позиционирани с теб).
    В началото още виждам, че ти играеш ролята на Матросов по отношение на ваксините. Оставам с впечатлението, че имаш някакви много натрапчиви съмнения в крайния резултат от действието (безпредметността или дори от вредата) от поставянето на ваксината.
    Бързам да те успокоя: вярвай в правилността на взетото от теб решение (дори ако те опровергават със смислени аргументи) и не се натоварвай психически (а ти правиш именно това!), за да не се разкапваш в съжаления и да товариш излишно нервната си система.
    Помисли! Така е!
    Казваш "нормалните си слагат ваксинИ"! Важно е да си убедена в това, че е нормално да разделяш хората на нормални и ненормални - именно по тоя признак и именно сега! Преди две години трудно би го направила. Дали "нормалните" по отношение на ваксините не правят произволни аналогии с други ваксинационни планове - ето това може би трябва да те замисли. Не се стряскай, ножът е дървен.
    Другото: много от хората без ваксини - отдавна знаем как да си мием ръцете и - разбира се - да поддържаме общата си хигиена на ниво! Едва ли, след отшумяването на Ковид-истерията - ние бихме спрели "да си мием ръцете". Не сме научили хигиенните норми през последната една година - това ти казвам.
    За самата теб, сигурен съм, че ще бъдеш с маска, докато и другите ги носят! Е, каква е разликата?
    В подкрепа на горното, един показателен пример. Ти отиваш за първи път с близки твои приятели на сауна. Влизаш в сауната с бански, но виждаш, че всички са дибидюс-голички. Няма ли да се почувстваш неудобно от този факт, да се сконфузиш и да изтичаш до дамската съблекалня, където да освободиш тялото си от банския? Същата е ситуацията, ако сте на натуристки плаж с приятели....
    За маските ще бъде същото.
    Бъди здрава, уверена в решенията си, но без да налагаш мнението си на хората, наоколо, които не познаваш. Обидни квалификации от една дама, която има мнение за себе си, като значима и достойна - са недопустими.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Антиваксъри и носене на маска , стига разсмива публиката.

Тея са секта,
      докато не се спомине някой от семейството защитават тезата си с блясък в очите.
      в моето семейство се спомина един да.. ваксър от вашата секта.. от файзер. 3 дена след втората доза... слочайнос си беше, нищо общо с ваксата.. само си пикаел съсиреци човека преди да умре.. ама то не е ваксите.. те правят съсиреци само в мозъка
      Last edited by raydalio; 08.07.2021, 14:05.

Коментар

нормалните си слагат ваксини. Параноизираните и невежите си рускуват живота въобразявайки си, че са по-смарт от целия свет. Ама щом нямаш против цял живот да ходиш с маска и да си миеш ръцете - воля твоя
        ми маска само 3-4 пъти съм слагал за последните 2 години що не съм умрял и не съм влязъл в болница не знам(междрувременно много от маскаджиите влязоха в болница заради дихателни проблеми, понеже седят с намордник по 12 часа на ден и си спират притока на въздух, докато се гълтат в вълг.диоксид).. така като гледам, единственият човек в този форум, който е рискувал живота си, това си ти

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

за очите на мухите . Мангъра или някой друг тип Тодоров каза че ваксинация се прави като няма епидемия. Иначе води до познай - мутации. Звучи логично дали е вярна специалистите да се изкажат (ама мангъра и тодоров са уж таквиз специалисти)
          Това е теория на конспирациите от непроверени и некомпетентни източници.
          Правилното решение е за всеки поне по 3 ваксини щото им изтича срока на годност, но и да не ин изтича омега варианта на вируса след няколко месеца ще ги минава като пътен знак.....
          А за преболедувалите го , които имат повтаряемост под 1 на милион трябват поне по 10 ваксини. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

Коментар

Антиваксъри и носене на маска , стига разсмива публиката.

Тея са секта,
            докато не се спомине някой от семейството защитават тезата си с блясък в очите.
            Last edited by Майстора233; 08.07.2021, 12:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

еми като искаш да бъдеш опитно зайче бъди си и се мъчи сама.. нормалните хора нямаме намерение да ставаме опитни зайчета на биг фармата

Коментар

верно, едва не умрях от инсомния след ваксината, но вече се пооправям. Ама моя близка направо си умря от вируса. Как уж леко го караше и изведнъж се влоши и даже не сколасаха до болницата да я закарат - в колата умря на път за Пирогов.

Няма как да знам повече от хората, които се занимават с вируса. Но мога да чета какво споделят пациенти и да си правя изводи. Виждам как хора година след вируса още са болничнични поради всевъзможни усложнения, които не е ясно кога и дали ще отшумят. Ако вирусът се загнездва в хората и си го носят до живот разболявайки ги от време на време, логично ще предпочета да си го спестя. Затова се пожертвах да се съм опитно зайче на ваксините. Положението е такова, че човек трябва да избере по-малкото зло.
                еми като искаш да бъдеш опитно зайче бъди си и се мъчи сама.. нормалните хора нямаме намерение да ставаме опитни зайчета на биг фармата

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

ми знам много повече от тебе.. все пак не аз бях този, който беше на косъм да умре от файзера както стана при тебе, дето си великата микробиоложка.. тука други камикадзета като тебе дето искат да си играят на котка и мишка със смъртта няма.. сори
                  верно, едва не умрях от инсомния след ваксината, но вече се пооправям. Ама моя близка направо си умря от вируса. Как уж леко го караше и изведнъж се влоши и даже не сколасаха до болницата да я закарат - в колата умря на път за Пирогов.

