If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен, двуметровите мъже с хубава физика ги бие хормона и си намират жени, дори да е за по една нощ.
Американските филми от типа "Секса и града" много объркаха главите на българките. Това е една измислица и те никога няма да живеят в този свят от филма!
И съм забелязал, че дори по-скормни жени и не много умни (без особени постижения) правят номера и не пускат лесно.
Много добре знаят за какво сме излезли на среща, колко дълго сме чатили преди това, но се правят на утрепани. Има и свестни, но те обикновено са семейни жени.
Поздрави
Евго, Евго, ... може да е висок и да е гола вода в леглото. Не е до ръст, не е до физика, казаха ти го. До самочувствие и излъчване е. Вътрешната сила на човека не зависи от ръста. Спомни си мастър Йода .
Според мен, двуметровите мъже с хубава физика ги бие хормона и си намират жени, дори да е за по една нощ.
Американските филми от типа "Секса и града" много объркаха главите на българките. Това е една измислица и те никога няма да живеят в този свят от филма!
И съм забелязал, че дори по-скормни жени и не много умни (без особени постижения) правят номера и не пускат лесно.
Поздрави
Имах един приятел над 190 см,тренираше във фитнеса и изглеждаше много добре.На плажа жените го заглеждаха.Така и не си хвана гадже,щото не ги заговаряше.А най-големият.сваляч,който познавам е висок 170 см.Наистина и той тренира,ама не е висок,което е много важно за жените.
Е каква интрига да има-жената ще отиде при тоя мъж,който почне да я сваля,а не при тоя,който харесва визуално.Ако жената харесва някой двуметров мъж с перфектна физика,но той не прави първата крачка поради срамежливост или неопитност,тя няма да тръгне да го сваля.Но има голяма вероятност да се хване с някой с не толкова впечатляваща физика,който обаче е с високо самочувствие.
Интрига няма-агресивните и нахакани мъже са харесвани от всички жени и жените се хващат с някой мъж с ниско самочувствие в краен случай,а някои мъже си остават и девствени цял живот,въпреки че са материално добре и не изглеждат зле.
Много добре знаят за какво сме излезли на среща, колко дълго сме чатили преди това, но се правят на утрепани. Има и свестни, но те обикновено са семейни жени.
Хубаво им каза. да си гледат работата, но не каза от какво се интересуват принцесите, Знаят ли, от какво имат нужда или не знаят? Змейовете с тракторите са всеядни и лесен контигент. Там няма особена интрига. Все пак, темата е за желанията на жените, а не за змейове и трактористи.
Е каква интрига да има-жената ще отиде при тоя мъж,който почне да я сваля,а не при тоя,който харесва визуално.Ако жената харесва някой двуметров мъж с перфектна физика,но той не прави първата крачка поради срамежливост или неопитност,тя няма да тръгне да го сваля.Но има голяма вероятност да се хване с някой с не толкова впечатляваща физика,който обаче е с високо самочувствие.
Интрига няма-агресивните и нахакани мъже са харесвани от всички жени и жените се хващат с някой мъж с ниско самочувствие в краен случай,а някои мъже си остават и девствени цял живот,въпреки че са материално добре и не изглеждат зле.
Мнозинството мъже, тебе също те включвам, не осъзнавате ето тази проста истина за отношенията мъж/жена: важното е ТИ какво искаш като мъж, а не жената какво иска/казва че иска. Знаеш ли колко ме интересува дали една жена ѝ харесва конкретна поза? Било ѝ неудобно, схващали са и се краката. Ами да ѝ се схващат, като не тренира достатъчно. Оргазът на жената се случва в главата ѝ, и не е толкова важна мехниката на секса.В леглото правя само каквто аз искам и ми се прави. За всякакви претенции и желания препращам към: pop@armenia.ar
Вие сте мъже, водите парада, правите каквото искате в живота. Не търсите извинение, повод или оправдание (но и носите последствията). Жените следват, но само ако наистина ви харесват и преценили че сте мъж на място. И тогава жената ще направи всичко за теб - ще си смени религията дори, само за да бъде с теб. Но като четях как всички наскачахте като изгладнели вълци на една виртуална 35 годишна жена ми стана тъжно. Защото сте мъже, а се държите като пут*и. Все едно не виждали вагина от 20 години.....
Отношението на жената към теб е огледало на твоето отношение към тебе самия. Жените са просто жени, и ще се държат с тебе както ти им позволиш да се държат. Само ти можеш да определяш какъв си и какво искаш, оставиш ли се жена да "те командва" ставаш чехъл, и е въпрос на време да те зареже за следващия по-интересн мъж.
Ако се касае за еднократна или краткотрайна връзка може и да не те интересува какво иска жената,но при дълготрайна връзка най-важното е жената да е сексуално задоволена.Ако не е или ще те напусне,или ще си хване любовник ,или ще търси постоянно повод за кавги.На незадоволените жени много им личи-нервни са,заяждат се,дори и за дребни неща.
Колкото до възрастта на жената-ами тя зависи и от възрастта на мъжа.Аз съм на 45 години и някак си не се виждам с някоя 20 годишна.Ако ще и тяло на римска богиня да има.Една връзка не е само секс-за какво ще си говорим с това дете?Един приятел на моята възраст си хвана гадже с 25 години по-млада и нещата вървят към късане на отношенията.Просто са на различни вълни в живота.
Освен с млади жени не се занимавам и с тъпи.Ако ще и най-голямата мръсница в леглото да е,като няма какво да си кажем,просто не ме привлича.
Много съм любопитен, където точно видя млади агънца? В темата/форума пишат само жени 35+, които са доооооооооооста далече от младост.
Все едно сравняваш прясната набъбнала синя слива на дървото, с онази дето я продават в магазина в кутийки - изсушена и изсъхнала.
А ти спортуваш ли? Караш ли хубава кола?
Винаги пишеш интересно и почти винаги е вярно.Личи също голямото ти его,
Хубаво им каза. да си гледат работата, но не каза от какво се интересуват принцесите, Знаят ли, от какво имат нужда или не знаят? Змейовете с тракторите са всеядни и лесен контигент. Там няма особена интрига. Все пак, темата е за желанията на жените, а не за змейове и трактористи.
Ми вица казва , че принцесите се нуждаят от огънче . Иначе , аз не съм компетентна по въпроса . Нямам необходимият ценз -принцеса .
Коментар