IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

През 2000та - 6. Фултайм и то в БГ. В немско щерката отвори фирма още на 18, схващаш ли разликата?
    Такива безработни като теб сте ясни - към Пътното - да мерите улиците по цял ден
    И един мармот завива шоколад нейде там в хана

пс За тебе питах нема нужда да тикаш родата. След малко ще кажеш и за шуренайката
    Last edited by Selena; 05.11.2020, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
      Пробвал ли си, да четеш вестник уикенд през свободното време.
      По 1-2 статии прочитам и големите заглавия.

Но чета и други неща: Economist, Wall Street Journal, Harvard Business Review и др.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

аз пък гледам италианско кино (участват заедно в няколко филма) и дори понаучих биографиите на техните звезди - Мануела Аркури, Джулия Ребел, Габриел Гарко, Франческо Тести и Кристофър Леони. Всички красиви и готини.

По време на снимките на филм през 2011 г. Франческо Тести си забива Джулия Ребел и все още са заедно. И все още не й е направил бебе. А Мануеала Аркури се е занимавала с италиански футболисти и е била гадже и на Габриел Гарко. А Кристофър Леони играе брутално, Опъва прислужници, ходи по курви, опъна гаджето на дядо си (една жена 40+), дори е мил с разни гейове да му дават пари и ги използва.

И с много хубава музика са филмите.
        Пробвал ли си, да четеш вестник уикенд през свободното време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          За какво сте спорили, че нещо хич не ви отбрах - пък това турци, тюрки и племето на Осман така сте ги омешали, че ум да ти зайде, а вСелена за пореден път се е включила "компетентно", като е заявила, че вандалите (които са по островите и в Северна Африка) и вестоготите (които са в Испания) са едно и също племе - уникум. И ми се хвали, че била юрист в Испания - ми то е все едно да кажеш, че в България е имало сърби, преди да дойдат османските миндили, та затова ни викали Румелия - глей каква каша стана та кажете за какво спорите, че да помогна, колкото ми е по силите - е, не съм велик емигрант, забягнал и засрал родината си, ма като за силиците на прост булгаристанец нещичко така.

макар че тук очаквам по-друга дискусия, ма нищо, и историческа става. Иначе в Германия хубави жени почти не съм видял, като бях на 7-8 екскурзии до там, испанските също в основата си са много грозни, макар да имат нелоши тела, виж с източна европа бирата е друга
          Привет,

аз пък гледам италианско кино (участват заедно в няколко филма) и дори понаучих биографиите на техните звезди - Мануела Аркури, Джулия Ребел, Габриел Гарко, Франческо Тести и Кристофър Леони. Всички красиви и готини.

По време на снимките на филм през 2011 г. Франческо Тести си забива Джулия Ребел и все още са заедно. И все още не й е направил бебе. А Мануеала Аркури се е занимавала с италиански футболисти и е била гадже и на Габриел Гарко. А Кристофър Леони играе брутално, Опъва прислужници, ходи по курви, опъна гаджето на дядо си (една жена 40+), дори е мил с разни гейове да му дават пари и ги използва.

И с много хубава музика са филмите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
            Ма как бе, щом не си видял красиви германки, значи няма.
            А че си прост булгаристанец, нямаше нужда да казваш. Сещаме се.
            О, санкта симлисита, промълвил Ян Хус към бабата, която хвърляла съчки в огъня на кладата му...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              За какво сте спорили, че нещо хич не ви отбрах - пък това турци, тюрки и племето на Осман така сте ги омешали, че ум да ти зайде, а вСелена за пореден път се е включила "компетентно", като е заявила, че вандалите (които са по островите и в Северна Африка) и вестоготите (които са в Испания) са едно и също племе - уникум. И ми се хвали, че била юрист в Испания - ми то е все едно да кажеш, че в България е имало сърби, преди да дойдат османските миндили, та затова ни викали Румелия - глей каква каша стана та кажете за какво спорите, че да помогна, колкото ми е по силите - е, не съм велик емигрант, забягнал и засрал родината си, ма като за силиците на прост булгаристанец нещичко така.

