Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ами ваксините ги разбирам още по-малко пък ме карат в същото време да се подпиша че ги разбирам на ниво академик....:-) Що така ? и не ги взимам.... :-)
Ивермектина / само 1 пример, но има и други/ поне се ползва от десетилетия и е ясно какво може да причини дългосрочно за разлика от ''продукта'' с 1 година история....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Никой не знае в какво посока ще тръгнат мутации, може пък да вървят и към по-леко изкарване. Но ако приемем 50 на 50 шанс за по-смъртоносни мутации и близо до 100% шанс за няколко месеца да се правят подходящи ваксини и за по-опасните щамове, то това което ще осигурява това време е огромна маса хора, които отказват да се ваксинират и умират достатъчно бързо че да попречат на бързо разпространение на вируса.
Изобщо, доколкото съм чел (не претендирам за знания в тази област, нека се изкаже някой с такива), вакиснация не се прави по време на пандемия, а след затихването ѝ. И логиката е желязна - за да не се развиват нови, предизвикани съзнателно от нас мутации. Но разбирам и правителствата - след като се подведоха по Китай и осраха икономиките си (за разлика от Китай), сега нямат път назад - кво да кажат: Извинявайте, то ние малко се поосрахме, ще прощавате, айде шак да ни изберете. Ми не става така, затова ваксини ще има до дупка, независимо от цената, която ще се плати в човешки животи, защото точно ваксините, с предизивиканите от тях мутации, убиват и ще убиват. Просто стечение на множество на брой малоумни решения - точно както е започнала и Първата световна, след която светът вече е имал нов световен лидер. Да видим кой ли ще е новият световен лидер след края на третата световна, която в момента тече, само че по малко по-различен начин. Абсолютно всички улики водят към Китай, който изигра останалите по начина, по който САЩ ги изигра и през Първата, и през Втората световна, за да добие световно господство!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е явно си доктор и ги разбираш тия неща, аз не ги разбирам и ивермектин не вземам.
Ивермектина / само 1 пример, но има и други/ поне се ползва от десетилетия и е ясно какво може да причини дългосрочно за разлика от ''продукта'' с 1 година история....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ако е така, то всички ваксинирани са най-големите идиоти и убийци на света! За радост, не е така, защото хората не сме бройлери и вероятно ще се случи точно обратното - ненабоцканите ще оцелеем, тъй като сме с неразбъзикана система.
Аз все още не мога да разбера цялата истерия около един най-обикновен грип!
Коментар
-
Моето не е конспиративна теорияАко една ваксина лийква, т.е. дава възможност за заразяване, но за леко изкарване, то тази ваксина предполага вероятно че новите мутации на вируса ще стават все по-опасни. Единственият вариант новите мутации да не стават все по-опасни е ако има достатъчно неваксинирани хора, които да умират при по-опасни мутации. Това ще държи мутациите в безопасния диапазон.
Вече си има даже прецедент в това, с ваксината за болестта на Марек при кокошките.
Коментар
-
Моето не е конспиративна теорияАко една ваксина лийква, т.е. дава възможност за заразяване, но за леко изкарване, то тази ваксина предполага вероятно че новите мутации на вируса ще стават все по-опасни. Единственият вариант новите мутации да не стават все по-опасни е ако има достатъчно неваксинирани хора, които да умират при по-опасни мутации. Това ще държи мутациите в безопасния диапазон.
Вече си има даже прецедент в това, с ваксината за болестта на Марек при кокошките.
Аз все още не мога да разбера цялата истерия около един най-обикновен грип!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
После нека разправят, че тези които не искат да се бодат били с нелепи конспиративни теории. ХахахахахаАко една ваксина лийква, т.е. дава възможност за заразяване, но за леко изкарване, то тази ваксина предполага вероятно че новите мутации на вируса ще стават все по-опасни. Единственият вариант новите мутации да не стават все по-опасни е ако има достатъчно неваксинирани хора, които да умират при по-опасни мутации. Това ще държи мутациите в безопасния диапазон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И какво ще направиш?
Първото нещо което те карат да подписваш е че ще правят каквото си искат !?!?!?
Още повече - ко стане нещо си информиран, демек ходи съди михаля.
Ето има един адвокат дето ги съди лекарите че умориха сина му на 19г уж болен от ковид. Силно скептичен съм че ще постигне каквото и да е.
Ами в момента докторите затварят ЗАВЕДЕНИЯ, молове, фитнеси ей така когато им хрумне !?!?!?!?
Утре ще забранят на ненабоцкани да влизат в тях - на база на какво? НИ СЪМ БОЛЕН, ни прокажен.
Още по нагло ЩЕ МИ ЗАБРАНЯТ ДА РАБОТЯ
Още по нагло ще накажат децата ни щото не сме набоцкани - да ви напомня на мракобесните времена на народния съд ....
