IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

От 3те изброени критерия покривам макс 1,5, така че надали.
    Аз татуси не харесвам. Брада също нямам, на някой хора им стои добре, но за мен не е ОК.

Семеен ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

А ти хубав ли си като мъж, колега?
      От 3те изброени критерия покривам макс 1,5, така че надали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Пират?!
        Гаранция. От новите модели. С боксерките извън дънките.
        Last edited by Selena2024; 25.02.2025, 15:49.

Коментар

Ако е висок, с брада и татуировки- направо пращай Евго!
          Пират?!

Коментар

Ти пък?!Как изобщо си го помисли...?!За Барби е естествено...
            Аз Барби обаче го разбирам. Барби е Ок - но много дълго е навън. А при мен работата е тясно свързана с България и не губя перспектива. За повечето работи Барби е прав. За някои просто не хваща динамиката.

Коментар

Абсурд

Far from it

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Това за мене ли? В грешка си. Сериозна.
                Ти пък?!Как изобщо си го помисли...?!За Барби е естествено...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Мила,

аз съм ходил в Ловешкия районен съд и в СРС, за да си защитавам правата и успях. Освен това съм печелил 2 конкурса от ЕС в последно време, така че не съм неможач. И ми е писнало да оправям объркани работи.

Освен това съм гледал 2-ма възрастни роднини в тежко състояние - дядо ми и баба ми по различно време. Така че бъдете толерантни и не пишете глупости по мой адрес.
                  Това добре ама няма нищо общо с казаното от мен. Слушай Миро, Матейко, полакс - ти остави, че се дърляме - даже Барби слушай и привеждай в практика.

Коментар

Той на майка си прилича и тренира много, но не е там работата.

Коментар

миро ти го каза, Матейко ти го каза - всичко е въпрос на вътрешен магнетизъм и увереност и за двата пола. Стягай се и спри да се вайкаш кат мома с откраднат чеиз.
                      Мила,

аз съм ходил в Ловешкия районен съд и в СРС, за да си защитавам правата и успях. Освен това съм печелил 2 конкурса от ЕС в последно време, така че не съм неможач. И ми е писнало да оправям объркани работи.

Освен това съм гледал 2-ма възрастни роднини в тежко състояние - дядо ми и баба ми по различно време. Така че бъдете толерантни и не пишете глупости по мой адрес.

Коментар

миро ти го каза, Матейко ти го каза - всичко е въпрос на вътрешен магнетизъм и увереност и за двата пола. Стягай се и спри да се вайкаш кат мома с откраднат чеиз.
                        При моите дъщери голямата се е метнала на майка си и не се сеща за момчета,а малката на мен и още в детската градина има обожатели и се бият за нея.

Коментар

Разбира се ,че палитрата е много по-пъстра....Разбира се, че не е добре да се залита в негативизъм.....нооо и..... "Каквото повикало ,такова се и обадило"....Много харесвам вековната мъдрост....
                          Това за мене ли? В грешка си. Сериозна.

Коментар

Той е в Испания и вероятно е някой хубавец. Ние все пак сме от друго време.

Относно украинките, те идват от държава, в която има война и мисля, че ще оценят предимствата на българския мъж. Няма нищо сигурно при връзките, всичко е възможно да се случи.
                            Last edited by Selena2024; 25.02.2025, 15:51.

Коментар

То не се налагаше да ме учи как се прави, а да дава пари, за да ходя по срещи със студентки.

"Ето ти 100-200 лв за този месец, но искам да отбележиш гол и да си хванеш гадже".

"Купи хубав парфюм на някое момиче и гледай да я свалиш". Такива неща трябваше да прави.

На всичкото отгоре през 1999 г. беше купил масивно единично легло от чам за стаята ми, без да ме пита, а аз исках спалня, за да ми е по-удобно, като си хвана приятелка. Дори в това отношение е пречил да се случат нещата при мен. Като селянин всяка неделя мъкнеше боклуци от провинцията (рядко имаше меса, млека и яйца, които харесваме, носеше круши, грозде, цветя, зелен фасул, брашно и други неща, които много не ядем) и ме тормозеше да му ги товаря и разтоварвам.
                              Неблагодарник си и нищо повече!!!
                              Ти колко пътинси замъкна задника до провинцията за да си домъкнеш каквото харесваш? Ми сигурно е нямало това дето харесва неблагодарния Евго.

Аз наистина не разбирам, как може да си такъв гьон. Изписахме мастилото на клавиатурите и не вдяваш.

Къвто си зад монитора такъв си и на живо. Жените ги отблъскваш, а подозирам, че и приятели на живо нямаш.

Писал съм ти много пъти, че ти трябва промяна в мисленето.

Коментар

Какви пари бе Евго?! Ще те пратя на ускорен курс при сина ми - никакви пари няма, а мадамите капят една след друга. Сега като се замисля по-добре не, че ще стане инфекция

Сега, с риск Барби да ме обяви за корава балканска душа ще ти кажа, че малко бой си ял навремето. Там му е била грешката на бащата ти.
                                Той е в Испания и вероятно е някой хубавец. Ние все пак сме от друго време.

Относно украинките, те идват от държава, в която има война и мисля, че ще оценят предимствата на българския мъж. Няма нищо сигурно при връзките, всичко е възможно да се случи.

Коментар

Working...
                                X