омега и тета отдавна има. вирусът се изменя при всяка среща с нас. щамовете, които излизат в медиите са просто тези, които оцеляват и имат еволюционно предимство, затова и се разпространяват най-много. Ваксинацията така както тече в момента не само няма да сработи, но и е вероятно да оказва допълнителен мутационен натиск върху вируса, точно както и лечението с моноклонални антитела и плазма. трябва да бъде прекършено разпространението на вируса чрез тотално рестриктивни мерки, особено що се отнася до международно пътуване.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Там са с АЗ основно мисля, но резултата е като с Шмайзера....няма резултат от ваксината т.е.....
Интересно е защо не се коментират тези цифри по медиите и защо правитествата не са честни и кажат сегашният Шмайзер не става за делта, ама ще има нов след няколко седмици който го лови примерно и ще трябва хората с него да се ваксинират.....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво става при евреите ?
Уж масово ваксинирани, даже и трета доза почнаха да поставят, а болните застрашително растат...?
явно новия щам е заразен и се развива добре и в жегите и затова се наблюдава това 'бурно' развитие. очаквам и при нас в България да се усети. Кипър и Гърция вече го усетиха.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво става при евреите ?
Уж масово ваксинирани, даже и трета доза почнаха да поставят, а болните застрашително растат...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеТочно!
"При медицинския персонал ваксинационният обхват все още е нисък – едва 20,6% от подлежащите са със завършен имунизационен курс."
Горното е на стр. 8 от Националният план за справяне с пандемията от SARS-CoV-2
А след като ги принудят следват всички останали - учители, полицаи и т.н. в даден момент и учениците и децата в детските градини, а лекарите ще карат по системата - щом нас ни накараха насила и вие няма да минете метър....двупоставяне и няма изход....Нямам съмнение че сценариите са отиграни в Гави и производните/подобните им....
До края на следващата година ще бъдат ваксинирани 90%+ от хората у нас.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2021, 10:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеРоман от неспециалист по темата. НЕСПЕЦИАЛИСТ !!! Само ще ти споделя "секретно" инфо за мед персонал.......масово не се ваксинират .Водят се ваксинирани,ако мога така да кажа...
"При медицинския персонал ваксинационният обхват все още е нисък – едва 20,6% от подлежащите са със завършен имунизационен курс."
Горното е на стр. 8 от Националният план за справяне с пандемията от SARS-CoV-2
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеБоцкайте се, то не помага, колко вреди никой не знае още
For those who died with the Delta variant, by 21 June there 257 deaths in England 28 days after testing positive. In total 26 were under the age of 50, and 231 were aged 50 or over.
Of those aged over 50, 71 were unvaccinated, 1 was within 21 days of a first dose with 41 people at least 21 days after one dose and 116 had received both doses.
Интересно е защо не се коментират тези цифри по медиите и защо правитествата не са честни и кажат сегашният Шмайзер не става за делта, ама ще има нов след няколко седмици който го лови примерно и ще трябва хората с него да се ваксинират.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Xman1, как няма кой да ти каже?!?!?!?? По всички масмедии нали се казва....ваксинирай се !!!!!! Послушал си ги. Жалкото е, че не си потърсил информация различна от тази, която се поднася от "тиливизора"
казусът е чиста психология:
от една страна имаме индокринацията, че медиите са винаги прави и всичко, различно от тях, се приема за алтернатива, чиято истинност трябва да бъде доказана
приемаме вярващите на медиите за масив А = 90%, чието мнение е целокупно и почти непоколебимо ("защото по тв-то казаха така!")
масив Б = 10%, в който влизат най-разнородни IQ-та, образования и житейски опит, но тези 10% са разнородни и генерират N мнения, като N >>> 1 (едно е ЕДИНСТВЕНОТО ВЯРНО НЕЩО, казано по тв-то)
получаваме ситуация, в която масив А бива провокиран от N-те мнения на масив Б
както по-горе казахме, в масив Б има както нобелови лауреати, така и параноици с готварско фолио на главите, но за масив А ВСИЧКИ от масив Б са "един дол дренки" и по дефолт те игнорират казаното от тях, защото "ебаси тъпанарите!"
