Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не съм сигурен дали от време на време не попреспива с някой мъж. Хубава е и не е залупена, учила е и има хубава кариера.
Преди известно време друга комшийка (пак младичка, 33-35 г.) в другия апартамент ми отвори врата, след баня, препасана само с една кърпа. И се държеше малко предизвикателно и курвенски, но не ме покани да продължим у тях. Все пак беше секси.
Ако бях с мутренска визия (широк гръб, гола глава, бицепс), може би щеше да ме покани.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Не съм сигурен дали от време на време не попреспива с някой мъж. Хубава е и не е залупена, учила е и има хубава кариера.
Преди известно време друга комшийка (пак младичка, 33-35 г.) в другия апартамент ми отвори врата, след баня, препасана само с една кърпа. И се държеше малко предизвикателно и курвенски, но не ме покани да продължим у тях. Все пак беше секси.
Ако бях с мутренска визия (широк гръб, гола глава, бицепс), може би щеше да ме покани.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Дори в сферата на фантазиите, нека си представим следната /напълно възможна/ ситуация:
Отива /човекът/ при готината комшийка, а тя го приема, защото отдавна не са я навестявали /смели/ мъже..., а и на ситуацията краят ѝ не се вижда..., но най-вече, защото и дамата има своите потребности, а както се казва на жаргон - на някои части от тялото си - така ѝ се сторило - като че паУжина почнала да хваща...
В процеса на приемо-предаването - за да уточним: тя приема мъжа /почти като чужденците, за които е "готова"/, в същото време и МУ предава най-прекрасното от себе си: рядък, екзотичен вирус...
Развитието на нещата във времето показва интересен феномен: екзотиката, която получава мъжът - успешно се противопоставя на... короната..., имунната система цъфти - налице е 50-годишен имунитет..., Евго е първият и недосегаем трилионер, с патентован супер-метод да борба с пандемията..., успял е да убеди готината комшийка - да работят в екип, светът ГИ боготвори, България цъфти - първа световна икономическа сила!...
Съвсем реална възможност, казвам ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Дори в сферата на фантазиите, нека си представим следната /напълно възможна/ ситуация:
Отива /човекът/ при готината комшийка, а тя го приема, защото отдавна не са я навестявали /смели/ мъже..., а и на ситуацията краят ѝ не се вижда..., но най-вече, защото и дамата има своите потребности, а както се казва на жаргон - на някои части от тялото си - така ѝ се сторило - като че паУжина почнала да хваща...
В процеса на приемо-предаването - за да уточним: тя приема мъжа /почти като чужденците, за които е "готова"/, в същото време и МУ предава най-прекрасното от себе си: рядък, екзотичен вирус...
Развитието на нещата във времето показва интересен феномен: екзотиката, която получава мъжът - успешно се противопоставя на... короната..., имунната система цъфти - налице е 50-годишен имунитет..., Евго е първият и недосегаем трилионер, с патентован супер-метод да борба с пандемията..., успял е да убеди готината комшийка - да работят в екип, светът ГИ боготвори, България цъфти - първа световна икономическа сила!...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеевго ходи ли до готината комшийка?
не се подмотвай, тя чака мъж и първия появил се е много вероятно да спечели
Коментар
-
Тя, между другото, ме харесва.
На едно общо събрание един чичо ме коментира пред нея "Сигурно вземаш 3-4К лв и за това не правиш проблем за парите за общите части". И тя го чу. Отделно веднъж се разминахме и ми се усмихна хубаво.
От друга страна е трудна топка, от тези готините мадами, които са готови за чужденец или голям директор.
Всеки път като я видиш.Last edited by bota156; 23.04.2020, 13:26.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеевго ходи ли до готината комшийка?
не се подмотвай, тя чака мъж и първия появил се е много вероятно да спечели
На едно общо събрание един чичо ме коментира пред нея "Сигурно вземаш 3-4К лв и за това не правиш проблем за парите за общите части". И тя го чу. Отделно веднъж се разминахме и ми се усмихна хубаво.
От друга страна е трудна топка, от тези готините мадами, които са готови за чужденец или голям директор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Настръхвам..... колко точно описание на масовката. А всъшност каква е голата истина за мъжете: искаме да се наспим добре, да се събудуми да хапнем нещо, да отидем на работа, след това биричка лаф с приятели в някой бар. Прибираме се, жената да е сготвила вечеря, малко да си поговорите (15 минути макс), едно бързо еб@не, и пак си лягяш задължително сам на легло за да се наспиш като хората. Жените са лесни - те искат просто най-доброто.
Едно нещо със сигурност няма да ми омръзне и това е младата мацка (до 25 години). И докато са толкова евтини, изобщо нямам намерение да си ги купувам, предпочитам под наем да ги ползвам. И като ти омръзне една - следващата. През останалото време - кеф ти за риба, кеф ти на лов, кеф ти с приятели по забавления, екскурзии, кеф ти да печелиш пари. И ако накрая решиш да ставаш баща, то мъжът може и на 80 години, ние нямаме срок на годност. Аз съм на 38 и още не съм толкова романтичен за да се женя. Децата пък изобщо не фигурират в плановете... светът няма нужда от нов Хитлер или Сталин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЖените и те не знаят какво искат,та какво да говорим.Последната с която бях ,беше сексуална,луда,гореща любов ,чак до психопатии и агресия стигахме.Абе все едно гледате трилър.Не беше наясно себе си,така ми казваше.Едно е ясно,жените са луди ,едни малко,други повече.
Колко годишна беше? Имаше ли деца от друг мъж?
Относно това, че деца се правят до 30г, това е старото разбиране.
Н.Бареков е направил 3 деца на новата си жена, едно след друго, на 40+ годишна възраст.
Има пари и хормони, и прави,Last edited by Evgo; 23.04.2020, 10:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahНай-обичам хората, които се смятат за толкова изключителни, че се решили да създадат копия на собствената си изключителност. И после аз съм бил егоист. Пичове, светът е шарен, хора всякакви. Аз смятам да си отида от тоя свят точно както съм дошъл - сам, бос, гол и наср@н. Но докато дойде този момент ще взема всичко което светът ми предостави като удоволствие - младите пичет@ са голяма част от това. Силно се надявам да нямате дъщери, или поне да сте били добър Role Model, че с тия daddy issues които им давате, жътвата е изобилна.
- 1 like
Коментар
Коментар