Чета ги последните двама анал-лизатори и си мисля (... самоцензурирано ...)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Принципно се използват често прекалено силни думи. Авторите на статиите търсят шок и сензация..... или посещаемост и реклама.
Обаче в същото време очевидни проблеми като тези дето си изброил се игнорират от държавите и не се прави никакъв опит за задълбаване по тях. В същото време корпорациите вероятно за първи път от столетие имат споразумения никой да не им търси отговорност. Може да има и част да не се разследват подобни проблеми дори....И защо да се прави като няма да има последици за никой - пострадалият е информирано съгласен.... доброволно....
От тази почва е много лесно да се измислят всякакви конспирации, някои от които са направо фантастика . Голяма част от първите обявени за такива вече са факти особено негативните, което не е добре.... Направо се чудя дали някои не са видели свят благодарение на теч на информация от по-рано запознати с това което е планирано.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
ми
ако пък беше така
кога щяхме да разберем?
Дали нямаше да почне примерно с купища умрели от неизяснени причини скоро след "ваксинация"? И ако имаше такава конспирация, вероятно щяха да прикриват това с всички средства, и ако някой напише за това по темата, щеше да се цензурира? Дори съобшения на 20 годишни че сестра им се е инжектирала и няколко дни по-късно е умряла по неясни причини щяха моментално да изчедват от социални мрежи като туитър и фейсбук? А официалните медии никога нямаше да споменат за това? И може би щяха да почнат да умират при странни обстоятелства телевизионни водещи и актьори, и да падат в жив ефир без ясна причина? Комици да падат на сцената по средата на шегата си? И щяха да почнат да откриват двойно и тройно "ваксинирани" известни хора паднали в хотелската им стая без ясна причина за смъртта? Може би щеше да проличи при професионалните спортисти също, щеше да има нетипичен брой умрели по време на игра в сравнение с която и да е друга година? Може би щяха отвсякъде да се чуват малки, но специфични сигнали, примерно този директор на застрахователна компания имал 40% повече починали в трудоспособна възраст от когато и да е, оня погребален агент за пръв път в историята на компанията получил поръчка на едро за детски ковчези, и то не един, а два пъти за половин година? А ако раждаемостта в различни "ваксинирани" държави падне внезапно с над 10%? А ако съседа ти се инжектира и няколко месеца след това умре от инсулт, при положение че не е възрастен и е в отлично здраве? Кога вече щеше да стане наистина подозрително?
Кога ще почнем да се съмняваме, аз вече не знам. Моите критерии явно не са универсално приети.
Обаче в същото време очевидни проблеми като тези дето си изброил се игнорират от държавите и не се прави никакъв опит за задълбаване по тях. В същото време корпорациите вероятно за първи път от столетие имат споразумения никой да не им търси отговорност. Може да има и част да не се разследват подобни проблеми дори....И защо да се прави като няма да има последици за никой - пострадалият е информирано съгласен.... доброволно....
От тази почва е много лесно да се измислят всякакви конспирации, някои от които са направо фантастика . Голяма част от първите обявени за такива вече са факти особено негативните, което не е добре.... Направо се чудя дали някои не са видели свят благодарение на теч на информация от по-рано запознати с това което е планирано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Никога не съм отричал че ваксините имат странични ефекти и са от полза само за нишожна част от обществото. Дори съм изказвал и по-крайни мнения, че нет ефектът им е пренос на живот от младите към пенсионерите.
Но това е доста далеч от истински налудничавите конспирации
"not vaccines, but bioweapons that are being used as a form of genocide across the global population"
ако пък беше така
кога щяхме да разберем?
