IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смъртността в ЕС не е от ваксина, не знам вируса дали има отношение, от високите им данъци е.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

не разбирате, че те не противоречат на фактите по-долу. Съответно не ми се налага да ги отричам.

Напишете според Вас, колко е смъртността от ваксините за 18 месеца в ЕС.

пп
      дайте линк на картинката, откъде е, твърде е неясна за анализ.
      Ясно е, че такива данни няма да се публикуват и анализират, щото тогава Нюрнбергските процеси след ВСВ ще бъдат като детска градина в сравнение с такива, които ще трябва да се проведат, ако това стане

Като гледате публикуваната току-що графика за смъртността от ковид, как решихте, че сега сме най-зле в Европа?

P.S. Днес, от 16 европейски държави, ваксинирани на 70+%, по-добре от нас са само Швеция, Ирландия и Холандия (0/М, 0/М и 1/М), равни с нас са Норвегия, Великобритания и Литва с 2/М, останалите 10 държави са с от 100 до 500% по-големи смъртности.
      Last edited by Kildirim_Bei; 12.07.2022, 12:06.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n3945424[/ATTACH]

Не знам аз какво отричам, но Вие отричате горните данни.

не разбирате, че те не противоречат на фактите по-долу. Съответно не ми се налага да ги отричам.

Напишете според Вас, колко е смъртността от ваксините за 18 месеца в ЕС.

пп
        дайте линк на картинката, откъде е, твърде е неясна за анализ.
        Last edited by satz; 12.07.2022, 11:55.

Коментар

• satz, в началото България беше блокирана сравнително бързо и навлизането на заразата просто се забави, затова е това закъснение. Някой каза че така се прави, то пък взе че стана.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Click image for larger version

Name:	MR-topvax-BG-12072022.jpg
Views:	1
Size:	47.6 КБ
ID:	3945424

Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Отричате числата по-скоро. :
            Не знам аз какво отричам, но Вие отричате горните данни.

Коментар

Като психопатия може да се определи затварянето на болниците година и половина за всякакъв вид болни, с изключение на болните от ковид (пък и тях как са ги лекували сме слушали разкази). Може и като социопатия да се определи това, но аз не съм специалист по думите като Вас - аз съм специалист по числата.
              Числата говорят, че пандемията е измислена и ваксините помагат колкото лимонадата срещу ковид. А колко вредят - тепърва ще говорим.
              Отричате числата по-скоро. :
              до Май 2020 бяха най-ограничени и пътувания и болници в България.
              сговняването започва от Юли 2020. Нашата смъртност е по-ниска от обичайната (дo окт.2020 отрицателна сравнено с 2019), от нас по-зле и Гърция ,и Франция, и Швеция и Италия и Турция и Сърбия и почти всички в Европа. (тия зравеопазване нямат )
              сега сме най-зле от всички в ЕС и най-ниско ваксинирани, нооо вирусът бил измислица.

2020 година в ПТП жертвите са с над 200 по-малко, но и те са "компенсирани" с хиляди, от "нещо неизвестно и тайно"
              колко неизвестно и тайно - ами само широко затворете очи и ще го видите.

Click image for larger version

Name:	kovidistina2.jpg
Size:	64.2 КБ
ID:	3945415

Най-забавните за мен - тия къде са над 55год. и смели срещу вируса убиващ 20000/М,ги е страх от опасната ваксина... е напишете колко тя убива.
              Заради подобни умници, отново в България се срещат морбили, ще се увеличават и полиомиелит и туберкулоза и що не и едрата шарка.

67000 мъртви - като застанете на Подбалканския с гръб към Казанлък, всичко пред вас по пътя до морето без Бургас - празно, но проблем - няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Благодарение на такива "разбирачи" като теб
                България е там, където си е, от 1944 г. та до днес
                Ти си гледай Юбер-скандалите във Франция, пък и ковид-смъртността ви е 3-4 пъти по-висока от нашата в момента. Днес в BG е 2/М, а във F - 7/М
                Последните 3 месеца сме под вашата ковид-смъртност, и във Франция за тия 3 месеца са починали 20% повече хора от ковид, отколкото у нас (пропорционално на населенията на държавите). Нали се сещаш, че при 80% ваксинирани франсета, доста от починалите са ваксинирани. Що така става, а?
                Last edited by Kildirim_Bei; 12.07.2022, 11:19.

Коментар

Е бота156, и група съветски учени питайте, гледам и едноокия се тръшка за Хаити

Мен ми е интересно, как до юли2020 имаме по-малка от обичайната смъртност, а Дания ни диша прахта,
                  После мерките при нас паднаха и започна заразяването,
                  а в Дания останаха локдауните, напрактика до приключване на ваксинацията им.

