Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То,че е модерно ,модерно е жените да използват заместители на някои части от мъжкото тяло,ама които са старомодни са по'-доволни.
И забелязъл, че доста се карат и не правят много любов, не ги е усещал. Но видял нощно време жената да отива в тоалетната с вибратор и да си пуска нещо на телефона и така да се оправя, седнала на тоалетната. А мъжът й е здрав и готин, фитнесджия, хармоничен.
И този приятел не можеше да си намери нормална жена за връзка, разказвал ми е доста неща за себе си и какви бяха студентките преди 20 г., обаче се оказа фейк профил с крадени снимки. Защото му блокираха и изтриха акаунта и имаше друг човек със същите снимки - българин в Америка и той беше реалния притежател на снимките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Когато си прав си прав и обратното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То,че е модерно ,модерно е жените да използват заместители на някои части от мъжкото тяло,ама които са старомодни са по'-доволни.
Коментар
-
Tц. Това е “модерно изкуство”, таралежът знае живял е той по модерни отвоювани от морето земи …
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то така на македонска антична скулптура ще замяза чушката
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
шина, бинт, гипс, пак шина, бинт и гипс....препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Старая се да поддържам темата жива, въпреки коментарите и негативизма на някои потребители.
Идеята е да научим един от друг по нещо. Миродес ми е дал полезен съвет на лично и съм му много благодарен.Ти също си давал добри съвети.
Нали сте чували, че работодателите трудно намират квалифицирани и способни хора. Подобна е картината и при булките и в последно време не може да се стигне до среща. Говоря за жени, които са фертилни.
Понеже стана дума, Бай Стамен, Космонавта и Репрезентативния (и Кристина) изглежда бяха едно лице и пишеха измислени истории като за книга. Нагласени и напудрени, за да се харесат на аудиторията.
Едно добро начало за теб е - ако не обобщаваш и не говориш неопределено, напр. "между ТЕБ и булките в последно време "не можеЛО да се стигне досреща""..., не ТИ "пускали"..., били ЗА ТЕБ меркантилни...
Коментар
-
трудна работа
Коментар
-
трудна работаВинаги верен помощник в трудни моменти, когато друга част от тялото те предава.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеТемата от "Какво искат жените?" се превърна в "Какво иска Евго?" А първия пост на бай Стамен беше страхотен....
Идеята е да научим един от друг по нещо. Миродес ми е дал полезен съвет на лично и съм му много благодарен.Ти също си давал добри съвети.
Нали сте чували, че работодателите трудно намират квалифицирани и способни хора. Подобна е картината и при булките и в последно време не може да се стигне до среща. Говоря за жени, които са фертилни.
Понеже стана дума, Бай Стамен, Космонавта и Репрезентативния (и Кристина) изглежда бяха едно лице и пишеха измислени истории като за книга. Нагласени и напудрени, за да се харесат на аудиторията.
Коментар
-
И аз да пропусна!?
Коментар
Коментар