Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Тази твоя интуиция ако я завъртиш наобратно и да предполагаш обратно на което ти подсказва, повече ше познаеш

Не казах че харесвам Ал пачино и че ми е идеал за мъж. Ти си го представяш така. Казах само че много ляб ще му трябва на Евго. Аз повече харесвам онези откачалки, леонардо ди каприо, /ромео и жулиета, а не титаник/ или дори онези двамата от детското филмче карибски пирати, особено единия който и извън ролите е маниак на шапки, той е дори още по-голяма откачалка от всички, но е някак едновременно загадъчено тайнствен,, романтичен, експресивен и дори земен въпреки дранкулките с които се носи. Усещам че има подтиснато самочувствие може би защото да е имал проблеми с алкохола или трудно детство а за капак е и суеверен., Забравих му името

Както виждаш - нищо общо с Ал Пачино, който е чудесен актьор.
По-важното - по никакъв начин не ми идва на ум да слагам летва и да ви сравнявам вас реалните мъже с някой Ал Пачино, БрадПит или Лоренцо Ламас .
Нито искам да съм моделка или каквито изброи красавици, на които не им знам точно и професиите, а на втората и името сега сефте го чувам

Написах надълго, за да си спокоен и да не търсиш все някакви сложни замисли и сложни схеми.
Коментар