Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Todor Sabev; 08.10.2020, 17:12.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Глей сега тука по моите ширини кво става. Ползвай гугъл преводач и ще ти се изяснят много тенденции. Статията е от днес. “Срокът на годност” вече е история в западния свят.
https://smoda.elpais.com/moda/actual...UDW34CzXMx33QI
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Още глупости.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
Евго, писах ти и днес в другата тема, че имаш доста да поработиш върху себе си. Мислиш с акъла на счетоводител и само правиш тънки сметки дали ако платиш сметката някоя ще ти "пусне" или само ще се охарчиш. По същия начин и с гостенки на вилата. Ми така не става и ще я караш още много дълго само на злобарки ако все така си правиш тънките сметчици. Бъди по-широко скроена душа. Купи си една хубава кола, отдай се малко повече на живота и я карай по-лежерно.
Спортуваш ли някакъв спорт? Хайде морския сезон вече си го отписал щом си зазимил вилата, приготви ските и виж дали не можеш да поканиш някоя мадама да си изкарате хубава ваканция например в Австрия. Пак почти същата тактика: карате ски и се наслаждавате на живота, пистите и Алпите през деня. Вечер пийвате по едно на бара и хвърляте по някой данс. Следва показване на нощното зимно звездно небе и зверска целувка докато не и омекнат колената. Следва хотелската стая и нататък знаеш...
Не смятам, че е нормално да ходим на море като братче и сестриче. Отделно тя някрая се извъртя като хитра лисица (защото аз й бях казал, че може да дойде само като приятел и че не държа непременно да правим секс сега и веднага). Ти откъде намери последното си гадже?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но няма да се възприеме добре в България.
Нали има социални мрежи, чрез тях трябва да стане,
Спортуваш ли някакъв спорт? Хайде морския сезон вече си го отписал щом си зазимил вилата, приготви ските и виж дали не можеш да поканиш някоя мадама да си изкарате хубава ваканция например в Австрия. Пак почти същата тактика: карате ски и се наслаждавате на живота, пистите и Алпите през деня. Вечер пийвате по едно на бара и хвърляте по някой данс. Следва показване на зимното звездно небе и зверска целувка докато не и омекнат колената. Следва хотелската стая и нататък предполагам се досещаш... На следващата сутрин лек лежерен кекс преди излизане на пистите. След 3-4 дни само и единствено кекс (сутрин, обед и вечер)Last edited by караКольо касапина; 08.10.2020, 16:58.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Има една огромна разлика. Мъжете и жените сме различни, и ако на 30 на една жена 90% от яйцеклетките са си отишли безвъзмездно, то след 30 г. на мъжа му предстои да натрупа 90% от богатството (ресурсите си). Жените се обезценяват, мъжете стават все по ценни.
Но да си поговорим за коли. Не съм срещал досега някой мъж да си каже, искам кола, сагам главата в торбата и каквото излезе. Ще разглежда с дни и месеци по сайтов, ще има идея какво му се кара, ще разпитва приятели и познати, ще задели бюджет. След това ще отиде да я види на живо колата, ще и отвори багажник, ще я огледа, ще види салона вътре, колко превъртян е километража, какви щети има по колата (колко, и сериозно ли е удряна). После ще ѝ се качи, ще ѝ врътне три-четири кръгчета, ще настъпи газта, ще види колко е изпърдян двигателя, ще се върне и ще каже на продавача: не върви както трябва и ще отиде да си търси друга. Не му казва: ще я взема, пък каквото е писано.
Мнозинството мъже искаме да караме нови, бързи, мощни автомобили, но не всеки може да си го позволи. Не е лоша идея и да имаш 3-4 коли - една за планина, една спортна, една лимузина, според зависи какво ти се прави и какви нужди имаш. Някой път просто искаш да настъпиш газта и да си вдигнеш адреналина, друг път предпочиташ комфорта. Няма две менения, че ако всички имахме възможностите, щяхме да го правим.
Но някак си, ако заменим "коли" с "жени", ставаме идиоти. Съгласни сме на всичко, правим компромиси с цвета, безбройните удряния по бронята, напуканите стъкла, вечното тракане на гърнето, изпърделия двигател, само и само за да имаме кола! Да, когато си на 20-30, нямаш възможности, не можеш да си позволиш много неща, и търпиш, ремонтираш месец за месец защото кола ти трябва. Но с опита се убеждаваш, че не си струва. По добре да стоиш 2-3 години без кола, да събираш и мизеруваш, да пътуваш с градски транспорт, но да имаш нещо по-добро в бъдеще. Само пълните глупаци продължават да си карат и купуват старите бараки. И хората които нямат пари. Но това е друг филм, ако си на 30 години мъж, без финансови възможности, кариера, амбиции, последната ти грижа са жените. Време е да се изнесеш от Мама и да започнеш да се оправяш сам в живота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
забелязъл съм, че при госпожиците около 35г в София има една тенденция. Ходят на море по женски, ходят на екскурзия в чужбина по женски, много не допускат мъже, еманципирани са и се изживяват като приятелките от "Секса и града".
Нещо не го разбирам това. Така губят ценно време, а много по-лесно ще е, ако свалят гарда на някой реализиран и интелигентен мъж или на някой готин симпатяга. Срокът на годност им изтича, а след 35г. се забременява трудно, а след 42 г. е и почти невъзможно без инвитро.
Има една много хубава италианска актриса Мануела Аркури. На мен много ми харесва, но е била с доста футболисти и актьори (както сочи уикипедия). Огнена жена,
Поздрави. Статията е от днес. “Срокът на годност” вече е история в западния свят.
https://smoda.elpais.com/moda/actual...UDW34CzXMx33QILast edited by Selena; 08.10.2020, 16:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Т.е. оженил си се за първата дето е замижала и ти е пусналаМа така кажи бе селски... човек без критерии проблеми няма, вярно си е.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Евго бе ти чувал ли си приказката че като не става с тази дето искаш трябва да го направиш с тая дето става...Ма така кажи бе селски... човек без критерии проблеми няма, вярно си е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
Коментар
-
Да ходя на платено ли?
най накрая успях да сложа линк,май ми трябва компютърен курс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
Извинявай,нещо не се оправям добре с клавиатурата днес.
това е съвсем сериозно,човека платил 460 паунда и наел билборд на кръстовище и написал- ако си самотна- излез на среща с мен и си направил уеб с подробности.
резултат 1300 отговора и сега с приятелка от 8 месеца.
Казва най добре изхарчените пари.
виж му сайта, изобретателно,поне за мен
Нали има социални мрежи, чрез тях трябва да стане,
Коментар
-
Да ходя на платено ли?
това е съвсем сериозно,човека платил 460 паунда и наел билборд на кръстовище и написал- ако си самотна- излез на среща с мен и си направил уеб с подробности.
резултат 1300 отговора и сега с приятелка от 8 месеца.
Казва най добре изхарчените пари.
виж му сайта, изобретателно,поне за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3660357[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3660358[/ATTACH]
Коментар
Коментар