Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Голям залък хапни, голяма дума не казвай. Пилците ще се броят наесен. Когато аз започна да се разхождам е вероятно ти да се криеш в някоя изба кат плъх. Дигни сега малко нивото. Имате млада, в детеродна възраст, заможна жена и пак не я оценявате. На нея й обърнете внимание. Мен не ме мисли .
И по какво съдиш,че не я оценявам Кристина?Прегледай коментарите ми към нея и тогава говори.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 19:18.
Коментар
-
Милите жени привличат мъжете, а милите мъже отблъскват жените
https://www.obekti.bg/chovek/milite-...lskvat-zhenite
Да си любезен и вежлив се оказва, че не е универсално качество. Върши чудесна работа при жените, защото автоматично ги превръща в много по-привлекателни за мъжете. Но за мъжете не сработва толкова добре. Любезният, вежлив и учтив мъж далеч не е толкова привлекателен за нежната половина от човечеството.
Изследванията сочат, че мъжете намират любезните и мили дами за много по-женствени, което от своя страна се обвързва с представата за по-изразена сексуалност. Такива жени се смятат за по-спокойни и уравновесени, предразполагат към ласки, излъчват нежност, топлина и любов. Мъжете се чувстват спокойни в тяхната компания и са привлечени от тяхната женственост.
При мъжете обаче нещата стоят по съвсем различен начин. Изненадващо, но се оказва, че повечето жени намират милите и любезни мъже за по-малко мъжествени. Учените обясняват този факт по няколко начина: възможно е жените да възприемат този тип мъже за прекалено чувствителни и раними; не откриват сигурност и опора у тях, защото предполагат, че няма как да бъдат глава на семейство; смятат, че не са искрени и са склонни към манипулиране, показвайки едно привидно мило поведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да де и аз за това ти предложих да се поразходим в парка..... Надявам се няма да ти е отегчаващо..
Коментар
-
Бива, давай насам . Не е по темата, ама ми писна тая пандемия. Един форум ми е останал.
Баш по темата е - момците ще се изпо-тр.. - говорим, Крисито ни гледа акъла, дано да вижда....
Само дето ако кажа на Тънимъни, на теб, или на Леля "Сладурано", в този форум, в тази тема, няма сила и довод, който да ме убеди, че ще ми трябва хирург. Хубав ден! Два часа ли ни е разликата? Май един?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е нали е много хубаво в Испания?Аз през цялата пандемия си се разхождах сред природата без проблем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бива, давай насам . Не е по темата, ама ми писна тая пандемия. Един форум ми е останал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
С нищо не парадирам, уважаеми или не можеш да приемеш, че една жена може да изкарва по няколко хиляди лева заплата? И да е поне финансово независима? Точно от такива и мъже, и жени се пазя и ги отбягвам, които парадират с разни имоти, коли и прочие елементарни материални придобивки. Купувам си неща, които ми харесват, да, те са скъпи, но не парадирам с тях. Просто си доставям едно удоволствие, нищо повече. Ако исках да парадирам с подобни неща нямаше да се разведа с бившия ми мъж и да се откажа от лустросания живот. Донякъде ми харесваше, но само донякъде и то през първата година от брака ни. После започна досадата и отегчението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Семки? Дай шепа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеп
Няма иконка за пуканкиИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение...................
.......................
Трябва да се запася с пуканки...И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
пПървоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Хахаха ако си наблъскала устните с нещо си там, сложила си лачената чантичка и високия ток, държаща цигарка в ръката нормално да ти подсвирват
И да съгласен съм че има доста яки сервитьирки без лачените ти обувчици и парите с които се опитваш да парадираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеУжас в какво сме превърнали форума.
Хората ги е страх да пишат. Искат позволение …
Невинно пърха с дълги мигли, един вид.
И, както виждаш, хваща дикиш
Трябва да се запася с пуканки...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМи... аз пак да отбележа, че всичко е въпрос на контекст.
И в тази тема не успяваме да избягаме от клишетата (както и в повечето други).
- 1 like
Коментар
Коментар