призивът на 1% от масив Б (демек 1% от 10%) към масив А е да спрат да вярват на тв-то, да си използват сивото в главите и да понаучат това-онова за действителността извън репортажите по тв-то
както обаче добре знаем, масив А се състои от същия "лош мат'рял" и 90% от него не носят шапки от готварско фолио и не вярват, че Е-тата са вредни, дори когато намерят вафла от 2008 година, която е дори по-вкусна, отколкото е била през 2009-та
затова никой не вярва на този 1% от 10%, когато той му каже "абе я виж дупката в пентагона и се опитай да вместиш самолет в нея" или "купи един свински бут и се опитай да го запалиш, че да гори сам, като му подхранваш огъня с мазнината, която тече от него по време на горенето, без да ползваш странично гориво"
затова замира тази тема, защото 90%-те отказват да четат, 9% ръсят кретенизми, а на 1% му писва да повтаря едно и също, като на всичкото отгоре търпи критики по линия на интелекта си, защото позицията му се различава от "защото по тв-то казаха така!"
и ВСИЧКИ вече знаят истината за Залива на прасетата, но какво от това...
после всички ще знаят истината за 9/11, но какво от това...
по-важното е да се борим със скакалецния грип, който несъмнено ще удари човечеството през 2022 година!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Боцкайте се, то не помага, колко вреди никой не знае още
For those who died with the Delta variant, by 21 June there 257 deaths in England 28 days after testing positive. In total 26 were under the age of 50, and 231 were aged 50 or over.
Of those aged over 50, 71 were unvaccinated, 1 was within 21 days of a first dose with 41 people at least 21 days after one dose and 116 had received both doses.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Сега с ваксините си признавам, че малко закъсняхме, трябваше началото на юни да си сложим първи дози, а не началото на юли, но това е живота, учим се в движение, няма кой да ни каже какво да се прави. Нека не забравяме, че Ковид е за "първи път"... няма истински експерти по него. Но има няколко неща които са очевидни към момента, Ковид няма да си отиде сам, не съществува стаден имунитет чрез преболедуване, не отслабва силата на заболяването (Делта варианта, може да се каже, че е дори по-агресивен).
Last edited by Iblis; 14.07.2021, 09:36.
- 3 Харесвания
Коментар
-
).
Първо за страничнте ефекти можеш да ползваш думата БЯХА след 5 години, а не след 5 дни и второ успеваемостта срещу делта варианта официално НЕ Е 94%, а 64%, а реално е към няма такава на база болните и ваксинираните и ваксинираните преболедували в Израел - всъщност по-голямата част от хората в болница са изцяло ваксинирани.
Хубаво е че поне си наясно, че проблема се решава с 1-2 дози годишно и не чакаш вечен имунитет ..., то не е случайно че ЕС поръчаха ваксини з а3 години напред или че сертификата важи за 9 месеца.....и т.н. ясно е че всички ставаме доживотни абонати....е някои ще ''изкараме'' по 500 лева за първата доза....Така повелява бизнес модела....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2021, 09:53.
Коментар
-
DR. DAVID MARTIN SPIKE PROTEIN DEPOPULATION PATENTS SINCE 2002!
https://www.bitchute.com/video/0fF9bcg8iGOB/
Коментар
-
Не са, векторните (каквато е тази на Джонсън) и mRNK ваксините (Модерна, Пфайзер) са на съвсем различен принцип.
Дори до колкото ми е известно, все още няма т.нар. "протеинови ваксини", очакват се, но в момента няма нито една "протеинова ваксина".
Колкото до страничните ефекти и евентуалните автоимунни заболявания, "боледуването" от Ковид е много по-опасно от коя да е ваксина.
В началото и аз имах известни резерви към ваксините, но не мисля че в момента имаме избор, след един момент неваксинираните ще бъдат изложени на много сериозен риск, дори да се пазят и да спазват всякакъви възможни мерки.