Дали нямаше да почне примерно с купища умрели от неизяснени причини скоро след "ваксинация"? И ако имаше такава конспирация, вероятно щяха да прикриват това с всички средства, и ако някой напише за това по темата, щеше да се цензурира? Дори съобшения на 20 годишни че сестра им се е инжектирала и няколко дни по-късно е умряла по неясни причини щяха моментално да изчедват от социални мрежи като туитър и фейсбук? А официалните медии никога нямаше да споменат за това? И може би щяха да почнат да умират при странни обстоятелства телевизионни водещи и актьори, и да падат в жив ефир без ясна причина? Комици да падат на сцената по средата на шегата си? И щяха да почнат да откриват двойно и тройно "ваксинирани" известни хора паднали в хотелската им стая без ясна причина за смъртта? Може би щеше да проличи при професионалните спортисти също, щеше да има нетипичен брой умрели по време на игра в сравнение с която и да е друга година? Може би щяха отвсякъде да се чуват малки, но специфични сигнали, примерно този директор на застрахователна компания имал 40% повече починали в трудоспособна възраст от когато и да е, оня погребален агент за пръв път в историята на компанията получил поръчка на едро за детски ковчези, и то не един, а два пъти за половин година? А ако раждаемостта в различни "ваксинирани" държави падне внезапно с над 10%? А ако съседа ти се инжектира и няколко месеца след това умре от инсулт, при положение че не е възрастен и е в отлично здраве? Кога вече щеше да стане наистина подозрително?
Кога ще почнем да се съмняваме, аз вече не знам. Моите критерии явно не са универсално приети.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Експерименталните псевдовацини влияят на менструащията?
Никога не съм отричал че ваксините имат странични ефекти и са от полза само за нишожна част от обществото. Дори съм изказвал и по-крайни мнения, че нет ефектът им е пренос на живот от младите към пенсионерите.
Но това е доста далеч от истински налудничавите конспирации
"not vaccines, but bioweapons that are being used as a form of genocide across the global population"
Коментар
-
РАЗГЕЛЕ! НАМЕРИ СЕ ПРОКУРОР ДА ИЗДАДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ, ЧЕ АНГЕЛ КУНЧЕВ И КОСТАДИН АНГЕЛОВ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО „КОВИД ПАНДЕМИЯТА“!
АФЕРА.БГ | РАЗГЕЛЕ! НАМЕРИ СЕ ПРОКУРОР ДА ИЗДАДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ, ЧЕ АНГЕЛ КУНЧЕВ И КОСТАДИН АНГЕЛОВ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО „КОВИД ПАНДЕМИЯТА“! (afera.bg)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Почти същото вече съм го преживял, при това на доста крехка възраст.
Като дете бях принуден от родителите си да посетя двукратно пионерски лагер. И двата пъти, около втория ден лагеруване, тръгна слух че в чая сутрин слагали бром за да не ни стават пишките. Не ми се вярваше особено че в соц мизерията слагаха нещо толкова екзотично, при това в чая, в който със сигурност нямаше дори и чай. А и не вярвах че в природата съществува субстанция която да постигне невъзможното.
На втория лагер обаче инициирах разследване и след полунощ влязохме с взлом в кухнята на столовата търсейки бром. Не намерихме нищо освен захар и мухлясали бисквити. След това огромно разочарование интересът ми към конспирациите доста намаля.
- помниш ли едно време в казармата, като ни слагаха бром в чая, за да не си стават пишките?
- помня ве, как да не помня.
- Е на мен чак ся почна да ми действа, констатирал първия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Айде за десерт последната, най-хубавата КОНСПИРАЦИЯ - че вредните, неработещи псевдовацини правят не просто същият, ами даже и ПО-ХУБАВ имунитет от естествения - това помните ли го? А, плоскоглави ваксизависими от религиозния култ на Великата Наука? Това твърдение, което буквално трябва да си в напреднала олигофрения, за да не се разсмееш като го чуеш? От устата на проповедниците на култа като трола Аргирова и преялата Александрова??
"Проучването предполага, че Т-клетките на паметта, създадени заради излагане на тези вируси, могат да бъдат причината някои хора да имат отрицателен резултат за COVID-19, въпреки че живеят с човек, който е положителен. Въпреки че различните коронавируси причиняват различни заболявания и вирусите се държат по различен начин, те имат някои общи характеристики, които ги обединяват в едно и също семейство. Техните споделени структурни прилики позволяват на имунните клетки, които разпознават един тип коронавирус, да разпознават и друг тип.
