If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък съм забелязъл, че има много личи треньори, които излъчват свои тренировки на живо или качват клипче.
Акцентират върху бицепса си, сравняват се с мъже, които са по-малък размер от тях и задължително носят клин, обут на голо, за да се очертае и органът им,
Това го правят само аматьори, които не се усещат, че на фона на бицепса органът изглежда микроскопичен.
Аз пък съм забелязъл, че има много личи треньори, които излъчват свои тренировки на живо или качват клипче.
Акцентират върху бицепса си, сравняват се с мъже, които са по-малък размер от тях и задължително носят клин, обут на голо, за да се очертае и органът им,
Не се сравнявай с други. Винаги има някой с повече от каквото и да било
Благодари за това, което имаш, не си поставяй оценки на база на другите какви били и какво имали.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Aз не виждам проблем - има търсене, има и предлагане, като едното създава другото и обратно. А и мен лично клиновете много ме кефят, когато имат съответното съдържание отвътре Какво ревете - все едно някога не е имало корсети? Или че по време на война огромната част от жените не са проституирали за храна? Или, както му вика репрезентативния, домашната проституция, дето си я има навсякъде?
да, малко се убива романтиката, но как беше лафът - любовта е измислена от комунистите, за да могат да еват за без пари. Пък и любовта на гол тумбак и празна маса винаги е до време, и то доста кратко време. Ми не е готино, като нямаш пари и ок, жените/мъжете не са стока тип яхта, къща и кола, но меркантилността и желанието да притежаваш още и още (а то струва пари) винаги го е имало - що да не го оползотвориш, ако имаш подходящите тактико-технически данни Реалност
Aз не виждам проблем - има търсене, има и предлагане, като едното създава другото и обратно. А и мен лично клиновете много ме кефят, когато имат съответното съдържание отвътре Какво ревете - все едно някога не е имало корсети? Или че по време на война огромната част от жените не са проституирали за храна? Или, както му вика репрезентативния, домашната проституция, дето си я има навсякъде?
да, малко се убива романтиката, но как беше лафът - любовта е измислена от комунистите, за да могат да еват за без пари. Пък и любовта на гол тумбак и празна маса винаги е до време, и то доста кратко време. Ми не е готино, като нямаш пари и ок, жените/мъжете не са стока тип яхта, къща и кола, но меркантилността и желанието да притежаваш още и още (а то струва пари) винаги го е имало - що да не го оползотвориш, ако имаш подходящите тактико-технически данни Реалност
Груец ти май не знаеш какво е любов...Това че ти се приискало от някоя мацка не е любов.Там дето има интереси пари имоти няма любов.
Наистина имам такива познати, дето ходят на платено.
Или чичовци, които не могат да си намерят без пари, или ергени, които нямат половинка, моряци, тираджии, младежи, които като по филмите някоя труженичка трябва да ги обучи. Или чатили в сайт за запознанства и от там си намират платена.
Аз имам психологическа бариера и за това не съм ходил до сега. Един приятел 2 пъти ходи, но като види, че е некъпана и изпаднала и си тръгва. Без да плати и без да са правили нещо.
Вечера гледах "Фермата". И там Петър сподели, че мъж без пари е слаба работа, все едно без топки. Просто светът е такъв.
Тя сегашната ми приятелка, не че е лудо влюбена, но иска да си уреди живота с една женитба/съжителство. И аз съм готов да отворя вратите на крепоста и да развея бялото знаме, стига и тя да си свърши работата,
Който иска да чука жени дето са на работа да го прави негова воля.Всеки има право на избор.
Какво разлистване бе, брат? Тук гората са я напръскали с дефолианти
Ех, каква класа и стил... До скоро от мъжа се искаше да прояви някаква мисъл и въображение, за да накара дрешките да почнат да падат... Сега дрешките паднали в аванс, кво да му мислиш, гадаеш къв е ценовия диапазон и дали се вместваш в него. Бахти романтиката, да уцеля колко струва на някоя си.....
Предлагам, за още по-футуристичен дизайн, имплантиране на чип/четец за виртуален ПОС-терминал. Веднага се сещам за две подходящи места По-романтично ще е за случая, плащането през телефоните ще изглежда много тривиално... и сухо
Верно си е така. Та за Evgo и неговите познати, дето ходели на платено. Платеното мнооого често е по-евтино, отколкото да тръгнеш да сваляш някоя мадама (пестиш пари и време, които са неизвестни величини при класическото сваляне). За рисковете даже не говоря, ако има жена или сериозна приятелка. Признавам си, че за мен играта е по-важна, отколкото средствата и времето. Но има вътрешно чувство, което казва да продължаваш или да спреш, не може да се обясни. Евго обича нещата да са с формула, ама не става. Три излизания, един ресторант, един подарък, едно гости - пускане. Еми не става така.
