IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я, май започнаха някакви автоимунни работи с ваксите...

https://news.bg/int-politics/predupr...n-johnson.html

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

не знам дали осъзнаваш колко сериозно заболяване е диабетът и как ти съсипва целия организъм. Ако си на метформин хич и да не ти хрумва да го спираш. Инсулин не мисля, че е нужен - твоя най-вероятно е тип 2. Но ако имаш нерви да минеш на кето диета лека полека ще го спреш и ще си имаш нормална захар. Обезателно спорт или някакъв вид физическа активност - ако можеш всеки ден да натоварваш мускулите да спадат захарта. И разбира се внимавай кво нагъваш
      Мерси за съветите
      Малко на краставичар краставици продаваш ама все пак.
      Стандартните ВРЕДНИ хапченца са ми мноооого противопоказни, на безплатна тражента съм со протокол.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

не знам дали осъзнаваш колко сериозно заболяване е диабетът и как ти съсипва целия организъм. Ако си на метформин хич и да не ти хрумва да го спираш. Инсулин не мисля, че е нужен - твоя най-вероятно е тип 2. Но ако имаш нерви да минеш на кето диета лека полека ще го спреш и ще си имаш нормална захар. Обезателно спорт или някакъв вид физическа активност - ако можеш всеки ден да натоварваш мускулите да спадат захарта. И разбира се внимавай кво нагъваш
        Както казва моята лична лекарка, която ми е лична приятелка от детските години - диабетът е болест, от която не боли. Когато нещото заболи, вече е късно.
        Last edited by tnm; 13.07.2021, 14:11.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Според мойта дофторка - много са отключили ИНСУЛИНОЗАВИСИМ ДИАБЕТ и невропатии. Според мен са ги прецакали. И аз имах много увеличени захари - над 20, ама сега се меря след наплюскване и ми е 9, след 2-3 месеца ще падне пак до 4-5
          Наистина доста хора отключиха диабет, но по-скоро диабет тип 2. И твоят е такъв, според мен. Мой познат след изкарване на Короната вдигна нивата на захарта и започна да пие лекарства. Четири или пет месеца след излизане от болницата захарта му се нормализира.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

3 пъти са ме навивали дофторите да мина на инсулин. 2 пъти лежах по 4 дена в ендокринология. И все за инсулин ме изкарват. 4 години все съм си на хапченца, при това вече съм си пак на минималната доза. Добре че имам една роднина ендокриноложка пенсионер дето няма изгода да ме тъпче с глупости. Та от нея докато си на кортикостероиди все ще имаш захар. А аз бухах по 50мг дневно

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Диабет тип 1 е автоимунен и там не може да има прецакване...или имаш панкреас или нямаш и не се възстановява след автоимунният процес Това което описваш при теб не е същото - имаш панкреас и инсулинова секреция / мери се с ц пептид/. Проблема е от друго естество. Невропатиите мисля не са автоимунен процес / може и да греша лекарите знаят/ , по-скоро е друго масово гадно следствие от вируса.... / знам за хора стигнали до количка след вируса/.....
              3 пъти са ме навивали дофторите да мина на инсулин. 2 пъти лежах по 4 дена в ендокринология. И все за инсулин ме изкарват. 4 години все съм си на хапченца, при това вече съм си пак на минималната доза. Добре че имам една роднина ендокриноложка пенсионер дето няма изгода да ме тъпче с глупости. Та от нея докато си на кортикостероиди все ще имаш захар. А аз бухах по 50мг дневно

Коментар

Линка нещо не го отварям....
                Вируса докарва/отключва автоимунни заболявания ! Имам познати с такива и лекуващите им лекари твърдят, че има видим бум на нови такива минали през вируса. Може би има статистика някъде не знам, но за да се забележи на микро ниво / единици лекари/ трябва да са доста....
                ето го линка

https://www.bbc.com/news/health-57776010

Коментар

Според мойта дофторка - много са отключили ИНСУЛИНОЗАВИСИМ ДИАБЕТ и невропатии. Според мен са ги прецакали. И аз имах много увеличени захари - над 20, ама сега се меря след наплюскване и ми е 9, след 2-3 месеца ще падне пак до 4-5
                  Диабет тип 1 е автоимунен и там не може да има прецакване...или имаш панкреас или нямаш и не се възстановява след автоимунният процес Това което описваш при теб не е същото - имаш панкреас и инсулинова секреция / мери се с ц пептид/. Проблема е от друго естество. Невропатиите мисля не са автоимунен процес / може и да греша лекарите знаят/ , по-скоро е друго масово гадно следствие от вируса.... / знам за хора стигнали до количка след вируса/.....

