Първоначално изпратено от Elfieta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и кое може да не и е харесало в това предложение
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не го разбираш ти, Евго има ниво и не може да си позволи да вземе каквато и да е селяндурка, селянка или от провинцията. Та това са жени еснафки и без възпитание и култура/предполагам и финансова нямат/
Сега серипзно:
Колкото по-бързо осъзнае, че живота си минава и утре ще е на 55 и трябва да се примири с кусурите на хората, щото всеки има, толкова по добре ще е.
Какво и има на жена с две деца?Last edited by Selena2024; 16.10.2024, 17:52.
Коментар
-
Е как очакваш да дойде където и да било, като я познаваш от Фб и ако сте се виждали е било веднъж, дваж.
Не става така.....
Ти колко пъти се качи на колата и отиде да я посетиш с букет, колко пъти я изведе на кино, театър......клуб, кафе......
Военния е действал и паркирал камиона пък ти си бил активен у ФБ.
Тя обаче не ме запозна с техните и не ме покани в детската си стая, където още спи.
Тя е едно минало и не искам дори да я виждам лятото на морето. Военният е паркирал камиона, но не я е облял обилно с бяла пяна. И в крайна сметка са се разделили. Те са от различни градове, което допълнително е влошило нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Казвах й да дойде в София на гости и че имам сериозни намерения и да вземе решение най-накрая.
Праваше се, че не се е занимавала с мъже почти, а се е виждала с военен по онова време. Той е имал сериозни намерения също и тъй като тя не е имала, си е намерил друга жена и има дете от нея.
Не става така.....
Ти колко пъти се качи на колата и отиде да я посетиш с букет, колко пъти я изведе на кино, театър......клуб, кафе......
Военния е действал и паркирал камиона пък ти си бил активен у ФБ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Казвах й да дойде в София на гости и че имам сериозни намерения и да вземе решение най-накрая.
Праваше се, че не се е занимавала с мъже почти, а се е виждала с военен по онова време. Той е имал сериозни намерения също и тъй като тя не е имала, си е намерил друга жена и има дете от нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и какво може да е това нещо
доколкото разбирам не е имала против маневри в и около гаража
Коментар
-
Аз съм излизал с жени от провинцията на среща и на една такава брак предлагах.
Говореше на диалект, готви селски манджи и яхнии на баща си (не на мен), по онова време се обличаше семпло и евтино, иначе шушумига, като й напиша нещо, което не й изнася и излиза от фейсбук. Какви номера ми е правила и още е госпожица! С бричове и малко трътлеста.
И въпреки тези неща, бях готов да я взема, защото нещата изглеждаха сигурни и се очертаваше едно хубаво бъдеще. Освен това и лицемерна, на мен ми разправяше, че започвала да се влюбва, а й го е слагал някакъв военен от Добрич.
доколкото разбирам не е имала против маневри в и около гаража
Коментар
-
Не го разбираш ти, Евго има ниво и не може да си позволи да вземе каквато и да е селяндурка, селянка или от провинцията. Та това са жени еснафки и без възпитание и култура/предполагам и финансова нямат/
Сега серипзно:
Колкото по-бързо осъзнае, че живота си минава и утре ще е на 55 и трябва да се примири с кусурите на хората, щото всеки има, толкова по добре ще е.
Какво и има на жена с две деца?
Говореше на диалект, готви селски манджи и яхнии на баща си (не на мен), по онова време се обличаше семпло и евтино, иначе шушумига, като й напиша нещо, което не й изнася и излиза от фейсбук. Какви номера ми е правила и още е госпожица! С бричове и малко трътлеста.
И въпреки тези неща, бях готов да я взема, защото нещата изглеждаха сигурни и се очертаваше едно хубаво бъдеще. Освен това и лицемерна, на мен ми разправяше, че започвала да се влюбва, а й го е слагал някакъв военен от Добрич.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Пак да ти кажа - имаш само 2 варианта: разведена с чаве(та) или бесарабска българка.
Прав си селяндурка няма да те търпи. За 1 година ще прогледне(ще се разлюхи) и ще те зареже
булката е разтягала некъде пружината, докато евго спестява и оправя апартамента
и сега хоп, на готово и оправено, че и чавета да гледа, вместо сам да репродукционираLast edited by ratten; 16.10.2024, 14:02.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пак да ти кажа - имаш само 2 варианта: разведена с чаве(та) или бесарабска българка.
Прав си селяндурка няма да те търпи. За 1 година ще прогледне(ще се разлюхи) и ще те зареже
Сега серипзно:
Какво и има на жена с две деца?
Коментар
-
Със селяндурка няма как да бъда, но те нахитряха много.
Филмът "Шивачки" е сниман 2006 г. и показва едни по-бедни времена. 3-те момичета в началото са много залупени, беднички, но бързо се окопитват.
То дори по облеклото и от кадрите личи, че филмът е от нашата младост,
Прав си селяндурка няма да те търпи. За 1 година ще прогледне(ще се разлюхи) и ще те зарежеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
евала матейко. Изготви бизнес план по намиране на половинка. Остава евгича да почне да изпълнява. Ама да не налита на мечтана жена а ВЪЗМОЖНА. 30-40г разведена разочарована от мачовците. Само не знам как евго ще се примири да го КОМАНДОРЯТ. Другата перспектива е 30+ стара МНОГО ЗАЛЮХАНА селяндурка (не селянка) неподатлива на никаква дресировка. Евго е мъжката версия
Филмът "Шивачки" е сниман 2006 г. и показва едни по-бедни времена. 3-те момичета в началото са много залупени, беднички, но бързо се окопитват.
То дори по облеклото и от кадрите личи, че филмът е от нашата младост,
Коментар
-
евала матейко. Изготви бизнес план по намиране на половинка. Остава евгича да почне да изпълнява. Ама да не налита на мечтана жена а ВЪЗМОЖНА. 30-40г разведена разочарована от мачовците. Само не знам как евго ще се примири да го КОМАНДОРЯТ. Другата перспектива е 30+ стара МНОГО ЗАЛЮХАНА селяндурка (не селянка) неподатлива на никаква дресировка. Евго е мъжката версия
Не го сравнявай с "много залюхана селяндурка", защото той е (малък и млад) бог на социалните мрежи! (според предпочитанията - алфа-мъжкари, фитнес-манЯци... може да се определи и като богиня)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Матейко е систематизирал всичко. Действай, не се моткай, Евго.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар