If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кондензаторите и кабелите са по-важни.
Първите могат да бъдат "чути" истински само след сто-двеста часа работа под сигнал "бял шум".
Кабелите трябва да са от почти монокристална мед, позлатени, намачкани с ръце и използвани само в една посока със съобразяване с геомагнитното поле, фън-шуй, положението на прозорците и най-често използваните въздушни пътища от мухите в стаята.
Мога да раздуя и за ламповото усилване, т.н. топъл лампов звук.
Ти за всичко можеш да раздуваш, но както знаем не си прав!
Забравих да благодаря на тези, които ми писаха на лични съобщения
Благодаря на ..... за поканата Много мило от твоя страна
Благодаря и на ...... за гадното въпросче, ще си говорим с тебе, уважаеми, ама разбираш ли, че вече много дразниш
Е защо да дразня интересно ми е просто. Иначе с този аватар ме караш да седя надалеч, получава ти се
Транзисторите са ми скромни - нямаше смисъл за средни Куадрал, да се изхвърлям, пък и на една пенцийка.... Ако не ти е досадно, каво е от 78 г.?
Кондензаторите и кабелите са по-важни.
Първите могат да бъдат "чути" истински само след сто-двеста часа работа под сигнал "бял шум".
Кабелите трябва да са от почти монокристална мед, позлатени, намачкани с ръце и използвани само в една посока със съобразяване с геомагнитното поле, фън-шуй, положението на прозорците и най-често използваните въздушни пътища от мухите в стаята.
Мога да раздуя и за ламповото усилване, т.н. топъл лампов звук.
Ще се реванширам с малко неща за женската психика .....
Като се има предвид, колко "много" си падам по обобщенията, свързани с определенията "женски/мъжки" - от сега си мисля, че трудно бих повярвал на някакви обобщаващи характеристики... Това се "учи" в отношенията с конкретен човек: в това съм убеден!
Все пак може - ако приемем, че има хора, които имат интерес от контакт с теб - би могла да им кажеш нещо за ТВОЯТА психика, а не - най-общо - за женската... Разбира се, това няма как да се случи. Тия неща се учат с години общуване, а и ти, самата би била доста пристрастна..., дали другите дами биха се съгласили с теб..., хммм - сложно е...
Добре де, хайде - кажи ни нещо, кое е най-интересното според теб /току-виж съм останал изненадан.../
Има нещо такова - съществуват десетки примери от историята показващи приятелства м/у гении на своето време и нито един, в който някой да бъде сам - един единствен пионер, изваден от контекста на своето време.
Синергизъм.
Елементарно е за разбиране, Ватсон.
Един много умен или гениален може да индуцира (пре(пре)даде) идея/подход/нова гледна точка на друг съвременник, и от него да се върне в нова хипостаза към първия или към др.
Коментар