Отговарям на жената Selena, пита в другата тема и не може да направи разликата и се чуди каква е тя между любовница и сериозна приятелка. Една друга жена тука наскоро даде пример с друг мъж, който също имал 3 жени и живеел с трите в една къща. И аз й отговорих, че един мъж постига пълна хармония със себе си и Вселената само, когато е с 3 жени. Не 2, не 4, не 10. Само с три. Триединство. Светата Троица.
Та конкретно за моя случай. С жена ми гледаме детето ни, обичаме се и правим секс. С любовницата ми правим само и единствено секс. С приятелката ми си говорим за проза, поезия, писане, за Достоевски и правим анален секс. Тя го обожава и не признава обикновения секс. Това е. Нещата са прости е ясни. Не е квантова физика
Та конкретно за моя случай. С жена ми гледаме детето ни, обичаме се и правим секс. С любовницата ми правим само и единствено секс. С приятелката ми си говорим за проза, поезия, писане, за Достоевски и правим анален секс. Тя го обожава и не признава обикновения секс. Това е. Нещата са прости е ясни. Не е квантова физика
Коментар