Не само си разменихме местата, ами ние ударихме тавана по мъртви/М в Европа, ноооо каква моля ви се била причината, още не било ясно
                  Защо се правиш на ухапан от луда крава, бе, селски? Знаеш ли, че с направление не можеш да отидеш на никакъв доктор, освен да уцелиш изхода на кабинета на джипито с него? Само платените прегледи вървят, иначе - елате след два месеца, когато ще сте за друга служба, пак за ваша сметка. Затова има висока и все по-висока смъртност. Пандемията катализира този ефект. Никой не ходи на доктор, освен ако той не дойде, за да му издаде смъртен акт - това е моментът на среща между доктор и пациент. Нашето здравеопазване е най-голямата погребална агенция в света. Има лекари, разбира се, добри, но достъпът до тях е прекъснат по смисъла, залегнал в едно обществено здравеопазване.

Коментар

аз съм специалист по числата.
                    Числата говорят, че пандемията е измислена и ваксините помагат колкото лимонадата срещу ковид. А колко вредят - тепърва ще говорим.
                    Благодарение на такива "разбирачи" като теб
                    България е там, където си е, от 1944 г. та до днес

Коментар

След >67000 мъртви, да зададете такъв въпрос - не съм психопат - не Ви разбирам...
                      Като психопатия може да се определи затварянето на болниците година и половина за всякакъв вид болни, с изключение на болните от ковид (пък и тях как са ги лекували сме слушали разкази). Може и като социопатия да се определи това, но аз не съм специалист по думите като Вас - аз съм специалист по числата.
                      Last edited by Kildirim_Bei; 12.07.2022, 09:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                        ...

ПП Откъде са данните за това какъв е шанса да умра след ТАЗИ ваксинация ...
                        Е бота156, и група съветски учени питайте, гледам и едноокия се тръшка за Хаити

Мен ми е интересно, как до юли2020 имаме по-малка от обичайната смъртност, а Дания ни диша прахта,
                        После мерките при нас паднаха и започна заразяването,
                        а в Дания останаха локдауните, напрактика до приключване на ваксинацията им.

Не само си разменихме местата, ами ние ударихме тавана по мъртви/М в Европа, ноооо каква моля ви се била причината, още не било ясно
                        Last edited by satz; 12.07.2022, 00:22.

Коментар

• Дааа ще игнорираме Хаити, щото не се бодат с експерименталните боклучиви отрови и значи са статистическа грешка, ще игнорираме Индия, понеже като питаха Файцър може ли да си направят собствен тест на боклучивите неработещи експерименти, и Файцър се отказаха да им продават отровите си, ще игнорираме и Африка, щото там са се парили доста от злокобните отрови на добрият имунолог чичко Гейтс и не щат да се бодат и не им пука от леката настинка Хобит19, ще игнорираме и пренабодените западноевропейски държави, където им скочиха в пъти заразените след като се инжектираха, ще игнорираме Израел, където най-много и най-тежко болни са тройно инжектираните, а на второ място са двойно инжектираните, а неинжектираните си свиркат и не боледуват от лека настинка, абе давай ДА ИГНОРИРАМЕ ВСИЧКО БОЦАЙ БУСТАРА ЪЛЦУЛА Е ПОРЪЧАЛА ОЩЕ ДВА МИЛЯРДА БОЦКИ

ТАЛИДОМИДЧЕ БЕЙБИ, науката няма да те прецака, особено ако НЯКОЙ ИМА ПЕЧАЛБА ОТ ТОВА! Не честно стига сте антивацърствали, боцайте безплатно е
                          Click image for larger version

Name:	playing-blocks.jpg
Size:	63.7 КБ
ID:	3945265
                          Last edited by cyclop; 11.07.2022, 23:13.

Коментар

За периода 18.04. - 03.07.2022 общата смъртност в страната е по-ниска от смъртностите за 2019, 2020, и 2021 за същия период по данни от НСИ (последните данни са до 26-та седмица на тази година).
                            За да бъда по-точен, смъртността за този период е със 7.2% под смъртността за същия период на 2019 г., когато въобще е нямало нито ковид, нито ваксини (за 2019 числото за периода е 21 995, а за 2022 - 20 525).
                            Интересно, в средата на април нашата смъртност на милион от ковид падна под нивата на силноваксинираните държави в Европа. Оттогава до днес сме свалили смъртността от ковид от 13/М на 1-2/М.
                            Нека да отбележим, че нормалната смъртност от сезонен грип е 10-15/М. Не знам що се занимаваме още с ковид-измислицата, хеле пък с експерименталните течности, които освен изгода за производителите и пропагандаторите си, не са донесли нищо полезно на никой.

