IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето още един българин систематизирал мнението си ПРОТИВ насилствените факсини.
    https://www.otizvora.com/2021/07/137...L8SqkLx-zZ_6nc

Аз само щото ни ги натрапват и ще ги направят задължителни НЯМА ДА СЕ ФАКСИНИРАМ.
    Основната причина естествено е че вече се разболях и ОЗДРАВЯХ. Какъв и колко имунитет имам господ ще покаже.
    Продължавам да се ПАЗЯ - ограничени контакти и никакви мляс мляс с непознати
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Липсата на обоняние е основен симптом и то от тия, които дълго време не се възстановяват. Да живееш без обоняние е почти като да си сляп и глух.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не може! Това са рецепти на семейството и се предават от баба на внучка. Тайната трябва да се пази. С карабина с оптика.

За тази рецепта са ти необходими тиквички, сирене, яйца и галета.
        Тиквичките се смилат с кухненски робот /или ренде/ и хубаво се изстискват от течността. Слагат се в купа и към тях се добавя натрошено сирене, яйца и галета. Добавя се ситно нарязан копър и олио и всичко се обърква много добре. Изсипва се в тава и се пече във фурна на 180 - 200 градуса до зачервяване.
        Поднася се със сос направен от кисело мляко, зехтин и копър.
        Наздраве!
        Вместо галета сухо картофено пюре? Абсорбира повече течност

По темата - засега се ослушваме с ваксините. Карахме кой безсимптомно, кой със загуба на обняние само, леко общо взето. Реално не искаме да се бодем с "нещо"

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Не бъди сигурен ,че не си го изкарал. Имам доста познати изкарали го безсимптомно . Аз съм почти безимптомен, липса на обоняние което след 7м все още не е както трябва .
          Липсата на обоняние не е особено безсимптомно

Мислех че съм го прекарал както и голяма част от хората във фирмата всеки по някое време беше прекарал по нещо и накрая реших да си направим тестове за антитела и се оказа че никой не го е карал, ако може да им се вярва на тестовете

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            Да ама не - 1972 година
            https://www.facebook.com/photo?fbid=...08637106878129.
            Изродите изпълняват пъклен план за "редуциране" на населението
            Въпроса е защо, моите 5 ст , 4-та техническа революция и следствията от това.

Коментар

• Да ама не - 1972 година
              https://www.facebook.com/photo?fbid=...08637106878129.
              Изродите изпълняват пъклен план за "редуциране" на населението
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Песи не мога повярвам че това ти го пишеш дето преди година ме обвини че понеже не желая да спазвам щуротиите дето измислят искам да убия родителите ти

В потвърждение на това което си написал

Всички мои познати които стриктно спазваха правилата и не излизаха от вкъщи до един го прекараха заедно с целите си семейтсва

Аз лично и голямата част от моите познати които не спряха да се движат и да се срещат с хора в по голямата си част не го изкараха (Рано или късно ще се заразим едва ли ще ни подмине)

Горното го отдавам на това че вероятно хората непрекъснато се срещат с вируса но не е задължително за се заразят, но тези които са си седели в къщи без да излизат на слънце и чист въздух им е паднала имунната защита и са изключително лесна плячка за вируса
                Не бъди сигурен ,че не си го изкарал. Имам доста познати изкарали го безсимптомно . Аз съм почти безимптомен, липса на обоняние което след 7м все още не е както трябва .