Ами по добре талибаните да дойдат - те поне само на жените правата отнемат
Тук големо Мракобесие пада ,ама сигурно щот е нощ.
https://www.youtube.com/watch?v=UdIWx7ou_CM
https://www.youtube.com/watch?v=EK2JDSPigc4
Само не разбрах що те влечат тея с брадите,
сигурно щот ще раздадат спреведливост и ще изгонят американците.Last edited by Майстора233; 17.08.2021, 15:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Надписването едва ли играе съществена роля.
Има една екстра смъртност, която отчита статистиката (НСИ - оная прословута графика и ексела им). И тази екстра смъртност официално не е от Ковид. Но най-вероятно е Ковид, защото съвпада абсолютно точно с двете най-големи вълни. И я нямаше миналата пролет когато локдауна беше най-сериозен.
Мога да ти дам обратен пример. Началото на декември 2020 една стара леля дето живее сама на село получи инсулт и се обездвижи от едната страна. След 2 седмици почина, почти в пика на Ковида. Писаха инсулт, само че дали е така не е ясно, въпреки че звучи логично.
Като получи първия инсулт и легна на леглото 20-30-40 човека се изредиха да я видят, рода, съседи и разни други от селото. Намериха една ромка на средна възраст да се грижи за нея да не я дават в хоспис, щото живееше сама и нямаше кой да се грижи за нея, па и времената кофти. Ходела там сутрин, обед, вечер да я понаглежда и да я храни.
И спокойно може да е била заразена от Ковид и да е починала от Ковид - никой нямаше да забележи, нито симптоми, нито нищо. Една жена дето лежи на легло и пъшка и охка. Още повече па гледачката и да прецени.
Та според мен над 90% от тази "допълнителна" смъртност си е точно от Ковид. Останалите 10% може да сложиш на сметката на препълнените болници и липсата на адекватно лечение. Хора дето си почиват по къщите или хосписите и никой не ги е изследвал.
- 1 like
Коментар
-
Ами не е така. Има и други варианти, които биха постигнали по-добър ефект с по-малко странични действия. Например мога да жуля по 2-3 таблетки Ивермектин на седмица и ако се разболея ще е със сигурност по-леко от разболяването след ваксинация поради действието на Ивермектина / пречи на размножаването на вируса/.... Спира вируса едно ниво по-рано от ТЕЗИ ваксинолекарства....
- 1 like
Коментар
-
За съжаление си прав на 1000% тук и не знам как , но е добре да се направи нещо по въпроса.
Надписването е в гигантски размери и става с нашите пари....
Първото нещо което те карат да подписваш е че ще правят каквото си искат !?!?!?
Още повече - ко стане нещо си информиран, демек ходи съди михаля.
Ето има един адвокат дето ги съди лекарите че умориха сина му на 19г уж болен от ковид. Силно скептичен съм че ще постигне каквото и да е.
Ами в момента докторите затварят ЗАВЕДЕНИЯ, молове, фитнеси ей така когато им хрумне !?!?!?!?
Утре ще забранят на ненабоцкани да влизат в тях - на база на какво? НИ СЪМ БОЛЕН, ни прокажен.
Още по нагло ЩЕ МИ ЗАБРАНЯТ ДА РАБОТЯ
Още по нагло ще накажат децата ни щото не сме набоцкани - да ви напомня на мракобесните времена на народния съд ....
Ами по добре талибаните да дойдат - те поне само на жените правата отнематНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Eто до какво води високият процент антиваксъри. Всички да страдат сега да им дойде акъла
https://www.bbc.com/news/world-asia-58241619
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
За тетанус има годност само 6 месеца, това не ти е концерт по желание. Ваксините са най-различни, и никоя не "работи като лекарство" каквото и да си представяш под това. В крайна сметка и да ти пъхнат тръбата в гърлото не е задължително, подписваш се че не искаш и мреш на спокойствие. Това има, ако щеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ама то същото е и при зъболекарите. Вижда какви зъби имаш и какви нямаш, после поглежда в информационната система, и пише, че ти е извадил всички липсващи зъби, някои от които липсват още от преди 30-40 години.
Ама то същото е и при всички други болести, а не само при КОВИД. Влезеш ли в болница, идея си нямаш какви пътеки са надписали на твоя гръб. Най-интересното във всичко това е, че няма нужда от твоя подпис при изписване на някаква пътека. Така че творчеството в пътеките е огромно, и това си е било и преди ковид.
Също така и с консумативите. Изписват ги на всеобщо основание, и никой не ги контролира. Така че какви са ти изписали за тебе никой не го знае. Например от бърза помощ извадиха от линейката една хубава и предполагам скъпа маска и я сложиха на дядото, и после ми я оставиха подарък. Разни системи, инжекции и други неща, някои от които въобще не ги употребиха, останаха също като подарък. Аз разбира се ги изхвърлих след смърта, а от Бърза помощ предполагам са си изписали нови. Тоест народната пара се пилее с лека ръка.
По въпроса с ковид - като дойде линейката, просто ме попитаха "някой болен ли е от ковид", и аз казах "не". След това няколко човека спокойно си обменяхме слюнки и нито един от нас/тях не беше с маска.
Надписването е в гигантски размери и става с нашите пари....
- 1 like
Коментар
Коментар