IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Епа то тва твойто 5 леуа на година данъци ли са бре ? :-)
    Съгласен съм иначе с предложението. Така би било справедливо.
    де да бяха 5лв - а то 1500 месечно без ддс, ама поне 1040 дават пенция + 66 намалени осигуровки + 97лв помощи + 50лв от тиквата та горе долу компенсирам
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Одобрените при нас са един и същи вид - вида НЕ тествани...., не само самите ваксини, а и технологиите зад тях.
      не става дума за вида тествани или не. Ясно, че е невъзможно да има тествани. Идеята е, че са различни производители и е малко вероятно да са се наговорили да слагат една и съща отрова. А още по-малко Спутник са в играта. Е - с тях се ваксинирай - сигурно има начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз предлагам НЕфаксинираните да не плащат НИКАКВИ ДАНЪЦИ.
        Не ни дават да ходим на затворени барове, на доктор, на училище, да не говорим за чужбина. Е за какво да плащаме данъци, в затвора всичко е безплатно?
        кой не ти дава? Тук са въвели корона пас. Ако го имаш, имаш същите права като ваксинираните. Просто трябва да се тестваш преди активитети.

Песи, не се пали. Пак ще си те лекуват от останалите болести, просто ако намерят корона в теста ти ще те таксуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

в коя точно какво има? Щото бая видове ваксини циркулират вече
          Одобрените при нас са един и същи вид - вида НЕ тествани...., не само самите ваксини, а и технологиите зад тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не ни дават да ходим на затворени барове, на доктор, на училище, да не говорим за чужбина. Е за какво да плащаме данъци, в затвора всичко е безплатно?
            Епа то тва твойто 5 леуа на година данъци ли са бре ? :-)
            Съгласен съм иначе с предложението. Така би било справедливо.

Коментар

Аз викам да променят правилата така, че който НЕваксиниран възрастен хване корона сам да си плаща лечението в болницита ако се наложи хоспитализация. Не мисля, че ще е проблем - явно е преценил, че вирусът е по-малкото зло от ваксината е нормално да си плати за грешната преценка.
              Това е добро предложение - само трябва да ми върнат всички вноски с лихвите и ще се лекувам за всичко сам и платено :-) Нямам желание с моите пари да лекуват ваксинирани с ''леко'' протичане :-)))
              Същото се отнася и за пенсионните вноски, за безработица, данъци и т.н..... ако не получавам нищо от държавата защо трябва да плащам за да го ползват други ?!
              Иначе предложението ти все още спада към доброволното ваксиниране нали ? :-))))
              Наистина ли не разбираш какво се случва ? Желанието ти да се ваксинираш в твоят случай доброволно най-вероятно е правилно, но и да не е то е доброволно при това по-късно малко следователно и информирано осъзнато...., а това което предстои е тотална принуда в стил скандинавската евгеника или арийска чиста раса ...Последните десетилетия се пише, говори и действа във всякакви насоки на тема дискриминация.... Е това което идва не е дискриминация ...би било много слабо определение....:-)
              Иначе кукловодите са перфектни меринджеи - нито дума нямаше за принуда и задължение докато мишлетата не достигнаха мнозинство. Сега вече има настройване на това мнозинство към малцинството на неваксинираните. Дори и ти самата не си убедена за ваксинацията изцяло, но не можеш след като си минала под венчилото да приемеш, че някой друг ще мине метър / макар и този метър да си е за негова сметка изцяло/
              А сега си представи ако преди започването на ваксинацията беше заявено, че ще бъде принудителна както и се оказва сега какви биха били резултатите и дали нямаше да има бунтове на несъгласни , които вече са ваксинирани щото е ''доброволно'' и са прозряли информирано ползите....

Коментар

Аз викам да променят правилата така, че който НЕваксиниран възрастен хване корона сам да си плаща лечението в болницита ако се наложи хоспитализация. Не мисля, че ще е проблем - явно е преценил, че вирусът е по-малкото зло от ваксината е нормално да си плати за грешната преценка.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Целта е ваксината. Въпросът е какво има в нея и кога или след коя доза ще се активира! имам предположение, но не искам да плаша Матеев.
                  3-та бустер доза - тя дава крилаааа (към отвъдното)

Коментар

Целта е ваксината. Въпросът е какво има в нея и кога или след коя доза ще се активира! имам предположение, но не искам да плаша Матеев.
                    в коя точно какво има? Щото бая видове ваксини циркулират вече

Коментар

• Аз викам да променят правилата така, че който НЕваксиниран възрастен хване корона сам да си плаща лечението в болницита ако се наложи хоспитализация. Не мисля, че ще е проблем - явно е преценил, че вирусът е по-малкото зло от ваксината е нормално да си плати за грешната преценка.

Коментар

Предположение - Понеже ваксинираните са прекалено умни искат да ги докарат до нивото на малоумните неваксинирани ? :-)

Коментар

Нещата почват да загрубяват по-бързо от очакваното....За пореден път не ме бива в прогнозите :-)
                          Израел започват с 3-тата доза, Таджикистан задължително ваксиниране за ВСИЧКИ, Франция и Гърция за лекарите...., Малта забранява влизането на неваксинирани...Щом не искате доброволно ще ви научим вас !!!!! Само началото на демократичните промени....:-)
                          До 1 година 3-та и 4-та доза за всички и задължително/принудително ваксиниране в 90% от страните по света....
                          Трябва да видим дали някои ще устискат и да мислим как се стига до там...., че без ваксина няма да може да се минава граница или ползва самолет :-)
                          Явно ще трябва да се купува морски имот, че излизането от страната ще стане невъзможно...или в краен случай да преместим морето до София, че и от нея сигурно няма да пускат неваксинирани да излизат:-)))))

ПП Между другото у нас подготвят есента първокласниците за онлайн обучение .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                            Гърция - люлката на демокрацията, анархизма и стачките ...

​​​​... направо е невероятно какво стана с тях за година и половина. Невероятно.

Ако се сетят да направят задължително носенето на коркова тапа в дупето, няма да има особен отпор ...
                            ​​​​
                            Гърците ще ми накривят капата с рестрикциите за кръчмите. Просто няма да харча в кръчмите им.... Пълня багажника с пиперки и русенско и аре у лево ваксинационният сертификат :-)

Коментар

• Гърция - люлката на демокрацията, анархизма и стачките ...

​​​​... направо е невероятно какво стана с тях за година и половина. Невероятно.

Ако се сетят да направят задължително носенето на коркова тапа в дупето, няма да има особен отпор ...
                              ​​​​

Коментар

• Нещата почват да загрубяват по-бързо от очакваното....За пореден път не ме бива в прогнозите :-)
                                Израел започват с 3-тата доза, Таджикистан задължително ваксиниране за ВСИЧКИ, Франция и Гърция за лекарите...., Малта забранява влизането на неваксинирани...Щом не искате доброволно ще ви научим вас !!!!! Само началото на демократичните промени....:-)
                                До 1 година 3-та и 4-та доза за всички и задължително/принудително ваксиниране в 90% от страните по света....
                                Трябва да видим дали някои ще устискат и да мислим как се стига до там...., че без ваксина няма да може да се минава граница или ползва самолет :-)
                                Явно ще трябва да се купува морски имот, че излизането от страната ще стане невъзможно...или в краен случай да преместим морето до София, че и от нея сигурно няма да пускат неваксинирани да излизат:-)))))

ПП Между другото у нас подготвят есента първокласниците за онлайн обучение .....
                                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.07.2021, 10:56.

Коментар

Working...
                                X