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Точно така е. Ето сега за почивката трябва да си правя 2 теста / отиване връщане/ без да имам нужда като преболедувал без положителен тест по вина на тестовете които бяха отрицателни. Някакъв Немски лекар призовава да се затваряли неваксинираните и с тест и без тест никъде да не се пускали. Трябвало да се ПРИНУДЯТ да се ваксинират. Не знам само концетрационните лагери дали са готови ?!
                  Къде е логиката когато ваксинираните вече доказано боледуват и разнасят вируса макар и по-леко да е да нямат органичения , а преболедувалите които НЕ боледуват и НЕ разнасят вируса да се затварят като престъпници ? Сериозно виждаш ли логика в това ? Не разбираш ли колко прогнило и корумпирано е всичко ? Следят процентите на ваксинираните, а никой не знае колко са преболедувалите, които нямат нувда от ваксина, а те са във всяка страна поне 30% от хората.... ГНИЛО ! Показва че грижата не е за хората , а за ВАКСИНИТЕ....и от там как някой от нас малоумните да вярва на статистика и на ваксините ?!
                  Относно последното ти изречение не разбирам как човек с твоето образование не е бил начсно, че ТЕЗИ !!!! ваксини не предпазват ?! Ми то още от началото беше ясно, че е така, ама платените клакьори с месеци ЛЪЖЕХА и кълчеха кълки как да не отговорят на този въпрос....Ама имало изключения, ама не знам си какво, а само след месец спряха АЗ в ЮАР щото НЕ ПАЗИ от тамошният щам - СКРИХА/цензурираха новината от медиите и т.н. , замазаха за другите ваксини....
                  Айде ние сме идиоти и малоумни и не можем да оценим ползата от ваксините дългосрочно, ама вие умниците как не виждате недостатъците и манипулациите по медиите.....

ПП Да вируса е гаден. Удря в слабото място на всеки човек/ Няма и измъкване - година се крихме и пак ни намери нямам идея откъде и как при мерки на макс и единственото публични място - веднъж седмично хранителен магазин....
                  Песи не мога повярвам че това ти го пишеш дето преди година ме обвини че понеже не желая да спазвам щуротиите дето измислят искам да убия родителите ти

В потвърждение на това което си написал

Всички мои познати които стриктно спазваха правилата и не излизаха от вкъщи до един го прекараха заедно с целите си семейтсва

Аз лично и голямата част от моите познати които не спряха да се движат и да се срещат с хора в по голямата си част не го изкараха (Рано или късно ще се заразим едва ли ще ни подмине)

Горното го отдавам на това че вероятно хората непрекъснато се срещат с вируса но не е задължително за се заразят, но тези които са си седели в къщи без да излизат на слънце и чист въздух им е паднала имунната защита и са изключително лесна плячка за вируса

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

А некоя тайничка рецепта с тиквички,

ако може рецептата да не включва заплаха за убийство .
                    Не може! Това са рецепти на семейството и се предават от баба на внучка. Тайната трябва да се пази. С карабина с оптика.

За тази рецепта са ти необходими тиквички, сирене, яйца и галета.
                    Тиквичките се смилат с кухненски робот /или ренде/ и хубаво се изстискват от течността. Слагат се в купа и към тях се добавя натрошено сирене, яйца и галета. Добавя се ситно нарязан копър и олио и всичко се обърква много добре. Изсипва се в тава и се пече във фурна на 180 - 200 градуса до зачервяване.
                    Поднася се със сос направен от кисело мляко, зехтин и копър.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Леле, Пеше!!! Да не си започнал да береш патладжан от къра!?

Пускам ти две древни рецепти на родата. Ама, са тайна и заради това ще трябва да прескоча до плевенско и да те гръмна.

За първата ти трябват печени червени пиперки, патладжан, домати и чесън.
                      Пиперките се изпичат и обелват, патладжана се изпържва, паниран с брашно. След това смилаш доматите. Загряваш зехтин и за около минута слагаш вътре чесъна. Добавяш смлените домати и сгъстяваш по твой вкус. Прибавяш пипера и патладжана и след 5 минути сваляш ястието от котлона. Оригиналната подправка е босилек, но аз не го понасям и затова обилно ръся с магданоз и съвсем малко мащерка. Ястието се поднася задължително със сирене.

