IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	miro sadness.jpg
Views:	2
Size:	37.0 КБ
ID:	4284227

Колко ми е самотно само! А помня как на слънчака един пазарджишки селянин ми купи царевица, колко хубаво беше!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Евго ще замине на някой кур-орт, само ако поемеш разходите и му платиш! Друг шанс няма! Чак на Слънчев бряг да харчи? Айде, ве! Ти си гоУем фантазьор!

Аз съм на Закинтос и хвърлям по едно око на форума, за да не ви стане скучно! Поздраеи!

По морските курорти със сигурност самотните жени ходят,за да ги забие някой мъж. И за самотен мъж е рай там.Да не забиеш някоя жена на морето, особено в голям курорт трябва да си много, много зле.Аз една година като студент още пред квартирното бюро направих мохабед на една мадама,по-скоро тя ме заби.Те за шиш отиват там.
      Поздрави и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

.......А на морето е пълно с такива. Евго да взема отпуска и да замине на някой курорт. Особено на Слънцев бряг е пълно и с чужденки. И повечето са отишли да скачат на к...Стига да се престраши някой да ги заговори.

Евго ще замине на някой кур-орт, само ако поемеш разходите и му платиш! Друг шанс няма! Чак на Слънчев бряг да харчи? Айде, ве! Ти си гоУем фантазьор!

Аз съм на Закинтос и хвърлям по едно око на форума, за да не ви стане скучно! Поздраеи!

Коментар

То и сега щяхме да имаме и жената искаше още, ама заради моите прекарани болести ме е страх да не се роди някое дете с увреждания .Пак са две,пък те живот и здраве може да имат повече деца.
          Прав си. Човек трябва да е доволен от постигнатото.

Може пък да имате 4-5 внучета, дай Боже,

Наскоро четох статия за Жоро Игнатов. Пишеше, че не е гей, но е с много високи изисквания. Живее в хубава къща, с уникална цветна градина, вътре красиво и модерно, с библиотека. Самият той има много успешна кариера като адвокат. Не пуши, не пие, не е курвар, обаче не иска да го използват и търси по любов. Та и моята история е сходна с неговата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти ако я беше намерил 5 г. по-рано, нямаше да я оставиш намира и щяхте да имате 4-5 деца,
            То и сега щяхме да имаме и жената искаше още, ама заради моите прекарани болести ме е страх да не се роди някое дете с увреждания .Пак са две,пък те живот и здраве може да имат повече деца.

Коментар

Хвърля ли ти поглед някоя жена,значи има интерес. Това е достатъчно да ходиш и да се пробваш за свалка. Естествено е към мъже на нашата възраст интерес да имат жени на средна възраст, не млади пичета. Дори и да забиеш някоя на 37-38 години пак може да ти роди деца. И моята жена късно роди.
              Ти ако я беше намерил 5 г. по-рано, нямаше да я оставиш намира и щяхте да имате 4-5 деца,

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А ако тази кака е куха, та дрънка? Аз не издържам и, срещна ли такава, ако ще много да се интересува от мен, бягам оттам.
                Е кой те кара да се жениш за нея?Въпросът е да правите секс, не да градиш семейство.

Коментар

Хвърля ли ти поглед някоя жена,значи има интерес. Това е достатъчно да ходиш и да се пробваш за свалка. Естествено е към мъже на нашата възраст интерес да имат жени на средна възраст, не млади пичета. Дори и да забиеш някоя на 37-38 години пак може да ти роди деца. И моята жена късно роди.
                  А ако тази кака е куха, та дрънка? Аз не издържам и, срещна ли такава, ако ще много да се интересува от мен, бягам оттам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Мико постоянно рови тези неща.

А оглеждаха ли те настървено тези жени?

Коментар

Стига с тия апартаменти,лято е нека си говорим за пички.Пълно е със загорели пички.Днес бях на плаж и имаше две мадами по на около 40 -45 години.Хвърляха ми погледи,ама бях с жената и децата. А на морето е пълно с такива. Евго да взема отпуска и да замине на някой курорт. Особено на Слънцев бряг е пълно и с чужденки. И повечето са отишли да скачат на к...Стига да се престраши някой да ги заговори.
                      Мико постоянно рови тези неща.

А оглеждаха ли те настървено тези жени?

Коментар

• Стига с тия апартаменти,лято е нека си говорим за пички.Пълно е със загорели пички.Днес бях на плаж и имаше две мадами по на около 40 -45 години.Хвърляха ми погледи,ама бях с жената и децата. А на морето е пълно с такива. Евго да взема отпуска и да замине на някой курорт. Особено на Слънцев бряг е пълно и с чужденки. И повечето са отишли да скачат на к...Стига да се престраши някой да ги заговори.

Коментар

За някои хора, които много биха искали да си продават едни жилища в София, върху които нямат никаква собственост, но няяякога са отговаряли на условията - да имат жилищни "нужди" и са ги настанили да живеят (от немай - къде)..., но после - "тати носи, а мама меси" ... взели да трупат жилища...

Ама, що да не продаваме нещо, което е ведомствено / общинско и не ни принадлежи? Толкова наеми сме изплатили!

Оревахме орталъка - как бащите ни не били "трудолюбиви" - и как са ни оставили "гладни" - само с няколко апартамента в София и в страната...

И - какви-толкова са действително нуждаещите се в София, които ни измъкват келепира - да продаваме "ведомствени" жилища?

