IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Мангъра е Българоубиец и аз се чудя защо все още не е зад решетките. Такива като него остават в историята като най-големите злодеи, а когато умрат, се пържат в ада на бавен огън.
    научете се да НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ а не да приписвате вашите грехове на кой ви падне. Единствения българоубиец е ТИКВАТА
    Last edited by X_Y; 08.07.2021, 09:31.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

за очите на мухите . Мангъра или някой друг тип Тодоров каза че ваксинация се прави като няма епидемия. Иначе води до познай - мутации. Звучи логично дали е вярна специалистите да се изкажат (ама мангъра и тодоров са уж таквиз специалисти)
      Мангъра е Българоубиец и аз се чудя защо все още не е зад решетките. Такива като него остават в историята като най-големите злодеи, а когато умрат, се пържат в ада на бавен огън.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Мдам. Генетика по мое време се учеше в десети клас. И там даваха поне основните понятия. Викам оттам да почнеш. Или да си поговориш с тнм и доктора.

Защото напоследък имам усещането, че голям процент мои обични сънародници живеят в паралелен свят на невежество, конспиративни теории и суеверие.

Хора не губете връзка с кораба майка. Не затъмнявайте славата на Стивън Кинг. Мислете критично и почнете отново да четете книги по дяволите.
        за очите на мухите . Мангъра или някой друг тип Тодоров каза че ваксинация се прави като няма епидемия. Иначе води до познай - мутации. Звучи логично дали е вярна специалистите да се изкажат (ама мангъра и тодоров са уж таквиз специалисти)
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Мдам. Генетика по мое време се учеше в десети клас. И там даваха поне основните понятия. Викам оттам да почнеш. Или да си поговориш с тнм и доктора.

Защото напоследък имам усещането, че голям процент мои обични сънародници живеят в паралелен свят на невежество, конспиративни теории и суеверие.

Хора не губете връзка с кораба майка. Не затъмнявайте славата на Стивън Кинг. Мислете критично и почнете отново да четете книги по дяволите.
          Така е права си....:-)
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.07.2021, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Потърсих, но не мога да го намеря в гугъл, че беше преди няколко месеца като го четох. Може и нещо да се самозаблувдавам или Неончо да пусне линк той ги следи конспирациите ....

ПП Намерих'опровержението. = Поста на Ивелина
            https://www.euronews.com/2021/04/05/...id-19-variants
            А обясненията защо се е стигнало до тази теория не мога да открия.... За неспециалисти като мен звучеше убедително. Вероятно са я позатрити за да не се разпространяват ненаучни слухове....

Коментар

Опа. Дай линк.
              Потърсих, но не мога да го намеря в гугъл, че беше преди няколко месеца като го четох. Може и нещо да се самозаблувдавам или Неончо да пусне линк той ги следи конспирациите ....

ПП Намерих'опровержението. = Поста на Ивелина
              https://www.euronews.com/2021/04/05/...id-19-variants
              А обясненията защо се е стигнало до тази теория не мога да открия.... За неспециалисти като мен звучеше убедително. Вероятно са я позатрити за да не се разпространяват ненаучни слухове....
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.07.2021, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Песи налегни си задника и стига се писа специалист по всичко...Като нямаш знания трай там и не се обаждай
                Ама стига писа за себе си като се обръщаш към мен.... Това си е за лекар.... от твоята вселена... Не е хубаво да пишеш сам към себе си...не е...

ПП Бай Пешо, моля те бъди така добър и си гледай тока или каквото ти харесва там или пък се съсредоточи към другите форумци докато натискаш бутончетата на работа.. Нали се съгласихме че сме от различни Вселени....Няма какво да си кажем , Ако нещо те дразня слагай ме в игнора да не се терзаеш.... Успех :-)
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.07.2021, 19:53.

Коментар

Темата не е за антиваксърството.... макар и да имам лош опит/резултат от някои ваксини / недоказуем разбира се/.
                  А тва дето го написах освен мое мнение по пътя на логиката без нужният бекграунд може и да е греяно, но се споделя от някои бивши служители на Пфайзер....с повече знания от мен :-) Сега ключа може да е думата бивши :-)
                  Опа. Дай линк.