Коментар

• Броят съобщени смъртни случаи след COVID ваксини със скок от 2000 за една седмица, според VAERS

Данните на VAERS, публикувани днес от CDC, показват общо 438 441 съобщения за нежелани събития от всички възрастови групи след ваксини срещу COVID, включително 9 048 смъртни случая и 41 015 сериозни наранявания между 14 декември 2020 г. и 2 юли 2021 г.

Данните, публикувани днес от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), включват 9 049 съобщения за смъртни случаи във всички възрастови групи след ваксини срещу COVID - увеличение с повече от 2000 в сравнение с предходната седмица. Данните идват директно от доклади, подадени до Системата за докладване на неблагоприятни ваксини (VAERS).

VAERS е основната финансирана от правителството система за докладване на нежелани ваксинални реакции в американските доклади, представени на VAERS, изискват допълнително разследване, преди да може да бъде потвърдена причинно-следствена връзка.

Всеки петък VAERS оповестява публично всички доклади за наранявания с ваксини, получени към определена дата, обикновено около седмица преди датата на освобождаване.

Данните, публикувани днес, показват, че между 14 декември 2020 г. и 2 юли 2021 г. са съобщени общо 438 441 нежелани събития пред VAERS, включително 9 048 смъртни случая - увеличение с 2 063 през предходната седмица. Съобщава се за 41 015 сериозни наранявания през същия период от време - 6 950 в сравнение с миналата седмица........................................... ...........

https://www.globalresearch.ca/deaths...-vaers/5749837

Коментар

Вируса докарва/отключва автоимунни заболявания ! Имам познати с такива и лекуващите им лекари твърдят, че има видим бум на нови такива минали през вируса. Може би има статистика някъде не знам, но за да се забележи на микро ниво / единици лекари/ трябва да са доста....

Коментар

• Какво е бета-пропиолактон и кой дявол го сложи в инжекциите?

Досега известните експериментални наночастици, гнусотии, отрови и канцерогени в „спасяващите света“ фарма помии явно не са достатъчни...

Какво ли няма в ковсините (ковид ваксините). То не бяха остатъци от абортирани човешки фетуси, то не бяха военизирани спайк протеини, трансхуманистки наночастици и Полисорбат-80… Този списък с токсини, предизвикващи тромби, и канцерогените, застрашаващи здравето и живота ви за десетилетия напред, изобщо не е изчерпателен.

Дали да не добавим и β-Propiolactone (бета-пропиолактон или просто пропиолактон)? Възможно е да не сте чували досега за тази отрова на фармафията и проблемът не е във вас. Както ще видите от описанието на EPA (Американската агенция за опазване на околната среда), проучванията върху този токсин и досега са оскъдни. Но това не пречи да включват пропиолактон в различни нови ваксини

Ето какво четем още в резюмето на този официален документ от държавния сайт на EPA. Предлагам и негово копие на нашия сървър, в случай че решат да прикрият неудобните данни.
                        Обобщение на опасностите

Бета-пропиолактон се използва за ваксини, присаждане на тъкани, хирургически инструменти и ензими, като стерилизиращо средство за кръвна плазма, вода, мляко и хранителен бульон, и като парообразен дезинфектант в затворени помещения. Острото (краткосрочно) вдишване на бета-пропиолактон причинява силно дразнене на очите, носа, гърлото и дихателните пътища при хората. Попадането му върху кожата може да причини остро дразнене на кожата, образуване на мехури или изгаряния при хората. Контактът с очите може да причини трайно помътняване на роговицата. Изгаряния на устата и стомаха могат да се появят при хора след остро отравяне чрез поглъщане.

Няма налична информация за хроничните (дългосрочни) влияния на бета-пропиолактон за появата на репродуктивни или онкологични проблеми при хората. Има данни за плоскоклетъчни люспести карциноми при орално изложени плъхове. При гризачи са наблюдавани и кожни тумори. Международната агенция за изследване на рака (IARC) класифицира бета-пропиолактон като потенциален канцероген от група 2В при хората.
                        Удебеляванията в цитата са мои. Може би се чудите дали сте разбрали правилно

Струва ми се, че отговорът е положителен. И все пак ще преведа още няколко изречения от документа, които също обобщават основното:
                        Няма информация относно опасностите [за човека] от излагането му на бета-пропиолактон.“

Няма налична информация за ракообразуващите влияния на бета-пропиолактон при хората.“

„EPA няма оценка за ракообразуващите свойства на бета-пропиолактон.“

„IARC категоризира бета-пропиолактон в Група 2В на възможните канцерогени при хората.“
                        Някой има ли разумен отговор на въпроса: Какво прави тая гадост във ваксините?

