Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеНямам намерение да се намесвам повече в кармата на Евго. Що си кисел тази сутрин питах, ама може да има сто и една причини. Сори за интервенцията.
Речено е да не правим непоискано добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Нямам намерение да се намесвам повече в кармата на Евго. Що си кисел тази сутрин питах, ама може да има сто и една причини. Сори за интервенцията.
Хубав и усмихнат ден, Селена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Това - предполагам са думи, насочени преди всичко към Евго...
Иначе, аз никога не съм твърдял, че съм "сладък". Ти също си проницателна: "кисел" е моето естествено състояние... (не само и единствено в нета)..
Усмивката е камуфлаж. Сори за интервенцията.
Коментар
-
Защо?
Коментар
-
Всъщност, точно това правя в реалността, на едно определено ниво. Проницателен си. “Нета” е просто инструмент. Не му придавай голямо значение. Мисленето е важно. По какъв канал една идея стига до теб, дали чрез този форум, дали чрез телевизор, дали чрез книга или разговор, дори чрез дочут разговор, важно е друго - доколко самият ти си узрял за съответната идея.
Ако не си узрял и си песимистично настроен, няма как да се получи.
Това - предполагам са думи, насочени преди всичко към Евго...
Иначе, аз никога не съм твърдял, че съм "сладък". Ти също си проницателна: "кисел" е моето естествено състояние... (не само и единствено в нета)..
Усмивката е камуфлаж
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеЗабравих, че се познаваме отдавна. ..
Не зная само причините, поради които съм забравил твоето име. Мисля, да не е точно Селена?
Ще ни светнеш ли как се казваш?
Коментар
-
Непоправим оптимист съмДнес си нещо кисел ...
Не зная само причините, поради които съм забравил твоето име. Мисля, да не е точно Селена?
Ще ни светнеш ли как се казваш?
Коментар
-
Очевидно ще свързваш големи групи от реално съществуващи хора чрез нета...
Дано съм жив, за да го видя. В нета желанията многократно надвишават възможностите...
Ако не си узрял и си песимистично настроен, няма как да се получи.
Last edited by Selena; 14.06.2020, 10:30.
Коментар
-
Непоправим оптимист съм
Дано съм жив, за да го видя. В нета желанията многократно надвишават възможностите...
Коментар
-
Хората вече живеем в нета и анонимните форуми. Време е да свиквате с ТЕЗИ реалности.
Живеем в "общности" от анонимни хора, на някои от които имаме доверие, а на други - нямаме по презумпция.
Къде пък се слагаш и ти с твоето да "опитваш да предизвикваш". Очевидно не знаеш какво е това - девети отвор (дупка) на кавала...Днес си нещо кисел ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
леля, защо ми се струва, че доста мъже си поставила в неудобно положение.
Коментар
-
Следва да се смени “бостана”, което се опитах да предизвикам, но попаднах на психологически блокажи и липса на вяра. Т.е. не е работа, която да се “поправи” в анонимен форум.
Живеем в "общности" от анонимни хора, на някои от които имаме доверие, а на други - нямаме по презумпция.
Къде пък се слагаш и ти с твоето да "опитваш да предизвикваш". Очевидно не знаеш какво е това - девети отвор (дупка) на кавала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Радва ме увереността ти , че мърлата не е надушила нищо нехигенично при теб , а другата просто не допуска мъже , а не щото не е намерила нищо мъжко в теб !
Продължавай в същият дух ! Все някоя ще те оцени !И дори от чужбинаТА ще долети
Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Радва ме увереността ти , че мърлата не е надушила нищо нехигенично при теб , а другата просто не допуска мъже , а не щото не е намерила нищо мъжко в теб !
Продължавай в същият дух ! Все някоя ще те оцени !И дори от чужбинаТА ще долети
Успех !
- 1 like
Коментар
Коментар