P.S. 11 седмици са все още малък период, но 3 месеца на фона на вълна от ковид в западна Европа през април-май, която въобще не ни се отрази, не са просто локален минимум според скромното ми мнение.
                            Всъщност вярвам че смъртността в близките 10 години у нас ще бъде ПОД очакваната.
                            Причината е че голяма част от хората с проблеми избързаха.
                            Така че не е добре да се правят изводи на тази база в бъдеще. Както не е добра да има изводи за досегашната наднормална смъртност защото не е известно разпределението на причините за нея.

Коментар

Въпросите Ви са глупави, поради елементарни грешки при боравене с факти, а и незнание на неща статистически от живота (Да, всяка смърт влизаща в 0.01% вероятност - 99 % е случайна)

1. Какво е в Хаити, е без значение, нарича се статистическо отклонение и недостоверност на информация (Индия игнорирам по същата причина, че и почти цяла Африка)
                              2. При изчисляване на опасност/резултат от смъртност, да вкарваш обекти които по изключение леко боледуват, граничи с глупост, защото тях и не ги ваксинираш и не са проблем. Същото ниво анализ е - да вкарате мъже в статистика за бременни хора.

3. Е тотално невярно твърдение игнориращо факта на втората вълна. Може да кажете че вълната се дължи на ваксините

Шансът да умрете поради причина ваксиниране, е >100 пъти по-малък от каране в насрещното в завой без видимост! Вярно ли така шофирате?
                              Само празни приказки и разводняване..... Слабо... ойде хонорара у ряката....

1. Хаити чисто случайно подбран защото трябва да се ползва страна която има вирус, няма ваксина и не е имала затворени болници / или въобще няма болници :-)/ . Т.е. липсват факторите като всеки сериозно болен от друго нещо да умира поради недостъпно лечение и също така липсва екстра смъртност в болниците на ковид болни поради експериментални терапии = починалият умира с ковид от лечението, а не от вируса. / да знам за поне 2 такива случая на познати/.
                              2 Ще повторя въпроса, че пак разводняваме : Моля конкретно за отговор. Защо ? Какви са причините ?
                              Защо екстра смъртността в България / на 100К/ преди започването на действието на ваксините е много над останалият свят / отстъпва само с малко на Перу/
                              https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7852240/

3. Всяка една вълна от каквото и да е се засилва изключително много когато в същото време се прави ваксинация срещу каквото и да е... имунната система е почивка..... АБ на ваксинцията - докато има вирус във въздуха не се прави ваксинация. Т.е. да почти позна - силата на вълната се дължи на ваксинацията :-)

ПП Откъде са данните за това какъв е шанса да умра след ТАЗИ ваксинация ? Има ли данни за 30 години назад ? Или сравняваме инжекцията с катастрофа, куршум и т.н. моментална смърт ? :-)))) Всъщност в едно от първите предавания от началото на ваксинацията сестрата почина веднага след инжекцията....на живо..... Ама коректни данни щото у нас официално няма нито един починал от ТЕЗИ ваксини ...ама нито един :-))))
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.07.2022, 22:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                bota156, зануляването е доколкото съм разбрал да се нулират дълговете и съответно кредитните милионери, милиардери да си останат със собственността която са придобили срещу парите от кредитите които са изтеглили. Трябва да се получи глобална хиперинфлация. Всъщност няма нещо в него, което един българин преживял 97 - ма, да не може да разбере. Сега корона вируса спира икономиката, прекъсва ритъма и, създава стокови дефицити, но пък психологическия ефект е по голям и хората просто спират да потребяват и според мен има обратния ефект. Какво ще стане с кредитните милионери ? Да те ще си запазят собственността, но примерно ако тя е средства за производство, те ще се превърнат в скраб..защото пазар за производството няма да има. Който го е мислил яко се омотал.
                                казват ти в очите - няма да се къпеш, няма да си караш колата, няма да се топлиш. От това по голямо зануляване здраве му кажи.
                                Ааааа и ти си маймун ака емнайсти пол и няма да се ебеш с противоположни (щот таквиз НЯМА).
                                Тука сме ти приготвили и едни инджекцийки - ще се бодеш всеки 6 месеца иначе НЯМА БАНКОВА СМЕТКА, няма работа, няма болница, няма университет (и за децата). Ко не искаш си ФАШИСТ, путинист и не знам какъв още
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X