Ето на (в линкчето) четем за учителка, която заема подобно (общинско жилище), но е принудена (по закон!) да напусне жилището, защото имала ... висока "заплата" И НАДХВЪРЛЯЛА ИЗИСКВАНЕТО ЗА МИНИМАЛЕН ДОХОД (т.е. - НЕ отговаря на условията за заемане на жилище със СИМВОЛИЧЕН НАЕМ)... ЩО не отговаря? Щот й вдигнали заплатата и веднага я включили в групата на милионерите, т.е. - тя може да живее на свободен наем в София!

Има млади семейства с деца! Иначе - плачем/плачат за процесите на демографията в България... Как така застарява страната, когато жените "не стават" при толкова красиви мъже?!?

Още какви хора се настаняват в подобни жилища на СИМВОЛИЧЕН НАЕМ ? (в линкчето):

1. възрастни хора, ИЛИ
                          2. хора с над 71 % неработоспособност, ИЛИ
                          3. деца на лечение, ИЛИ
                          4. деца на специален режим...

Е, що па да не може и един "млад" (!) мъж (на 50), нищо, че не е на специален режим (откъде знаем!), а е красив, работоспособен, но се уморява след работа (!), без да е дете на специален режим или на лечение..., ама - все пак - и той си е дете на мама (!) - и защо тогава да не е крайно нуждаещ се - за да притежава един "ведомствен" апарт и да го продаде ( на свободния пазар, разбира се!)... и няма много да му иска - дето се казва - на друг "нуждаещ се" ще го "подари"/ продаде/ осребри - за едни 60-70 К евро..., за да разполагаЛ...

Така де - кой - както се уреди!

https://news.bg/politics/novata-nare...ata-kriza.html
                          Моята история е стара и няма да я дъвча повече. Прежалил съм го. Последно ще спомена, че през 1989 г. в блока ни имаше подобно семейство:

апартаментът беше даден на дядото, дядото живееше другаде с втората си жена, в блока живееше сина му, обаче дядото се беше задействал и успя да го купи за сина си. Майка ми също се опита да го купи и беше молила дядо ми, който не си мръдна пръста и не можахме да го купим. Трябваше той да се яви пред чиновниците и да каже, че е съгласен да го купи дъщеря му, но не можахме да го накараме.

Иначе може да пишеш глупости колкото искаш.

Коментар

• Ти още ли громиш евго бре, Мики Маусе?

Що фермани изписа...

Едно динамо ако ти бях вързал за клавиатурата - цел Лулин щеше да захраниш за 2 седмици.

Коментар

• За някои хора, които много биха искали да си продават едни жилища в София, върху които нямат никаква собственост, но няяякога са отговаряли на условията - да имат жилищни "нужди" и са ги настанили да живеят (от немай - къде)..., но после - "тати носи, а мама меси" ... взели да трупат жилища...

Ама, що да не продаваме нещо, което е ведомствено / общинско и не ни принадлежи? Толкова наеми сме изплатили!

Оревахме орталъка - как бащите ни не били "трудолюбиви" - и как са ни оставили "гладни" - само с няколко апартамента в София и в страната...

И - какви-толкова са действително нуждаещите се в София, които ни измъкват келепира - да продаваме "ведомствени" жилища?

Ето на (в линкчето) четем за учителка, която заема подобно (общинско жилище), но е принудена (по закон!) да напусне жилището, защото имала ... висока "заплата" И НАДХВЪРЛЯЛА ИЗИСКВАНЕТО ЗА МИНИМАЛЕН ДОХОД (т.е. - НЕ отговаря на условията за заемане на жилище със СИМВОЛИЧЕН НАЕМ)... ЩО не отговаря? Щот й вдигнали заплатата и веднага я включили в групата на милионерите, т.е. - тя може да живее на свободен наем в София!

Има млади семейства с деца! Иначе - плачем/плачат за процесите на демографията в България... Как така застарява страната, когато жените "не стават" при толкова красиви мъже?!?

Още какви хора се настаняват в подобни жилища на СИМВОЛИЧЕН НАЕМ ? (в линкчето):

1. възрастни хора, ИЛИ
                              2. хора с над 71 % неработоспособност, ИЛИ
                              3. деца на лечение, ИЛИ
                              4. деца на специален режим...

Е, що па да не може и един "млад" (!) мъж (на 50), нищо, че не е на специален режим (откъде знаем!), а е красив, работоспособен, но се уморява след работа (!), без да е дете на специален режим или на лечение..., ама - все пак - и той си е дете на мама (!) - и защо тогава да не е крайно нуждаещ се - за да притежава един "ведомствен" апарт и да го продаде ( на свободния пазар, разбира се!)... и няма много да му иска - дето се казва - на друг "нуждаещ се" ще го "подари"/ продаде/ осребри - за едни 60-70 К евро..., за да разполагаЛ...

Така де - кой - както се уреди!

https://news.bg/politics/novata-nare...ata-kriza.html

Коментар

Е, как един изкуствен "интелект" да разбере човешкото мислене и взаимоотношения, като е ИЗКУСТВЕН и няма нищо общо с интелект?
                                „Мико, не съм се опитвал да те разобличавам или да те дискредитирам чрез ИИ, нито съм целял да взема нечия страна. Просто ми беше интересно как една странична перспектива – каквато, в най-добрия случай, може да бъде ИИ – ще разчете различните позиции. Това за мен не е инструмент за нападки, а за наблюдение и размисъл. Различията в мненията и гледните точки не означават вражда. Моето намерение никога не е било конфронтация, а по-дълбоко разбиране.“

Коментар

Working...
                                X