Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Някои ги предпочитат панирани
Не съм опитвал още, но заради теб ще ги опитам, с шампанско
да ти нахлупи порцията на кратуната
и да ревеш в ресторанта, като оня, курц ли беше
с ценностите
Last edited by ratten; 25.02.2025, 19:05.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Радльо ти помниш ли ги барбароните по лека нощ деца? Малък си бил.
Татко барба?
https://youtu.be/9rmO8RxCldY?feature=shared
А това е за нашия Барби
https://youtu.be/_GbvNdg7lss?feature=shared
бръснех се вече
но само след лека нощ с барбаронитепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеотлетял си ти
на планетата на жабоядните свирчовци
Не съм опитвал още, но заради теб ще ги опитам, с шампанско
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
отлетял си ти
на планетата на жабоядните свирчовци
Татко барба?
https://youtu.be/9rmO8RxCldY?feature=shared
А това е за нашия Барби
https://youtu.be/_GbvNdg7lss?feature=sharedLast edited by Selena2024; 25.02.2025, 18:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПомня до 1982 г.След това отлетях на друга планета
- 2006: 360 лева месечно
- 2008: 545 лева месечно
- 2010: 648 лева месечно
на планетата на жабоядните свирчовципрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Ами за мен не е ок.,имам роднини и познати ,които са доста по-дълго навън и никой от тях няма такова презрително отношение към 90% от българите...Прочети му последния пост .....Да ...и ти може да си критикувала някои недъзи на българското общество/то пък ,в кое ли общество няма недъзи?!/ ,но никога от позицията на новоизлюпила се Доня, а той се е издул като пуяк,помислил си, че е някой "дьо" ,с петстотин годишна история... и с крайно презрение раздава акъл на нас,по-нисшите,как да живеем в "територията" си...Е...,няма нужда!
То ако става дума за надутост нашият доморасъл олигарх Матейко не му отстъпва. Те за това са голяма двойка двамата
Ако питаш мене е било успешно поколение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПомня до 1982 г.След това отлетях на друга планета
Конкретно знам, че към края на 80-те има номинално увеличение на заплатите в НРБ. Обаче също така имаше дефицит, особено през 1989 и 1990 г. Празни магазини и опашки. И не даваха на хората да си купят ведомствените апартаменти.
Така че днешният живот предлага много повече възможности.
Също така съм забелязъл, че когато майката и бащата са икономични, детето е развей прах. Обратното също е вярно. При личните финанси моделът не се копира, а се прави обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз говоря за времената, когато бях студент, преди и след 2000 г.
Нали сме коментирали, че когато бащата е женкар и играч, това се предава и на сина, за да се повтори модела.
Т.е. синът копира този модел от баща си подсъзнателно.
Ти на колко беше в края на 80-те и помниш ли добре онези времена?След това отлетях на друга планета
- 2006: 360 лева месечно
- 2008: 545 лева месечно
- 2010: 648 лева месечно
Last edited by barbaron; 25.02.2025, 17:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВъв френски форум човек не може да прочете такива бисери, каквито се сипят тук
Средната възраст, на която младите французи напускат родителския дом, е около 23,7 години.
Нашето мамино детенце Евро очаква за джобни пари от тате 200 лева,
когато през 70-те години средните заплати са били между 120 и 170 лева,
а през 80-те са се увеличили от близо 180 лева през 1980 година
до 274 лева през 1989 година.
Както и инструкции - как да сваля мадамите
Нали сме коментирали, че когато бащата е женкар и играч, това се предава и на сина, за да се повтори модела.
Т.е. синът копира този модел от баща си подсъзнателно.
Ти на колко беше в края на 80-те и помниш ли добре онези времена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТо не се налагаше да ме учи как се прави, а да дава пари, за да ходя по срещи със студентки.
"Ето ти 100-200 лв за този месец, но искам да отбележиш гол и да си хванеш гадже".
"Купи хубав парфюм на някое момиче и гледай да я свалиш". Такива неща трябваше да прави.
Средната възраст, на която младите французи напускат родителския дом, е около 23,7 години.
Нашето мамино детенце Евро очаква за джобни пари от тате 200 лева,
когато през 70-те години средните заплати са били между 120 и 170 лева,
а през 80-те са се увеличили от близо 180 лева през 1980 година
до 274 лева през 1989 година.
Както и инструкции - как да сваля мадамите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеТака е ,Барби...Затова психологът отива на място, в обществото с 90% паталогични екземпляра ,за да са му по-интересни изследванията...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Аз Барби обаче го разбирам. Барби е Ок - но много дълго е навън. А при мен работата е тясно свързана с България и не губя перспектива. За повечето работи Барби е прав. За някои просто не хваща динамиката.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Неблагодарник си и нищо повече!!!
Ти колко пътинси замъкна задника до провинцията за да си домъкнеш каквото харесваш? Ми сигурно е нямало това дето харесва неблагодарния Евго.
Аз наистина не разбирам, как може да си такъв гьон. Изписахме мастилото на клавиатурите и не вдяваш.
Къвто си зад монитора такъв си и на живо. Жените ги отблъскваш, а подозирам, че и приятели на живо нямаш.
Писал съм ти много пъти, че ти трябва промяна в мисленето.
И аз ходех там да го наглеждам. Косях ливади с ръчна коса, дори сме садили лук, картофи и домати, да има нещо. Събирал съм джанки и сме парили ракия. От гледна точка на днес нямаше много смисъл от тези земеделски дейности, но тогава мислех по друг начин.
Един път по автобуса донесох цяло агне и картофи. Бях на 20 г и пращях от енергия.
Last edited by Evgo; 25.02.2025, 16:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
От 3те изброени критерия покривам макс 1,5, така че надали.
Семеен ли си?
Коментар
Коментар