Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
След това 99% ще си казват "Егати, за ТОВА ли беше всичко????" .
Прости ми Боже, бях голям идиот ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДо като се чудите ваксиниране или не, и ще се заразите с вируса. И след това 80% поне ще си казват, ама защо не се ваксинирах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
1.1/7 ~ 16%
А по-назад в темата беше обяснено, колко процента са се ваксинирали "насила" и колко са умницитеПървоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Какви 2,2 млн?! 1 102 320 със завършен цикъл. По-назад има обяснено как се стига до тези 90-95%
Като ви казвам, че цифрите не ви говорят, а ви падат от небето, не само не вярвате, а и не се държите като нормални хораhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Не се знае какво и от къде ще го гледаш, колкото и арогантно да ти звучи.
но като гледам графиките със смърността за Израел, Португалия, Великобритания и подобни страни - значително ваксинирани - статистиката досега е в полза на ваксинираните..."the trend is your friend until the end..."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе не ви следя темата и съм само да питам- значи ако се ваксинирам сега и след това още веднъж ме боцнат от кога ще важи сертификата- след второто боцване ли. И още нещо- изтекат тези 6 месеца на ваксината, нова ли ще трябва да слагам и така на всеки 6 месеца- като абонамент ще го караме. Сега гледам има нов вариант, и за него ли трябва ваксина- до сега са мисля 5 варианта- като ваксината е разработена на основата на пътвоначалният вирус, и добрият чичо доктор ни убеждава че всеки вариант е по смъртоносен. Ако си поставя всички произведени ваксини дали ще стана безсмъртен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениесложих си днеска - J&J, 30 дена докато влезе в действие, 5-6 месеца все ще държи
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
дали? Мислиш че ще оставят малките магазинчета да работят необезпокоявани? А си пуснал "неправоверен", а са те затворили, а то е достатъчно 10к да ги глобят
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Това по-скоро ще е от полза, тъй като ще се насочим към по-здравословен начин на живот.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениесложих си днеска - J&J, 30 дена докато влезе в действие, 5-6 месеца все ще държи
Ще гледам след месец пак изпълненята по претъпканите болници, а вероятно и зимата още веднъж
па догодина ще му мисля, вероятно есен 2022 ще отшуми
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКога ще ни забранят да ядем в БГ?
https://www.facebook.com/photo/?fbid...30975708182732
Коментар
Коментар