За втората рецепта ти трябва лук, пипер, патладжан и дребни печурки.
                      Изпичаш пипера и го обелваш. После го запържваш в зехтин. Изваждаш го и на негово място слагаш патладжана нарязан на големи кубчета. Изваждаш и него и в зехтина слагаш лука, нарязан на филийки. Като омекне добавят гъбите, цели. След като се изпари водата от гъбите, добавяш пиперките и патладжана за кратко. Сваляш от котлона и поръсваш с магданоз. Може да добавиш и млян черен пипер. По желание, според вкуса на похапващия.

И двете ястия са постни и изискват повече време и внимание.
                      Наздраве!
                      А некоя тайничка рецепта с тиквички,

ако може рецептата да не включва заплаха за убийство .
                      Last edited by Майстора233; 12.07.2021, 01:16.

Коментар

Е тва е приказка Бай Пеше, ама Бота ме е изпреварил... Аз не ям патладжан , ама на жената и е любим - начи най-елементарната рецепта - доматен сос от розав домАт, патладжана изпечен на кръгчета в Тефал актифрай/ глей кви работи има в ТОХ-а/ и малко млечен продукт кото те кефи - сметана , настърган кашкавал, моцарела и т.н. Сичко това здравословно без мазнина .... 5 мл олио в Тефала да не залепнат/
                        И после тъщата веднага ме спонсорира за нов имот / щерката доволна :-)/....:-)

ПП Ако добавиш и малко чесън горните неколко етажа от блока се опразват за целият ден...даже и Короната бега :-)
                        Ще пробвам ама другата седмица че сега излезе много работа.Ей тая тъща ей съмнителен си ти .....На почивка я водиш и гърба и мажеш да не изгори.Венко и той хитрец

Коментар

Леле, Пеше!!! Да не си започнал да береш патладжан от къра!?

Пускам ти две древни рецепти на родата. Ама, са тайна и заради това ще трябва да прескоча до плевенско и да те гръмна.

За първата ти трябват печени червени пиперки, патладжан, домати и чесън.
                          Пиперките се изпичат и обелват, патладжана се изпържва, паниран с брашно. След това смилаш доматите. Загряваш зехтин и за около минута слагаш вътре чесъна. Добавяш смлените домати и сгъстяваш по твой вкус. Прибавяш пипера и патладжана и след 5 минути сваляш ястието от котлона. Оригиналната подправка е босилек, но аз не го понасям и затова обилно ръся с магданоз и съвсем малко мащерка. Ястието се поднася задължително със сирене.

За втората рецепта ти трябва лук, пипер, патладжан и дребни печурки.
                          Изпичаш пипера и го обелваш. После го запържваш в зехтин. Изваждаш го и на негово място слагаш патладжана нарязан на големи кубчета. Изваждаш и него и в зехтина слагаш лука, нарязан на филийки. Като омекне добавят гъбите, цели. След като се изпари водата от гъбите, добавяш пиперките и патладжана за кратко. Сваляш от котлона и поръсваш с магданоз. Може да добавиш и млян черен пипер. По желание, според вкуса на похапващия.

И двете ястия са постни и изискват повече време и внимание.
                          Наздраве!
                          Aз ще се скрия и няма да ме намериш да ме гръмнеш..ша прибираме житото.Благодаря.

Коментар

А защо да не приемем, че поставянето на ваксина ще е временно явление!? Докато умните биохимици измислят лекарство.
                            Наздраве!
                            Требе да са повече от умни.... Умни не стига при вирусите. Макар да пишат как били направили пробиви тук и там....
                            А от бизнеса съм научил , че постоянният клиент който и не може да се откачи дори и да иска е най-убавият....:-) та ваксините имат бъдеще дори и ако вируса изчезне :-)

