IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Необичаен страничен ефект: Ваксинацията с Pfizer увеличава бюста

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

С джоджен, девисил и магданоз. Става за тренировки.

Ако добави и люта чушка ще падне сериозна тренировка.

Извън кръгът на шегата бобът е един от източните на магнезий, който би спомогнал по добро фукциниране на нервната система и от там вероятно за по лесно възстановяване на обонянието.
      Last edited by Майстора233; 12.07.2021, 21:45.

Коментар

Аз като един скромен колекционер на маркови парфюми, мога да споделя, че това е един много приятен метод да тестваш обонянието си. Бях обнадежден на 12-я ден, когато започнах леко да усещам ароматите на Tom Ford и Amouage отново.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Ти па са лимон , мента, шоколад, канела кви са тези сложнотии.

Да куса повечко боб.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Може ли трябват тренировки. Няколко пъти на ден се обонянието се провокира с различни аромати - например лимон, мента, шоколад и канела.
            Наздраве!

П.П. Моето обоняние се върна след около седмица. Всъщност, аз не усещах основно мириса канелата.
            Ти па са лимон , мента, шоколад, канела кви са тези сложнотии.

Да куса повечко боб.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Имам обоняние но е все още не се е възстановило както трябва .
              Може ли трябват тренировки. Няколко пъти на ден се обонянието се провокира с различни аромати - например лимон, мента, шоколад и канела.
              Наздраве!

П.П. Моето обоняние се върна след около седмица. Всъщност, аз не усещах основно мириса канелата.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                Липсата на обоняние е основен симптом и то от тия, които дълго време не се възстановяват. Да живееш без обоняние е почти като да си сляп и глух.

Само за протокола: моята майка, от десетилетия е без обоняние (не зная какъв симптом е това, но не мисля, че липсата на обоняние може да се възстанови изобщо...).
                Тя се възстанови, след като миналата година, през март, с ковид - я бяха "отписали", без да посещава болница.
                Сега, когато си казваме "наздраве!" - е убедена, че и на стоте си години ще "сме живи и здрави" - вярвам, че ще е така. Няма оплаквания, въпреки че трудно движи. При лекар не иска да стъпи.
                Хора разни...

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                  Липсата на обоняние е основен симптом и то от тия, които дълго време не се възстановяват. Да живееш без обоняние е почти като да си сляп и глух.
                  Имам обоняние но е все още не се е възстановило както трябва .

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Сертификат за полу или пълен идиот?
                    Как за полу той за топ идиот ще вземе от раз

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тиква требва, а не ябълка.....
                      В човешкия организъм има около 30 млрд клетки и 40 млрд външни бактерии, вируси, дрожди, червей и какви ли не твари...( и паяци даже...)
                      Еволюцията е направила така, че да живеем мирно и в симбиоза ( ако ги няма всичките тез бактерии в червата, ще погинем за седмица )
                      Сега много умни ( но не биохимици..) генералгоджита по всички земни кълбета искат да се борят с един от десетките вируси дето ни посещава....
                      Като борят ( с неясен изход ) вируса, влияят върху цялата вселена от живи обекти и динамични процеси....

Наздраве !
                      Половината неща, които си написал - не ги разбрах. То бактерии, то дрожди ...все някакви нисши организми. Пък аз съм висш.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                        Някой да знае доктори да правят безконтактни ваксини за пари, че ми трябва сертификат?
                        Сертификат за полу или пълен идиот?
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Някой да знае доктори да правят безконтактни ваксини за пари, че ми трябва сертификат?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

В човешкия организъм има около 30 млрд клетки и 40 млрд външни бактерии, вируси, дрожди, червей и какви ли не твари...( и паяци даже...)
                            Еволюцията е направила така, че да живеем мирно и в симбиоза ( ако ги няма всичките тез бактерии в червата, ще погинем за седмица )
                            Сега много умни ( но не биохимици..) генералгоджита по всички земни кълбета искат да се борят с един от десетките вируси дето ни посещава....
                            Като борят ( с неясен изход ) вируса, влияят върху цялата вселена от живи обекти и динамични процеси....

Наздраве !
                            Същото с други думи щях да напиша.... Не е нужно да си умен , за да изтрепеш некой вирус, но в същото време хоста да остане сравнително незасегнат не стига да си само умен....:требе нещо повече....тиквата е добър избор -)

Коментар

Личи си, че не си учил биохимия.

Човешкият организъм е един микрокосмос, а човешката физиология е може би най-съвършеното, но в замяна на това - най-трудно управляемо творение на Природата. Хората, които се намесват в неговият ритъм наистина трябва да притежават нестандартно мислене. Та, затова - нека се надяваме, че в най-скоро време някоя ябълка ще падне връз умната глава на подходящия биохимик.
                              Наздраве!

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Требе да са повече от умни.... Умни не стига при вирусите. Макар да пишат как били направили пробиви тук и там....
                                А от бизнеса съм научил , че постоянният клиент който и не може да се откачи дори и да иска е най-убавият....:-) та ваксините имат бъдеще дори и ако вируса изчезне :-)
                                Личи си, че не си учил биохимия.

Човешкият организъм е един микрокосмос, а човешката физиология е може би най-съвършеното, но в замяна на това - най-трудно управляемо творение на Природата. Хората, които се намесват в неговият ритъм наистина трябва да притежават нестандартно мислене. Та, затова - нека се надяваме, че в най-скоро време някоя ябълка ще падне връз умната глава на подходящия биохимик.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X