IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Смятай .....
    Момичето е много умно като му се проследи биографията. Има и стипендия за здравен лидер.... значи е/ще на точният пост :-)
    Понеже не гледам 7/8 , но имам някакъв смътен спомен че даваше екран на лекари не много съгласни с мерките и ваксините сега се чудя как еволюират нещата....:-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2021, 00:46.

Коментар

Смятай .....
      Много е тежко положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
        Смятай .....

Коментар

ГАВИ ?!
          https://www.gavi.org/
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2021, 00:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
            Не знам дали забелязахте, но предложеният нов здравен министър е с настоящ работодател ГАВИ....
            ГАВИ ?!

Коментар

• Не знам дали забелязахте, но предложеният нов здравен министър е с настоящ работодател ГАВИ....

Коментар

• Между другото в Израел половината болни в болниците са ваксинирани. Така пише тук:

https://news.bg/world/trevoga-v-izra...-covid-19.html

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

съмнявам се - това че си болен от нещо не значи, че си спциалист по него. Но аз определено се смятам за специалист по захарен диабет, въпреки че го нямам. Но има шанс да го получа, щото ми е генетично заложено. Не затова съм го изучила из основи де. Това заболяване за мен е не по-малко опасно от рака.

Ако прочетете за тоя Гийен-Баре синдром ще установите, че се предизвиква от различни вируси, включително и корона. Чак се учудвам, че само от ваксината на Йансен е регистриран при положение, че всички ваксини са базирани на един и същ вирусен протеин.
                  Аз съм болен от друго. Диабета е детска игричка
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Мерси за съветите
                    Малко на краставичар краставици продаваш ама все пак.
                    Стандартните ВРЕДНИ хапченца са ми мноооого противопоказни, на безплатна тражента съм со протокол.
                    съмнявам се - това че си болен от нещо не значи, че си спциалист по него. Но аз определено се смятам за специалист по захарен диабет, въпреки че го нямам. Но има шанс да го получа, щото ми е генетично заложено. Не затова съм го изучила из основи де. Това заболяване за мен е не по-малко опасно от рака.

Ако прочетете за тоя Гийен-Баре синдром ще установите, че се предизвиква от различни вируси, включително и корона. Чак се учудвам, че само от ваксината на Йансен е регистриран при положение, че всички ваксини са базирани на един и същ вирусен протеин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Хм да. Почна се. И това е само за една болест. Колко други ще излязат във времето не ми се мисли. Аз очаквах доста по-късно да се проявят тези ефекти и да бъдат заметени под килима пък то.....
                      Уви и аз имам опасения, че е възможно да има такива последствия, но те ще станат видими след 5+ години и съответно ''няма'' връзка с ваксините, а тук се случва веднага и понеже рядко, а не от масовите не могат да го скрият....Малшанс....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Хм да. Почна се. И това е само за една болест. Колко други ще излязат във времето не ми се мисли. Аз очаквах доста по-късно да се проявят тези ефекти и да бъдат заметени под килима пък то.....
                        Янсен последни ги пуснаха, че и най-евтини, че и само 1 боцкане и за нея откриха за НАЙ-РЯДКОТО заболяване !?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                          Я, май започнаха някакви автоимунни работи с ваксите...

https://news.bg/int-politics/predupr...n-johnson.html

Коментар

• Я, май започнаха някакви автоимунни работи с ваксите...

https://news.bg/int-politics/predupr...n-johnson.html

Коментар

не знам дали осъзнаваш колко сериозно заболяване е диабетът и как ти съсипва целия организъм. Ако си на метформин хич и да не ти хрумва да го спираш. Инсулин не мисля, че е нужен - твоя най-вероятно е тип 2. Но ако имаш нерви да минеш на кето диета лека полека ще го спреш и ще си имаш нормална захар. Обезателно спорт или някакъв вид физическа активност - ако можеш всеки ден да натоварваш мускулите да спадат захарта. И разбира се внимавай кво нагъваш
                              Мерси за съветите
                              Малко на краставичар краставици продаваш ама все пак.
                              Стандартните ВРЕДНИ хапченца са ми мноооого противопоказни, на безплатна тражента съм со протокол.

Коментар

не знам дали осъзнаваш колко сериозно заболяване е диабетът и как ти съсипва целия организъм. Ако си на метформин хич и да не ти хрумва да го спираш. Инсулин не мисля, че е нужен - твоя най-вероятно е тип 2. Но ако имаш нерви да минеш на кето диета лека полека ще го спреш и ще си имаш нормална захар. Обезателно спорт или някакъв вид физическа активност - ако можеш всеки ден да натоварваш мускулите да спадат захарта. И разбира се внимавай кво нагъваш
                                Както казва моята лична лекарка, която ми е лична приятелка от детските години - диабетът е болест, от която не боли. Когато нещото заболи, вече е късно.
                                Last edited by tnm; 13.07.2021, 13:11.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X