Колко ми е самотно само! А помня как на слънчака един пазарджишки селянин ми купи царевица, колко хубаво беше!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Евго ще замине на някой кур-орт, само ако поемеш разходите и му платиш!Друг шанс няма! Чак на Слънчев бряг да харчи? Айде, ве! Ти си гоУем фантазьор!
Аз съм на Закинтос и хвърлям по едно око на форума, за да не ви стане скучно! Поздраеи!
Поздрави и на теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
.......А на морето е пълно с такива. Евго да взема отпуска и да замине на някой курорт. Особено на Слънцев бряг е пълно и с чужденки. И повечето са отишли да скачат на к...Стига да се престраши някой да ги заговори.
Евго ще замине на някой кур-орт, само ако поемеш разходите и му платиш!Друг шанс няма! Чак на Слънчев бряг да харчи? Айде, ве! Ти си гоУем фантазьор!
Аз съм на Закинтос и хвърлям по едно око на форума, за да не ви стане скучно! Поздраеи!
- 1 like
Коментар
-
То и сега щяхме да имаме и жената искаше още, ама заради моите прекарани болести ме е страх да не се роди някое дете с увреждания .Пак са две,пък те живот и здраве може да имат повече деца.
Може пък да имате 4-5 внучета, дай Боже,
Наскоро четох статия за Жоро Игнатов. Пишеше, че не е гей, но е с много високи изисквания. Живее в хубава къща, с уникална цветна градина, вътре красиво и модерно, с библиотека. Самият той има много успешна кариера като адвокат. Не пуши, не пие, не е курвар, обаче не иска да го използват и търси по любов. Та и моята история е сходна с неговата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти ако я беше намерил 5 г. по-рано, нямаше да я оставиш намира и щяхте да имате 4-5 деца,
Коментар
-
Хвърля ли ти поглед някоя жена,значи има интерес. Това е достатъчно да ходиш и да се пробваш за свалка. Естествено е към мъже на нашата възраст интерес да имат жени на средна възраст, не млади пичета. Дори и да забиеш някоя на 37-38 години пак може да ти роди деца. И моята жена късно роди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А ако тази кака е куха, та дрънка? Аз не издържам и, срещна ли такава, ако ще много да се интересува от мен, бягам оттам.
Коментар
-
Хвърля ли ти поглед някоя жена,значи има интерес. Това е достатъчно да ходиш и да се пробваш за свалка. Естествено е към мъже на нашата възраст интерес да имат жени на средна възраст, не млади пичета. Дори и да забиеш някоя на 37-38 години пак може да ти роди деца. И моята жена късно роди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мико постоянно рови тези неща.
А оглеждаха ли те настървено тези жени?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеСтига с тия апартаменти,лято е нека си говорим за пички.Пълно е със загорели пички.Днес бях на плаж и имаше две мадами по на около 40 -45 години.Хвърляха ми погледи,ама бях с жената и децата. А на морето е пълно с такива. Евго да взема отпуска и да замине на някой курорт. Особено на Слънцев бряг е пълно и с чужденки. И повечето са отишли да скачат на к...Стига да се престраши някой да ги заговори.
А оглеждаха ли те настървено тези жени?
Коментар
-
Стига с тия апартаменти,лято е нека си говорим за пички.Пълно е със загорели пички.Днес бях на плаж и имаше две мадами по на около 40 -45 години.Хвърляха ми погледи,ама бях с жената и децата. А на морето е пълно с такива. Евго да взема отпуска и да замине на някой курорт. Особено на Слънцев бряг е пълно и с чужденки. И повечето са отишли да скачат на к...Стига да се престраши някой да ги заговори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеЗа някои хора, които много биха искали да си продават едни жилища в София, върху които нямат никаква собственост, но няяякога са отговаряли на условията - да имат жилищни "нужди" и са ги настанили да живеят (от немай - къде)..., но после - "тати носи, а мама меси" ... взели да трупат жилища...
Ама, що да не продаваме нещо, което е ведомствено / общинско и не ни принадлежи? Толкова наеми сме изплатили!
Оревахме орталъка - как бащите ни не били "трудолюбиви" - и как са ни оставили "гладни" - само с няколко апартамента в София и в страната...
И - какви-толкова са действително нуждаещите се в София, които ни измъкват келепира - да продаваме "ведомствени" жилища?
