Първоначално изпратено от representjah
От друга страна трябва да влезем и в мисленето на жените.Повечето жени държат на образованието и завършват висше образование.Като вече са висшистки те задължително си търсят и мъж с такова образование.,гледат мъжа да е финансово обезпечен,да ги забавлява,да ги задоволява ,да има самочувствие,да е готов за семейство и деца .Е да де,ама и другите жени търсят такива мъже,затова и такива мъже лесно си намират жени.И няма достатъчно мъже с качества,които се харесват на жените.И те се хвърлят ту на тоя,ту на оня,ама често се оказва,че такива мъже не притежават желаните от жените качества.А и много от днешните младежи им се чудя на акъла.Имам един колега и той плейбой го раздава.Има една колежка,свестно момиче,фигурата й е перфектна,с дълги крака,в главата не е красавица,ама не е и грозна.С образование,добри доходи,готова да се жени.Ако не бях женен досега аз да съм я хванал.И аз му викам на оня„Що не се гаджосате с колежката„И той ми вика„Остави я тая,гони 30-е пък е още девствена„.,,Значи малоумника иска някоя,дето е целувала на половината град оная им работа.И тая така си и стои сама,а вече мина трийсетте.А не е като да няма ергени при нас.Е честно не мога да ги разбера тия мъже,за които това момиче не е добра партия.
Коментар