Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
евго, работи ли тоя съвет?Last edited by Selena; 11.05.2020, 17:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е ти ли ще определяш вкусовете на всички хора?Не харесвам нито напомпани гърди,нито напомпани джуки.Мнението си е мое и не ангажирам никого с него.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
евго една докторица (докторка+тигрица) би ти паснала идеално .
Не търси по местата за златотърсачки или безделници. Ходи на бар/кафе където разпускат работещи с кариера жени. Подкупи сервитьорките - те да те хвалят какъв пич си. Гледай обаче да не те хване някоя сервитьорка - те стават 99% само за секс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз не харесвам силиконки, защото по подразбиране това е мръсница,
Харесвам друг тип жени, като младите лекарки от "Откраднат живот", например, (Кая, д-р Добрева, Ина Фотева).
Не търси по местата за златотърсачки или безделници. Ходи на бар/кафе където разпускат работещи с кариера жени. Подкупи сервитьорките - те да те хвалят какъв пич си. Гледай обаче да не те хване някоя сервитьорка - те стават 99% само за секс
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хубаво, а епилирани жени харесваш ли? А с грим - щото всичко това са корекции на естествените дадености на жената Иначе мнението си е твое - всеки има право на такова, разбира се, просто се мъча да хвана логиката как едно нещо го отричаме априори, а друго подобно нещо го прегръщаме с две ръце
Отделно има опасност от спукване на силикона.И за едната гъзария да си прецака живота или здравето.На моите дъщери никога няма да им позволява такова нещо.Last edited by mirodes; 11.05.2020, 17:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Подсети ме за един , дето лежал на леглото , гледал с ужас към нощтното шкафче, пълно с изкуствени нокти, мигли , перуки, подплънки и т.н. и се молел:
Господи , спаси ме от това , което ще излезе от банята ...
та ако жена ми или дъшерите ми преценят, че искат естетически да променят нещо в себе си, което не им харесва и вреди на самочувствието им, не само няма да ги спра, а дори ще ги насърча, Разбира се, без извращения (според моите разбирания за извращения). Апропо, силиконът си е много хубав и сравнително приятен на пипане - е, не е като натуралните гърди, но често е много по-естетически издържан от тях като форма.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е ти ли ще определяш вкусовете на всички хора?Не харесвам нито напомпани гърди,нито напомпани джуки.Мнението си е мое и не ангажирам никого с него.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Подсети ме за един , дето лежал на леглото , гледал с ужас към нощтното шкафче, пълно с изкуствени нокти, мигли , перуки, подплънки и т.н. и се молел:
И аз не харесвам силиконки, защото по подразбиране това е мръсница,
Харесвам друг тип жени, като младите лекарки от "Откраднат живот", например, (Кая, д-р Добрева, Ина Фотева).
И харесвам епилирани!
Last edited by Evgo; 11.05.2020, 17:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, като чуя някой/някоя, че не харесвал силикони и хиалурони и направооооо. Да уточня, че жена ми е от така наречените природно красиви жени (минутка за реклама) и няма никакви корекции върху себе си, като дори не искам да си слага червило и грим (не съм и забранил, разбира се, тя не е слугиня или роб, просто съм изразил мнение, че е красива и без тях и няма нужда).
Та да запитам - каква е разликата между грим и силикон? щото 99% от жените ползват грим и червило, за да се станат различни от това, което са, ерго, да излъжат мъжа? Аз лично нямам проблем нито с грим, нито с хиалурон - ако една жена иска, нека си сложи, на мен дали ще ми хареса, е съвсем отделен въпрос, но да я заклеймявам предварително - ей, Богу, както казваше наш Борат, няма да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, като чуя някой/някоя, че не харесвал силикони и хиалурони и направооооо. Да уточня, че жена ми е от така наречените природно красиви жени (минутка за реклама) и няма никакви корекции върху себе си, като дори не искам да си слага червило и грим (не съм и забранил, разбира се, тя не е слугиня или роб, просто съм изразил мнение, че е красива и без тях и няма нужда).
Та да запитам - каква е разликата между грим и силикон? щото 99% от жените ползват грим и червило, за да се станат различни от това, което са, ерго, да излъжат мъжа? Аз лично нямам проблем нито с грим, нито с хиалурон - ако една жена иска, нека си сложи, на мен дали ще ми хареса, е съвсем отделен въпрос, но да я заклеймявам предварително - ей, Богу, както казваше наш Борат, няма да стане
Коментар
-
Оф, като чуя някой/някоя, че не харесвал силикони и хиалурони и направооооо. Да уточня, че жена ми е от така наречените природно красиви жени (минутка за реклама) и няма никакви корекции върху себе си, като дори не искам да си слага червило и грим (не съм и забранил, разбира се, тя не е слугиня или роб, просто съм изразил мнение, че е красива и без тях и няма нужда).
Та да запитам - каква е разликата между грим и силикон? щото 99% от жените ползват грим и червило, за да се станат различни от това, което са, ерго, да излъжат мъжа? Аз лично нямам проблем нито с грим, нито с хиалурон - ако една жена иска, нека си сложи, на мен дали ще ми хареса, е съвсем отделен въпрос, но да я заклеймявам предварително - ей, Богу, както казваше наш Борат, няма да станеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеПриказката възпитава бъдещите жени, че колкото повече кифлеят, толкова по-голям е шанса да си хванат някой чичко-паричко. Пък и въпросния принц, едва ли щеше да обърне изобщо внимание на Пепеляшка, ако се беше появила на бала по анцуг и с велосипед? Факт е, че не я е познал на следващия ден, виждайки я без прическа и без грим. Тоест, фокуса е изцяло върху това - как изглеждат нещата, а не върху същността им. Идеализират се блясъка, лукса и богатството, създаването на фалшиви представи и очаквания. Приказката определено не възхвалява скромността.
И да не съм съвсем офтопик... Повечето жени не са нито слугини, нито - принцеси.
И живота на всички ни ще е по-лесен ако не се държат като такива.
И еволюционно е определено жените да са красиви и да се привеждат в красив вид,за да се харесат на мъжете.Няма какво се лъжем-всеки мъж би предпочел красива жена пред грозна.Ама не на всеки се отдава.
И това,че една жена е красива и се поддържа не означава,че е проста кифла.Ония с джуките и силиконите изобщо не са красиви.Поне мен такава няма как да ме привлече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеПриказката възпитава бъдещите жени, че колкото повече кифлеят, толкова по-голям е шанса да си хванат някой чичко-паричко. Пък и въпросния принц, едва ли щеше да обърне изобщо внимание на Пепеляшка, ако се беше появила на бала по анцуг и с велосипед? Факт е, че не я е познал на следващия ден, виждайки я без прическа и без грим. Тоест, фокуса е изцяло върху това - как изглеждат нещата, а не върху същността им. Идеализират се блясъка, лукса и богатството, създаването на фалшиви представи и очаквания. Приказката определено не възхвалява скромността.
И да не съм съвсем офтопик... Повечето жени не са нито слугини, нито - принцеси.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
-
И една забележка , в днешни времена , преобладават или поне се изравняват Пепеляшките от по-силният пол с тези от по красивият
- 1 like
Коментар
Коментар