Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тц. В библейски смисъл е фразата. Означава много над твоето число.
Марк 5:9
Тогава Исус го попита: Как се казваш?
Той отговори: Името ми е Легион, защото сме много.
Уж дома имаш голяма библиотека. Уж в стани богат на 12 въпроси отговорил …
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, и моята жена е много доволна. А аз си бия главата с камъни, та да се заровя - да не гледам тоз произвол.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, той човек не си ражда опитен. Все ще му трябва известно време, за да го натрупа този опит.
Наздраве!
П.П. На млади години нервната ми система беше здрава като такелажна на баркентината Калиакра. Сега припалвам от четвърт оборот отвреме наврреме.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не идва с възрастта а с опита
Наздраве!
П.П. На млади години нервната ми система беше здрава като такелажна на баркентината Калиакра. Сега припалвам от четвърт оборот отвреме наврреме.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Един легион е 15 хиляди души. Останалите няколко милиона в България и няколко милиарда по света мислят другояче.
Марк 5:9
Тогава Исус го попита: Как се казваш?
Той отговори: Името ми е Легион, защото сме много.
Уж дома имаш голяма библиотека. Уж в стани богат на 12 въпроси отговорил …
- 1 like
Коментар
-
Определението за успех,особенно за преуспяване е индивидуално .За всеки е различно, така че няма какво да ровя в нета за абстрактни понятия.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не съм склона да слагам всички жени под един знаменател, но дамите от моя кръг са доволни от професията, която упражняват.
За себе си мога да кажа, че съм преуспяла жена. Ако не знаеш какво означава това, ровни в нета и прочети какво гласи определението за такава дама
Наздраве!
Коментар
-
Не съм склона да слагам всички жени под един знаменател, но дамите от моя кръг са доволни от професията, която упражняват.
За себе си мога да кажа, че съм преуспяла жена. Ако не знаеш какво означава това, ровни в нета и прочети какво гласи определението за такава дама
- 1 like
Коментар
-
Ма това абстрактното мислене май не ти е силната черта. Изразих мислите на легион жени. Не визирам себе си.
Коментар
-
Чудя ви се на акъла. Повечето жени,които познавам мразят работата си,но работят от необходимост.
За себе си мога да кажа, че съм преуспяла жена. Ако не знаеш какво означава това, ровни в нета и прочети какво гласи определението за такава дамаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти откъде знаеш, че не е в срок бе джанъм? Провери ли?
- 1 like
Коментар
-
Винаги има изключения.Казах повечето,не всички.Ти не си представителна извадка за повечето жени.
Коментар
-
А сега де.Преди това написа, че като работиш не си била принудена да търпиш капризите на някой льольо, сега било глупост като ти казах, че никой не те кара да се жениш за льольо.Омъжи се за истински мъж,който е и финансово състоятелен и няма да търпиш капризи на льольо.
- 1 like
Коментар
-
Тцъ! Спокойствието и щаденето на нервната система след определена възраст са от решаващо значение.
Наздраве!препоръка е
Коментар
Коментар