Още от както започна Ковид, аз разигравам различни сценарии, като какво ще се случи и от известно време ми е пределно ясно, че нещата се случват по един от най-лошите възможни сценарии... Ковид вероятно ще остане завинаги сред нас и ще трябва да са ваксинираме по веднъж или два пъти в годината, ако искаме изобщо да имаме някаква "нормалност". В България забелязвам, че на народа много му се иска да си живее както преди, но не иска да се ваксинира. Това няма да проработи, прословутият "Български инат" не работи срещу Ковид. Това се доказа пред очите ми, от точно такива "инати" които браха душа по болниците. Ние минахме като по чудо между капките, със спазване на почти военновременни мерки.
Сега разбира се дойде време да се ваксинираме (вече си сложихме първа доза на Пфайзер) има две причини поради които не го направихме по-рано, първата е че съвсем логично е много опасно да се редиш на опашка за ваксина сред евентуално болни хора, ако те заразят, нямаш никаква защита, защото ваксината започва да действа след 14 дни. Втората причина е разбира се експерименталния характер на ваксините срещу Ковид, разработени и пуснати в употреба за рекордно време. На mRNK ваксините това им е първото използване изобщо, съвсем нова технология и тн.
Но да кажа и малко повече за ваксинирането и какво се случи, какви бяха "страшните странични ефекти". При мен никакви, може и вода със сол да са ми сложили (това в кръга на шегата). При жена ми, лека болка в ръката през първите няколко часа, тя между другото се притесняваше много и вероятно нямаше да си сложи, ако трябваше сама да го решава. Медийте яко наплашиха хората с бомбастичните си статии за "страничните ефекти" от ваксините. Интересно защо не пишат толкова и за "страничните ефекти на Ковид".... или те не са толкова "интересни". Друго се е да "изпраскаш" едно заглавие от рода на.... "Въпреки ваксините хората продължават да се разболяват." Хората някак забравят, че ваксината на Пфайзер действа на 94% срещу делта варианта... т.е. ваксината не е "панацея", тя намалява риска, не го премахва.
За който иска иска да си сложи ваксина в момента между другото няма никакви опашки, човек може съвсем спокойно да отиде и да си сложи ваксина. Предполагам наесен, като скочат случаите, хората ще се "юрнат" на ваксините и те ще свършат... ще има нови опашки, нерви и тн.... но той явно Българина така си е "свикнал". (знам че ти си в чужбина, това се отнася за тези които са тук)
Още нещо за Ковид, давам си сметка, че част от мерките които спазвахме, можеби бяха прекалено строги... но това кой може да го прецени, никой. По-добре сериозни мерки, отколкото половинчати мерки и после ходене по болници. Сега с ваксините си признавам, че малко закъсняхме, трябваше началото на юни да си сложим първи дози, а не началото на юли, но това е живота, учим се в движение, няма кой да ни каже какво да се прави. Нека не забравяме, че Ковид е за "първи път"... няма истински експерти по него. Но има няколко неща които са очевидни към момента, Ковид няма да си отиде сам, не съществува стаден имунитет чрез преболедуване, не отслабва силата на заболяването (Делта варианта, може да се каже, че е дори по агресивен).Предполагам,че няма да приемеш насериозно думите ми ! Но също така предполагам ,че "имаш човек" който може да те открехне относно този ФАКТ .
Разсъждавай ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
съмнявам се - това че си болен от нещо не значи, че си спциалист по него. Но аз определено се смятам за специалист по захарен диабет, въпреки че го нямам. Но има шанс да го получа, щото ми е генетично заложено. Не затова съм го изучила из основи де. Това заболяване за мен е не по-малко опасно от рака.
Ако прочетете за тоя Гийен-Баре синдром ще установите, че се предизвиква от различни вируси, включително и корона. Чак се учудвам, че само от ваксината на Йансен е регистриран при положение, че всички ваксини са базирани на един и същ вирусен протеин.
