Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Давам препратка към сайта на CJ Hopkins, където може да си изберете от къде да прочетете новата му публикация "The Propaganda War (Part II)": https://cjhopkins.com/articles-essays-fiction/
Подкрепям изцяло мислите на автора особено след като вече повече от седемнадесет месеца се леят от екрана заплахи за смърт от бръснати глави със или без униформи. Мантрата пък от учени на хранилка към фармацевтични концерни е една и съща - стойте си в къщи, слушайте какво ви казвам, (не и какво правя) и се боцкайте периодично с най-новите ни буламачи - в даден момент трябва да почне да ви харесва, а ако ли не се надяваме поне да развиете зависимост.
НЯМА ПО-МАЛУМНО НЕЩО ОТ ТОВА ДА ПРЕДПРИЕМАШ ЕДНО И СЪЩО ДЕЙСТВИЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ И ДА ОЧАКВАШ РАЗЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ. Ясно е вече, че няма да проработят експерименталните ваксини - те са проектирани само за да изкарват пари на производителите им. А да, използват се и за да превъзпитат по "правилен" начин населението.
Конкретно за статията - в следствие имаме нов хаштаг #NewNormal - https://twitter.com/search?q=%23newn...t_search_click - с него пишат демонизираните от фармацевтичната индустрия "антиваксъри". Т.е. те са най-обикновени хора заставащи с човешките си лица, независимо от "воят" който ги анатемосва.
Това е и един от постовете в треда - щеше да е смешно ако не беше толкоз идиотско:
"I Am Ger. I live in Ireland. I was supposed to get married tomorrow the 13/08/2021 but with restrictions I basically wouldn't have been allowed kiss my wife."
Та като стана дума за идиотизъм ето и една класика от големия екран даваща идея до какво води сляпото следване на "вождовете": https://www.imdb.com/title/tt0387808/ - "Идиотокрация" ще си го намерите или под това име или като "Власт на идиотите".Last edited by vgc; 17.08.2021, 16:56.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми не от Интернет нова грешка :-) Онзи познатият вирусолог ми го даде когато обикалях тропиците за защита от малария. А от нея се пазех защото имам братовчед който я изкара МНОГО тежко в Ангола....
За Ковид половината свят го ползва с много по-добри резултати от лечението в нашите и Европейските болници та не знам на какво да вярвам... Знам само че не вреди....
https://www.ajtmh.org/view/journals/...stract_content
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Аха, от интернет разбра че може да се лекува малария и ковид и вече си спокоен. Good for you.
За Ковид половината свят го ползва с много по-добри резултати от лечението в нашите и Европейските болници та не знам на какво да вярвам... Знам само че не вреди....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И тук не позна. Ивермектинът е лекарство против малария. И така или иначе съм изпил / и жена ми/ около 2 опаковки превантивно когато обикалях Африка и Индийският океан преди години
Има гледам и друго топ свойство....:-)
https://dariknews.bg/novini/liubopit...marite-2088472
''Учените отбелязват сравнително малкия брой странични ефекти''
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ок, това е елементарна форма на егоизъм. Аз нямам проблем с нея, бъди здрав и успешен, така си преценил, така си направил. само не ми навирайте (не ти, но тези от ваксърската партия) фалшиво чувство на вина, че видите ли аз съм избивал хорицата, а не вие, които ускорявате всякакви мутации с неизпитаните си ваксини
И да егоистично е, но се опитват да постъпвам и етично и не съм тръгнал да убеждавам някой да не се ваксинира, самото защото егоистичния ми интерес е да има максимум неваксинирани - стига да не са ми близки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Имаме дадени факти, решения и вероятни послествия и работим с тях. Ако 50% от населението се ваксинира и така си намали вероятността да пострада, аз трябва да съм луд, за да стоя в останалите 50% и да рискувам напълно ненужно.
А че тази ваксинация и последващи мутации може да унищожат хората в Африка, Азия и Латинска Америка ще е нещастно събитие. Но определено няма нужда и аз да се бутам при тях.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Откъде е ясно какво може да причини дългосрочно, това е ветеринарно лекарство? Или ти съдиш от ефектите върху добитъка?
Има гледам и друго топ свойство....:-)
https://dariknews.bg/novini/liubopit...marite-2088472
''Учените отбелязват сравнително малкия брой странични ефекти''
- 1 like
Коментар
-
Аха, значи ако отнякъде изкочи отново вариолата (примерно скрити проби в някоя военна лаборатория) ще изчакаме да мине пандемията (с 20-50% смъртност) и тогава ще ваксинираме оцелелите? Готов ли си да поемеш риска дори и ти да оцелееш (щото се мислиш за много здрав), примерно половината ти семейство да го няма докато мине пандемията?
