IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

При колите, ще отнеме 1-2 години докато придобия увереност зад волана.

Нали гледате "Ергенът". Единият пич е богат, а другият беден. На мен ми е по-симпатичен бедния - Виктор. По-сърдечен е и е по-красив. Жените обаче налитат на парите,
    Евгич, а ти на кого от двамата би налетял?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Някои ги предпочитат панирани
      Не съм опитвал още, но заради теб ще ги опитам, с шампанско
      замъкни и барбаронка
      да ти нахлупи порцията на кратуната
      и да ревеш в ресторанта, като оня, курц ли беше
      с ценностите
      Last edited by ratten; 25.02.2025, 19:05.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Радльо ти помниш ли ги барбароните по лека нощ деца? Малък си бил.

Татко барба?

https://youtu.be/9rmO8RxCldY?feature=shared

А това е за нашия Барби

https://youtu.be/_GbvNdg7lss?feature=shared
        е, малък, малък
        бръснех се вече
        но само след лека нощ с барбароните
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          отлетял си ти
          на планетата на жабоядните свирчовци
          Някои ги предпочитат панирани
          Не съм опитвал още, но заради теб ще ги опитам, с шампанско

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

отлетял си ти
            Радльо ти помниш ли ги барбароните по лека нощ деца? Малък си бил.

Татко барба?

https://youtu.be/9rmO8RxCldY?feature=shared

А това е за нашия Барби

https://youtu.be/_GbvNdg7lss?feature=shared
            Last edited by Selena2024; 25.02.2025, 18:52.

Коментар

Помня до 1982 г. След това отлетях на друга планета
              • 2006: 360 лева месечно
              • 2008: 545 лева месечно
              • 2010: 648 лева месечно
              отлетял си ти
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Ами за мен не е ок.,имам роднини и познати ,които са доста по-дълго навън и никой от тях няма такова презрително отношение към 90% от българите...Прочети му последния пост .....Да ...и ти може да си критикувала някои недъзи на българското общество/то пък ,в кое ли общество няма недъзи?!/ ,но никога от позицията на новоизлюпила се Доня, а той се е издул като пуяк,помислил си, че е някой "дьо" ,с петстотин годишна история... и с крайно презрение раздава акъл на нас,по-нисшите,как да живеем в "територията" си...Е...,няма нужда!
                Има го този лек уклон, но следва да се вземат предвид всички обстоятелства около нечий жизнен път, а в случая не ги знаем всичките.

То ако става дума за надутост нашият доморасъл олигарх Матейко не му отстъпва. Те за това са голяма двойка двамата

Ако питаш мене е било успешно поколение.

Коментар

По Nat Geo дават "1989 г. - годината, която промени съвременния свят".

Конкретно знам, че към края на 80-те има номинално увеличение на заплатите в НРБ. Обаче също така имаше дефицит, особено през 1989 и 1990 г. Празни магазини и опашки. И не даваха на хората да си купят ведомствените апартаменти.

Така че днешният живот предлага много повече възможности.

Също така съм забелязъл, че когато майката и бащата са икономични, детето е развей прах. Обратното също е вярно. При личните финанси моделът не се копира, а се прави обратното.

Коментар

Аз говоря за времената, когато бях студент, преди и след 2000 г.
                    Нали сме коментирали, че когато бащата е женкар и играч, това се предава и на сина, за да се повтори модела.
                    Т.е. синът копира този модел от баща си подсъзнателно.
                    Ти на колко беше в края на 80-те и помниш ли добре онези времена?
                    • 2006: 360 лева месечно
                    • 2008: 545 лева месечно
                    • 2010: 648 лева месечно
                    Last edited by barbaron; 25.02.2025, 17:14.

Коментар

Във френски форум човек не може да прочете такива бисери, каквито се сипят тук

Средната възраст, на която младите французи напускат родителския дом, е около 23,7 години.

Нашето мамино детенце Евро очаква за джобни пари от тате 200 лева,
                      когато през 70-те години средните заплати са били между 120 и 170 лева,
                      а през 80-те са се увеличили от близо 180 лева през 1980 година
                      до 274 лева през 1989 година.
                      Както и инструкции - как да сваля мадамите
                      Аз говоря за времената, когато бях студент, преди и след 2000 г.

Нали сме коментирали, че когато бащата е женкар и играч, това се предава и на сина, за да се повтори модела.

Т.е. синът копира този модел от баща си подсъзнателно.

Ти на колко беше в края на 80-те и помниш ли добре онези времена?

Коментар

То не се налагаше да ме учи как се прави, а да дава пари, за да ходя по срещи със студентки.
                        "Ето ти 100-200 лв за този месец, но искам да отбележиш гол и да си хванеш гадже".
                        "Купи хубав парфюм на някое момиче и гледай да я свалиш". Такива неща трябваше да прави.
                        Във френски форум човек не може да прочете такива бисери, каквито се сипят тук

Средната възраст, на която младите французи напускат родителския дом, е около 23,7 години.

Нашето мамино детенце Евро очаква за джобни пари от тате 200 лева,
                        когато през 70-те години средните заплати са били между 120 и 170 лева,
                        а през 80-те са се увеличили от близо 180 лева през 1980 година
                        до 274 лева през 1989 година.
                        Както и инструкции - как да сваля мадамите

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
                          Така е ,Барби...Затова психологът отива на място, в обществото с 90% паталогични екземпляра ,за да са му по-интересни изследванията...
                          Такова перифразиране на репликата ми подхожда само за едно злобно подмятане в селската кръчма

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Аз Барби обаче го разбирам. Барби е Ок - но много дълго е навън. А при мен работата е тясно свързана с България и не губя перспектива. За повечето работи Барби е прав. За някои просто не хваща динамиката.
                            Ами за мен не е ок.,имам роднини и познати ,които са доста по-дълго навън и никой от тях няма такова презрително отношение към 90% от българите...Прочети му последния пост .....Да ...и ти може да си критикувала някои недъзи на българското общество/то пък ,в кое ли общество няма недъзи?!/ ,но никога от позицията на новоизлюпила се Доня, а той се е издул като пуяк,помислил си, че е някой "дьо" ,с петстотин годишна история... и с крайно презрение раздава акъл на нас,по-нисшите,как да живеем в "територията" си...Е...,няма нужда!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Неблагодарник си и нищо повече!!!
                              Ти колко пътинси замъкна задника до провинцията за да си домъкнеш каквото харесваш? Ми сигурно е нямало това дето харесва неблагодарния Евго.

Аз наистина не разбирам, как може да си такъв гьон. Изписахме мастилото на клавиатурите и не вдяваш.

Къвто си зад монитора такъв си и на живо. Жените ги отблъскваш, а подозирам, че и приятели на живо нямаш.

Писал съм ти много пъти, че ти трябва промяна в мисленето.
                              По онова време имахме стар дядо на друго село.

И аз ходех там да го наглеждам. Косях ливади с ръчна коса, дори сме садили лук, картофи и домати, да има нещо. Събирал съм джанки и сме парили ракия. От гледна точка на днес нямаше много смисъл от тези земеделски дейности, но тогава мислех по друг начин.

Един път по автобуса донесох цяло агне и картофи. Бях на 20 г и пращях от енергия.
                              Last edited by Evgo; 25.02.2025, 16:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

От 3те изброени критерия покривам макс 1,5, така че надали.
                                Аз татуси не харесвам. Брада също нямам, на някой хора им стои добре, но за мен не е ОК.

Семеен ли си?

Коментар

Working...
                                X