If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам навика да чета неща от epoch times и прочие руски хибридки. Не намерих тия "твърдения" никъде другаде, изгежда са използвали името му само за тоя пасквил. Питай я ти.
А бе не ви следя темата и съм само да питам- значи ако се ваксинирам сега и след това още веднъж ме боцнат от кога ще важи сертификата- след второто боцване ли. И още нещо- изтекат тези 6 месеца на ваксината, нова ли ще трябва да слагам и така на всеки 6 месеца- като абонамент ще го караме. Сега гледам има нов вариант, и за него ли трябва ваксина- до сега са мисля 5 варианта- като ваксината е разработена на основата на пътвоначалният вирус, и добрият чичо доктор ни убеждава че всеки вариант е по смъртоносен. Ако си поставя всички произведени ваксини дали ще стана безсмъртен
Мания? Ми не чета https://en.wikipedia.org/wiki/The_Epoch_Times сори. Единственото което можеш да извадиш от нормални източници е че някой щял да те ваксинира през 3 месеца, все едно някой те кара? Ми ако щеш бе.
“Nobody Should Trust Wikipedia” – Co-founder of Wikipedia Larry Sanger
Wikipedia Co-Founder Larry Sanger announced he is starting an alternative to Wikipedia due to the fact they have been taken over by the left. Just The News reported: A co-founder of Wikipedia is launching a competing website as a free-speech-friendly alternative to what he views as the increasingly monolithic left-wing bias of his former organization. …
Малоумниците сте 85-90% от българите, а не от населението. В нормалните държави процентът е точно обратен. Дори при 75% с първа игла в Португали, Испания, Дания, Франция и т.н. , младежи до 18 години и продължаваща активно ваксинация, може да се каже, че тъпотията и олигофренията при масовия българин е като само при 5% от населението в нормалните държави. https://www.bloomberg.com/graphics/c...-distribution/
Това не е смислено обяснение. Няма как да има такива гигантски разлики, малоумниците навсякъде са мнозинство, но там явно не са ги заливали десетилетия с руски хибридки и конспиративни простотии.
Малоумниците сте 85-90% от българите, а не от населението. В нормалните държави процентът е точно обратен. Дори при 75% с първа игла в Португали, Испания, Дания, Франция и т.н. , младежи до 18 години и продължаваща активно ваксинация, може да се каже, че тъпотията и олигофренията при масовия българин е като само при 5% от населението в нормалните държави. https://www.bloomberg.com/graphics/c...-distribution/
Интересно, троловете колко процента от населението сте ?!
пп. не ви върви кампанията и почвате да си изпускате нервите !
Ама разбира се че като нямаш нито един смислен довод в защита на своята мания то започваш да се заяждаш на личностно ниво. В горните две изречения няма нито една истина. Ако ще се кротнеш, за твое инфо - чета и разбирам без проблем руски език, а в професионален план английският ми е на достатъчно добро официално и разговорно ниво. По-старите съфорумци знаят какви са ми хобитата и защо ми трябват и двата езика
Също за твое успокоение, ето едно свежо изследване на Оксфорд от което е ясно защо сега искат да те боцват по два пъти в годината и защо догодина вече ще трябва да се абонираш за тримесечна инжекция при Пфайзер и сие: https://www.ndm.ox.ac.uk/files/coron...ve20210816.pdf
Приятно четене и свиквай с мисълта, че скоро от Пфайзер ще ти поискат и имплантиран абокат за непрекъснато вливане на "ваксини".
Тя започва така:
"Като епидемиолози по инфекциозни болести и учени в областта на общественото здраве имаме сериозни опасения относно вредното въздействие върху физическото и психическото здраве на населението, в резултат на преобладаващите политики наложени във връзка с COVID-19 и препоръчваме подход, който наричаме Фокусирана Защита.
Ние имаме различни политически възгледи и живеем в различни части на света, но сме посветили кариерата си да защитаме хората. Настоящите политики за масово затваряне на цели сфери от социалния живота предизвикват опустошителни последици за общественото здраве в краткосрочен и дългосрочен план..."
п.п.п. Явно докато локдауните водят до маниакални депресии, то пък експерименталното вкарване на неизследвани вещества в организма на човек, често води до злоба, мания за величие и вяра за компетентност по всички въпроси от страна на експериментал-ваксърите.
Мания? Ми не чета https://en.wikipedia.org/wiki/The_Epoch_Times сори. Единственото което можеш да извадиш от нормални източници е че някой щял да те ваксинира през 3 месеца, все едно някой те кара? Ми ако щеш бе.
Браво браво, значи четеш руски хибридки през гугъл транслейт? Доста иронично, ма съм сигурен че и руски не можеш да четеш в оригинал, такива като тебе са доста зле с езиците.
Ама разбира се че като нямаш нито един смислен довод в защита на своята мания то започваш да се заяждаш на личностно ниво. В горните две изречения няма нито една истина. Ако ще се кротнеш, за твое инфо - чета и разбирам без проблем руски език, а в професионален план английският ми е на достатъчно добро разговорно и официално ниво. По-старите съфорумци знаят какви са ми хобитата и защо ми трябват и двата езика
Също за твое успокоение, ето едно свежо изследване на Оксфорд от което е ясно защо сега искат да те боцват по два пъти в годината и защо догодина вече ще трябва да се абонираш за тримесечна инжекция при Пфайзер и сие: https://www.ndm.ox.ac.uk/files/coron...ve20210816.pdf
Приятно четене и свиквай с мисълта, че скоро от Пфайзер ще ти поискат и имплантиран абокат за непрекъснато вливане на "ваксини".