Ама какво ли питам човек, според чиято логика ваксинираните са страхливци които ще избиват всички останали.
П.С. И отново да кажа - по селата грип няма и маски не се носят. Маски се носят само в София и големите градове и то основно заради стрхаа от глоба, реално вярващите в грипа българи са неповече от 10-15% и за огромен срам повечето са ми умнокрасиви съпартийци, които обикновено живеят с кучета, а не с децата си!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Расъждаваш на ангро , лошо няма но ти бяга причинно следствената връзка а именно , мутациите са следствие на ваксините .
- 1 like
Коментар
-
Расъждаваш на ангро , лошо няма но ти бяга причинно следствената връзка а именно , мутациите са следствие на ваксините .
- 1 like
Коментар
-
това е като да гасиш огъня с бензин, пълно малоумие , но както е лафа , всички ще го плащаме !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Имаме дадени факти, решения и вероятни послествия и работим с тях. Ако 50% от населението се ваксинира и така си намали вероятността да пострада, аз трябва да съм луд, за да стоя в останалите 50% и да рискувам напълно ненужно.
А че тази ваксинация и последващи мутации може да унищожат хората в Африка, Азия и Латинска Америка ще е нещастно събитие. Но определено няма нужда и аз да се бутам при тях.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми не, истината е, че ваксинираните се оказаха страхливи и арогантни ко.фелета, които са способни да избият всички останали, само и само да спасят заветния си животец. И в същото време да обвиняват неваксинираните, че видите ли, искали да ги убият, като не се ваксинират. Ти си умен, ще ме разбереш.
Изобщо, доколкото съм чел (не претендирам за знания в тази област, нека се изкаже някой с такива), вакиснация не се прави по време на пандемия, а след затихването ѝ. И логиката е желязна - за да не се развиват нови, предизвикани съзнателно от нас мутации. Но разбирам и правителствата - след като се подведоха по Китай и осраха икономиките си (за разлика от Китай), сега нямат път назад - кво да кажат: Извинявайте, то ние малко се поосрахме, ще прощавате, айде шак да ни изберете. Ми не става така, затова ваксини ще има до дупка, независимо от цената, която ще се плати в човешки животи, защото точно ваксините, с предизивиканите от тях мутации, убиват и ще убиват. Просто стечение на множество на брой малоумни решения - точно както е започнала и Първата световна, след която светът вече е имал нов световен лидер. Да видим кой ли ще е новият световен лидер след края на третата световна, която в момента тече, само че по малко по-различен начин. Абсолютно всички улики водят към Китай, който изигра останалите по начина, по който САЩ ги изигра и през Първата, и през Втората световна, за да добие световно господство!
Ама какво ли питам човек, според чиято логика ваксинираните са страхливци които ще избиват всички останали.
- 1 like
Коментар
-
Ми не, истината е, че ваксинираните се оказаха страхливи и арогантни ко.фелета, които са способни да избият всички останали, само и само да спасят заветния си животец. И в същото време да обвиняват неваксинираните, че видите ли, искали да ги убият, като не се ваксинират. Ти си умен, ще ме разбереш.
Изобщо, доколкото съм чел (не претендирам за знания в тази област, нека се изкаже някой с такива), вакиснация не се прави по време на пандемия, а след затихването ѝ. И логиката е желязна - за да не се развиват нови, предизвикани съзнателно от нас мутации. Но разбирам и правителствата - след като се подведоха по Китай и осраха икономиките си (за разлика от Китай), сега нямат път назад - кво да кажат: Извинявайте, то ние малко се поосрахме, ще прощавате, айде шак да ни изберете. Ми не става така, затова ваксини ще има до дупка, независимо от цената, която ще се плати в човешки животи, защото точно ваксините, с предизивиканите от тях мутации, убиват и ще убиват. Просто стечение на множество на брой малоумни решения - точно както е започнала и Първата световна, след която светът вече е имал нов световен лидер. Да видим кой ли ще е новият световен лидер след края на третата световна, която в момента тече, само че по малко по-различен начин. Абсолютно всички улики водят към Китай, който изигра останалите по начина, по който САЩ ги изигра и през Първата, и през Втората световна, за да добие световно господство!
А че тази ваксинация и последващи мутации може да унищожат хората в Африка, Азия и Латинска Америка ще е нещастно събитие. Но определено няма нужда и аз да се бутам при тях.
- 1 like
Коментар
Коментар