Въпросните Т-клетки се насочват не само към шиповата протеинова част на вируса, но и към нуклеокапсида, основната част на вируса, която съхранява неговия генетичен материал.
Ето, простата, старомодна, отвратителна естествена имунна система се справя по много по-пълноценен и устойчив начин от неработещите експерименти.
НОООО изводът от това, естествено е -
"Учените са стигнали до заключението, че е възможно бъдещите ваксини срещу вируса SARS-CoV-2 да предизвикат по-широк имунен отговор в сравнение с много от настоящите, които създават антитела само към белтъчната част на вируса. Следователно е по-вероятно те да останат ефективни, дори ако се появят нови варианти с нови мутации. В резултат на това, следващото поколение ваксини срещу COVID-19 може да се насочи към основни протеини на коронавирус, както и към външния шипов протеин.""
ОЩЕ ВАЦИНИ ВАЦИНИ ВАЦИНИ! Завинаги и винаги и винаги! Инжектирането не спира и не спира!
Понеже
и това е най-голямата конспирация
по някаква причина е най-най-най-важното нещо на света да набодат всеки на планетата с "вацини".
https://www.edna.bg/zdravoslovno/zas...-bolni-4667334
- 2 Харесвания
Коментар
-
...
На втория лагер обаче инициирах разследване и след полунощ влязохме с взлом в кухнята на столовата търсейки бром. Не намерихме нищо освен захар и мухлясали бисквити. След това огромно разочарование интересът ми към конспирациите доста намаля.
>>БРОМ<<
(против дървене на пишки)
и то точно по средата на масата на лагерните отговорници. Не че нещо имам относно тази конспирация, ама "разплитането" й не е на ниво.
МЕЖДУВРЕМЕННО
Я глей тия "КОНСПИРАЦИИ" как взеха да пропадат в реалности -
https://www.nytimes.com/2022/07/15/w...mid=tw-nytimes
Експерименталните псевдовацини влияят на менструащията? Което тия ШИБАНИ КОНСПИРАТОРИ още преди повече от година активно обсъждаха? А с какво е свързана менструацията? Да не е с репродуктивните възможности? Да не се окаже след още година че ШИБАНИТЕ КОНСПИРАТОРИ са били прави за още нещо в посоката?
Я тук гледай друга конспирация
https://www.edna.bg/zdravoslovno/zas...-bolni-4667334
"Според ново проучване причината може да е, че някои хора са били изложени на други коронавируси в миналото, което им е позволило да изградят имунни клетки на паметта, наречени Т-клетки – а те осигуряват защита срещу коронавируса SARS-Cov-2."
ТОВА СЕ ОБСЪЖДАШЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2020!!!! Екип изследователи бяха направили тестове върху хора, преболедували първия SARS и бяха открили че имат имунитет срещу ковидплашилото!!
лятото на 2020г!!
И след това още колко време ни плашиха и страхуваха с "НОВИЯ ВИРУС"? Срещу който няма спасевие освен ВАЦИНИ ВАЦИНИ ВАЦИНИ? Е, освен ако си преболедувал вече КОЙТО И ДА Е ДРУГ КОРОНАВИРУС, или имаш нормално работеща имунна система.
НЕЕЕ САМО ВАЦИИНИИИИИ БОЦААЙ! Безвредни безопасни! Двадесет месеца след началото на огромния принудителен експеримент продължават да "откриват" загадъчни странични ефекти на безвредните и безопасните? Е,
КОНСПИРАТОРИТЕ
ги бяха открили още в началото на 2021. Но тогава не се броеше. Тогава беше КОНСПИРАЦИЯ. Сега е официално. Така работи науката, знаеш - игнорираш фактите и събитията до момента, в който ти разрешат да говориш за тях.
