Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Има нещо такова - съществуват десетки примери от историята показващи приятелства м/у гении на своето време и нито един, в който някой да бъде сам - един единствен пионер, изваден от контекста на своето време.
Елементарно е за разбиране, Ватсон.
Един много умен или гениален може да индуцира (пре(пре)даде) идея/подход/нова гледна точка на друг съвременник, и от него да се върне в нова хипостаза към първия или към др.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСтига бе - ти ми отве главата! Аз съм на AU-D55, ако изхвърляш нещо на боклука- светни къде са ви кофите
Само Сансуито, де...- 819
Запис от плоча, TDK SA-X, Technics rs-b965.
Наздраве и поздрав!
https://youtu.be/7IxwUN6rDHw
https://youtu.be/3UjPmGz0ohU
Тромпета кърти!Last edited by Ender; 17.05.2020, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Криси Разгледай мнениеНе успявам, айде научете ме!
Голямо момиче си вече, до кога ще те учим!/мислехме да научим нещо от теб...
/
Last edited by безимeн; 17.05.2020, 19:16.
Коментар
-
[QUOTE=kristina dimitrova (1);n3599718]Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Недей, тук е друга приказката - обърни внимание на дечу...пардон момчетата[/QUOTE
как да постна снимки тук?
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
в смисъл? Не те разбрах ...... ще направя снимки на колоните и ще се опитам да ги кача тук да ги видите, така става ли?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНяма как да ми е досадноНякой друг само да не се оплаче...
Pioneer SA-8500, Sansui A-80, Sansui AU-819. Няколко машини от 80-81г. - Sansui AU-D33, два Акая, един Маранц... и още там някакви, ма не са интересни...- светни къде са ви кофите
Само Сансуито, де...- 819
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Имах здрав готин дълголетен прадядо. Страшен пич. Малко лют. Той имаше любима поговорка:
”Научил се поп на пържен боб. Свършил се боб. Отучил се поп”.
Аз пък - до сега съм мислил, че финалната част на лакърдията е по-различна... Никога не е късно да научи човек нещо ново!
"Научил се поп на пържен боб. Свършил се боб - минал на дроб!"
/дробчета по селски имам предвид, с достатъчно количество лук..., топли, топли..., разбира се - в комбинация със СтаропраменЧЕ..., /
Как си, красавице?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Благодаря! Коректори на предния панел?
Аз днес съм на зрял боб!Last edited by kristina dimitrova (1); 17.05.2020, 18:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТранзисторите са ми скромни - нямаше смисъл за средни Куадрал, да се изхвърлям, пък и на една пенцийка.... Ако не ти е досадно, каво е от 78 г.?Някой друг само да не се оплаче...
Pioneer SA-8500, Sansui A-80, Sansui AU-819. Няколко машини от 80-81г. - Sansui AU-D33, два Акая, един Маранц... и още там някакви, ма не са интересни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Можеше да ми кажеш, че поставяш парчетата риба през последните 20-30 минути, ама - нейсе...
.................................................. .И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
няма да разводнявам темата с кулинарство, гозби и манджи. А иначе съм добра домакиня, обичам да готвя, майка ми, леля ми и баба ми ме научиха. Ето пак трябва да дам пример с бившия. За три години има няма да сме се хранили в нас в къщи 10 пъти. Все навън се обядва и вечеря, все да ни видят хората..... А аз искам да сготвя, да седнем на масата, да се храним в къщи, да си бъдем сами и като толкова иска един два пъти през седмицата да се излезе да се вечеря навън, а той все навън, все по механи и ресторанти
Можеше да ми кажеш, че поставяш парчетата риба през последните 20-30 минути, ама - нейсе...
Ето на: една добра домакиня - може да направи впечатление на състезаващите се тук... , а това, при условието, че храната не е всичко в една връзка..., ама... , както и да е - да не вземам от времето на колегите, с бушуващи хормони...
Коментар
Коментар