Коментар

Мисля, че нещата са по-сложни.... или елементарни. Когато вируса се появи не се знаеше дали ще е чума или грип. По-скоро към чума клонеше. И в един момент се подписаха споразумения за голямата пара с ваксините, които могат най-бързо да се разработят и произведат. И сега какво се случва - имаме похарчени пари, вирус който е гаден, но НЕ Е чума и мерки които РАБОТЯТ , ама имат икономическа цена.
                              Работещите мерки станаха известни много бързо - пълен локдаун на огнищата и 2 седмици карантина / ПРИНУДИТЕЛНА в хотел или затвор на всички влизащи в страната/ Китай доказа че работи това дори в пренаселена страна с ниско хигиенно ниво.
                              Препълнените болници бяха също жесток маркетингов трик пробутващ ваксините защото броят на болните може да се регулира чрез мерките. Не е ли ясно, че вълните затихваха не благодарение на ваксината , а на мерките ? Във форума има толкова големи математици и статистици, а в управлението на държавата няма ли ? След като броят на заболелите нараства 5 или 10 дни без пауза тенденцията е ясна и защо трябва да се чака 1 месец да се наложат мерки като е изпусната ситуацията вече ? Ами болниците ще са пълни ! А при пролетната вълна докато случаите нарастваха мерките се РАЗХЛАБВАХА !!!! Какво е това ?!
                              Сега броят заболели намалява защото вече огромен процент от хората имат естествен имунитет, ама го приписват на ваксините. Но не се тества КОЛКО са преболедували !!! Ето сега ако си сложа която и да е ваксина НЯМА да се разболея, ама то не е поради нея , а поради естественият имунитет, но ще ме пишат, че е от ваксината ! Разбираш ли , че има огромни манипулации на статистика на всичко...еднопосочно ? Заслугата за намаляването на броя починали и заболели е на естественият имунитет който в някои държави сигурно е в 50% от хората, а не на ваксините. Те само допъ;ват и подпомагат вече свършената '' работа''
                              Относно ваксините и успеваемостта им. Ами те не са правени за ПРЕВЕНЦИЯ, начина им на работа е такъв - тези НЕ спират вируса рано, а олекотяват протичането, което пак е много, но при РНК вирус , който мутира непрекъсната няма как да има ваксина която да пази с години. Ясно е че ще е необходимо да се слага всяка година ПОНЕ по 1 допълнителна. Ясно е на всички, затва и са сертификатите и паспортите, затва и Файзер се опитват да форкастват бъдещите мутации така че следващите им ваксини да са по-ефективни.
                              Ваксините могат да ни отърват от вируса ако да речем 80-90% от населението по света се ваксинира в рамките 1-2-3 месеца макс едновременно. Аз бих участвал в такъв експеримент. След това има затворени граници и тотални локдауни за 6-12 месеца докато не станат 0 случаите. Но пак не е ясно щото някои животни го пренасят, в замразените храни го има. Но коя държава / трябва всички/ ще се съгласи на такъв колапс от всяка посока за вирус със смъртност промили ?!
                              Та така за в бъдеще ще си бием нови ваксини всяка година ВСИЧКИ - неваксинираните ще бъдат принудени да го правят също. Вируса ще продължи да си мутира и да го има поне 10 години ако не и завинаги.... Дано само да извадим късмет и тези ваксини да нямат дългосрочни странични ефекти....
                              А защо да не приемем, че поставянето на ваксина ще е временно явление!? Докато умните биохимици измислят лекарство.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Песи, как си представяш целият свят да затвори за толкова време. Та то народът ще измре от глад и ще се дигне на война. Не гледай в чуждата паничка, че фармациите ще спечелят от ваксините - нали на теб са ти безплатни.

national power, верно, че народът не пращи от интелект, но за сметка на това прaщи от енергия. След Ковид хем немаш сила за нищо, хем и акълът не работи.

Е чети:

"Investigators at the Stanford School of Medicine and Saarland University in Germany report that what they saw looks a lot like what’s observed in the brains of people who died of neurodegenerative conditions such as Alzheimer’s disease and Parkinson’s disease."

A detailed molecular analysis of tissue from the brains of individuals who died of COVID-19 reveals extensive signs of inflammation and neurodegeneration, but no sign of the virus that causes the disease.

Коментар

Working...
                                X