Коментар

Без да съм чел медицинска литература не трябва много мислене , за да проумее човек че ваксините водят до разпространяване на нови щамове устойчиви на ваксини. Ускоряват процеса на мутация.
                    Накратко:
                    1. Ваксинираните разпространяват ли вируса ?
                    2. Ваксините работят ли/унищожават ли старите щамове ?
                    Последствия - ваксинираните при които вируса не е мутирал и щама е старият вероятно ще го унищожат бързо и лесно. Разпространението ще е слабо на този щам. Но при тези ваксинирани където се е получила мутация НЕподатлива на ваксините ще има много по-голяма разпространение защото ваксината не може да се справи достатъчно добре.и бързо. И нататък по веригата новият нетолкова податлив щам ще завземе ПАЗАРЕН дял в популацията за сметка на старият който ваксините го пребиват.
                    Ясно е че с делта е нещо подобно, но скоро ще има нова буква от азбуката и т. н. Всяка следваща буква ще е все по-независима от ваксината. Поради това някъде четох, че Шмайзерите ползвали ИИ да форкастнат каква би била следващата мутация и да я предвидят в следващата версия на ваксината....
                    Схемата е малко като инфлацията и пенсиите... Колкото и да се индексират все изостават и е недостатъчно....
                    Песи налегни си задника и стига се писа специалист по всичко...Като нямаш знания трай там и не се обаждай

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Мда, стандартното. Русофобията е задължителна за всеки българофоб.
                      Стандартното. Еничар, с промит мозък от отровната руска пропаганда. Вече не знае патриотизмът любов към родината ли е по дефиниция или към чужда вражеска държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Помисли малко и логически обезсмисли всички ваксини, не само ковид ваксините. Що му е на човек да чете медицинска литература наистина, достатъчно е да "помисли малко".
                        Не се учудвам че на лева му писна да обяснява.

Темата не е за антиваксърството.... макар и да имам лош опит/резултат от някои ваксини / недоказуем разбира се/.
                        А тва дето го написах освен мое мнение по пътя на логиката без нужният бекграунд може и да е греяно, но се споделя от някои бивши служители на Пфайзер....с повече знания от мен :-) Сега ключа може да е думата бивши :-)

Коментар

• Абе, от тука ли зех статията на Lancet, че за да има един(1) човек някаква полза от ваксините, 217 други трябва да са ваксинирани?

https://www.thelancet.com/journals/l...069-0/fulltext

Ако не съм я взел от тук, вземете я от мен сега.
                          Lancet е най-авторитетното медицинско списание в света.

Коментар

Без да съм чел медицинска литература не трябва много мислене , за да проумее човек че ваксините водят до разпространяване на нови щамове устойчиви на ваксини. Ускоряват процеса на мутация.
                            Накратко:
                            Последствия - ваксинираните при които вируса не е мутирал и щама е старият вероятно ще го унищожат бързо и лесно. Разпространението ще е слабо на този щам. Но при тези ваксинирани където се е получила мутация НЕподатлива на ваксините ще има много по-голяма разпространение защото ваксината не може да се справи достатъчно добре.и бързо. И нататък по веригата новият нетолкова податлив щам ще завземе ПАЗАРЕН дял в популацията за сметка на старият който ваксините го пребиват.
                            Ясно е че с делта е нещо подобно, но скоро ще има нова буква от азбуката и т. н. Всяка следваща буква ще е все по-независима от ваксината. Поради това някъде четох, че Шмайзерите ползвали ИИ да форкастнат каква би била следващата мутация и да я предвидят в следващата версия на ваксината....
                            Схемата е малко като инфлацията и пенсиите... Колкото и да се индексират все изостават и е недостатъчно....
                            не е добре кога човек не разбира да се мъчи да обяснява на разбиращи. Без медисински знания очевидно е, че няма да минеш.
                            Не е ваксината, която пази, а имунитеът изграден от нея. С ваксина или без ако ти е слаб имунитета ще си разпространяваш вируса и няма и да разбереш, че го имаш, Докато не те умори. А той ще си живее в теб и ще си мутира точно щото няма имунитет да го бори. Точно тия със слабия имунитет развиват мутиралите вируси че и после и ги разпространяват.
                            Верно е, че ваксиниран и в последствие заразен има опасност да разтространи вируса осланяйки се на ваксинационния си паспорт. Но самите мутации нямат нищо общо с ваксините, а със слабия имунитет на някои хора.

Коментар

Накратко:
                              Помисли малко и логически обезсмисли всички ваксини, не само ковид ваксините. Що му е на човек да чете медицинска литература наистина, достатъчно е да "помисли малко".
                              Не се учудвам че на лева му писна да обяснява.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Ами кво? Я да видим тук за вчера в Русия болни 417,504 във Великобритания 489,246, значи почти еднакъв брой.
                                https://www.worldometers.info/corona...=homeAdvegas1?
                                В Русия умрели 737 (при това доказано лъжат, че са по-малко), във Великобритания 37. Ами нищо, закон на Дарвин. Докато ватенките там и русофилите у нас загреят за какво става дума, биологичния материал ще се прочиства. После идва по-силна мутация ... и така светът ще се оправи.

Мда, стандартното. Русофобията е задължителна за всеки българофоб.

Коментар

Working...
                                X