Ето на (в линкчето) четем за учителка, която заема подобно (общинско жилище), но е принудена (по закон!) да напусне жилището, защото имала ... висока "заплата" И НАДХВЪРЛЯЛА ИЗИСКВАНЕТО ЗА МИНИМАЛЕН ДОХОД (т.е. - НЕ отговаря на условията за заемане на жилище със СИМВОЛИЧЕН НАЕМ)... ЩО не отговаря? Щот й вдигнали заплатата и веднага я включили в групата на милионерите, т.е. - тя може да живее на свободен наем в София!
Има млади семейства с деца! Иначе - плачем/плачат за процесите на демографията в България... Как така застарява страната, когато жените "не стават" при толкова красиви мъже?!?
Още какви хора се настаняват в подобни жилища на СИМВОЛИЧЕН НАЕМ ? (в линкчето):
1. възрастни хора, ИЛИ
2. хора с над 71 % неработоспособност, ИЛИ
3. деца на лечение, ИЛИ
4. деца на специален режим...
Е, що па да не може и един "млад" (!) мъж (на 50), нищо, че не е на специален режим (откъде знаем!), а е красив, работоспособен, но се уморява след работа (!), без да е дете на специален режим или на лечение..., ама - все пак - и той си е дете на мама (!) - и защо тогава да не е крайно нуждаещ се - за да притежава един "ведомствен" апарт и да го продаде ( на свободния пазар, разбира се!)... и няма много да му иска - дето се казва - на друг "нуждаещ се" ще го "подари"/ продаде/ осребри - за едни 60-70 К евро..., за да разполагаЛ...
Така де - кой - както се уреди!
https://news.bg/politics/novata-nare...ata-kriza.html
апартаментът беше даден на дядото, дядото живееше другаде с втората си жена, в блока живееше сина му, обаче дядото се беше задействал и успя да го купи за сина си. Майка ми също се опита да го купи и беше молила дядо ми, който не си мръдна пръста и не можахме да го купим. Трябваше той да се яви пред чиновниците и да каже, че е съгласен да го купи дъщеря му, но не можахме да го накараме.
Иначе може да пишеш глупости колкото искаш.
Коментар
-
За някои хора, които много биха искали да си продават едни жилища в София, върху които нямат никаква собственост, но няяякога са отговаряли на условията - да имат жилищни "нужди" и са ги настанили да живеят (от немай - къде)..., но после - "тати носи, а мама меси" ... взели да трупат жилища...
Ама, що да не продаваме нещо, което е ведомствено / общинско и не ни принадлежи? Толкова наеми сме изплатили!
Оревахме орталъка - как бащите ни не били "трудолюбиви" - и как са ни оставили "гладни" - само с няколко апартамента в София и в страната...
И - какви-толкова са действително нуждаещите се в София, които ни измъкват келепира - да продаваме "ведомствени" жилища?
Ето на (в линкчето) четем за учителка, която заема подобно (общинско жилище), но е принудена (по закон!) да напусне жилището, защото имала ... висока "заплата" И НАДХВЪРЛЯЛА ИЗИСКВАНЕТО ЗА МИНИМАЛЕН ДОХОД (т.е. - НЕ отговаря на условията за заемане на жилище със СИМВОЛИЧЕН НАЕМ)... ЩО не отговаря? Щот й вдигнали заплатата и веднага я включили в групата на милионерите, т.е. - тя може да живее на свободен наем в София!
Има млади семейства с деца! Иначе - плачем/плачат за процесите на демографията в България... Как така застарява страната, когато жените "не стават" при толкова красиви мъже?!?
Още какви хора се настаняват в подобни жилища на СИМВОЛИЧЕН НАЕМ ? (в линкчето):
1. възрастни хора, ИЛИ
2. хора с над 71 % неработоспособност, ИЛИ
3. деца на лечение, ИЛИ
4. деца на специален режим...
Е, що па да не може и един "млад" (!) мъж (на 50), нищо, че не е на специален режим (откъде знаем!), а е красив, работоспособен, но се уморява след работа (!), без да е дете на специален режим или на лечение..., ама - все пак - и той си е дете на мама (!) - и защо тогава да не е крайно нуждаещ се - за да притежава един "ведомствен" апарт и да го продаде ( на свободния пазар, разбира се!)... и няма много да му иска - дето се казва - на друг "нуждаещ се" ще го "подари"/ продаде/ осребри - за едни 60-70 К евро..., за да разполагаЛ...
Така де - кой - както се уреди!
https://news.bg/politics/novata-nare...ata-kriza.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеЕ, как един изкуствен "интелект" да разбере човешкото мислене и взаимоотношения, като е ИЗКУСТВЕН и няма нищо общо с интелект?
Коментар
Коментар