макар че тук очаквам по-друга дискусия, ма нищо, и историческа става. Иначе в Германия хубави жени почти не съм видял, като бях на 7-8 екскурзии до там, испанските също в основата си са много грозни, макар да имат нелоши тела, виж с източна европа бирата е друга
              Ма как бе, щом не си видял красиви германки, значи няма.
              А че си прост булгаристанец, нямаше нужда да казваш. Сещаме се.

Коментар

• За какво сте спорили, че нещо хич не ви отбрах - пък това турци, тюрки и племето на Осман така сте ги омешали, че ум да ти зайде, а вСелена за пореден път се е включила "компетентно", като е заявила, че вандалите (които са по островите и в Северна Африка) и вестоготите (които са в Испания) са едно и също племе - уникум. И ми се хвали, че била юрист в Испания - ми то е все едно да кажеш, че в България е имало сърби, преди да дойдат османските миндили, та затова ни викали Румелия - глей каква каша стана та кажете за какво спорите, че да помогна, колкото ми е по силите - е, не съм велик емигрант, забягнал и засрал родината си, ма като за силиците на прост булгаристанец нещичко така.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Коментара ми не е насочен към теб, не обвинявай мен за това че не можеш да проследиш дискусията
                  Коментарът ти е общодостъпен, а не на ЛС на Селена. Проследила съм размяната на мнения още от началото - за турците, арабите и маврите. В случая, ти освен селджуците, коментираш и исляма. Подреди си мисълта, защото така както си написал излиза, че тази религия се е пръкнала къде 10 век.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Не бих сложила знак за равенство между културен и религиозен трансфер обаче.

Оттегчих се.

Кажи нещо весело за разнообразие.
                    Ти ги слагаш знаците на ангро като гледам, я кажи сега ядат ли белите мечки пингвини... да се повеселя пак

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Що не вземеш да прочетеш коментара си и чак тогава да се изказваш компетентно за здравословното ми състояние?
                      Наздраве!
                      Коментара ми не е насочен към теб, не обвинявай мен за това че не можеш да проследиш дискусията

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Милото то. От 13 години работя за себе си, пиленце. Аз наемам. Не ме наемат мене. Схващаш ли разликата? И то на чужд терен и под чуждо слънце. Без протекции.

Колко работни места си отворил ти?
                        През 2000та - 6. Фултайм и то в БГ. В немско щерката отвори фирма още на 18, схващаш ли разликата?
                        Такива безработни като теб сте ясни - към Пътното - да мерите улиците по цял ден

Коментар

Абе всички лелки ли сте с деменция? Говорим за турци, при тях исляма е приет 10 век. Какъв халифат, какви 5 лева
                          Не бих сложила знак за равенство между културен и религиозен трансфер обаче.

Оттегчих се.

Кажи нещо весело за разнообразие.

Коментар

Абе всички лелки ли сте с деменция? Говорим за турци, при тях исляма е приет 10 век. Какъв халифат, какви 5 лева
                            Що не вземеш да прочетеш коментара си и чак тогава да се изказваш компетентно за здравословното ми състояние?
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

В коя, Про7 - да сменяш каналите на дистанционното ли?
                              Дай ся пак за араби и турци в 8 век, щото с тоя инат само още повече се закопаваш

ПП: колкото до недъгавия ти опит със споменаване на хан, САП са един хан с 10 000 души накуп. Бившата ми фирма, сега съм в Канон. Ти къде беше, че нимоа се сетя?
                              Милото то. От 13 години работя за себе си, пиленце. Аз наемам. Не ме наемат мене. Схващаш ли разликата? И то на чужд терен и под чуждо слънце. Без протекции.

Колко работни места си отворил ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Баш, какъв ти 10 век!? Че то в Праведния халифат, Омаядския халифат и Абасидите за ислям въобще на са чували. Тъй де, Приказките от 1001 нощ, са наистина само приказки.
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X