Тя започва така: "Като епидемиолози по инфекциозни болести и учени в областта на общественото здраве имаме сериозни опасения относно вредното въздействие върху физическото и психическото здраве на населението, в резултат на преобладаващите политики наложени във връзка с COVID-19 и препоръчваме подход, който наричаме Фокусирана Защита.
Ние имаме различни политически възгледи и живеем в различни части на света, но сме посветили кариерата си да защитаме хората. Настоящите политики за масово затваряне на цели сфери от социалния живота предизвикват опустошителни последици за общественото здраве в краткосрочен и дългосрочен план..."
п.п.п. Явно докато локдауните водят до маниакални депресии, то пък експерименталното вкарване на неизследвани вещества в организма на човек, често води до злоба, мания за величие и вяра за компетентност по всички въпроси от страна на експериментал-ваксърите.
От въпросното изречение е верен само удебеленият текст. Също така съм убеден че не си чел и декларацията Great Barrington подписна от проф. Кулдорф, проф. Гупта и проф. Батачаря - https://gbdeclaration.org/great-barr...ion-bulgarian/
То това вие експерименал-ваксърите само на Пфайзер се кланяте. Откритата позиция и факти изнасяни от учени в университети като Харвард, Оксфорд, Станфорд и сие за вас нищо не означават. Човекът в интервюто си ви го е казал на жив български "право куме в очи" и ви го пускам преведено на български за да няма недоразумения:
"Тези, които прокарват тези мандати за ваксини и паспорти за ваксини - бих ги нарекъл фанатици на ваксини - за мен те са нанесли много повече щети през тази една година, отколкото антиваксърите за две десетилетия. Дори бих казал, че тези фанатици на ваксини, те са най-големите анти-ваксатори, които имаме в момента. Те причиняват много повече вреда на доверието към ваксините от всеки друг."
Също така и за вас феновете на корпоративната политическа клика има хубав цитат:
"В крайна сметка блокирането защити младите специалисти с нисък риск от заразяване, работещи от вкъщи, журналисти, адвокати, учени и банкери - на гърба на децата, работническата класа и бедните."
Браво браво, значи четеш руски хибридки през гугъл транслейт? Доста иронично, ма съм сигурен че и руски не можеш да четеш в оригинал, такива като тебе са доста зле с езиците.
Трябва да сме поне колкото гърците по население, за да получите такъв резултат при 1,1 млн
Всъщност може да сте прав, след като и това не можете да изчислите. Явно и оценката на Иво Христов трябва да се тълкува като долна граница, а реално да са много повече.
Към 31 декември 2020 г. населението на България е 6 916 548. В сравнение с 2019 г. населението на страната намалява с 34 934 души.
1.1/7 ~ 16%
А по-назад в темата беше обяснено, колко процента са се ваксинирали "насила" и колко са умниците
Какви 2,2 млн?! 1 102 320 със завършен цикъл. По-назад има обяснено как се стига до тези 90-95%
Трябва да сме поне колкото гърците по население, за да получите такъв резултат при 1,1 млн
Всъщност може да сте прав, след като и това не можете да изчислите. Явно и оценката на Иво Христов трябва да се тълкува като долна граница, а реално да са много повече.
Нямам навика да чета неща от epoch times и прочие руски хибридки...
От въпросното изречение е верен само удебеленият текст. Също така съм убеден че не си чел и декларацията Great Barrington подписна от проф. Кулдорф, проф. Гупта и проф. Батачаря - https://gbdeclaration.org/great-barr...ion-bulgarian/
То това вие експерименал-ваксърите само на Пфайзер се кланяте. Откритата позиция и факти изнасяни от учени в университети като Харвард, Оксфорд, Станфорд и сие за вас нищо не означават. Човекът в интервюто си ви го е казал на жив български "право куме в очи" и ви го пускам преведено на български за да няма недоразумения:
"Тези, които прокарват тези мандати за ваксини и паспорти за ваксини - бих ги нарекъл фанатици на ваксини - за мен те са нанесли много повече щети през тази една година, отколкото антиваксърите за две десетилетия. Дори бих казал, че тези фанатици на ваксини, те са най-големите анти-ваксатори, които имаме в момента. Те причиняват много повече вреда на доверието към ваксините от всеки друг."
Също така и за вас феновете на корпоративната политическа клика има хубав цитат:
"В крайна сметка блокирането защити младите специалисти с нисък риск от заразяване, работещи от вкъщи, журналисти, адвокати, учени и банкери - на гърба на децата, работническата класа и бедните."
Изтрили са мнение, но вашето е оставено, в случая няма и една вярна цифра в него, затова трябваше най-малко и то да е изтрито. Понеже е грозно изопачаващо действителността, пак повтарям изтритото мнение. -
В момента имаме над 2,2 милиона ваксинирани. Как решихте или изчислихте, че 85-90% са малоумници ?
Кой го е твърдял това, как го сметнахте та ни го сервирате за поредната манипулативна теза?
Освен ако не сте приели на доверие някаква изтървана в медиите приказка от професора Иво Христов. Но дори и той не беше достигнал такъв процент, а доколкото помня беше казал 80%
Какви 2,2 млн?! 1 102 320 със завършен цикъл. По-назад има обяснено как се стига до тези 90-95%
Коментар