IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Държава Ваксинирани Заболели / 1М Умрели / 1М Умрели / Заболели
    Bulgaria 29,0% 144 684 4 913 3,4%
    Italy 76,0% 202 354 2 515 1,2%
    UK 72,0% 259 295 2 273 0,9%
    France 76,0% 314 530 1 992 0,6%
    Spain 81,0% 219 620 1 987 0,9%
    Portugal 89,0% 284 212 1 953 0,7%
    Austria 76,0% 223 099 1 549 0,7%
    Sweden 72,0% 224 299 1 551 0,7%
    Switzerland 69,0% 268 952 1 460 0,5%
    Germany 73,0% 129 976 1 404 1,1%
    Netherlands 71,0% 278 980 1 237 0,4%
    Ireland 78,0% 239 947 1 221 0,5%

Коментар

• Понеже нямам толкоз дар слово (прекалено директен съм и пестелив на думи не на истини
      "Може би днес за последен път ще пиша за така наречената пaндeмия, защото цeнтрaлното и pъкoвoдcтво пpиключва с нейното пpoвeждане. Една след друга дъpжaвитe в ЕC мaхaт всички мepки - oгрaничeния, мacки и cepтификaти. И Бългapия ще ги мaхне. И cвeтът ще ги мaхне. Според мен и натискът за вaкcиниpaнe ще cпaднe, у нас зaкoва твърдо на около 30%.
      Важното в случая на този мой може би последен пост по темата, ако не се случи нещо друго, е отново да покажа толкова явното ВСЕОБЩО УПPAВЛEНИЕ на цялата работа. Всички го започнаха правейки едно и също във всички дъpжaви, щaбoвe, сeeне на cтрaх и yжaс, лoкдayни, зaтвoрихa пapкoве, гpaдинки и плaнини, и сега всички правят едно и също във всички дъpжави, oтвaрят, cвaлят oгрaничeния, мepки и cepтификaти.
      Надявам се, че само наистина дълбоко зaблyдeните oстанаха да не са разбрали, че по въпроса с този виpyc беше извършено cвeтoвно глoбaлнo пpитecняване на хората от една OПГ. Която съм осветявала безброй пъти, днес няма да ги изброявам. Но те са OПГ!
      Отбелязвам, че Aнглия не беше първа, която cтapтира кpизaтa, но първа я зaтвoри. Изводите след известно време.
      Благодарение на всичко това видяхме наяве, че светът се yпрaвлява от един и същи цeнтър. Нещо, което беше кoнcпирaция. Вече е рeaлност.
      Видяхме, че всички yпрaвляващи се мaнипyлирaт и насочват в рeшeнията, които вземат "за блaгoто на хoрата си".
      Видяхме, че по този въпрос няма нито един cвeтoвен лидep, който да е нeзaвисим. Тези, които изразиха нeзaвиcимо oтнoшeние, yмpяхa.
      Видяхме много ясно дepeджeто на здpaвнитe cиcтeми по cвeта и у нас. Най-вече мoтивите които движат здpaвнитe cиcтeми.
      Видяхме, че в момента това е мястото, където е съсредоточено aнтичoвeшкoто пpиcъcтвиe. Здpaвнитe cиcтeми са cъвpeмeннaта инквизиция, чрез която се пpoчиcтвa нeyдoбнoто за глoбaлиcтитe.
      Видяхме poлитe на мeдиитe! По тази тoчка чoвeчeството е изпpaвено пред злo, каквото не е познавало!
      Видяхме пpeдaтeлcтвото на кyлтypния елит към Бога, към човека и към културата.
      Видяхме много ясно кой какъв е на лично ниво, в личните ни отношения и семейни и приятелски кръгове, колеги и работна среда, на нивото на дъpжaвите и света.
      Видяхме, че нищо cтpaшнo няма!
      Видяхме, че човекът може и да мисли и да се бори, и да се справя със злото в себе си и около себе си.
      Видяхме, че българският нaрод пpoяви paзyм, cмeлoст и дъpзост на cвeтoвно ниво и зaпyши ycтaта на родни и мeждyнaродни злoжeлaтели какъв пpoпaднал, глyпав, нeмит и бeздaрeн гaньoвcки нaрод е.
      Ми не е!
      Все още е трудно да се осъзнае какво точно означава, че българите единствени се пpoтивoпocтaвиха на мaсoвo нивo на една велика сила, която почти пoдчини света.
      Като Дaвид пред Гoлиaт.
      Много пoздрaви от мен на всички глacчeта на бългaрите към бългaрите!"
      ~ Aнacтacия Гeшeвa
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоя на втори план, където следи за активността, май ще му го подаде ако забави.
        След дълго полагани колективни неистови усилия от съфорумците, никой не можа да обясни защо си тук.....
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
          Нормален работен ден на Барби. Поства цветни таблички, че трябва да изкара френската пенсия у Инвестора.

тоя на втори план, където следи за активността, май ще му го подаде ако забави.
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Нормален работен ден на Барби. Поства цветни таблички, че трябва да изкара френската пенсия у Инвестора.

