If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Важното е ти да си доволен, хорското мнение няма никакво значение. Радвам се за теб и дано се получат нещата - ще шибна едно (и в двата смисъла) за твое здраве довечера
Не е от Шумен, но по време на гостито ме слушаше за всичко,
И ми донесе символично подаръче - бонбони, кафе и ракия. Аз пък бях правил баница и крем карамел.
Като знам вкуса ти, Груьо, едва ли щеше да ти допадне, но си има някой качества,
Важното е ти да си доволен, хорското мнение няма никакво значение. Радвам се за теб и дано се получат нещата - ще шибна едно (и в двата смисъла) за твое здраве довечера
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Oт Шумен? Ако е от Шумен - дръж здраво, от топ 10 при мне, поне 3 са от Шумен. И изпълняват всякакви желания.
Браво и на теб, крайно време беше и дано да си допаднете
Не е от Шумен, но по време на гостито ме слушаше за всичко,
И ми донесе символично подаръче - бонбони, кафе и ракия. Аз пък бях правил баница и крем карамел.
Като знам вкуса ти, Груьо, едва ли щеше да ти допадне, но си има някой качества,
Oт Шумен? Ако е от Шумен - дръж здраво, от топ 10 при мне, поне 3 са от Шумен. И изпълняват всякакви желания.
Браво и на теб, крайно време беше и дано да си допаднете
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
т.е. че населението много ще намалее, а българският етнос ще е малцинство.
Евго, хвана ти гаджето! Браво!
Ама що почваш сега толкова отдалеч? "Тъжната картина..." /нас- или нея опитваш нещо да ни убеждаваш?/
Решението е лесно: правиш 3 деца за 5-6 години - и всичко около теб ще бъде хармонично, пълно с оптимизъм!
Ако решиш да правиш 4 - ще трябва да те настигаме!
Те, тогава вече може да се случи "тъжната картина", която описваш /да те настигаме след 6 години може да се окаже трудно..., за някои - непосилно! ... /...
.................................................
Все пак - опитай и на 4-тото ще те викаме да помагаш!
Колко жалко! А аз винаги съм си мислела, че повечето от мъжете попадат поне няколко пъти в живота си на "лъвици".
Наздраве!
Защо пък да ти е жалко?
Досущ, както при теб: щом си "лъвица" - със сигурност са попадали и на теб, някои от тях... , но като всяка лъвица си предпочитала да ловуваш, докато си се... наловувала и си предпочела с времето да запазиш само някои от по-лежерните си "функции"... ...
Коментар