Няма как да знам повече от хората, които се занимават с вируса. Но мога да чета какво споделят пациенти и да си правя изводи. Виждам как хора година след вируса още са болничнични поради всевъзможни усложнения, които не е ясно кога и дали ще отшумят. Ако вирусът се загнездва в хората и си го носят до живот разболявайки ги от време на време, логично ще предпочета да си го спестя. Затова се пожертвах да се съм опитно зайче на ваксините. Положението е такова, че човек трябва да избере по-малкото зло.

Коментар

• Брееееееееееееее, много злоба, бе!!!! Selena, Mateev, IvelinaJensen... Хора, вие сте избрали да се ваксинирате. Има други, които не споделят вашето мнение. Защо те трябва да са идиоти, а вие най разумните??? Мънгъров - "българоубиеца" не веднъж е казвал, че е 100% за ваксините, но не за тези ваксини. Той също има свое мнение, и всеки има избор да го сподели или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Виж сега. Аз пък чух, че отрядите на Новия световен ред издирват антиваксъри и те изчезват безследно след това. Така, че ти препоръчвам да не издаваш какво знаеш, за да не се срещнеш с тях. Ще те намерят за минути ако прочетат какво си написал по-долу.
                      значи 3 милиарда души ще изчезнат безследно? отрядите на новия ред да не би да наброяват 1 милиард агенти?

Коментар

Даже не си се постарал да се осведомиш как и защо се появяват и разпространяват мутациите. Само ти от цел свет имаш акъл и знаеш повече от науката . Ама ся ако те питам съм сигурна, че не знаеш дори устройството на човешката клетка. А работатата на имунитета ти е тъмна Индия.
                        ми знам много повече от тебе.. все пак не аз бях този, който беше на косъм да умре от файзера както стана при тебе, дето си великата микробиоложка.. тука други камикадзета като тебе дето искат да си играят на котка и мишка със смъртта няма.. сори
                        Last edited by raydalio; 08.07.2021, 03:13.

Коментар

• ПЛЯМПАЧИИИИИИИИ ЕВРЕЙСКИИИИИИИИИ

СТАДИОНА В АНГЛИЯ ПЪЛЕН С БАЛЪЦИ ГЪЗ ДО ГЪЗ . А УЖ ДЕЛТА ВИРОСА БЕШЕ СТРАШЕН

СЛАГАЙТЕ СИ ОТ ЕВЕРЙСКАТА ОТРОВААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААА

ХЯХЯХХЯХЯХЯХХЯХЯЯЯЯ

Коментар

Мангъра ми беше забавен отначалото, ама се оказа въздух под налягане. Използва възрастта и лекарския си стаж за да влияе на малоумните маси. А дори и те видяха, че тоя вирус не е шега работа, ама Мангъра тъпо и упорито отказва да повярва, че има на тоя свет различни вируси, с които дори и той спеца не се е срещал.

И аз нищо не знам и поне 5 пъти си промених мнението за вируса и ваксините, но поне съм склонна към корекции на собствените си убеждения. Защото много чета какво споделят хората, добре съм осведомена и си интерпретирам информацията.

Много глупости се пишат и говорят по темата, дори от "специалисти" учили недоучили и неумеещи да свързват фактите логично.
                            И понеже не е шега за неколко процента дай да се погребем всички задружно ,м ? А и той е казвал винаги ,че да ще умрят някои хора. Но те винаги някои хора умират . А в България по принцип си умират доста хора ,от това и от онова ,това в сравнение с други народонаселения .
                            Убав живот .

Коментар

за очите на мухите . Мангъра или някой друг тип Тодоров каза че ваксинация се прави като няма епидемия. Иначе води до познай - мутации. Звучи логично дали е вярна специалистите да се изкажат (ама мангъра и тодоров са уж таквиз специалисти)
                              Мангъра ми беше забавен отначалото, ама се оказа въздух под налягане. Използва възрастта и лекарския си стаж за да влияе на малоумните маси. А дори и те видяха, че тоя вирус не е шега работа, ама Мангъра тъпо и упорито отказва да повярва, че има на тоя свет различни вируси, с които дори и той спеца не се е срещал.

И аз нищо не знам и поне 5 пъти си промених мнението за вируса и ваксините, но поне съм склонна към корекции на собствените си убеждения. Защото много чета какво споделят хората, добре съм осведомена и си интерпретирам информацията.

Много глупости се пишат и говорят по темата, дори от "специалисти" учили недоучили и неумеещи да свързват фактите логично.

Коментар

“Очите на мухите” виненките дрозофили се учат в една глава от учебника. А той има поне още десет глави. Говоря за ДНК и РНК.

В нормална държава Мангъров щеше да е при бай Ставри, а не по телевизиите.

Коментар

Working...
                                X