IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Дано да си прав, иначе другите варианти са, че не си е пил хапчетата скоро или пък са го хванали за топките толкова здраво, че са му наредили кабинета без и да го питат даже....

ПП Не се шегувах, наистина момичето изглежда като световен талант, ясно е и защо се е хванала с тази работа / неограничени възможности и аз бих я приел сигурно на нейно място/ ....обаче министерският пост.... ще се въздържа от коментар....
    Гледай го след 7мата минута ..

(14) Генерал Радев в Шоуто на Слави 2008 - YouTube

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Надявам се да играе някаква сложна игра, която заяви с шахматиската при предишния мандата, държи се като тиквата, избъзика се с Паси и наса, с македонците, бърза с кабинета, да даде време на всички да го отрекат, сложи спорни министри нарочно.. никито всички го знаят че е идиот, ...със саня беше скаран до вчера,,,,,и накрая ще върне мандата като каже не виждам смисъл нямам подкрепа...
      Дано да си прав, иначе другите варианти са, че не си е пил хапчетата скоро или пък са го хванали за топките толкова здраво, че са му наредили кабинета без и да го питат даже....

ПП Не се шегувах, наистина момичето изглежда като световен талант, ясно е и защо се е хванала с тази работа / неограничени възможности и аз бих я приел сигурно на нейно място/ ....обаче министерският пост.... ще се въздържа от коментар....

Коментар

Момичето е много умно като му се проследи биографията. Има и стипендия за здравен лидер.... значи е/ще на точният пост :-)
        Понеже не гледам 7/8 , но имам някакъв смътен спомен че даваше екран на лекари не много съгласни с мерките и ваксините сега се чудя как еволюират нещата....:-)
        Надявам се да играе някаква сложна игра, която заяви с шахматиската при предишния мандата, държи се като тиквата, избъзика се с Паси и наса, с македонците, бърза с кабинета, да даде време на всички да го отрекат, сложи спорни министри нарочно.. никито всички го знаят че е идиот, ...със саня беше скаран до вчера,,,,,и накрая ще върне мандата като каже не виждам смисъл нямам подкрепа...
        Last edited by al4en; 14.07.2021, 01:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Смятай .....
          Момичето е много умно като му се проследи биографията. Има и стипендия за здравен лидер.... значи е/ще на точният пост :-)
          Понеже не гледам 7/8 , но имам някакъв смътен спомен че даваше екран на лекари не много съгласни с мерките и ваксините сега се чудя как еволюират нещата....:-)
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2021, 01:46.

Коментар

Смятай .....
            Много е тежко положението.

Коментар

Смятай .....

Коментар

ГАВИ ?!
                https://www.gavi.org/
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2021, 01:23.

Коментар

Не знам дали забелязахте, но предложеният нов здравен министър е с настоящ работодател ГАВИ....
                  ГАВИ ?!

Коментар

• Не знам дали забелязахте, но предложеният нов здравен министър е с настоящ работодател ГАВИ....

Коментар

• Между другото в Израел половината болни в болниците са ваксинирани. Така пише тук:

https://news.bg/world/trevoga-v-izra...-covid-19.html

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

съмнявам се - това че си болен от нещо не значи, че си спциалист по него. Но аз определено се смятам за специалист по захарен диабет, въпреки че го нямам. Но има шанс да го получа, щото ми е генетично заложено. Не затова съм го изучила из основи де. Това заболяване за мен е не по-малко опасно от рака.

Ако прочетете за тоя Гийен-Баре синдром ще установите, че се предизвиква от различни вируси, включително и корона. Чак се учудвам, че само от ваксината на Йансен е регистриран при положение, че всички ваксини са базирани на един и същ вирусен протеин.
                        Аз съм болен от друго. Диабета е детска игричка
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Мерси за съветите
                          Малко на краставичар краставици продаваш ама все пак.
                          Стандартните ВРЕДНИ хапченца са ми мноооого противопоказни, на безплатна тражента съм со протокол.
                          съмнявам се - това че си болен от нещо не значи, че си спциалист по него. Но аз определено се смятам за специалист по захарен диабет, въпреки че го нямам. Но има шанс да го получа, щото ми е генетично заложено. Не затова съм го изучила из основи де. Това заболяване за мен е не по-малко опасно от рака.

Ако прочетете за тоя Гийен-Баре синдром ще установите, че се предизвиква от различни вируси, включително и корона. Чак се учудвам, че само от ваксината на Йансен е регистриран при положение, че всички ваксини са базирани на един и същ вирусен протеин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Хм да. Почна се. И това е само за една болест. Колко други ще излязат във времето не ми се мисли. Аз очаквах доста по-късно да се проявят тези ефекти и да бъдат заметени под килима пък то.....
                            Уви и аз имам опасения, че е възможно да има такива последствия, но те ще станат видими след 5+ години и съответно ''няма'' връзка с ваксините, а тук се случва веднага и понеже рядко, а не от масовите не могат да го скрият....Малшанс....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Хм да. Почна се. И това е само за една болест. Колко други ще излязат във времето не ми се мисли. Аз очаквах доста по-късно да се проявят тези ефекти и да бъдат заметени под килима пък то.....
                              Янсен последни ги пуснаха, че и най-евтини, че и само 1 боцкане и за нея откриха за НАЙ-РЯДКОТО заболяване !?!?!
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                                Я, май започнаха някакви автоимунни работи с ваксите...

https://news.bg/int-politics/predupr...n-johnson.html

Коментар

Working...
                                X