IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти май не прочете, че евго е доста организиран и комбинативен

то не е качамак да го бъркаш непрекъснато 30-40 минути
    мяташ нещо във фурната и сядаш да попрегледаш за сгодни булки по фейса и тиндъра

Как така си останал с впечатлението, че не приемам качествата "организираност и комбинативен ум"?

Хората, които имат тия качества във форума никак не са малко.

Най характерно за тях е, че НИКОГА САМИ НЕ ГОВОРЯТ ЗА СВОИТЕ КАЧЕСТВА!
    ............

Не съм имал предвид точно ястието "качамак", което сега разбирам, че се бърка продължително.

Имах предвид друго ястие, по което си падам: гювеч. Отделните продукти - поне 5-6 вида зеленчуци (и качествено месо) - се подготвят предварително (почистване, измиване, нарязване...) и всяка съставка ОТДЕЛНО си пуска сроковете и захарите в УОК- тигана. Месото се "запечатва"...След това всичко се смесва в тава и отива във фурната.

Все пак това не ти е качамак, за да го "бъркаш 30-40 минути"[!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Взимам печено пиле, пилешки пържоли, плескавица, вешавица, пържени картофи и салата снежанка. Манджи НЕ.

А аз съм останал с впечатлението, че държиш на "домашно приготвените..."

Е, що е то "домашно приготвени", които противопоставяш на приготвените от различни кухни и ресторанти?

Мисля, че "домашно приготвените" са синоним на приготвените от мама.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

А кога си приготвяш "домашно (приготвената) храна"?

За Тиндър не ти остава никакво време...
        ти май не прочете, че евго е доста организиран и комбинативен

то не е качамак да го бъркаш непрекъснато 30-40 минути
        мяташ нещо във фурната и сядаш да попрегледаш за сгодни булки по фейса и тиндъра
        препоръка е

Коментар

Взимам печено пиле, пилешки пържоли, плескавица, вешавица, пържени картофи и салата снежанка. Манджи НЕ.
          А кога си приготвяш "домашно (приготвената) храна"?

За Тиндър не ти остава никакво време...

Коментар

Пишеш глупост след глупост.

Мен има кой да ме наследи и не го мисля.

Отделно мога да си приготвя храна бързо вечер и нямам нужда от специалистка по старци.

Аз съм оправен и комбинативен човек, и това го бяха видели близки възрастни хора и го казаха с гордост и респект,

Ако ти самият си ни говорил тук глупости - аз съм ги обобщил.

Най важното за теб, което трябва да запомниш е, че мъжката част от твоето семейство (светла им памет!) - са инвеститори в недвижима собственост в София и страната, чиито постижения - В ТОЯ ЖИВОТ - НЕ БИ МОГЪЛ ДА КОНКУРИРАШ ПО НИКАКЪВ НАЧИН!

Помисли малко! На тях дължиш малкото, с което се хвалиш, че си постигнал. Иначе би живял под наем в София. А ти дори цветен телевизор не си могъл да си купиш, а обвиняваш дядо си, че ти е оставил имоти и... ЧЕРНО БЯЛ ТЕЛЕВИЗОР!

Осъзнай се, "счетоводителю"!

Коментар

понякога не си ли взимаш готова храна от някой супермаркет

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

В Пазарджик.
                тоя град ми е втория любим след кюстендил
                много свестни хора са там
                препоръка е

Коментар

Отделно мога да си приготвя храна бързо вечер и нямам нужда от специалистка по старци.

Аз съм оправен и комбинативен човек, и това го бяха видели близки възрастни хора и го казаха с гордост и респект,
                  понякога не си ли взимаш готова храна от някой супермаркет
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Как пък да не се сетя!

След работа пълни чантите с продукти.
                    Прясно приготвената храна изисква ежедневно пазаруване.
                    Подготвянето на продуктите - около час...
                    Идва ред на приготвяне на прясно приготвената храна...
                    Изкъпване, може да си изпере това-онова, да си изглади дрехите - риза и костюм, да си почисти обувките..., да вечеря, да си измие съдовете...

3-4 часа - и идва времето за какво? Разбира се - за социалните мрежи (ако почне с мрежите - или ще стои гладен - но това няма как да се случи, защото - на тия, които не хапват прясно приготвена храна - той гледа с насмешка!)...

Нещо неестествено има в горната постановка...

А мама за кого пазарува, готви, пере, чисти... Да се дублира всичко в две отделни къщи! На това му се вика семейство-инвеститори. Пръскат парите на воля. С кого изобщо мама споделя своите виждания за лошите старци, които са ги оставили бедни и безимотни в София?

Ние може само да свързваме факти и да не си измисляме. Евго каза, че от 15 години живее сам. Той-сам, брат му - сам, мама - сама... Тия дядовци изобщо не са мислили за семейството в София и "нищо" не са оставили..

Коментар

а защо не самия евго да си готви
                      как прави баници и питки

Как пък да не се сетя!

След работа пълни чантите с продукти.
                      Прясно приготвената храна изисква ежедневно пазаруване.
                      Подготвянето на продуктите - около час...
                      Идва ред на приготвяне на прясно приготвената храна...
                      Изкъпване, може да си изпере това-онова, да си изглади дрехите - риза и костюм, да си почисти обувките..., да вечеря, да си измие съдовете...

3-4 часа - и идва времето за какво? Разбира се - за социалните мрежи (ако почне с мрежите - или ще стои гладен - но това няма как да се случи, защото - на тия, които не хапват прясно приготвена храна - той гледа с насмешка!)...

Нещо неестествено има в горната постановка...

А мама за кого пазарува, готви, пере, чисти... Да се дублира всичко в две отделни къщи! На това му се вика семейство-инвеститори. Пръскат парите на воля. С кого изобщо мама споделя своите виждания за лошите старци, които са ги оставили бедни и безимотни в София?

Ние може само да свързваме факти и да не си измисляме. Евго каза, че от 15 години живее сам. Той-сам, брат му - сам, мама - сама... Тия дядовци изобщо не са мислили за семейството в София и "нищо" не са оставили..

Коментар

добре, може да привлечем женки
                        Почваме от жена ти. Питай я как те сънува

Коментар

ананаса ми е много труден за сънуване
                          дамите ги докарвам и то до степен, че нищо не отказват
                          ама проклетия ананас...

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                            Давайте да пускаме тема КАКВО СЪНУВАТ ЖЕНИТЕ. Ама ще разказвате подробно, ей
                            добре, може да привлечем женки
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Сънувал си испански дами с ананаси
                              ананаса ми е много труден за сънуване
                              дамите ги докарвам и то до степен, че нищо не отказват
                              ама проклетия ананас...
                              препоръка е

Коментар

• Давайте да пускаме тема КАКВО СЪНУВАТ ЖЕНИТЕ. Ама ще разказвате подробно, ей

Коментар

Working...
                                X