МЕЖДУВРЕМЕННО
Признаха че рискът от миокардит при децата от инжектиране с отровните безполезни БЕЗВРЕДНИ БЕДОПАСНИ експерименти е 1/5000!!! Айде прочетете си внимателно какво е миокардит! Няма "леко миокардитче"! Инжектирате си децата със сърдечно заболяване, за да "ги предпазите" за нищожно кратък период от настинка, която при тях преминава за ден-два неразположение и температура!
Пичове ваксизависими,
ВИЕ сте конспираторите. Вие вярвате в някакви конспирации, че инжекциите са 94% ефикасни, че са безвредни и безопасни, че е нужно да инжектирате децата си за да ги "предпазите", че само инжектирането може да ви опази от тежко боледуване на принципно лека настинка.Last edited by cyclop; 17.07.2022, 10:50.
Коментар
-
Язе незнам каква бустерна доза са ми туриле на левата ръка на рамото.Last edited by X_Y; 17.07.2022, 09:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнениеDavid Martin, Ph.D., presents evidence that COVID-19 injections are not vaccines, but bioweapons that are being used as a form of genocide across the global population
Като дете бях принуден от родителите си да посетя двукратно пионерски лагер. И двата пъти, около втория ден лагеруване, тръгна слух че в чая сутрин слагали бром за да не ни стават пишките. Не ми се вярваше особено че в соц мизерията слагаха нещо толкова екзотично, при това в чая, в който със сигурност нямаше дори и чай. А и не вярвах че в природата съществува субстанция която да постигне невъзможното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеОтказващи да се тестват (с PCR теста, който според изобретателя на PCR не е тест и не трябва да се използва за това) в Китай са строени под стража от въоръжени с автомати, и принудени да го направят. Не знам нищо за ситуацията, но обяснението, като гледам видеото и като знам колко зле е Китай, е напълно валидно.
CHINE: REFUZENIKS OF COVID TEST FORCED BY THE ?ARMY/?POLICE TO TAKE IT
https://www.bitchute.com/video/hHcjSYTSYjty/
Все пак има обикновена лека настинка бе хора, нищо вече не е прекалено!
D.Y.F-091066
Коментар
-
Отказващи да се тестват (с PCR теста, който според изобретателя на PCR не е тест и не трябва да се използва за това) в Китай са строени под стража от въоръжени с автомати, и принудени да го направят. Не знам нищо за ситуацията, но обяснението, като гледам видеото и като знам колко зле е Китай, е напълно валидно.
CHINE: REFUZENIKS OF COVID TEST FORCED BY THE ?ARMY/?POLICE TO TAKE IT
https://www.bitchute.com/video/hHcjSYTSYjty/
Все пак има обикновена лека настинка бе хора, нищо вече не е прекалено!
Коментар
-
https://articles.mercola.com/sites/a...6317f1883d4e73 d4858292207729aa71d8c3914bdc3b&sd=20220207& ;cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_conte nt=art1HL&cid=20220716_HL2&mid=DM1204405&a mp;rid=1549309388
Will 100 Million Die From the COVID Vax by 2028?
Analysis by Dr. Joseph Mercola Fact Checked- David Martin, Ph.D., presents evidence that COVID-19 injections are not vaccines, but bioweapons that are being used as a form of genocide across the global population
- The spike protein that the COVID-19 shots manufacture is a known biologic agent of concern
- Martin believes the number that may die may have been revealed back in 2011, when the World Health Organization announced their “decade of vaccination”
- The objective for the decade of vaccination was a population reduction of 15% globally, which would be about 700 million people dead; in the U.S., this may amount to between 75 million and 100 million people dying from COVID-19 shots
- When asked what timeframe these people may die in, Martin suggested “there's a lot of economic reasons why people hope that it's between now and 2028”
- The projected illiquidity of the Social Security, Medicare and Medicaid programs by 2028 suggests the “fewer people who are recipients of these programs, the better;” Martin believes this may be why people 65 and over were targeted with COVID-19 shots first
https://rumble.com/v1acoaa-up-to-100...id-martin.html
Коментар
Коментар