Що бе, душа носи.

Коментар

• Нормален работен ден на Барби. Поства цветни таблички, че трябва да изкара френската пенсия у Инвестора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                Високата смъртност от пандемията е намалила пенсионните разходи в Италия

https://econ.bg/%D0%92%D0%B8%D1%81%D..._i.793233.html

Барбароний тия викат била висока смъртносмъртността в Италия, я им прати твойте таблици за умрЯли, да не пишат глупости.
                Мдааам...

Преди 1-2 месеца май беше, когато една от опорките на ваксинаторите беше "Ама как така белите държави умишлено ще убиват гражданите си с експериметалките?!? Ваксините са супер и пазят, особено възрастните хора!"

Още тогава писах, че нарастването на средната продължителност на живота през последните 100+ години в Запада е пенсионна бомба, която ако гръмне, последиците ще са по-опустошителни от всички финансови кризи през същите тия 100 години, взети накуп. Независимите експерти-икономисти пишат за това от години, а същото е видно с просто око от огромните дефицити в държавните осигурителни системи по цял свят, и особено при западняците.

Ковида и ваксинките им идват дюшеш на държавните пенсионни фондове.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Както знаем, ако наистина Конвоя на свободата беше проблем, щяха да го пометат за 2 часа в името на общественото благо и сигурност.

И как? Не че не пробваха, ама без армия и танкове просто няма как да стане механически. А армията и танковете ги пазят за следващия сезон.

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
                      а накрая спират дейността си и малкото останали сиви мозъчни клетки ...
                      За това не е нужна ваксина, а някаква сляпа вяра - като гледам тука антиваксърите такива изводи си правя

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                        Не ми се рови да проверявам, ама наистина ли френския Макарон отказал ковитест? Понеже щели да му гепят днк-то? Ай стига бе, това е някакъв бъзик, нали?
                        Страх го е да не го клонират.То и мен ме е страх,че втори такъв гей няма да мога да изтърпя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Е, да де ... пандемията умря, да живее пандемията.

Пък за блокираните сметки на протестиращите в Канада ... мисля, че се пада 12-та сбъднала се конспирация.

На мен мира обаче не ми дава съмнението, че тоя протест е твърде оставен на мира, твърде широко отразен и твърде подкрепян като за рушител на новото нормално.

Както знаем, ако наистина Конвоя на свободата беше проблем, щяха да го пометат за 2 часа в името на общественото благо и сигурност.

Не знам, като ги знам колко са лоботомирани канадците, а и като виждам процента ваксинирани без нужда сред тях ... чак пък такъв порив за нормален живот ... и без това там е студено и тъмно, от какъв зор да излизат от къщите си без разрешение от правителството? Къде ще ходят толкова?
                          сваляне на напрежението и отвличане на вниманието

Коментар

• Сега вече никъде не го канят и допускат, та му е по-лесно
                            Сега вече (като макарона) сами ще идват на дългата маса
                            Last edited by щурец; 16.02.2022, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              Тук ние забелязваме, че и статията, и графиката показват
                              корелацията между богатството и смъртността от КОВИД,
                              О, барби как е внучката - учи ли френски? Иначе "специално" за теб понеже знам, че не може да намираш информация в интернет, а пишеш само какво ти изпратят сутрин по пощата, то заповядай статията за да разбереш за какво се пише в нея: https://www.nature.com/articles/d41586-022-00104-8
                              "The pandemic’s true death toll: millions more than official counts"

Относно картинката за богатите и бедни нации специално за вас продажните пфайзерофили я пуснах за да се сетите, че ви е време за преглед и при офталмолог. На нея е ОЧЕИЗБОДНО че колкото по-богата е една държава то толкова повече ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД лица има. Oнова синичкото е "Confirmed COVID-19 deaths" и в богатите държави гони 200, а в не толкоз богатите няма и 100. Що така - нали пфайзерската амброзия те правела безсмъртен по вашите думи.

Също така е ОЧЕИЗБОДНО, че мисловната ви дейност на многократно набодените лека полека затихва след като не виждате двете равномерномерно възходящи прави линии на повишената смъртност и какво казват те. Говоря в множествено число щото ти така се изрази с "ние". Всъщност това може и да е твое лично раздвоение на личността, но аз не съм психиатър че да ти помогна. С две думи: няма какво да направите след момента на "бустериране" - пфайзерската гняс не прощава. Ако се не гътнеш скоропостижно от инфарктче или инсултче с графенов оксид в кръвта, то после по ред на номерата отказват да работят както забелязвам: първо имунната ви система, после явно зрението и сетивата, а накрая спират дейността си и малкото останали сиви мозъчни клетки ...
                              Last edited by vgc; 16.02.2022, 17:40.

Коментар

• Не ми се рови да проверявам, ама наистина ли френския Макарон отказал ковитест? Понеже щели да му гепят днк-то? Ай стига бе, това е някакъв бъзик, нали?

Коментар

Working...
                                X