Тя не е изпитана сред човеци. Не и официално. Нито дали ги прави безплодни, нито дали съсипва вътрешните и външните им органи, нито дали насърчава появата на тумори.

Изследванията върху животни обаче са показателни, ако прочетем следното от същия доклад на EPA:
                        „Наблюдавано е, че директното приемане на високи нива [пропиолактон] през устата води до мускулни спазми, затруднено дишане и гърчове при плъхове. При плъхове, остро изложени интравенозно, се съобщава за чернодробно и бъбречно тубулно увреждане.“
                        Та, по чия и по каква логика този мощен токсин е част от съдържанието на „одобрените, ефективни и безопасни ваксини“? Има ли смисъл изобщо да питаме? Нима тези коктейли не бяха създадени, финансирани и натрапвани с всевъзможен политически и медиен натиск от потомствени евгеници и трансхуманисти, които не крият желанието си да съкращават човешкото население и имат всички финансови мотиви да разболяват оцелелите?

https://www.otizvora.com/2021/07/137...-inzhektsiite/

Коментар

не говоря конкретно за теб, а принципно. На теб ти казах, че щом си изкарал ковид по-добре да не се ваксинираш. Но ще трябва да се тестваш преди активитети щото нямаш положителен ковид тест. Тия, които имат мисля 6 месеца след това са оборудвани с ковид пас.

Стига с това Нестествани били ваксините. То и вирусът не е тестван - никой не знае след години дали няма да докара автоимунно заболяване. Ето пресна статия по въпроса - нужно им е било специално изследване за да стигнат до моите изводи, базирани единствено на чужд опит и здрав разум, които споделях в предните ми постове

Коментар

Спутника е същата технология като АЗ следователно е пак от този вид нетествани....:-)
                            Иначе нататък с поста си мислиш, че предполагам че има някаква конспирация.... Това нано, 5Г и т.н. дори и да звучи логично за някой не мисля, че е възможно технологично дори и ''злите'' сили да са достигнали до подобно научно ниво...., така че са големи глупости....А и да има конспирация / има със сигурност картел за цени и т.н./ няма как да се докаже, но краткосрочните странични ефекти са подобни, така че вероятно е въпрос на технологии....

ПП Имам естествена ваксина така че не виждам защо трябва да се ваксинирам. Така направи и Бойко Борисов например.... Бих се ваксинирал в даден бъдещ момент / много нови щамове/ с ваксина от типа с обезвредените вируси.....когато и ако такава стане достъпна....
                            не говоря конкретно за теб, а принципно. На теб ти казах, че щом си изкарал ковид по-добре да не се ваксинираш. Но ще трябва да се тестваш преди активитети щото нямаш положителен ковид тест. Тия, които имат мисля 6 месеца след това са оборудвани с ковид пас.

Стига с това Нестествани били ваксините. То и вирусът не е тестван - никой не знае след години дали няма да докара автоимунно заболяване. Ето пресна статия по въпроса - нужно им е било специално изследване за да стигнат до моите изводи, базирани единствено на чужд опит и здрав разум, които споделях в предните ми постове

https://www.bbc.com/news/health-57776010

Last edited by IvelinaJensen; 13.07.2021, 13:41.

Коментар

не става дума за вида тествани или не. Ясно, че е невъзможно да има тествани. Идеята е, че са различни производители и е малко вероятно да са се наговорили да слагат една и съща отрова. А още по-малко Спутник са в играта. Е - с тях се ваксинирай - сигурно има начин.
                              Спутника е същата технология като АЗ следователно е пак от този вид нетествани....:-)
                              Иначе нататък с поста си мислиш, че предполагам че има някаква конспирация.... Това нано, 5Г и т.н. дори и да звучи логично за някой не мисля, че е възможно технологично дори и ''злите'' сили да са достигнали до подобно научно ниво...., така че са големи глупости....А и да има конспирация / има със сигурност картел за цени и т.н./ няма как да се докаже, но краткосрочните странични ефекти са подобни, така че вероятно е въпрос на технологии....

ПП Имам естествена ваксина така че не виждам защо трябва да се ваксинирам. Така направи и Бойко Борисов например.... Бих се ваксинирал в даден бъдещ момент / много нови щамове/ с ваксина от типа с обезвредените вируси.....когато и ако такава стане достъпна....

Коментар

кой не ти дава? Тук са въвели корона пас. Ако го имаш, имаш същите права като ваксинираните. Просто трябва да се тестваш преди активитети.

Песи, не се пали. Пак ще си те лекуват от останалите болести, просто ако намерят корона в теста ти ще те таксуват.
                                Ама ще лекуват с моите пари леко болни ваксинирани....Не съм съгласен...:-)

Коментар

Working...
                                X