Наистина имам такива познати, дето ходят на платено.
Или чичовци, които не могат да си намерят без пари, или ергени, които нямат половинка, моряци, тираджии, младежи, които като по филмите някоя труженичка трябва да ги обучи. Или чатили в сайт за запознанства и от там си намират платена.
Аз имам психологическа бариера и за това не съм ходил до сега. Един приятел 2 пъти ходи, но като види, че е некъпана и изпаднала и си тръгва. Без да плати и без да са правили нещо.
Вечера гледах "Фермата". И там Петър сподели, че мъж без пари е слаба работа, все едно без топки. Просто светът е такъв.
Тя сегашната ми приятелка, не че е лудо влюбена, но иска да си уреди живота с една женитба/съжителство. И аз съм готов да отворя вратите на крепоста и да развея бялото знаме, стига и тя да си свърши работата,
Верно си е така. Та за Evgo и неговите познати, дето ходели на платено. Платеното мнооого често излиза по-евтино, отколкото да тръгнеш да сваляш някоя мадама (пестиш пари и време, които са неизвестни величини при класическото сваляне). За рисковете даже не говоря, ако има жена или сериозна приятелка. Признавам си, че за мен играта е по-важна, отколкото средствата и времето. Но има вътрешно чувство, което казва да продължаваш или да спреш, не може да се обясни. Евго обича нещата да са с формула, ама не става. Три излизания, един ресторант, един подарък, едно гости - пускане. Еми не става така при класните жени, всичко е според конкретния случай.
Ех, каква класа и стил... До скоро от мъжа се искаше да прояви някаква мисъл и въображение, за да накара дрешките да почнат да падат... Сега дрешките паднали в аванс, кво да му мислиш, гадаеш къв е ценовия диапазон и дали се вместваш в него. Бахти романтиката, да уцеля колко струва на някоя си.....
Предлагам, за още по-футуристичен дизайн, имплантиране на чип/четец за виртуален ПОС-терминал. Веднага се сещам за две подходящи места По-романтично ще е за случая, плащането през телефоните ще изглежда много тривиално... и сухо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Agent Orange
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
https://www.youtube.com/watch?v=9LKYR9MXbgY
новата реалност, до десетина години ще е факт
Тесните клинове сега са станали всекидневно облекло, преди десетина години обаче мисленето беше друго, кой би го предвидил.
Не можеш да спреш гората да се разлиства.
https://www.youtube.com/watch?v=9LKYR9MXbgY
новата реалност, до десетина години ще е факт
Тесните клинове сега са станали всекидневно облекло, преди десетина години обаче мисленето беше друго, кой би го предвидил.
Не можеш да спреш гората да се разлиства.
Тая работа да питам в края на 80 -те ли е. Ако е така все още си живеем там с разликата че кур..ляка е по зле и с доста повече претенции . Пък вместо ,,Палма,, имаме,, Мол ,,и пак същатта схема на лов и риболов.
Да в края на 80 те и началото на 90 те.После построиха мол...Са не съм студент и не знам чернокожите из Студентски град с какво се занимават.
надявам се да сте имали хубав уикенд и да сте си починали.
Да ви кажа, че според мен не е хубаво човек да се жени на по-зрели години и да има деца на по-зрели години.
По-рано е по-хубаво, към 25-30 г. Но е трудно осъществимо и в България се случва при богати мама и тати.
А пък из българската провинция трудно се намира нормална жена за връзка, като на обран бостан е, няма,
Аз пътувам из провинцията и имам наблюдения, местните мачовци си купуват старо BMW, купуват си вили с басейни, но не могат да намерят нормална млада жена и да имат деца от нея. Ако е имало някоя читава, тя отдавна си е взела куфара и е забегнала за София, Варна или за чужбина.
Поздрави
Най накрая открихме хладката вода за топлата още има време.Определено не знаех че 25-30г можеш да се ожениш само ако имаш богати мама и тати....Много ми е интересно тия дето се женят на 20-25г те какви ли мама и тати имат???Чудя се на каква възраст ще спреш да бъркаш фантазиите с реалността.
Коментар