Не са, векторните (каквато е тази на Джонсън) и mRNK ваксините (Модерна, Пфайзер) са на съвсем различен принцип.
Дори до колкото ми е известно, все още няма т.нар. "протеинови ваксини", очакват се, но в момента няма нито една "протеинова ваксина".
Колкото до страничните ефекти и евентуалните автоимунни заболявания, "боледуването" от Ковид е много по-опасно от коя да е ваксина.
В началото и аз имах известни резерви към ваксините, но не мисля че в момента имаме избор, след един момент неваксинираните ще бъдат изложени на много сериозен риск, дори да се пазят и да спазват всякакъви възможни мерки.
Още от както започна Ковид, аз разигравам различни сценарии, като какво ще се случи и от известно време ми е пределно ясно, че нещата се случват по един от най-лошите възможни сценарии... Ковид вероятно ще остане завинаги сред нас и ще трябва да са ваксинираме по веднъж или два пъти в годината, ако искаме изобщо да имаме някаква "нормалност". В България забелязвам, че на народа много му се иска да си живее както преди, но не иска да се ваксинира. Това няма да проработи, прословутият "Български инат" не работи срещу Ковид. Това се доказа пред очите ми, от точно такива "инати" които браха душа по болниците. Ние минахме като по чудо между капките, със спазване на почти военновременни мерки.
Сега разбира се дойде време да се ваксинираме (вече си сложихме първа доза на Пфайзер) има две причини поради които не го направихме по-рано, първата е че съвсем логично е много опасно да се редиш на опашка за ваксина сред евентуално болни хора, ако те заразят, нямаш никаква защита, защото ваксината започва да действа след 14 дни. Втората причина е разбира се експерименталния характер на ваксините срещу Ковид, разработени и пуснати в употреба за рекордно време. На mRNK ваксините това им е първото използване изобщо, съвсем нова технология и тн.
Но да кажа и малко повече за ваксинирането и какво се случи, какви бяха "страшните странични ефекти". При мен никакви, може и вода със сол да са ми сложили (това в кръга на шегата). При жена ми, лека болка в ръката през първите няколко часа, тя между другото се притесняваше много и вероятно нямаше да си сложи, ако трябваше сама да го решава. Медийте яко наплашиха хората с бомбастичните си статии за "страничните ефекти" от ваксините. Интересно защо не пишат толкова и за "страничните ефекти на Ковид".... или те не са толкова "интересни". Друго се е да "изпраскаш" едно заглавие от рода на.... "Въпреки ваксините хората продължават да се разболяват." Хората някак забравят, че ваксината на Пфайзер действа на 94% срещу делта варианта... т.е. ваксината не е "панацея", тя намалява риска, не го премахва.
За който иска иска да си сложи ваксина в момента между другото няма никакви опашки, човек може съвсем спокойно да отиде и да си сложи ваксина. Предполагам наесен, като скочат случаите, хората ще се "юрнат" на ваксините и те ще свършат... ще има нови опашки, нерви и тн.... но той явно Българина така си е "свикнал". (знам че ти си в чужбина, това се отнася за тези които са тук)
Още нещо за Ковид, давам си сметка, че част от мерките които спазвахме, можеби бяха прекалено строги... но това кой може да го прецени, никой. По-добре сериозни мерки, отколкото половинчати мерки и после ходене по болници. Сега с ваксините си признавам, че малко закъсняхме, трябваше началото на юни да си сложим първи дози, а не началото на юли, но това е живота, учим се в движение, няма кой да ни каже какво да се прави. Нека не забравяме, че Ковид е за "първи път"... няма истински експерти по него. Но има няколко неща които са очевидни към момента, Ковид няма да си отиде сам, не съществува стаден имунитет чрез преболедуване, не отслабва силата на заболяването (Делта варианта, може да се каже, че е дори по-агресивен).Last edited by Xman1; 14.07.2021, 03:01.
- 1 like
Коментар
Коментар