If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти пък?!Как изобщо си го помисли...?!За Барби е естествено...
Аз Барби обаче го разбирам. Барби е Ок - но много дълго е навън. А при мен работата е тясно свързана с България и не губя перспектива. За повечето работи Барби е прав. За някои просто не хваща динамиката.
аз съм ходил в Ловешкия районен съд и в СРС, за да си защитавам правата и успях. Освен това съм печелил 2 конкурса от ЕС в последно време, така че не съм неможач. И ми е писнало да оправям объркани работи.
Освен това съм гледал 2-ма възрастни роднини в тежко състояние - дядо ми и баба ми по различно време. Така че бъдете толерантни и не пишете глупости по мой адрес.
Това добре ама няма нищо общо с казаното от мен. Слушай Миро, Матейко, полакс - ти остави, че се дърляме - даже Барби слушай и привеждай в практика.
Той на майка си прилича и тренира много, но не е там работата.
миро ти го каза, Матейко ти го каза - всичко е въпрос на вътрешен магнетизъм и увереност и за двата пола. Стягай се и спри да се вайкаш кат мома с откраднат чеиз.
Мила,
аз съм ходил в Ловешкия районен съд и в СРС, за да си защитавам правата и успях. Освен това съм печелил 2 конкурса от ЕС в последно време, така че не съм неможач. И ми е писнало да оправям объркани работи.
Освен това съм гледал 2-ма възрастни роднини в тежко състояние - дядо ми и баба ми по различно време. Така че бъдете толерантни и не пишете глупости по мой адрес.
Той на майка си прилича и тренира много, но не е там работата.
миро ти го каза, Матейко ти го каза - всичко е въпрос на вътрешен магнетизъм и увереност и за двата пола. Стягай се и спри да се вайкаш кат мома с откраднат чеиз.
При моите дъщери голямата се е метнала на майка си и не се сеща за момчета,а малката на мен и още в детската градина има обожатели и се бият за нея.
Разбира се ,че палитрата е много по-пъстра....Разбира се, че не е добре да се залита в негативизъм.....нооо и..... "Каквото повикало ,такова се и обадило"....Много харесвам вековната мъдрост....
Той е в Испания и вероятно е някой хубавец. Ние все пак сме от друго време.
Относно украинките, те идват от държава, в която има война и мисля, че ще оценят предимствата на българския мъж. Няма нищо сигурно при връзките, всичко е възможно да се случи.
То не се налагаше да ме учи как се прави, а да дава пари, за да ходя по срещи със студентки.
"Ето ти 100-200 лв за този месец, но искам да отбележиш гол и да си хванеш гадже".
"Купи хубав парфюм на някое момиче и гледай да я свалиш". Такива неща трябваше да прави.
На всичкото отгоре през 1999 г. беше купил масивно единично легло от чам за стаята ми, без да ме пита, а аз исках спалня, за да ми е по-удобно, като си хвана приятелка. Дори в това отношение е пречил да се случат нещата при мен. Като селянин всяка неделя мъкнеше боклуци от провинцията (рядко имаше меса, млека и яйца, които харесваме, носеше круши, грозде, цветя, зелен фасул, брашно и други неща, които много не ядем) и ме тормозеше да му ги товаря и разтоварвам.
Неблагодарник си и нищо повече!!!
Ти колко пътинси замъкна задника до провинцията за да си домъкнеш каквото харесваш? Ми сигурно е нямало това дето харесва неблагодарния Евго.
Аз наистина не разбирам, как може да си такъв гьон. Изписахме мастилото на клавиатурите и не вдяваш.
Къвто си зад монитора такъв си и на живо. Жените ги отблъскваш, а подозирам, че и приятели на живо нямаш.
Писал съм ти много пъти, че ти трябва промяна в мисленето.
Какви пари бе Евго?! Ще те пратя на ускорен курс при сина ми - никакви пари няма, а мадамите капят една след друга. Сега като се замисля по-добре не, че ще стане инфекция
Сега, с риск Барби да ме обяви за корава балканска душа ще ти кажа, че малко бой си ял навремето. Там му е била грешката на бащата ти.
Той е в Испания и вероятно е някой хубавец. Ние все пак сме от друго време.
Относно украинките, те идват от държава, в която има война и мисля, че ще оценят предимствата на българския мъж. Няма нищо сигурно при връзките, всичко е възможно да се случи.
Коментар